2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
1 numarayı beğendim ben canım ama aslında hepsi güzel...internetten mi sipariş vereceksin...

evet tatlım netten sipariş vericem artık bugün bir karar vermem gerekiyor ama hiç karar verecek havada değilim.

yuhhh daha neler kızlar benim hem çatım dar hemde kemikliymiş oyle olduğu halde okadar acı hissetmedim. abartıyorlar sadece iki parmak ve doktor bakmıyor bile sadece elle muayene ediyor okadar. tabiki hafif bir acısı oluyor ama çocuk doğurmayı düşünüyoruz bundan tırsarsak cocuğu nasıl doğuracağız ben pazartesi tekrar acılma varmı diye baktırcam bundan sonra her gittiğimde doktor o işlemi yapıcak zaten.

canım benimkininde haraketlerinde yavaslık var ama çok normal artık kımıldıcak yerleri kalmadıkı ama takip et yinede eğer aşırı derecede haraketsizlik varsa doktoruna söyle bir kontrole git bebeğin haraketlerine önem veriyor doktorlar bu zamanlarda.

valla ben bu çatlakları fena kafama taktım son zamanlarda ama kasım annelerimiz maşallah hiç dile bile getirmiyorlar :)
tek dert eden benim anlaşılan

bendeki çatatları görsen ödün patlar canım ama napım takmamaya çalışıyorum 50 kilo ile hamile kaldım 67 kiloyum şuanda göbeğimde kalçalarımda bile var sağlıkla bebeğim doğsun da gerisinin hiç önemi yok.

ayhhh valla buzuğa bir kaç paket baget butlardan alıp atıcam yemekli misafirim geldiği zaman hemen çıkarıp fırında patatesli sebzeli yapar yanına pilav salata çorba yallah :))) napımm başka yapacak bişey yok. birde bunun köftelisinide yapabiliriz dolapta hazır yapılmış köfte olursa pratik işte benden başkada bişey beklemesinler valla:)

Allahu teala sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin canım. zayıf olursa tutamam diye korkuyom

canımm benim yiğenlerimin biri 2200 biride 2250 doğdu bunlar sizi korkutmasın. zayıf olsun ama sağlıklı olsun yeterki gerisi önemli değil. o zaten toparlar kendini.

amin tutarsın tutarsın yeterki kolay çıksın beni şimdi korku saldı büyük olurda normal doğuma izin vermezler diye keşke biraz zayıf olsaydı bebeğim acaba kaç kiloya kadar normal doğuma izin veriyorlar

bir arkadaşım 3650 bir diğeride 3800 doğurdu canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

kızlarrr artık doğuma az kaldı haftaya işten çıkıcmmm artık zor yüüryorum gelirken dayanmaıyorum artıkkk

bide 18 haftaua çıkckmış doğum izni babalık izni 10 gün olckmış ne zmn çıkck acaba kesin haberiniz varmı

20 günde bebek 1 kilomu alıyomuş yanlışmı anladımmm kızlar doğrumu bu gecen hafta gitmiştim bende 2800 kg kzuucum

slm hanımlarnasılsınız her yazmaya çalıştığımda bişey çıkıyo ya baglanı gitti yada kızım huzursuz etti...biz her gün yorgun argınız ama şükürler olsn bugun daha iyi hissediyorum...herkesin şikayetler artmış reflü başa bela ama doktora gitsem unutuyorum ben ya neyse az kaldı zaten...
ne güzel doğurup rahatlayanlarımız olmuş rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin bizlere de hangi doğum kolay ve hayırlı olacaksa onu nasip etsin inşallah:))
bazen bi cesaret geliyor sanki hemen dogurucam gibi hissediyorum bazen de yok anam yok bekleyemem gününü desin alsın diyorum:) yarın normalde doktora gitmem lazım ama az kaldı demişti o yüzden yarın temizlik günüm olacak bizimkiler gelecek bide yardımcı gelecek biter inşallah...kızımın dolabı falan düzlecek çantamızı da hazırlıycaz ohhh bi gelmesi kalacak kızımın....

hemen çıksa keşke ama daha meclise gidecekmiş eşim için iyi olurdu 10 gün yanımızda olurdu olur inşallah genede...
kişiye göre degişiyo bebeğin kilo alışı ben fazla abur çubur yiyorum bebeğim kilo aldı 3100 kg kızım maşallah bakalım 1 haftada ne kadar almış olacak:))

Üçüzler (annesinin nickini hatırlamıyorum) de ikizler (annesi bilgecebuk) de doğdu ve sağlıklılar diye biliyorum.

amin tutarsın tutarsın yeterki kolay çıksın beni şimdi korku saldı büyük olurda normal doğuma izin vermezler diye keşke biraz zayıf olsaydı bebeğim acaba kaç kiloya kadar normal doğuma izin veriyorlar

4 e kadar biliyorum cnm ben çünkü doktorum az daha alırsa doğum şeklini değiştiririz dedi...

