Kızlar dogumdan sonrası için buzlukda hazırlık yaptınız mı ? :44:
ben süt mısır koydum 2 poset süt yapıyomus..
2 cocukla bıde dıkışlerle halım olmaz dıyede bıraz menemenlık koydum eşim yumurta kırıverır artık..
taze fasulye aldım onu soteleyıp koycam bugunde.. bunlar bızım için de...
misafırlere ne yediricezki..gelen gıden olur :44:
ben de börekle sarma sarıp atıcam çıkar pişir rahat olsun...taze fasulye barbunya falan attım...köfteyi de eksik etmem zaten...başka ne yapabiliriz...
Saat 2 deb beri sanvi kasilma artti kizlar uzaninca kesilmiyor dua edin nolur arada hafifliyor sonra siddetleniyor, beklenen doğum tarihimize an itibari ile 6 gün kaldi ama kizim sanirim o 6 günü beklemeyecek, Allahim dayanma gücü nolur
Saat 2 deb beri sanvi kasilma artti kizlar uzaninca kesilmiyor dua edin nolur arada hafifliyor sonra siddetleniyor, beklenen doğum tarihimize an itibari ile 6 gün kaldi ama kizim sanirim o 6 günü beklemeyecek, Allahim dayanma gücü nolur
canım ben ilk başlarda kafaya çok takmıştım ama baktımki kafaya takmakla geçmiyor napiim dedim.bunlarda oğlumun bana hediyesi diyip rahatlattım ama genede gün geçtikçe artıyo ve canımı sıkmıyor değil.eski pürüzsüz cildim kalmadı maalesefvalla ben bu çatlakları fena kafama taktım son zamanlarda ama kasım annelerimiz maşallah hiç dile bile getirmiyorlar :)
tek dert eden benim anlaşılan
Canim bir gün var aramizda bugün bizim de kontrolümüz vardi. Oglus 2500 gr cikti , doktor kilosu normal daha bir ay var gününüze yaklasik 1000 gr daha alacak dedi. Isin kötüsü bugün nst´de sanci cikti basi asagida ama acilma yok henüz bir de tansiyon da ani yükseliyor pazartesi tekrar gidecegiz bakalim. Bence iyi bebisinin kilosu masaallah, cok büyük olunca dogum zor olabiliyormus.
senden de allah razı olsun canım. bence kilosu iyi en azından benimkine göre iyi mesela benim doğuma 37 gün var şuan ama doğumuma 39 varken bebeğimin kilosu 2 800 çıktı en az bir hafta hatta bir buçuk hafta önden gidiyo . sana bakarsak 27 gün kalmış gayet normal görünüyo. bende 2800 gram doğmuşum :44:
kilosunu falan hiç kafana takma arkadaşım.çok kilolu olması da iyi değil.mesela benim tosunum biraz önden ve iri gidiyor.düşün nerdeyse 2 hafta olacak ben kontrole gideli ve 2 hafta önce oğlum için 3 kilo olmuş demişti doktorum, dikkat et çok irileşmesin demişti.beni resmen strese soktu bu durum çünkü bebek irileştikçe sezeryan riski artıyor maalesef(
Kızlar dogumdan sonrası için buzlukda hazırlık yaptınız mı ? :44:
ben süt mısır koydum 2 poset süt yapıyomus..
2 cocukla bıde dıkışlerle halım olmaz dıyede bıraz menemenlık koydum eşim yumurta kırıverır artık..
taze fasulye aldım onu soteleyıp koycam bugunde.. bunlar bızım için de...
misafırlere ne yediricezki..gelen gıden olur :44:
Hoşgeldin elif, bende biraz haberler kötü eşimin 69 yaşındaki dedesi ani bir şekilde vefat etti. Sağlıklıydı. Çok üzüldüm. Ama yapacak birşey yok. Allah gençlere daha çok ömür versin diyelim. Onun dışında bel fıtığım için bugün Nörolojiye gideceğim normal doğurabilir miyim diye. Kadın doğumcum sezaryan yapabiliriz dedi ama ben istemiyorum. Ağrılar sızılar, nefes darlığı, mide yanmaları arttı, bugün yarın iner bizim kız aşağı da şu şikayetlerim azalır inşallah. Pazartesi çatı muayenem var. Heyecanlıyım.
Allahu teala sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin canım. zayıf olursa tutamam diye korkuyom
Ameliyat olanlar bile normal yapabiliyormuş. Tabi ameliyatın ne düzeyde olduğuna da bağlı. Bir kaç kişiye danıştım. Ama sen de sorarsan sevinirim. Kesin olan birşey var ki Ağrın olur doğum sonrası belinde dediler. Ödem olurmuş o bölgede. Ama çatın müsaitse pek bi problem olmaz dediler. Epidural de yapılabilir istersen dediler. Bilemiyorum. Hayırlısıyla normal doğum yapmak istiyorum. Ama bebeğin ve benim sağlığım herşeyin önünde olacak tabi. Mecbur kalırsam tabi ki sezaryen olurum.hoşbulduk demek isterdim ama çok üzüldüm canım gençmiş daha dedeniz. Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun
Benim kuzenimde de fıtık vardı hatta ameliyat falan oldu sonra oğlunu sezeryan ile doğurdu. ama gebelik zehirlenmesi falan olduğundan aldılar bebeği. yani fıtık için mi aldılar bilmiyorum sorarım istersen yine de. Haklısın sezeryan bende istemiyorum ama sağlığına etki edecek ve seni de bebişi de etkiliycekse yapacak bişey yok kuzum.
Aynen bende de öyle. reflü beni öldürüyoooo...Bizim ki de iner inş. gerçi beni görenler karnın inmiş diyo ama yanmalar devam ediyo anlamadım.
Bana çatı muayenesi yapmadı doktor, bende çarşamba doktordaydım. hatta muayene ederse diye ağda yaptım saat uğraştım kan ter içinde kaldım ama ne zaman bakar bilmiyorum. kasımdan sonra heran bekliyoruz bebeği dedi bana. Bende heyecan yaptım ama bakalım hayırlısı hakkımızda.
Hepimizi bir heyecan sardı :)
İnş. herşey yolunda gider ve sıkıntı çıkmaz canım sende normal doğum yaparsın inş. Allah gönlümüze göre versin...
Öpüyorummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?