Erken yapılmış biraz, uygun muymuş çatın, nasıl birşeydi anlatır mısınAminnn canımmm Zaman sanki su gibi akıp geçti demiben 37 haftalığım çatı muayenem dün yapıldı
mervecim 14 kilo aldım ama bebk küçük işte şu an 2.350 yarın dr kontrolünde kilo alıp almışmı bebeğim ona bakıcaz.benim kv iyi ama çevre çok bilmiş her şeyi mi bilir bu insanlar. doktordan daha doktor avukattan daha avukatlar. ben öğretmenim düşün bana çocukların eğitimiyle ilgili bile ders veriyorlar :)
sana da kimse gelmesin bakacak bi kişi oldumu o yeter canım. gelip gelip sinir bozacaklarına varsın uğramasınlar.kv ne gelince bak bizde anne oluyoruz torununu görmek hakkıdır sen yine göster tabi torununu. bazı insanları iyilikle cezalandırmak emin ol daha etkili bir çözüm olabiliyo
Erken yapılmış biraz, uygun muymuş çatın, nasıl birşeydi anlatır mısın
Iyi aksamlar guzel anneler.. sonunda oglusumun esyalarini yikamis bulunmaktayimartik utuyude yarin yaparim. Ama bunlar minnacik nasi utulencek yaa utu kocaman :)) artik dinlene dinlene yaparim.. bu arada kiyafetleri asarken bisey dikkatimi cekti yenidogan sadece 1 tane set var o da 10 lu hastane cikisi.. digerler 0-3, 3-6 ay.. acaba yenidgan 5 li set alsammi dogdugu an giydirmelik, 0-3 ay 5 li set var ama buyuk mu gelir.. ya bu bedenler benim kafami cok karistirdi:26: annem yeter bu kadar esya cogunu giydiremezsin hemen buyur dedi uzuldum, hepsini ne hevesle aldim halbuki:26:
3-6 ayliklar buyuk evet.. 3 takim alsam yanima yetecek.. ama yenidogan setim yok. 5li aliyim en iyisi...aynı sıkıntı bende de var canım hazırladım ben çantamızı, elime gelen herşeyi koydum sanırım
bir hastane çıkışı 10'lu, yeni doğan 5'li takım ve bir yeni doğan alt üst eldiven koydum... ekstradan çorap, şapka eldiven koydum.
Aldığım kıyafetler de 0-3 ay hep hiç 3-6 ay almadım daha, çok büyük geldiler gözüme
Bende yarin tadicam artik o duyguyu
Ayyy canımm o ufacık kıyafetleri ütülemek okadar zaman alıyokıama hepsini koklaya koklaya bebişimi içinde hayal ede ede ütüledim çok güzel bi duygu Beden konusuna gelince bebeğin kilosuna bağlı biraz büyük durur üstünde ama bebekler çabuk topluyolarmış kendilerini
Evet canim haklisin.. bide bu chicco bebetto markalarincok kucuk 0-3 aylari. Digerleriyle karsilastriyorum ikiside ayni beden ama chicconun falan yenidogan gibi duruyo. Onlari koyarim belki cantama..Canım bir takım daha alabilirsin iyi bir takım al ki bebek görmeye geldiklerinde onu giydirirsiniz ben 3 tane aldım hastane çıkışını 0 3 ay pek yok sadece 2 tane çııtlı body var diğerleri 3 6 ay hep benim annem de alma küçük şeyleri dedi de en az 1 ay giyecek bunları sen bakma annene
Benim arkadasimin oglu 2700 dogdu 8 aylikken.. o da ayni seyleri soyledi.. bi tane yenidogan almis..fotolarini gorsen digerleri emanet gibi duruyo ustunde :) alisveriste yapmamis.. 1,5 ay gecti simdi 4 kilo oldu tombik....canım benim kızım 2.800 gr dogdu ve benim 20li hastane çıkışım birde 5li hastane çıkışım vardı ama yetmiyor çünkü 0 3 aylık kıyafetler büyük geliyor suanda kıyafet sıkıntısı cekiyorum kızım çok kirletmemesine ragmen
Tesekkur ederim canim benim saol :))Onlari utulemesi o kadar zevkli ki bidik bidik:) kolay gelsin annesi...
Erken yapılmış biraz, uygun muymuş çatın, nasıl birşeydi anlatır mısın
Canim ilerleyen haftalarda banada yapilacagi icin cok merakliyim.. kkda cati muayenesi basligi altinda konuuslmus anlatilmis, biir demiski komple elini sokuyor:26: digeride dogumda daha az aci cektim, catima bakilirken acidan duramadim demis... yok daha neler allah askina... cati muayenesini bilmedigim halde bu kadar aci olacagini dusunmuyorum
Canim ilerleyen haftalarda banada yapilacagi icin cok merakliyim.. kkda cati muayenesi basligi altinda konuuslmus anlatilmis, biir demiski komple elini sokuyor:26: digeride dogumda daha az aci cektim, catima bakilirken acidan duramadim demis... yok daha neler allah askina... cati muayenesini bilmedigim halde bu kadar aci olacagini dusunmuyorum
dogumda dahami az cekmis...sezeryan olduysa olabilir:)) korkmayın alttan muayne iste...2 parmakla bakıyor...tabi sıkıntı verıcı ama..oyle dedıklerı gibide degil..
Ayy çokkk abartıyolar inan benim dün oldu abartılacak bişey değil
Bende oyle dusunuyorum, alt tarafi ikiparmakla bakilcak ne kadar aci verici olabilir ki, bu bebegi nasi yaptik
Bende senden cesaret aldım zaten :))
Hersey bizde bitiyor canim. Ben 2 hafta once bobrek agrimdan dolayi gittim. Gelmisken cati muayenesini yapalim dedi. Ciktim masaya ama kendi psikoljim buna hic hazir degildi. Agrim var esim yok falan. Aglamaya basladim dr. Elini tuttum. Bide ilk dusuk kurtajim aklima geldi. Dr.um tamam kalk bakmiyorum dedi. Normal dogumda yapamazsin dedi. Pazartesi psikolojimi hazirladim kendimi motive etti gulerek o masaya ciktim ilk basta biraz kastm kendimi sonra biraktim baya biguzel kontrol etti dr. Ama kasmazsan hic acimiyor masadan kalktiktan sonrada hic acimadi. Ben normal dogurucammmm dedim dr.ma uygun dedi oda.
Evet cnm psikolojik.. senin durumunda farkli eskyi hatirlamissincatala cikmak kolay olmasa gerek zaten o insani korkutuyo, o goruntu yok mu ....... benim durumum korkudan cok utangaclik:26: hani elle bakilacak incelencek falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?