Allahıma çok şükür geçti, doktorum antibiyotik verdi. 3 gündür kullanıyorum. Zaman zaman ağrıyor ama hiç önemli değil. Beynimi oyuyorlar gibiydi önceki ağrım.
Annem diyor ki karnı aşağı indikten bir gün sonra doğum yapmış. Kimisi var karnı aşağıda 20 gün gezer. Kişiden kişiye değişir. Bence daha var. 41 haftaya hatta 42 haftaya kadar normal.
kız bebek ama artık hareketten ziyade kasılmalar oluyor sıkıyor kendini tuvaletten çıkamıyorum nefes almakta zorlanıyorum sürekli kasılıyor rahime doğru inceden bi sızı gidiyor kasıldıkça sanki iğneler batırıyorlar gibi
ya aslında doğru söylüyorsun ama insan son günlere doğru sabırsızlanıyor bide bizim iki ay önce erken doğum riskiniz vardı şimdide doğmak bilmiyor soran sorana daha doğmadı mı diye artık bizde istiyoruz doğsun ama ne olur
Arkadaşlar 1 cm açıklığı olan ne kadar süre sonra hastaneye yatar veya kaç cm açıklıktan sonra hastaneye yatarız bilgisi olan var mı?
canım tam bilmiyorum ama geçen burdan bir arkadaş yazmıştı 2-3 cm açıklık var dr birazdaha bekliyelim demiş. 10 cm de doğum oluyor zaten. birde açıcı hareketler varmış onları yaparsan daha hızlı açılır heralde.
İşte 1 cm den sonra kaç gün sonra ne kadar oluyor onu merak ettim. Birde mesela 4 cm açıklık olduğunda dr tamam hastaneye yatacaksın der mi? Açıcı hareketler nasıl oluyor?
kızlarrr artık doğuma az kaldı haftaya işten çıkıcmmm artık zor yüüryorum gelirken dayanmaıyorum artıkkk
bide 18 haftaua çıkckmış doğum izni babalık izni 10 gün olckmış ne zmn çıkck acaba kesin haberiniz varmı
20 günde bebek 1 kilomu alıyomuş yanlışmı anladımmm kızlar doğrumu bu gecen hafta gitmiştim bende 2800 kg kzuucum
maşallah boyu iyiymiş
49 cm cok ıyıymıs cnm 40 haftada o boyda doğan bebişler var maşallah uzun boylu olcak bebişin... benm kontrolumde 29unda..ondan sonra 15 gunde 1 gıderız sanırım
4 e kadar biliyorum cnm ben çünkü doktorum az daha alırsa doğum şeklini değiştiririz dedi...
haftam 36+2 AMA niye 34 ölçüyorlar anlamadım ufak tefek bişey olck herhalde benim kız bilmiyorum yinede
evet canım ben gittim 1800 dü bebeğimin kilosu 20 gün sonra tekrar gittim 2 800 olmuş. ama yememe içmeme dikkat etmememiştim çikolata vs tatlı hamur işi ayırt etmedim artık son ay hiç yemiyorum yani son zaman hızlı alıyorlar dikkat etmek lazımmış bilmiyordum
inşallah canım. 4 kiloya çok diyorlar ama öyle doğum yapanlar varmış ama tabi eskilerden. şimdi yediklerimiz içtiklerimizden hep çatılar dar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?