2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bu nasıl bir kıskançlıktır ne çekememezliktir. bu tarz insanlar karşılarındakini salak yerine koyup öyle basit cümlelerle can sıkmaya çalşıyorlar ki ama sadece gülünç oluyorlar yazık.

doğumdan sonra da bu tipler etrafımda olacak loğusalık asıl beni geriyo annemler uzakta eşimin tarafı ful yanımda ooyyy oyy bu davranışlar eminim onların ısınma turları

bizim randevumuz haftaya bugün 31 inde 1 hafta daha hiç birşey yapmadan bekleyeceğiz bakalım hiç zaman geçmiyor artık ya, son 1 haftadır nefes alırken zorlanıyorum çok çabuk yoruluyorum yatakta sağdan sola dönerken bile nefes nefese kalıyorum çok yoruldummm artık sağ sağlim doğsa da bebişim kurtulsak sanki hayatım boyunca böyle şişko nefes almakta zorlanan merdiven çıkamayan iş yapamyan bir insandım gibi geliyor:) 82 kilo oldum bu arada 13,14 kilo almışız zaten 5 kg da fazlam vardı yani doğumdan sonra 20 kilo verilmesi gerekiyor ;S e Allah yardım etsin

doğumdan sonra da bu tipler etrafımda olacak loğusalık asıl beni geriyo annemler uzakta eşimin tarafı ful yanımda ooyyy oyy bu davranışlar eminim onların ısınma turları

ben hiç gerilmiyorum hiç birini takma benimde annem uzakta ama eşimin tarafını yanıma yanaştırmıyorum . 3 günde 100 kilodan 98.300 e düştüm doğurmadan kilo vermeye başladım çok iyi gidiyorum şimdiden moralden uçuyorum. sende şimdiden harekete geç bebek için beslen çeşit çok miktar az olsun.tatlı tuzlu hamur işi yemyrm . suyu çok içiyorum. sıkma canınıı kaç kilosun ki beni görsen kesin haline şükredersin bu arada kayın valide kimse bebeğimi görmeye gelmesin diye kendi akrabalarını uyarmış tembihlemiş beni yanlız bırakmak için. ekmeğime yağ sürüyo haberi yok o yüzden rahatım kafam rahat .kendisini eve sokmayacağımı torununu göstermeyeceğimi sandığı için yapıyo oysa ben acımasız değilim tüm hatalarına rağmen konuşmuyor olsamda eşim evde olduğu zaman gelip görmesine ses çıkarmam ara sıra ama affedileceğine umudu yok kendide biliyo zarar vermeye çalışıyo sanki çokta meraklıydım gelip görsün millet diye . sergilemek amaçlı yaptım sanki bebeği bu arada kilo kontrolüne erken başlamamın sebebi bebeğim önden gidiyor doktor uyardı bu ay dikkat et dedi 2800 olmuş . 20 günde 1 kilo almış daha önümde zaman var korktum bende .

Son düzenleme:
Kızlar dogumdan sonrası için buzlukda hazırlık yaptınız mı ? :44:
ben süt mısır koydum 2 poset süt yapıyomus..
2 cocukla bıde dıkışlerle halım olmaz dıyede bıraz menemenlık koydum eşim yumurta kırıverır artık..
taze fasulye aldım onu soteleyıp koycam bugunde.. bunlar bızım için de...
misafırlere ne yediricezki..gelen gıden olur :44:

merhaba kızlar bende kasım 20 yada 25 inde doğum yapacağım.normal olsa 9 aralık ama sezeryan ilk kızım sezeryan olduğu için budaoyle olacak bende kasım annesi oluyorum böylece. çok zor geçen bir 8 ayve hala devam ediyor. artık doğursam da kurtulsam diyorum. hiçbir şey yiyip içemeden sürekli istiğfar ederek geçtiği için çok kilo almadım bebek alıyor sanırım görseniz 8 aylık hamile bile demezsiniz. o kadar zayıfım umarım bebeğimin kilosu iyi olur. doğumlar nasıl olcak, hamilelikler nasıl geçti sizin arkadaşlar... artık benim dayanma gücüm kalmadı desem yeridir. bebek aşağıda olduğu için çok ağrım var ne uyku var ne düzen.

