2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bu nasıl bir kıskançlıktır ne çekememezliktir. bu tarz insanlar karşılarındakini salak yerine koyup öyle basit cümlelerle can sıkmaya çalşıyorlar ki ama sadece gülünç oluyorlar yazık.

kızlar bu arada 29 ekimde doktor nst için çağırdı.keşke diyorum oğluşum 29 ekimde doğsa ne kadar anlamlı ve güzel olur dimi.çok istiyorum:)))) oğlum 29 ekimde gel diyorum hep:)dinlermiki beni.

Günaydın kızlar gelen bebeklerimizin ömrü güzel olsun artık bende de sabırsızlık hat safada ve benim oğlumun gelmeye hiç niyeti yok gibi salıdan beri olan ağrılarımda azaldı bende canım 29 ekim çok istiyorum ama hiç zannetmiyorum biz galiba 41 haftaya kadar bekliyeceğiz yarın doktor kontrolu var bakalım ne diyecek ama ben bir değişiklik hissetmiyorum hayırlısı neyse o olsun herkez için.

kızlar yardımınıza ihtiyacım var iş yeri için bebek şekeri yaptırıcam 20-25 adet kadar sizce hangisini yaptırayım fikirlerinizi bekliyorum.
nerdeyse doğurucam halen hazırlayamadım.

ben pusetli olanlardan sipariş verdim diğerleri lavantalı olunca zamanla toz oluyo

bizde şimdi sağlık ocagından geldik ısrarla arayıp durdular yürümeye halim yok ama mecbur gittim takip bitti bebek doğunca 1 hafta sonra onu da al gel dedi hemşirem ahh ahh ne heyecanlandım 2 hafta doğsun bebişim inş...

Allah cümlenizden razi olsun. Dualrimiz birlesti Yüce Rabbim yardim etti. Cok sükür iyilesmeyecek bisi degilmis pazartesi ultrasona girecek belki o zsmana kadar bile düzelebilirmis. Hepnizden Allah razi olsunnn

Allah cümlenizden razi olsun. Dualrimiz birlesti Yüce Rabbim yardim etti. Cok sükür iyilesmeyecek bisi degilmis pazartesi ultrasona girecek belki o zsmana kadar bile düzelebilirmis. Hepnizden Allah razi olsunnn

çok şükür cnm inş p.tesi de hiç bi sorun çıkmaz dualarımız seninle...

MAŞALLAH tosuncuğa.. bir de uzun boylu olacak ohh miss gibi... canım çok çok sevindim inşallah çok güzel,,çok sağlıklı bi ömrü olsun meleğin.......

kızlar nasılsınız?
bir ton alıntı yaptım benim paşam geldi kapattı oyun açtı, neyse şimdi oturabildim
geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlarıma teşekkürler, Allahım evlatlarımıza hep güzel şeyler göstersin
benide sağlık ocağına çağırmışlardı gidicem bugün, birde iç çamaşırı falan alıcam az gelcek galiba çantaya koymak için

kantoron yağınıda pamuğa sürüp koyayım bari, erken gelmesin kuzular,
ayva çekirdeğini çok iyi diyorlar ama bende işe yaramamıştı, onu birde zeytinyağının içinde bekletip jel kıvamına gelince
kullanıyorlarmış belki o daha etkili olur, ama zeytinyağını ısıtıp kapalı kapta soğutmak gerekiyormuş

miamore zamanla öğrenceksin üzülme canım, insan ilkinde acemi oluyor
benim oğlum ateşlenmişti bebekken eşimle okadar bilmiyoruz ki ne yapçağımızı ölçtüm 39.9 olmuş, hala anne
lerimizi arıyoruz ateşi var napalım diye, ne kadar cahilmişim,
sonra acile gittik, soydular duş aldırdılar, bir gece yattık acilde
şimdiki aklım olsa 38 olduğunda ılık banyo yaptırırdım ama insan başına gelmeden bilmiyor

merhaba canlar
ağrısı sızısı olanlar geçmiş olsun
randevusu olanların allah yardımcısı olsunnnn güzel haberlerle gelin inşallah
mimorecim üzülme onu çok kolay düzeltiyorlar korse giydiricekler kendiliğinden toparlanıcak allahın izniyle

bende özel bir hst. gittim kızlar
doktorun çok yoğun olmasına ve iki hastayı birden almasına rağmen çok sevdim ve iim ısındı
acayip müşterisi var çok övdü herkes
bebişim için normal olmayacak kadar büyük değil dedi (ilk taktirimi burada kazandı para göz değil belliki)
kafa capı 10 cmden büyük olanlar çok riskli oluyor boyun lifleri kopabilir omuzları takılabilir dedi
ama benimki 9.5 çıktı normal olabilir dedi
miyomun çok büyük dedi sezaryan düşünürsen onuda alabiliriz dedi,
normal doğum 9 kasım gözüküyormuş ben hep 1 kasım biliyordum
eğer sezaryana karar verirsem 28inde alıcak o zaman uyanmadım ama eğer sezaryan olucaksa 29 unda yaptırırım adınıda kesin o zaman mustafa kemal koyarım

sanırım sezaryan yaptırcam kızlar miyom için tekrar bir daha ameliyat olmam gerekiyo zati e bebekte bekledikçe büyücek riske atmaya gerek yok sanırım kısmet böyleymiş napalım

ama içim rahatladı inanın ölemi yapıym bölemi yapıym sıkıntısı delirtiyordu beeni

Kızlar bugün allahin izniyle kizimi zi aliyoruz cooook heyecanliyim bugünleri gösteren rabbime hamd olsun isteyen herkesr tattirsin

kızlar yardımınıza ihtiyacım var iş yeri için bebek şekeri yaptırıcam 20-25 adet kadar sizce hangisini yaptırayım fikirlerinizi bekliyorum.
nerdeyse doğurucam halen hazırlayamadım.

Hepsi güzel ben de dün sipariş verdim. Bunlardan pusetli olan en uygun. Yani bebek şekeri olduğu için konu ile ilgili olmalı diye düşünüyorum. Diğerleri nikah vs. de olur. Ben de örgü yelekli bi model sipariş verdim hikmetnur şeker gittigidiyordan. Örgü hırkayı bebek şekeri mavi diye geçiyor adı.

Önceki oğlumda da oradan almıştım biblo idi o, biblo kırılma vs oluyor diye, bu sefer farklı bir model tercih ettim.

Hayırlı olsun şimdiden.

Kızlar bugün yeni bir kontrole gittim nst vs. için. Istirahatte olduğumdan beri ağrılarımda azaldı çok şükür. 6 Kasım diye belirledik doktorla tarihi.
Bakalım hayırlısı. Erken gelmezse 6 Kasım olacak

40 kilo alıp eski haline dönen arkadaşım var sen önce bebeğini düşün canım bak benim bebeğim küçük kalmış 24 saat durmadan yiyorum.kilo alcam diye korkan ben sallamıyorum şu an kiloyu falan.önce bebişlerin sağlığı

Hayirlisi olsun canim.. Rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…