1 numarayı beğendim ben canım ama aslında hepsi güzel...internetten mi sipariş vereceksin...
evet tatlım netten sipariş vericem artık bugün bir karar vermem gerekiyor ama hiç karar verecek havada değilim.
Canim ilerleyen haftalarda banada yapilacagi icin cok merakliyim.. kkda cati muayenesi basligi altinda konuuslmus anlatilmis, biir demiski komple elini sokuyor:26: digeride dogumda daha az aci cektim, catima bakilirken acidan duramadim demis... yok daha neler allah askina... cati muayenesini bilmedigim halde bu kadar aci olacagini dusunmuyorum
yuhhh daha neler kızlar benim hem çatım dar hemde kemikliymiş oyle olduğu halde okadar acı hissetmedim. abartıyorlar sadece iki parmak ve doktor bakmıyor bile sadece elle muayene ediyor okadar. tabiki hafif bir acısı oluyor ama çocuk doğurmayı düşünüyoruz bundan tırsarsak cocuğu nasıl doğuracağız ben pazartesi tekrar acılma varmı diye baktırcam bundan sonra her gittiğimde doktor o işlemi yapıcak zaten.
Ben de ilk başıma geldiğinde doktora sormuştum yalancı kasılmalarmış, ben de bu aralar sık oluyo önce karın sertleşiyor kalp çarpıntısı ve sıcak basması oluyor
Kızlar bebeğimin hareketlerinde 2 gundur bariz azalma var hep kıpır kıpır olan oğluşum tatlı yiyince ya da dürtünce tepki veriyo o da çok azkontrolüm cumartesi ama yarın mı gitsem acaba :18:
canım benimkininde haraketlerinde yavaslık var ama çok normal artık kımıldıcak yerleri kalmadıkı ama takip et yinede eğer aşırı derecede haraketsizlik varsa doktoruna söyle bir kontrole git bebeğin haraketlerine önem veriyor doktorlar bu zamanlarda.
valla ben bu çatlakları fena kafama taktım son zamanlarda ama kasım annelerimiz maşallah hiç dile bile getirmiyorlar :)
tek dert eden benim anlaşılan
bendeki çatatları görsen ödün patlar canım ama napım takmamaya çalışıyorum 50 kilo ile hamile kaldım 67 kiloyum şuanda göbeğimde kalçalarımda bile var sağlıkla bebeğim doğsun da gerisinin hiç önemi yok.
ben zeytınyaglı ve etli biber dolması hazırlıcam bide canım.. köfteli terbıyelı un corbası yapıyorum. onunda koftelerını yapıp koyucam aynı zamanda un corbası sevmeyenler ıcın garnıturlu de olabılıyo.. isteyenetarıf verırım.. kofteyı ben kıyma gbı buzdolabı posetınde koydum şekıl vermedım yani.. çözdurup oyle şekıllendırıcem sorun olmaz ınsallah.. anacıgımda gecen gun mantı acmıstı 2 poset koymustuk ama pis bogaz eşim istedı pişiriverdım...tekraryapmam lazım.. sıgara boregıde sarıyım dıyorum.. etli sarma var 1 posetcık ama anca bzıe yeter yada ortaya garnıtur gbı koyabılırım kımseyı doyurmaz yani...
aslında dogumdan sonra bı cay koyup 1 kg kurupastayla gecıstırmek lazım ama benım esımın tarafı dusunmez oyle seyler yemekden 3-4 saat once gelıp çay ıkramı beklıyolar benden bu halımle...geldılermıde gece 12-1den once kalkmazlar hıc sanmam kurupastaya talim edeceklerını... birde yemek secme huyları varkı,boğasın gelir..
ayhhh valla buzuğa bir kaç paket baget butlardan alıp atıcam yemekli misafirim geldiği zaman hemen çıkarıp fırında patatesli sebzeli yapar yanına pilav salata çorba yallah :))) napımm başka yapacak bişey yok. birde bunun köftelisinide yapabiliriz dolapta hazır yapılmış köfte olursa pratik işte benden başkada bişey beklemesinler valla:)
Allahu teala sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin canım. zayıf olursa tutamam diye korkuyom
canımm benim yiğenlerimin biri 2200 biride 2250 doğdu bunlar sizi korkutmasın. zayıf olsun ama sağlıklı olsun yeterki gerisi önemli değil. o zaten toparlar kendini.
amin tutarsın tutarsınyeterki kolay çıksın beni şimdi korku saldı büyük olurda normal doğuma izin vermezler diye keşke biraz zayıf olsaydı bebeğim acaba kaç kiloya kadar normal doğuma izin veriyorlar
bir arkadaşım 3650 bir diğeride 3800 doğurdu canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah.