2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

biraz karbonhidrat ve tatlı işini abartırsan kilo alır bebeğin :) doktora sor bunu. yuvamı dağıtmak için uğraştı başaramadı çok oyunlar oynadı yapamadı ben herşeye rağmen gösteririm yüzüme bakmaya evime gelmeye yüzü varsa gelsn görsn sevsin gitsin hakkıdır. eşimi bu konuda mahzunlaştırmak istemem oda mutlu olur herşeye rağmen. allah yardımcın olsun sağdan soldan karışanlrdn hiç hoşlanmam iyiki yok :))) karışanım

Erken yapılmış biraz, uygun muymuş çatın, nasıl birşeydi anlatır mısın

Evet çok şükür çatım normal doğuma müsait bi aksilik olmassa inşallah normal doğum görünüyor dedi doktorum valla canım ben bazen bazı şeylerin abartıldığını düşünüyorum çatı muayenesi gibi ilk kez doktora giderken bukadar korkarak gitmiştim dün birsürü şey okudum çok acıyo işte hatta bi kaç kişiye sordum sakın çatı muayenesi yaptırma çok acıyor falan dediler sezeryan düşünüyosan çatıya hiç bulaşma diyende oldu tamam acıyo ama okadar abartılacak kadar da büyük bi acı değil elle muayene ediyo anlık bişey

canım benim kızım 2.800 gr dogdu ve benim 20li hastane çıkışım birde 5li hastane çıkışım vardı ama yetmiyor çünkü 0 3 aylık kıyafetler büyük geliyor suanda kıyafet sıkıntısı cekiyorum kızım çok kirletmemesine ragmen

kızlar yeniyken zıbın ikili takımlardan falan lazım birde kasım bebişleri olduğu için yün yelek hırka falan giycekler
ben geçen ay ütüledim yerleştirdim bir hafta falan sürdü keşke son aya bırakmasaydınız iyice ağırlaştık çünkü
günü belli olanlar hayırlı olsun bu arada

Kizlar benim kizcem hala yogun bakimda ama iyi sukurler olsun rabbime 2 gun daha kalacak tedavi tamamlansin diye sonra 2 gun de serviste beraber kalcaz size bisey sorcam az olsada sut sagip goturuyorum saklama poseti nasil kullaniliyo onu sorcam sagdigimda az geliyo onu posete koydum tekrar saginca posete ekleyebiliyor muyum yeni posete mi koymaliyim ben evde olunca butun gun sagip bir kere hastaneye gidiyorum gun boyu sagdiklarim ayri posette mi durmali yani....

3-6 ayliklar buyuk evet.. 3 takim alsam yanima yetecek.. ama yenidogan setim yok. 5li aliyim en iyisi...
Bende yarin tadicam artik o duyguyu herkes oyle diyo ama dogdugunda kilo bile veriyomus, gozume cok buyuk geldi bedenler.. fazladab 5 li set alsam iyi olcak..
Evet canim haklisin.. bide bu chicco bebetto markalarincok kucuk 0-3 aylari. Digerleriyle karsilastriyorum ikiside ayni beden ama chicconun falan yenidogan gibi duruyo. Onlari koyarim belki cantama..
Benim arkadasimin oglu 2700 dogdu 8 aylikken.. o da ayni seyleri soyledi.. bi tane yenidogan almis..fotolarini gorsen digerleri emanet gibi duruyo ustunde :) alisveriste yapmamis.. 1,5 ay gecti simdi 4 kilo oldu tombik....

Erken yapılmış biraz, uygun muymuş çatın, nasıl birşeydi anlatır mısın

Canim ilerleyen haftalarda banada yapilacagi icin cok merakliyim.. kkda cati muayenesi basligi altinda konuuslmus anlatilmis, biir demiski komple elini sokuyor:26: digeride dogumda daha az aci cektim, catima bakilirken acidan duramadim demis... yok daha neler allah askina... cati muayenesini bilmedigim halde bu kadar aci olacagini dusunmuyorum

dogumda dahami az cekmis...sezeryan olduysa olabilir:)) korkmayın alttan muayne iste...2 parmakla bakıyor...tabi sıkıntı verıcı ama..oyle dedıklerı gibide degil..

Ayy çokkk abartıyolar inan benim dün oldu abartılacak bişey değil

dogumda dahami az cekmis...sezeryan olduysa olabilir:)) korkmayın alttan muayne iste...2 parmakla bakıyor...tabi sıkıntı verıcı ama..oyle dedıklerı gibide degil..

Bende oyle dusunuyorum, alt tarafi ikiparmakla bakilcak ne kadar aci verici olabilir ki, bu bebegi nasi yaptik

Hersey bizde bitiyor canim. Ben 2 hafta once bobrek agrimdan dolayi gittim. Gelmisken cati muayenesini yapalim dedi. Ciktim masaya ama kendi psikoljim buna hic hazir degildi. Agrim var esim yok falan. Aglamaya basladim dr. Elini tuttum. Bide ilk dusuk kurtajim aklima geldi. Dr.um tamam kalk bakmiyorum dedi. Normal dogumda yapamazsin dedi. Pazartesi psikolojimi hazirladim kendimi motive etti gulerek o masaya ciktim ilk basta biraz kastm kendimi sonra biraktim baya biguzel kontrol etti dr. Ama kasmazsan hic acimiyor masadan kalktiktan sonrada hic acimadi. Ben normal dogurucammmm dedim dr.ma uygun dedi oda.

Evet cnm psikolojik.. senin durumunda farkli eskyi hatirlamissin catala cikmak kolay olmasa gerek zaten o insani korkutuyo, o goruntu yok mu ....... benim durumum korkudan cok utangaclik:26: hani elle bakilacak incelencek falan

Evet cnm psikolojik.. senin durumunda farkli eskyi hatirlamissin catala cikmak kolay olmasa gerek zaten o insani korkutuyo, o goruntu yok mu ....... benim durumum korkudan cok utangaclik:26: hani elle bakilacak incelencek falan

Benim doktorum her ay kontrolde yapti ayni muayeneyi , ben her seferinde utaniyorum o da her seferinde gülümsüyor :) Almanlar cok rahat oldugu icin onlara sempatik geliyor herhalde

kızlar bana bugun bıraz tuhaf seyler oluyor. 1dk falan zor nefes alıyorum ve ateş basması gibi bi şey oluyor. Kızarıyorum falan. Benim gibi olan var mı merak ettim. karnım da çok onde diğer hamilelere göre. top gibi olduğunu soyluyorlar. ama basket topu:) Kaslarım yırtılmış karnımdaki, bu sebepten yanlara yayılamıyormuş göbeğim, doğumdan sonra ameliyat olmalıymışım falan filan. iki cerraha gittim ikisi de oyle dedi. ama bu ateş basması yeni çıktı. kasılma boyle bi şey değildir herhalde...??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…