Canım 2 ay once benim 2 hafta geriden geliyodu cok uzulmustum hatta aglamistim bi sorun var diye.. 3 hafta sonra kontrole gittigimde 32 haftalik olmasi gerekiyoken 34 haftalik cikti.. benim hic tutmadiki zaten, ya hafta geridendi ya 2 hafta ileriden. Ya da 2 hafta geriden.. yakalar merak etme sen icine ferah tut ki bebeginide uzme...
Günaydin arkadaslar. Bende inslh kasim annesi olcam 37+2 günlük hamileyim. Bazen sulu bi akintim oluyor, öyle asiri degil ama camasirimda hisseciyorum.sizce normal mi. Bole akintisi olan varmi..cevap verirseniz sevinrm
selam kzlar bende allah nasip ederse ocak annesi olacağım
Doğumu kolaylaştırmak için hergün hurma yiyin nettende aratırabilirsiniz hurma beyne verdiği sinyalle hem doğumu kolaylaştırıomuş hem hızlandırıyormuş
Birde kolay doğum için inşikak süresini 7 defa okuyun
Elemneşrak leke ayetül kürsü bnları hep okuyun
Banada dua edin nolur bebeğimi sağ selim ormal doğuml kucağıma alayım
Size ayru yeten bi sorum var çatı muayenesi nasıl oluyor zormu
mrh kızlar hastaneden yeni geldim herşey güzel ama doktor ben 34 haftalık ölçtüm diyo bi sorun mu var dedim yok dedi daha önce gittiğin hastanede böyle sölediler mi dedim hayır dedim o zaman sen zayıfsın ondan olabilir dedi ama benim moralim çok bozuldu hastanem uzak kalıyo diye değiştirmek zorunda kaldım sonra böyle moral bozuklugu oldu bana gittiğim hastanede üniversite hastanesi bi sıkıntı olsa anlarlardı herhalde herşey normal doğum pozisyonuda almış bi sıkıntı yok kilo 2.5 az gibi geldi bana ama daha zaman var alır herhalde bilmiyorum ya çok cnm sıkkın
Cnm 3 hafta once gittigimde bebegimin kilosu 1820 idi. Ama 34 haftalik cikmisti 2 hafta onden gidiyoda bizim oglan : ).dkktorum cok tatlí karbonhidratli besinler yersen bebegin cok kilo alir demisti.. ama ben kendime engel olamiyorumhaftaya kontrolum var bakalim kac kilo olms melegim
AYY gerçekten mi cnm ya valla varya moralim alt üst durumdaydı bu hafta oldu o kadar da hastaneye gidiyorm bi sorun da yok ama inş dediğin gib olur cnm yaa
banada öyle dedi son zaman hızlı alıyrlar dikkat et fazla deformasyonun olmasın canım
kız bebek ama artık hareketten ziyade kasılmalar oluyor sıkıyor kendini tuvaletten çıkamıyorum nefes almakta zorlanıyorum sürekli kasılıyor rahime doğru inceden bi sızı gidiyor kasıldıkça sanki iğneler batırıyorlar gibi
Günaydin kizlarnasilsiniz umarim iyidinizdir bende iyiyim tesekkur ederim.. bu gece cok rahat uyudum valla deliksiz uyudum desem yeri.. bu arada bisey farkettim bebegim tekme atiyo ya benim canim acimiyo bu normal mi acaba
doktorumu şimdi aradım perşembe doğum için son günümüz eğer o zamana kadar doğum olmazsa muhakkak çarşamba gelmeniz gerekiyor dedi bakalım çarşambaya kadar bekleyecez hayırlısı
ikizlerimizde üçüzlerimizde bigede sılada hepside çok iyiler şükürler olsun.
badeyi merak ediyorum bende doğum yaptı diye biliyorum ama hiç gelmiyor. nasıl durumları acaba bilen varmıki kızlar.
İşte 1 cm den sonra kaç gün sonra ne kadar oluyor onu merak ettim. Birde mesela 4 cm açıklık olduğunda dr tamam hastaneye yatacaksın der mi? Açıcı hareketler nasıl oluyor?
mrh kızlar hastaneden yeni geldim herşey güzel ama doktor ben 34 haftalık ölçtüm diyo bi sorun mu var dedim yok dedi daha önce gittiğin hastanede böyle sölediler mi dedim hayır dedim o zaman sen zayıfsın ondan olabilir dedi ama benim moralim çok bozuldu hastanem uzak kalıyo diye değiştirmek zorunda kaldım sonra böyle moral bozuklugu oldu bana gittiğim hastanede üniversite hastanesi bi sıkıntı olsa anlarlardı herhalde herşey normal doğum pozisyonuda almış bi sıkıntı yok kilo 2.5 az gibi geldi bana ama daha zaman var alır herhalde bilmiyorum ya çok cnm sıkkın
Merhaba hanımlar. 4 yaşında bi kizim var kresinde su çiçeği varmış bugün giyindirirken vucudunda kırmızı lekeler gördüm. Benim kızım da sucicegi oldu herhalde. Doguma 15- 20gun var .ben 2 kere sucicegi gecirmisim biri 20 yasindayken biri cocukkenşimdi tekrar gecirirmiyim diye telas ediyorum. Dua edin lütfen bebegime bisiy olmasın. Doktorada devlet hast. Gidiyorum onun icin doktorumada ulasma durumum yok. Dua edin bize (
canım karışımı nasıl yaptın bir anlatsana ben kaçırmışım.
canım günaydın.valla hepimiz heycanla yavruşlarımızı bekliyoruz.ben pazartesi doktora gittim.kasılmaları önleyici ilacı bırak artık ne zaman isterse gelebilir bebiş dedi:)))) e tabi benide heycan sardı hemen gelsin istiyorum.hatta 29 ekimde gelsin istiyorum.konuşuyorum şimdi oğlum 29 ekimde gel diye:)) işin garip tarafı ilacı bıraktım kendimi çok iyi hissediyorum hiç oğlum gelcek gibi durmuyo.önceden olan kasılmalarım dahada azaldı:))ben ilacı bırakınca gelir hemen diye düşünmüştüm.sadece kemiklerim çok ağrımaya başladı.doğru dürüş yürüyemiyorum hala reflü mahvediyor beni.memleketteki rennie şuruplarını ben bitirmiş olabilirim:))artık kasılmalarımda nefes darlığı ve ateş ile kalp çarpıntısı yapıyo.gerçi 1 hafta daha durabilir.çünkü çok minnak oğlum 2800 gr çıktı.daha 3kilo olamamışız.biraz daha kilo alsa iyi olur o yüzden.bu arada benim çatı muayenem yapılmadı henüz.ama bebişimin pozisyonu şu an için doğum pozisyonuna uygun.öpüyorum çok seni:)))
slm hanımlarnasılsınız her yazmaya çalıştığımda bişey çıkıyo ya baglanı gitti yada kızım huzursuz etti...biz her gün yorgun argınız ama şükürler olsn bugun daha iyi hissediyorum...herkesin şikayetler artmış reflü başa bela ama doktora gitsem unutuyorum ben ya neyse az kaldı zaten...
ne güzel doğurup rahatlayanlarımız olmuş rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin bizlere de hangi doğum kolay ve hayırlı olacaksa onu nasip etsin inşallah:))
bazen bi cesaret geliyor sanki hemen dogurucam gibi hissediyorum bazen de yok anam yok bekleyemem gününü desin alsın diyorum:) yarın normalde doktora gitmem lazım ama az kaldı demişti o yüzden yarın temizlik günüm olacak bizimkiler gelecek bide yardımcı gelecek biter inşallah...kızımın dolabı falan düzlecek çantamızı da hazırlıycaz ohhh bi gelmesi kalacak kızımın....