ayy cnm aynı benimki gibi vallahi bende bebeğimin yüzünü göstermem ama eşimin annesi sonuçta ama yined e çok yanaştırmayacagım yanıma oda çok iyi biliyo ki ben artık onu affetmem ve hiç minnetim olmaz 9 aydır gelip bi hal hatır sormamış doğumdan sonra yanaştırır mıyım yanıma

mervecim 14 kilo aldım ama bebk küçük işte şu an 2.350 yarın dr kontrolünde kilo alıp almışmı bebeğim ona bakıcaz.benim kv iyi ama çevre çok bilmiş her şeyi mi bilir bu insanlar. doktordan daha doktor avukattan daha avukatlar. ben öğretmenim düşün bana çocukların eğitimiyle ilgili bile ders veriyorlar :)

sana da kimse gelmesin bakacak bi kişi oldumu o yeter canım. gelip gelip sinir bozacaklarına varsın uğramasınlar.kv ne gelince bak bizde anne oluyoruz torununu görmek hakkıdır sen yine göster tabi torununu. bazı insanları iyilikle cezalandırmak emin ol daha etkili bir çözüm olabiliyo

8 aralık aynı gün evlenmişiz sanırım Allah sizleri cadı kv den korusun

Allah cümlenizden razi olsun. Dualrimiz birlesti Yüce Rabbim yardim etti. Cok sükür iyilesmeyecek bisi degilmis pazartesi ultrasona girecek belki o zsmana kadar bile düzelebilirmis. Hepnizden Allah razi olsunnn

Kızlar bugün allahin izniyle kizimi zi aliyoruz cooook heyecanliyim bugünleri gösteren rabbime hamd olsun isteyen herkesr tattirsin

Kızlar ikiniz için de çok sevindim. gözünüz aydın, Allah başka sıkıntı vermesin. İnşallah bizlerde sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza.

Hadi hayırlı olsun canım. Benim de 5 Kasım günüm:) Gün saymaya başladık biz de...

kızlar yardımınıza ihtiyacım var iş yeri için bebek şekeri yaptırıcam 20-25 adet kadar sizce hangisini yaptırayım fikirlerinizi bekliyorum.
nerdeyse doğurucam halen hazırlayamadım.

1 numarayı beğendim ben canım ama aslında hepsi güzel...internetten mi sipariş vereceksin...

Iyi aksamlar guzel anneler.. sonunda oglusumun esyalarini yikamis bulunmaktayim artik utuyude yarin yaparim. Ama bunlar minnacik nasi utulencek yaa utu kocaman :)) artik dinlene dinlene yaparim.. bu arada kiyafetleri asarken bisey dikkatimi cekti yenidogan sadece 1 tane set var o da 10 lu hastane cikisi.. digerler 0-3, 3-6 ay.. acaba yenidgan 5 li set alsammi dogdugu an giydirmelik, 0-3 ay 5 li set var ama buyuk mu gelir.. ya bu bedenler benim kafami cok karistirdi:26: annem yeter bu kadar esya cogunu giydiremezsin hemen buyur dedi uzuldum, hepsini ne hevesle aldim halbuki:26:

aynı sıkıntı bende de var canım hazırladım ben çantamızı, elime gelen herşeyi koydum sanırım
bir hastane çıkışı 10'lu, yeni doğan 5'li takım ve bir yeni doğan alt üst eldiven koydum... ekstradan çorap, şapka eldiven koydum.

Aldığım kıyafetler de 0-3 ay hep hiç 3-6 ay almadım daha, çok büyük geldiler gözüme

Ayyy canımm o ufacık kıyafetleri ütülemek okadar zaman alıyokı ama hepsini koklaya koklaya bebişimi içinde hayal ede ede ütüledim çok güzel bi duygu Beden konusuna gelince bebeğin kilosuna bağlı biraz büyük durur üstünde ama bebekler çabuk topluyolarmış kendilerini

Kızlar şaka maka 37+2 olmuşuz. 4 gün sonra çatı muayenesi olacak. Gerçekleşmesine az kaldı prensesimizi kucağıma almama çok az kaldı. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu.

Kızlar şaka maka 37+2 olmuşuz. 4 gün sonra çatı muayenesi olacak. Gerçekleşmesine az kaldı prensesimizi kucağıma almama çok az kaldı. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu.

Aminnn canımmm Zaman sanki su gibi akıp geçti demi ben 37 haftalığım çatı muayenem dün yapıldı

Onlari utulemesi o kadar zevkli ki bidik bidik:) kolay gelsin annesi...

Benim tahmini 5 Aralık Sezeryan için 1 hafta önce alıcaz defi bende 25 28 arası bekliyor um

Canım bir takım daha alabilirsin iyi bir takım al ki bebek görmeye geldiklerinde onu giydirirsiniz ben 3 tane aldım hastane çıkışını 0 3 ay pek yok sadece 2 tane çııtlı body var diğerleri 3 6 ay hep benim annem de alma küçük şeyleri dedi de en az 1 ay giyecek bunları sen bakma annene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…