2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

AYY gerçekten mi cnm ya valla varya moralim alt üst durumdaydı bu hafta oldu o kadar da hastaneye gidiyorm bi sorun da yok ama inş dediğin gib olur cnm yaa

Günaydin arkadaslar. Bende inslh kasim annesi olcam 37+2 günlük hamileyim. Bazen sulu bi akintim oluyor, öyle asiri degil ama camasirimda hisseciyorum.sizce normal mi. Bole akintisi olan varmi..cevap verirseniz sevinrm

Benimde aynı akıntım çok oluyor

Canımmmm teşekkürler verdiğin bilgiler için çatı muayenesine gelince çarşamba günü benim illk çatı muayenem yapıldı doğum şekline bakmak için yapılıyor çatıya çıkıyorsun doktor elle muayene ediyor 2 parmagıyla can yakan bi durum değil sıkma kendini yeter normal doğuma uygun olup olmadığını söylüyor

Son düzenleme:

canım kilosu gayet iyi normal ben 35. haftamdayım 2800 çıktı bebeğim fazla kilo almış . 37 haftayken nasıl 34 çıkıyor acaba şaşılacak bişey devlet hastanesinde bir başka doktora görünmeni öneririm

banada öyle dedi son zaman hızlı alıyrlar dikkat et fazla deformasyonun olmasın canım

AYY gerçekten mi cnm ya valla varya moralim alt üst durumdaydı bu hafta oldu o kadar da hastaneye gidiyorm bi sorun da yok ama inş dediğin gib olur cnm yaa

Merak etme canim, Allahin izniyle bebegimizi sag salim kucagimiza aldigimizda nelere uzulmustuk aglamistik dicez... ona bakarsan daha hamile oldugumu yeni ogrendigimde netten yazilar okuyodum bos gebelik mevzularini falan agliyodum kendi kendime ya kalbi atmiyosa bos gebelikse diye neler atlattik neler.. bide asiri pimpirikliyz ama hepsi gecicek...

banada öyle dedi son zaman hızlı alıyrlar dikkat et fazla deformasyonun olmasın canım

Haha :)) ben bebegim kilolu olcak diye seviniyodum doktorum kilolu olursa sen zorlanirsin dedi anlatti falan sonra vazgectim zayif olsun saglikli olsun nasi olsa kilo alir diye dusnuyorum simdi :))

benimde öle ama doğum 9 kasım gözüküyor doktor dedi canım

Günaydin kizlar nasilsiniz umarim iyidinizdir bende iyiyim tesekkur ederim.. bu gece cok rahat uyudum valla deliksiz uyudum desem yeri.. bu arada bisey farkettim bebegim tekme atiyo ya benim canim acimiyo bu normal mi acaba

harbi paranoyak olduk iyicene heeee niye normal olmasın kız seninki nazik bir bebiş demekki

doktorumu şimdi aradım perşembe doğum için son günümüz eğer o zamana kadar doğum olmazsa muhakkak çarşamba gelmeniz gerekiyor dedi bakalım çarşambaya kadar bekleyecez hayırlısı

hadi hyırlısı bakalım

ikizlerimizde üçüzlerimizde bigede sılada hepside çok iyiler şükürler olsun.

badeyi merak ediyorum bende doğum yaptı diye biliyorum ama hiç gelmiyor. nasıl durumları acaba bilen varmıki kızlar.

bende bilmiyorum canım
en çokta filizi merak ediyorum onun riskliydi hep yatıyordu sayfaya girse listeyi düzenlerdi doğanları işaretlerdi girmiyor demekki hiç zati hiç mesajınıda görmüyorum

İşte 1 cm den sonra kaç gün sonra ne kadar oluyor onu merak ettim. Birde mesela 4 cm açıklık olduğunda dr tamam hastaneye yatacaksın der mi? Açıcı hareketler nasıl oluyor?

canım benim ilk bebişime gittiğimde 4 cm açılma vardı yatırdılar yedi saat sonra yedi cm oldu doğuma girdim, ama kişiden kişiye değişir kendini strese sokma

canım makinelerdende çok farkediyor onu kafana hiç takma kilosu gayet iyi bence bak ben kilolu diye sezaryan olmak zorunda kaldım

canım olmazsın heralde ama yinede bir sağlık ocağına git istersen

canım karışımı nasıl yaptın bir anlatsana ben kaçırmışım.

canım ayva cekirdeklerini kabın içine koy üstüne gül suyu ve zeytin yagı ekle miktarını kendin ayarlayabilirsin ben çay tabağı ile yaptım bir kaç gün gitti bitince bir daha yap

aaayy :) nasıl heyecanla anlatmışsın bende aynı heyecanla okudum yani :) ilacı bırakıp daha iyi hissediyor olman ilginçmiş cidden :) olsun daha iyi işte. erkek çocukları haftasını doldurur derler beklesin oğluşun biraz daha kilo alsın. kemik ağrısı ve kasılma bende de oluyor. bende ördek gibi yürüyorum :) dediğin gibi rennie haplarını da ben bitirdim sanırım :) öldürüyor beni reflü. göbek aşağı inince reflü biter demişlerdi ama karnım indi, gören herkeste inmiş karnın diyo ama reflü bitmedi. Kalp ağrısı bende de oluyor ama gazım da çok oluyor bu ara afedersin ondan mı diye düşünüyorum. çatı muayenesi benimde yapmadı anlamadım yapar diye düşünmüştüm. kan ter içinde ağda yaptım iki saat öldüm yanii. hatta eşime dedim ki doktordan çıkınca; o kadar uğraştım bi baksaydı bari dedim :) gülüştük :) benimde kafa aşağıda ama herhalde doğumdan 2-3 gün önce doğum kanalına giriyormuş, yani kemiklerin içine yerleşiyor minnak kediler :)
Bende seni çok öptüm kuzumm.. hayırlısı hakkımızda inş. :18:

selam canım, aynen öyle reflü vs. ağrlar uğraşıyoruz. senin daha haftan varmış bekle bence :) gelmesin hemen. işleriniz çokmuş kolay gelsin şimdiden. Benim oda çanta hazır şükür. amin hepimize hayırlı doğumlar olsun inş.

