bu nasıl bir kıskançlıktır ne çekememezliktir. bu tarz insanlar karşılarındakini salak yerine koyup öyle basit cümlelerle can sıkmaya çalşıyorlar ki ama sadece gülünç oluyorlar yazık.
doğumdan sonra da bu tipler etrafımda olacak loğusalık asıl beni geriyo annemler uzakta eşimin tarafı ful yanımda ooyyy oyy bu davranışlar eminim onların ısınma turları
ben hiç gerilmiyorum hiç birini takma benimde annem uzakta ama eşimin tarafını yanıma yanaştırmıyorum . 3 günde 100 kilodan 98.300 e düştüm doğurmadan kilo vermeye başladım çok iyi gidiyorum şimdiden moralden uçuyorum. sende şimdiden harekete geç bebek için beslen çeşit çok miktar az olsun.tatlı tuzlu hamur işi yemyrm . suyu çok içiyorum. sıkma canınıı kaç kilosun ki beni görsen kesin haline şükredersinbu arada kayın valide kimse bebeğimi görmeye gelmesin diye kendi akrabalarını uyarmış tembihlemiş beni yanlız bırakmak için. ekmeğime yağ sürüyo haberi yok o yüzden rahatım kafam rahat .kendisini eve sokmayacağımı torununu göstermeyeceğimi sandığı için yapıyo oysa ben acımasız değilim tüm hatalarına rağmen konuşmuyor olsamda eşim evde olduğu zaman gelip görmesine ses çıkarmam ara sıra ama affedileceğine umudu yok kendide biliyo zarar vermeye çalışıyo sanki çokta meraklıydım gelip görsün millet diye . sergilemek amaçlı yaptım sanki bebeği bu arada kilo kontrolüne erken başlamamın sebebi bebeğim önden gidiyor doktor uyardı bu ay dikkat et dedi 2800 olmuş . 20 günde 1 kilo almış daha önümde zaman var korktum bende .
ben hiç gerilmiyorum hiç birini takma benimde annem uzakta ama eşimin tarafını yanıma yanaştırmıyorum . 3 günde 100 kilodan 98.300 e düştüm doğurmadan kilo vermeye başladım çok iyi gidiyorum şimdiden moralden uçuyorum. sende şimdiden harekete geç bebek için beslen çeşit çok miktar az olsun.tatlı tuzlu hamur işi yemyrm . suyu çok içiyorum. sıkma canınıı kaç kilosun ki beni görsen kesin haline şükredersinbu arada kayın valide kimse bebeğimi görmeye gelmesin diye kendi akrabalarını uyarmış tembihlemiş beni yanlız bırakmak için. ekmeğime yağ sürüyo haberi yok o yüzden rahatım kafam rahat .kendisini eve sokmayacağımı torununu göstermeyeceğimi sandığı için yapıyo oysa ben acımasız değilim tüm hatalarına rağmen konuşmuyor olsamda eşim evde olduğu zaman gelip görmesine ses çıkarmam ara sıra ama affedileceğine umudu yok kendide biliyo zarar vermeye çalışıyo sanki çokta meraklıydım gelip görsün millet diye . sergilemek amaçlı yaptım sanki bebeği bu arada kilo kontrolüne erken başlamamın sebebi bebeğim önden gidiyor doktor uyardı bu ay dikkat et dedi 2800 olmuş . 20 günde 1 kilo almış daha önümde zaman var korktum bende .
ayy cnm aynı benimki gibi vallahi bende bebeğimin yüzünü göstermem ama eşimin annesi sonuçta ama yined e çok yanaştırmayacagım yanıma oda çok iyi biliyo ki ben artık onu affetmem ve hiç minnetim olmaz 9 aydır gelip bi hal hatır sormamış doğumdan sonra yanaştırır mıyım yanıma
Allah cümlenizden razi olsun. Dualrimiz birlesti Yüce Rabbim yardim etti. Cok sükür iyilesmeyecek bisi degilmis pazartesi ultrasona girecek belki o zsmana kadar bile düzelebilirmis. Hepnizden Allah razi olsunnn
Kızlar bugün allahin izniyle kizimi zi aliyoruz cooook heyecanliyim bugünleri gösteren rabbime hamd olsun isteyen herkesr tattirsin
Kızlar bugün yeni bir kontrole gittim nst vs. için. Istirahatte olduğumdan beri ağrılarımda azaldı çok şükür. 6 Kasım diye belirledik doktorla tarihi.
Bakalım hayırlısı. Erken gelmezse 6 Kasım olacak
Kızlar bugün allahin izniyle kizimi zi aliyoruz cooook heyecanliyim bugünleri gösteren rabbime hamd olsun isteyen herkesr tattirsin
kızlar yardımınıza ihtiyacım var iş yeri için bebek şekeri yaptırıcam 20-25 adet kadar sizce hangisini yaptırayım fikirlerinizi bekliyorum.
nerdeyse doğurucam halen hazırlayamadım.
8 aralık aynı gün evlenmişiz sanırımAllah sizleri cadı kv den korusun
Iyi aksamlar guzel anneler.. sonunda oglusumun esyalarini yikamis bulunmaktayimartik utuyude yarin yaparim. Ama bunlar minnacik nasi utulencek yaa utu kocaman :)) artik dinlene dinlene yaparim.. bu arada kiyafetleri asarken bisey dikkatimi cekti yenidogan sadece 1 tane set var o da 10 lu hastane cikisi.. digerler 0-3, 3-6 ay.. acaba yenidgan 5 li set alsammi dogdugu an giydirmelik, 0-3 ay 5 li set var ama buyuk mu gelir.. ya bu bedenler benim kafami cok karistirdi:26: annem yeter bu kadar esya cogunu giydiremezsin hemen buyur dedi uzuldum, hepsini ne hevesle aldim halbuki:26:
Iyi aksamlar guzel anneler.. sonunda oglusumun esyalarini yikamis bulunmaktayimartik utuyude yarin yaparim. Ama bunlar minnacik nasi utulencek yaa utu kocaman :)) artik dinlene dinlene yaparim.. bu arada kiyafetleri asarken bisey dikkatimi cekti yenidogan sadece 1 tane set var o da 10 lu hastane cikisi.. digerler 0-3, 3-6 ay.. acaba yenidgan 5 li set alsammi dogdugu an giydirmelik, 0-3 ay 5 li set var ama buyuk mu gelir.. ya bu bedenler benim kafami cok karistirdi:26: annem yeter bu kadar esya cogunu giydiremezsin hemen buyur dedi uzuldum, hepsini ne hevesle aldim halbuki:26:
Kızlar şaka maka 37+2 olmuşuz. 4 gün sonra çatı muayenesi olacak. Gerçekleşmesine az kaldı prensesimizi kucağıma almama çok az kaldı. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu.
merhaba kızlar bende kasım 20 yada 25 inde doğum yapacağım.normal olsa 9 aralık ama sezeryan ilk kızım sezeryan olduğu için budaoyle olacak bende kasım annesi oluyorum böylece. çok zor geçen bir 8 ayve hala devam ediyor. artık doğursam da kurtulsam diyorum. hiçbir şey yiyip içemeden sürekli istiğfar ederek geçtiği için çok kilo almadım bebek alıyor sanırım görseniz 8 aylık hamile bile demezsiniz. o kadar zayıfım umarım bebeğimin kilosu iyi olur. doğumlar nasıl olcak, hamilelikler nasıl geçti sizin arkadaşlar... artık benim dayanma gücüm kalmadı desem yeridir. bebek aşağıda olduğu için çok ağrım var ne uyku var ne düzen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?