Günaydin arkadaslar. Bende inslh kasim annesi olcam 37+2 günlük hamileyim. Bazen sulu bi akintim oluyor, öyle asiri degil ama camasirimda hisseciyorum.sizce normal mi. Bole akintisi olan varmi..cevap verirseniz sevinrm

Günaydin arkadaslar. Bende inslh kasim annesi olcam 37+2 günlük hamileyim. Bazen sulu bi akintim oluyor, öyle asiri degil ama camasirimda hisseciyorum.sizce normal mi. Bole akintisi olan varmi..cevap verirseniz sevinrm

canım dün kontroldeydim. kendisi sordu akıntın arttımı dahada sulanmıştır artık dedi bende evet dedim yani normal artışı ve sulu olması.

inşallah canım. 4 kiloya çok diyorlar ama öyle doğum yapanlar varmış ama tabi eskilerden. şimdi yediklerimiz içtiklerimizden hep çatılar dar

canım 2 haftada ben 1 kilo almışım bunun 550sini bebek almış. ama son haftalar daha hızlı alıyormuş.

kızlar ben şaşırdım kaldım ne yapacağımı bilmiyorum ciddi olarak söylüyorum hiç doğacak gibi gelmiyor bana son 6 gün kaldı doğuma o güne kadar doğmazsa ne olacak acaba bayramdan 4 gün evvel kontrole gittik en son bayramda doğar dedi doktor üstüne bakın kaç gün geçti hala tık yok ne yapsam doktoru mu arasam kontrole mi gitsem yoksa son günüme kadar beklesem mi daha karnım aşağı inmemiş

canım benim sıp öle aldı birde mimoreninki öle oldu işte ikimizde sezaryana döndük yani oda iyi değil aslına bakarsan

4 e kadar biliyorum cnm ben çünkü doktorum az daha alırsa doğum şeklini değiştiririz dedi...

dört kilonun üstü ve kafa çapı 10 cm geçen bebeklerde tehlikeli oluyormuş caım ben doktor olarak o riske girmem edi dünkü doktor

41 e kadar yolu var canım sıkma kendini doktorun acele etmiş bence daha yeni 39 haftadasın nasıl bayrmda doğurucaktınki

canım bebeğin erkek mi? erkek geç oluyormuş. birde 41. hafta doğan da var. bayramdan beri gitmedinse bi git çünkü artık sık kontrole gidiliyor. hareketlerinde sıkıntı var mı? günde 8-10 kez hareket etmeli etmiyorsa yani azsa hareketi hemen git dra.

kız bebek ama artık hareketten ziyade kasılmalar oluyor sıkıyor kendini tuvaletten çıkamıyorum nefes almakta zorlanıyorum sürekli kasılıyor rahime doğru inceden bi sızı gidiyor kasıldıkça sanki iğneler batırıyorlar gibi

Günaydin kizlar nasilsiniz umarim iyidinizdir bende iyiyim tesekkur ederim.. bu gece cok rahat uyudum valla deliksiz uyudum desem yeri.. bu arada bisey farkettim bebegim tekme atiyo ya benim canim acimiyo bu normal mi acaba

canım zeytinyagı kurumasını engelliyor olabilir benim kurumadı bide bebek emerken ıslatıyor baya üzerine onu sürünce kurumuyor önceden sürmen gerekirmi bilmiyorum

canım karışımı nasıl yaptın bir anlatsana ben kaçırmışım.

Allah cümlenizden razi olsun. Dualrimiz birlesti Yüce Rabbim yardim etti. Cok sükür iyilesmeyecek bisi degilmis pazartesi ultrasona girecek belki o zsmana kadar bile düzelebilirmis. Hepnizden Allah razi olsunnn

inşallah tatlım inşallah hiç bişeye gerek kalmadan düzelir.

Kızlar bugün allahin izniyle kizimi zi aliyoruz cooook heyecanliyim bugünleri gösteren rabbime hamd olsun isteyen herkesr tattirsin

canım benim çok sevindim misssler kokucak eviniz yuvanız şenlenicek inşallah.

o akıntı benim yakamı hiç bırakmıyor tatlım.. kuru tutmaya dikkat et ben şu kağıt havlular varya onlardan koyuyorum pedler çok sağlıklı gelmiyor. peçetelerde ıslanınca kötü oluyor en güzeli kağıt havlu sıksık da değiştiriyorum.

canımm en son kontrolün nezamandı haftalık olarak kontrole gitmiyormusun bir git bence en azından açılman varmı yok mu bir baktır derim. zamanını geçmeside çok iyi değil bence belkide açılman olmayacak sancın hiç olmayacak ozaman mecbur suni sancı vericekler yada sezeryana alıcaklar 41 e kadar da bekleyen var doktora gidip ancak öyle netleştirebilirsin.

doktorumu şimdi aradım perşembe doğum için son günümüz eğer o zamana kadar doğum olmazsa muhakkak çarşamba gelmeniz gerekiyor dedi bakalım çarşambaya kadar bekleyecez hayırlısı

gerenimocum senin dişin nasıl oldu iyisin inşallah
Allahıma çok şükür geçti, doktorum antibiyotik verdi. 3 gündür kullanıyorum. Zaman zaman ağrıyor ama hiç önemli değil. Beynimi oyuyorlar gibiydi önceki ağrım.
Annem diyor ki karnı aşağı indikten bir gün sonra doğum yapmış. Kimisi var karnı aşağıda 20 gün gezer. Kişiden kişiye değişir. Bence daha var. 41 haftaya hatta 42 haftaya kadar normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…