canım bu ne demek biliyomusun ben bunları bunları çektim sen de çek ben keyifle izleyeyim.olacakları söylemekten çok dilek gibi istek gibi birşey. bi de dediği olmayınca kuduruyolar o zaman gülesim geliyo:) bana da çok kilo alacaksın yürüyemiceksin kusacaksın gibi şeyler söylediler hiiiiç biri olmadı inşallah sağlıkla kucağımıza alıp sonra da fıldır fıldır gezeriz
kızlar bu arada 29 ekimde doktor nst için çağırdı.keşke diyorum oğluşum 29 ekimde doğsa ne kadar anlamlı ve güzel olur dimi.çok istiyorum:)))) oğlum 29 ekimde gel diyorum hep:)dinlermiki beni.
kızlar yardımınıza ihtiyacım var iş yeri için bebek şekeri yaptırıcam 20-25 adet kadar sizce hangisini yaptırayım fikirlerinizi bekliyorum.
nerdeyse doğurucam halen hazırlayamadım.
Selam kızlar, trt 1 de prematüre bebekler, bebek masajı konuşulacakmış anne elimi tutsana da, haber veriyim dedim
ben doğuramayacam galiba bu bebek hiç doğucak modda değil yerinden memnun herhalde karışmayın bana mı demek istiyor acaba
Allah cümlenizden razi olsun. Dualrimiz birlesti Yüce Rabbim yardim etti. Cok sükür iyilesmeyecek bisi degilmis pazartesi ultrasona girecek belki o zsmana kadar bile düzelebilirmis. Hepnizden Allah razi olsunnn
Kizlarrrrrrrr Melek hanim tesrif etti cokkk sükür. 4170 gr 54 cm. Cok sükür iyiyiz. Sütm gelmedi, narkoz tutmadi agrim acim cokkk
Kismetböyleymis. Hepiniz icin dua ettimmm özellikle sonda takilirken. Hepimiz niemal dogurun insaallahhhh sonra yone yazarim.
kızlar yardımınıza ihtiyacım var iş yeri için bebek şekeri yaptırıcam 20-25 adet kadar sizce hangisini yaptırayım fikirlerinizi bekliyorum.
nerdeyse doğurucam halen hazırlayamadım.
Kızlar bugün allahin izniyle kizimi zi aliyoruz cooook heyecanliyim bugünleri gösteren rabbime hamd olsun isteyen herkesr tattirsin
bende şuan 20 kilo almış durumdayım...önemsediğim kimse kilomla ilgili olumsuz bi yorum yapmadı Allaha şükür ama ben içten içe üzülüyorum tabi bu kadar çok almak istemezdim...
neyse doğumdan sonra hepsini verip fıldır fıldır gezen bi anne olmak istiyorum
Kızlar bugün yeni bir kontrole gittim nst vs. için. Istirahatte olduğumdan beri ağrılarımda azaldı çok şükür. 6 Kasım diye belirledik doktorla tarihi.
Bakalım hayırlısı. Erken gelmezse 6 Kasım olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?