kuzucum bence bi doktoru ara sor kontrole geleyim mi de. ama sıkıntı yapma rahat ol.

Evet ya dua etmem lazim bebegim canimi acitmiyo diye dua etmem lazim belkide ama ben ne diyorum

Günaydin kizlar nasilsiniz umarim iyidinizdir bende iyiyim tesekkur ederim.. bu gece cok rahat uyudum valla deliksiz uyudum desem yeri.. bu arada bisey farkettim bebegim tekme atiyo ya benim canim acimiyo bu normal mi acaba

günaydın canım iyi diyelim iyi olalım sıkıntı kasılma ağrı reflü uğraşıyoruz. ay ne güzel ya, benim canım acıyo tekmelerinde çünkü iyi geçiriyo sıpam. bende 2 de 3 te yatıyorum 6 da kalkıyorum uyku yok tuvalet e uyan reflü ye uyan tekmeye uyan ağrıya uyan
ay ne güzel acı yoksa uyu işte maaşallah de. :)

kızlar günaydın,
ya sizin bildiğiniz bişey var mı diye yazıyorum.
Bugün doktora gittim bisürü test verdi 1700 tl ediyo. Genetikle ilgili testlermiş. İlk bebeğim 8 haftadan büyüktü kalbi durdu kürtaj oldum şimdi onunla ilgili olarak istiyor sanırım ama bu testlerin sonucunda neyi öğreneceğim bebeğimin yine düşeceğini mi? yoksa kalbi durmasın diye bişey mi yapacak anlamadım. Yaptırmadım testleri bir de iğne verdi bu testlerin sonucu çıkınca devam edeceksin şimdi başla iğneye dedi. Anlamadım ve bu ücreti ödemem şuanda çok zor yakın zamanda ciddi bir borca girdim. yaptırmazsam bişey olur mu diye çok korkuyorum ya

canını sıkma canım son adet tarihin ne zaman senin? 2,5 az değil ki hem 1 kg doğanlar var ve iyiler şükür. her çocuk aynı kiloda olmazki. hem seninde dediğin gibi zamanın var daha alır. hem doğumun kolay olur, çok kilolu çocukta iyi değil ki.

oyyyy teyzesi benim paşamda narin olcek sanırsam hiç acıtmıyo anacuğunun canını:))) öyle hafif tekmeler.

canım banada çok gibi geldi ben özel hastanede kontrollerimi oluyorum ona rağmen en pahalı testim 4lü taramaydı onada 80 civarı vermiştim yanlış hatırlamıyorsam muayene ücreti kan tahliliyle beraber 150 civarı tutmuştu.ama senin önceden düşüğün olduğu için farklı testler uygulanıyo olabilir.ama bence başka doktorlarada sormalısın.

bu arada bebeğinin kilosunu sorun yapan anneler benimde bebişim haftasına göre düşük gib.2800 gr.ama doktorum normal dedi.zaten ben ne kadar yesemde 2haftada 500gr dan fazla almıyor.alması gerektiğinden fazlasını almıyor.napalım doğduktan sonra bol bol besleriz minnakları.

onun zehirlenmeden dolayı sezaryen ile almışlar canım. inş normal olur. bende epidural istiyorum. hakkımızda hayırlısı olsun.

keşke ayrıntılı olarak sorsaydın çok uçuk bir rakam bu, bence devletede git testlerini orada yaptırırsın bir yandanda özele devam edersin
yada ben birinci oğlumda özele gidiyordum verdiği testleri gidip polikılinikte yaptırıyordum tek kuruş vermeden
bilemedim yani, eğer yapılması gerekiyorsa yapılmalı tabi ama keşke ayrıntılı olarak öğrenseydin yinede mutlaka bir araştırma hst git derim çok gerekliyse onlarda zati ynı testleri ister
hem bazı özeller insanı soymaya bakar gerekliyide yazar gereksizide
yinede karar senin tabi canım

Kızlar benim adet tarihime göre internetten baktığımda 22 kasım görünüyor 40 haftanın dolması. ama doktor geçen hafta bana 5 kasımdan sonra heran gelebilir dedi. Benim oğlan haftasına göre 2 hafta falan önden gidiyor. hamileliğimin başından beri böyle ama... yani hep öndeydi hala önde şükür. acaba ondan mı 5 kasım dedi? çarşamba günkü kontrolde 2950gr idi. ben 36. haftadayım ama kilosu boyu ölçüleri nerdeyse 38. haftaya geliyor. Bu durumda doktorun dediği gibi 5 kasımdan sonra bekliycez demekki. ama tarih öne çekilince beni bir korku tedirginlik aldı :) ilk doğum olacağı için sanırım.
Hakkımızda hayırlısı olsun. bebişlerimiz sağlıkla gelsin. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…