kızlar bana bugun bıraz tuhaf seyler oluyor. 1dk falan zor nefes alıyorum ve ateş basması gibi bi şey oluyor. Kızarıyorum falan. Benim gibi olan var mı merak ettim. karnım da çok onde diğer hamilelere göre. top gibi olduğunu soyluyorlar. ama basket topu:) Kaslarım yırtılmış karnımdaki, bu sebepten yanlara yayılamıyormuş göbeğim, doğumdan sonra ameliyat olmalıymışım falan filan. iki cerraha gittim ikisi de oyle dedi. ama bu ateş basması yeni çıktı. kasılma boyle bi şey değildir herhalde...??
kızlar bana bugun bıraz tuhaf seyler oluyor. 1dk falan zor nefes alıyorum ve ateş basması gibi bi şey oluyor. Kızarıyorum falan. Benim gibi olan var mı merak ettim. karnım da çok onde diğer hamilelere göre. top gibi olduğunu soyluyorlar. ama basket topu:) Kaslarım yırtılmış karnımdaki, bu sebepten yanlara yayılamıyormuş göbeğim, doğumdan sonra ameliyat olmalıymışım falan filan. iki cerraha gittim ikisi de oyle dedi. ama bu ateş basması yeni çıktı. kasılma boyle bi şey değildir herhalde...??
40 kilo alıp eski haline dönen arkadaşım var sen önce bebeğini düşün canım bak benim bebeğim küçük kalmış 24 saat durmadan yiyorum.kilo alcam diye korkan ben sallamıyorum şu an kiloyu falan.önce bebişlerin sağlığı
Boşver canım ben de aynı durumdayım. Sonrasında da birlikte veririz kiloları.
Evet cnm psikolojik.. senin durumunda farkli eskyi hatirlamissincatala cikmak kolay olmasa gerek zaten o insani korkutuyo, o goruntu yok mu ....... benim durumum korkudan cok utangaclik:26: hani elle bakilacak incelencek falan
biraz karbonhidrat ve tatlı işini abartırsan kilo alır bebeğin :) doktora sor bunu. yuvamı dağıtmak için uğraştı başaramadı çok oyunlar oynadı yapamadı ben herşeye rağmen gösteririm yüzüme bakmaya evime gelmeye yüzü varsa gelsn görsn sevsin gitsin hakkıdır. eşimi bu konuda mahzunlaştırmak istemem oda mutlu olur herşeye rağmen. allah yardımcın olsun sağdan soldan karışanlrdn hiç hoşlanmam iyiki yok :))) karışanım
allah istediğin güzel haberlerle karşılaştırsın canım gelince yaz gelişmeleri
Ya bakma sanki bizim doktorlar utaniyor bakarken, alismislar artik biz alisik degiliz o kadar... bana vajinal ultrasonla bakmisti kasmistim kendimi bebegi nasi yapcan demisti hic unutmuyorum, haklidaBenim doktorum her ay kontrolde yapti ayni muayeneyi , ben her seferinde utaniyorum o da her seferinde gülümsüyor :) Almanlar cok rahat oldugu icin onlara sempatik geliyor herhalde
Kizlar benimde yarin kontrolum var ve cati muayenesi yapacak bana da... ama ben rahat olmaya calisiyorum, yoksa hic dayanamam heralde... bence sizde rahat olmaya calisin, en basitinden normal dogumda kac kere bakacaklar alttan ebeler... o yuzden rahat olmak sart bence
canım aynı sekilde benıde bısuredır ates basıyo.karnım sertlestıgı zaman bı anda kalbım çarpmaya baslıyo.anlık nefes darligı ve ates basması oluyo.doktora soylemedm acıkcası son haftalarda normaldır dıye.
Allahu teala razı lsun canım. kilosu 2700 boy 50 cm olmuş. dr iyi dedi doğuma kadar 3 olur dedi.sizce iyimi kilosu? başı aşağıda ama daha açılma olmamış ama hazırlıklı ol dedi heran olabilir dedi:)) bakalım hayırlısı...
Allahu teala razı lsun canım. kilosu 2700 boy 50 cm olmuş. dr iyi dedi doğuma kadar 3 olur dedi.sizce iyimi kilosu? başı aşağıda ama daha açılma olmamış ama hazırlıklı ol dedi heran olabilir dedi:)) bakalım hayırlısı...
canım aynı sekilde benıde bısuredır ates basıyo.karnım sertlestıgı zaman bı anda kalbım çarpmaya baslıyo.anlık nefes darligı ve ates basması oluyo.doktora soylemedm acıkcası son haftalarda normaldır dıye.
çok fena canım hiç sorma bi kaç haftada dahada arttı(( o kadarşeyler sürmeme rağmen.olacağı varsa oluyor demekki.
ayy cnm aynı benimki gibi vallahi bende bebeğimin yüzünü göstermem ama eşimin annesi sonuçta ama yined e çok yanaştırmayacagım yanıma oda çok iyi biliyo ki ben artık onu affetmem ve hiç minnetim olmaz 9 aydır gelip bi hal hatır sormamış doğumdan sonra yanaştırır mıyım yanıma
Iyi geceler kızlar yarin nöroloji ye gideceğim bel fıtığı ile normal dogum yapar miyim diye 3 kez ikinmaktan birsey olmaz bence de yine de uzmanına danışmak lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?