kızlar ben şaşırdım kaldım ne yapacağımı bilmiyorum ciddi olarak söylüyorum hiç doğacak gibi gelmiyor bana son 6 gün kaldı doğuma o güne kadar doğmazsa ne olacak acaba bayramdan 4 gün evvel kontrole gittik en son bayramda doğar dedi doktor üstüne bakın kaç gün geçti hala tık yok ne yapsam doktoru mu arasam kontrole mi gitsem yoksa son günüme kadar beklesem mi daha karnım aşağı inmemiş
Evet ya dua etmem lazim bebegim canimi acitmiyo diye dua etmem lazim belkide ama ben ne diyorumbenimde öle ama doğum 9 kasım gözüküyor doktor dedi canım
harbi paranoyak olduk iyicene heeeeniye normal olmasın kız seninki nazik bir bebiş demekki
hadi hyırlısı bakalım
bende bilmiyorum canım
en çokta filizi merak ediyorum onun riskliydi hep yatıyordu sayfaya girse listeyi düzenlerdi doğanları işaretlerdi girmiyor demekki hiç zati hiç mesajınıda görmüyorum
canım benim ilk bebişime gittiğimde 4 cm açılma vardı yatırdılar yedi saat sonra yedi cm oldu doğuma girdim, ama kişiden kişiye değişir kendini strese sokma
canım makinelerdende çok farkediyor onu kafana hiç takma kilosu gayet iyi bence bak ben kilolu diye sezaryan olmak zorunda kaldım
canım olmazsın heralde ama yinede bir sağlık ocağına git istersen
Günaydin kizlarnasilsiniz umarim iyidinizdir bende iyiyim tesekkur ederim.. bu gece cok rahat uyudum valla deliksiz uyudum desem yeri.. bu arada bisey farkettim bebegim tekme atiyo ya benim canim acimiyo bu normal mi acaba
oyyyy teyzesi benim paşamda narin olcek sanırsam hiç acıtmıyo anacuğunun canını:))) öyle hafif tekmeler.günaydın canım iyi diyelim iyi olalım sıkıntı kasılma ağrı reflü uğraşıyoruz. ay ne güzel ya, benim canım acıyo tekmelerinde çünkü iyi geçiriyo sıpam. bende 2 de 3 te yatıyorum 6 da kalkıyorumuyku yok tuvalet e uyan reflü ye uyan tekmeye uyan ağrıya uyan
ay ne güzel acı yoksa uyu işte maaşallah de. :)
kızlar günaydın,
ya sizin bildiğiniz bişey var mı diye yazıyorum.
Bugün doktora gittim bisürü test verdi 1700 tl ediyo. Genetikle ilgili testlermiş. İlk bebeğim 8 haftadan büyüktü kalbi durdu kürtaj oldum şimdi onunla ilgili olarak istiyor sanırım ama bu testlerin sonucunda neyi öğreneceğim bebeğimin yine düşeceğini mi? yoksa kalbi durmasın diye bişey mi yapacak anlamadım. Yaptırmadım testleri bir de iğne verdi bu testlerin sonucu çıkınca devam edeceksin şimdi başla iğneye dedi. Anlamadım ve bu ücreti ödemem şuanda çok zor yakın zamanda ciddi bir borca girdim. yaptırmazsam bişey olur mu diye çok korkuyorum ya
Ameliyat olanlar bile normal yapabiliyormuş. Tabi ameliyatın ne düzeyde olduğuna da bağlı. Bir kaç kişiye danıştım. Ama sen de sorarsan sevinirim. Kesin olan birşey var ki Ağrın olur doğum sonrası belinde dediler. Ödem olurmuş o bölgede. Ama çatın müsaitse pek bi problem olmaz dediler. Epidural de yapılabilir istersen dediler. Bilemiyorum. Hayırlısıyla normal doğum yapmak istiyorum. Ama bebeğin ve benim sağlığım herşeyin önünde olacak tabi. Mecbur kalırsam tabi ki sezaryen olurum.
kızlar günaydın,
ya sizin bildiğiniz bişey var mı diye yazıyorum.
Bugün doktora gittim bisürü test verdi 1700 tl ediyo. Genetikle ilgili testlermiş. İlk bebeğim 8 haftadan büyüktü kalbi durdu kürtaj oldum şimdi onunla ilgili olarak istiyor sanırım ama bu testlerin sonucunda neyi öğreneceğim bebeğimin yine düşeceğini mi? yoksa kalbi durmasın diye bişey mi yapacak anlamadım. Yaptırmadım testleri bir de iğne verdi bu testlerin sonucu çıkınca devam edeceksin şimdi başla iğneye dedi. Anlamadım ve bu ücreti ödemem şuanda çok zor yakın zamanda ciddi bir borca girdim. yaptırmazsam bişey olur mu diye çok korkuyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?