2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

doktra gorun derım arkadasim..

Canımm banada arada ateş basıyo böyle sıkıntı gelıyo ama senin farklı sorunlarında var doktorunla paylaş bence

Boşver canım ben de aynı durumdayım. Sonrasında da birlikte veririz kiloları.

inançlıyım kızlar veririz kiloları
yeterki yavrular mutlu olsunlar ve de sağlıklı

diğer sorunların bu ateşle ilgisi yok sanırım. kas yırtılması 2-3 aydır belli zaten. bana yarattığı en buyuk sorun yatakta. ne sağa ne sola zor dönuyorum. ama alıştım. ateş basması genelde olan bışeyse sorun yok:)

Evet cnm psikolojik.. senin durumunda farkli eskyi hatirlamissin catala cikmak kolay olmasa gerek zaten o insani korkutuyo, o goruntu yok mu ....... benim durumum korkudan cok utangaclik:26: hani elle bakilacak incelencek falan

Kizlar benimde yarin kontrolum var ve cati muayenesi yapacak bana da... ama ben rahat olmaya calisiyorum, yoksa hic dayanamam heralde... bence sizde rahat olmaya calisin, en basitinden normal dogumda kac kere bakacaklar alttan ebeler... o yuzden rahat olmak sart bence

kıymetini bil canımm

allah istediğin güzel haberlerle karşılaştırsın canım gelince yaz gelişmeleri

Allahu teala razı lsun canım. kilosu 2700 boy 50 cm olmuş. dr iyi dedi doğuma kadar 3 olur dedi.sizce iyimi kilosu? başı aşağıda ama daha açılma olmamış ama hazırlıklı ol dedi heran olabilir dedi:)) bakalım hayırlısı...

Benim doktorum her ay kontrolde yapti ayni muayeneyi , ben her seferinde utaniyorum o da her seferinde gülümsüyor :) Almanlar cok rahat oldugu icin onlara sempatik geliyor herhalde
Ya bakma sanki bizim doktorlar utaniyor bakarken, alismislar artik biz alisik degiliz o kadar... bana vajinal ultrasonla bakmisti kasmistim kendimi bebegi nasi yapcan demisti hic unutmuyorum, haklida

Kendini kasinca daha cok canin yaniyomis zaten, baksin onceden doguma hazirlik olcak iste :)

canım aynı sekilde benıde bısuredır ates basıyo.karnım sertlestıgı zaman bı anda kalbım çarpmaya baslıyo.anlık nefes darligı ve ates basması oluyo.doktora soylemedm acıkcası son haftalarda normaldır dıye.

bu benim ikinci çocuğum olacak inşallah. ilkinde hiiç böyle şeyler yasamadım. ne sancım oldu, ne suyum geldi, ne açılma oldu. mecbur sezeryana aldılar vaktı gecince.. şimdi boyle seyler yasayınca aklım karısıyor. doğal mı değil mi bilemiyorum. tesekkur ederim size de. boyle paylaşımlar ıyı geliyor:)

ateş basması bendede var yanaklarım kırmızı kırmızı oluyo vucudum falan yanı yanıp duruyo eee kolay değil kızlar içimizde can taşıyoruz normal değil mi...

Canim bir gün var aramizda bugün bizim de kontrolümüz vardi. Oglus 2500 gr cikti , doktor kilosu normal daha bir ay var gününüze yaklasik 1000 gr daha alacak dedi. Isin kötüsü bugün nst´de sanci cikti basi asagida ama acilma yok henüz bir de tansiyon da ani yükseliyor pazartesi tekrar gidecegiz bakalim. Bence iyi bebisinin kilosu masaallah, cok büyük olunca dogum zor olabiliyormus.

senden de allah razı olsun canım. bence kilosu iyi en azından benimkine göre iyi mesela benim doğuma 37 gün var şuan ama doğumuma 39 varken bebeğimin kilosu 2 800 çıktı en az bir hafta hatta bir buçuk hafta önden gidiyo . sana bakarsak 27 gün kalmış gayet normal görünüyo. bende 2800 gram doğmuşum :44:

Ben de ilk başıma geldiğinde doktora sormuştum yalancı kasılmalarmış, ben de bu aralar sık oluyo önce karın sertleşiyor kalp çarpıntısı ve sıcak basması oluyor
Kızlar bebeğimin hareketlerinde 2 gundur bariz azalma var hep kıpır kıpır olan oğluşum tatlı yiyince ya da dürtünce tepki veriyo o da çok az kontrolüm cumartesi ama yarın mı gitsem acaba :18:

çok fena canım hiç sorma bi kaç haftada dahada arttı(( o kadarşeyler sürmeme rağmen.olacağı varsa oluyor demekki.

valla ben bu çatlakları fena kafama taktım son zamanlarda ama kasım annelerimiz maşallah hiç dile bile getirmiyorlar :)
tek dert eden benim anlaşılan

kilosunu falan hiç kafana takma arkadaşım.çok kilolu olması da iyi değil.mesela benim tosunum biraz önden ve iri gidiyor.düşün nerdeyse 2 hafta olacak ben kontrole gideli ve 2 hafta önce oğlum için 3 kilo olmuş demişti doktorum, dikkat et çok irileşmesin demişti.beni resmen strese soktu bu durum çünkü bebek irileştikçe sezeryan riski artıyor maalesef (

canım kıymet bilmiyorlar bilseler onlarda mutlu olacaklar ama kimi de kıymet biliyo gelin kötü oluyo . allah bizi kötülerden etmesin. şahsen bende affedemem artık

aynen bende de oluyor. nefes daralması ardından yüzümü ateş basıyor kan hücum eder gibi hafif zonklama yapıyor. acaba çok kilom var ondan mı diyorum bilmiyorum geçer inşallah can sıkıcı . kötü bişey olmasın da.

Iyi geceler kızlar yarin nöroloji ye gideceğim bel fıtığı ile normal dogum yapar miyim diye 3 kez ikinmaktan birsey olmaz bence de yine de uzmanına danışmak lazim.

Iyi geceler kızlar yarin nöroloji ye gideceğim bel fıtığı ile normal dogum yapar miyim diye 3 kez ikinmaktan birsey olmaz bence de yine de uzmanına danışmak lazim.

İnşallahh bi sorun olmaz canım bakalım doktorun ne dıyecek benimde çok belim agrıyor sırtüstü düz yatamıyorum yatınca takılıp kalıyo belim:18::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…