2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ya aslında doğru söylüyorsun ama insan son günlere doğru sabırsızlanıyor bide bizim iki ay önce erken doğum riskiniz vardı şimdide doğmak bilmiyor soran sorana daha doğmadı mı diye artık bizde istiyoruz doğsun ama ne olur

tamam o zaman yakındır azdaha sabırlı ol inşallah hayırlısı ile doğurursun. geç döllenmiştir falan dediğim gibi 40dan sonra doğanda var :)

Her telefonu açma canım. Soranlara da daha zamanımız var dersin.

Arkadaşlar 1 cm açıklığı olan ne kadar süre sonra hastaneye yatar veya kaç cm açıklıktan sonra hastaneye yatarız bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar 1 cm açıklığı olan ne kadar süre sonra hastaneye yatar veya kaç cm açıklıktan sonra hastaneye yatarız bilgisi olan var mı?

canım tam bilmiyorum ama geçen burdan bir arkadaş yazmıştı 2-3 cm açıklık var dr birazdaha bekliyelim demiş. 10 cm de doğum oluyor zaten. birde açıcı hareketler varmış onları yaparsan daha hızlı açılır heralde.

ikizlerimizde üçüzlerimizde bigede sılada hepside çok iyiler şükürler olsun.

badeyi merak ediyorum bende doğum yaptı diye biliyorum ama hiç gelmiyor. nasıl durumları acaba bilen varmıki kızlar.

İşte 1 cm den sonra kaç gün sonra ne kadar oluyor onu merak ettim. Birde mesela 4 cm açıklık olduğunda dr tamam hastaneye yatacaksın der mi? Açıcı hareketler nasıl oluyor?

mrh kızlar hastaneden yeni geldim herşey güzel ama doktor ben 34 haftalık ölçtüm diyo bi sorun mu var dedim yok dedi daha önce gittiğin hastanede böyle sölediler mi dedim hayır dedim o zaman sen zayıfsın ondan olabilir dedi ama benim moralim çok bozuldu hastanem uzak kalıyo diye değiştirmek zorunda kaldım sonra böyle moral bozuklugu oldu bana gittiğim hastanede üniversite hastanesi bi sıkıntı olsa anlarlardı herhalde herşey normal doğum pozisyonuda almış bi sıkıntı yok kilo 2.5 az gibi geldi bana ama daha zaman var alır herhalde bilmiyorum ya çok cnm sıkkın

İşte 1 cm den sonra kaç gün sonra ne kadar oluyor onu merak ettim. Birde mesela 4 cm açıklık olduğunda dr tamam hastaneye yatacaksın der mi? Açıcı hareketler nasıl oluyor?

işte tam bilemiyorum birisi paylaşmıştı önceki sayfalarda kegel egzersizlerininde faydası oluyormuş netten bakabilirsin.

selam kzlar bende allah nasip ederse ocak annesi olacağım
Doğumu kolaylaştırmak için hergün hurma yiyin nettende aratırabilirsiniz hurma beyne verdiği sinyalle hem doğumu kolaylaştırıomuş hem hızlandırıyormuş
Birde kolay doğum için inşikak süresini 7 defa okuyun
Elemneşrak leke ayetül kürsü bnları hep okuyun
Banada dua edin nolur bebeğimi sağ selim ormal doğuml kucağıma alayım
Size ayru yeten bi sorum var çatı muayenesi nasıl oluyor zormu

evet canım ben gittim 1800 dü bebeğimin kilosu 20 gün sonra tekrar gittim 2 800 olmuş. ama yememe içmeme dikkat etmememiştim çikolata vs tatlı hamur işi ayırt etmedim artık son ay hiç yemiyorum yani son zaman hızlı alıyorlar dikkat etmek lazımmış bilmiyordum

49 cm cok ıyıymıs cnm 40 haftada o boyda doğan bebişler var maşallah uzun boylu olcak bebişin... benm kontrolumde 29unda..ondan sonra 15 gunde 1 gıderız sanırım

canım çok teşekkürler.. nazar boncuğun içinde:))evet doğru diosun.. doktor doğumda 51-52 cm kadar olabileceğini söledi.. inş. uzun boylu olsun :)) herkeslerin bebişleri sağlıklı sıhhatli doğsunlar..:)) sende bilgileri paylaşırsın canım..

haftam 36+2 AMA niye 34 ölçüyorlar anlamadım ufak tefek bişey olck herhalde benim kız bilmiyorum yinede

Canım 2 ay once benim 2 hafta geriden geliyodu cok uzulmustum hatta aglamistim bi sorun var diye.. 3 hafta sonra kontrole gittigimde 32 haftalik olmasi gerekiyoken 34 haftalik cikti.. benim hic tutmadiki zaten, ya hafta geridendi ya 2 hafta ileriden. Ya da 2 hafta geriden.. yakalar merak etme sen icine ferah tut ki bebeginide uzme...

Merhaba hanımlar. 4 yaşında bi kizim var kresinde su çiçeği varmış bugün giyindirirken vucudunda kırmızı lekeler gördüm. Benim kızım da sucicegi oldu herhalde. Doguma 15- 20gun var .ben 2 kere sucicegi gecirmisim biri 20 yasindayken biri cocukken şimdi tekrar gecirirmiyim diye telas ediyorum. Dua edin lütfen bebegime bisiy olmasın. Doktorada devlet hast. Gidiyorum onun icin doktorumada ulasma durumum yok. Dua edin bize(

Cnm 3 hafta once gittigimde bebegimin kilosu 1820 idi. Ama 34 haftalik cikmisti 2 hafta onden gidiyoda bizim oglan : ).dkktorum cok tatlí karbonhidratli besinler yersen bebegin cok kilo alir demisti.. ama ben kendime engel olamiyorum haftaya kontrolum var bakalim kac kilo olms melegim

inşallah canım. 4 kiloya çok diyorlar ama öyle doğum yapanlar varmış ama tabi eskilerden. şimdi yediklerimiz içtiklerimizden hep çatılar dar

evet canım hatta deformasyona sebep olduklarını okudum kesiğide en iyisinden atmaları gerekir ayın 4 dünde kontrolüm var bakalım geçen randevumdan 13 gün sonra kaç kilo olacak . annemin çatısı dar diye ben szerynla doğmuşum ama annem sen halalarına çektin geniştir diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…