onun zehirlenmeden dolayı sezaryen ile almışlar canım. inş normal olur. bende epidural istiyorum. hakkımızda hayırlısı olsun.
Kızlar benim adet tarihime göre internetten baktığımda 22 kasım görünüyor 40 haftanın dolması. ama doktor geçen hafta bana 5 kasımdan sonra heran gelebilir dedi. Benim oğlan haftasına göre 2 hafta falan önden gidiyor. hamileliğimin başından beri böyle ama... yani hep öndeydi hala önde şükür. acaba ondan mı 5 kasım dedi? çarşamba günkü kontrolde 2950gr idi. ben 36. haftadayım ama kilosu boyu ölçüleri nerdeyse 38. haftaya geliyor. Bu durumda doktorun dediği gibi 5 kasımdan sonra bekliycez demekki. ama tarih öne çekilince beni bir korku tedirginlik aldı :) ilk doğum olacağı için sanırım.
Hakkımızda hayırlısı olsun. bebişlerimiz sağlıkla gelsin.:18:
bende duydum kızlar ilk çocuğunu sezaryan olduğu halde ikincisini normal yapan varmış, hiç birşy olmaz demiş doktor öle dikiş açılması filan diye birşey olmazmış olsa bile dikeriz demiş
kadında azmetmiş doğurmuş
bende epidural istiyorum onlarda fiyat farkı oluyormu kızlar bilen varmı
canım benimde iki hafta önden gidiyo ama halen tık yok normal doğum 9 kasım gözüküyo pzt sezaryan olucam bebek çok iri olduğu için 4 kilo oldu
4 ü geçen ve baç çapı 10 cm geçen riskli oluyormuş
Ben özel hastanede doğum yapcam. doğum ücreti ayrı. epidural için 400tl vercem. çünkü onun için ayrı bir anestezi uzmanı geliyor.
sen hangi hastanede yapacaksan doğumu sorman gerek.
anladım canım ama benimkinin kilosu iyi yani çok değil ve normal görünüyor, sanırım 5 kasımdan sonra gelmez ise kilosuna göre karar verir doktor. hayırlısı. sende bizi haberdar et yine. kolay doğumlar olsun inş. resmini de paylaş miniğinin.
kuzucum bence bi doktoru ara sor kontrole geleyim mi de. ama sıkıntı yapma rahat ol.
Allah gule gule buyutmeyi nasip etsin canim.Oglusunu ve seni opuyorum.Ayrica sezeryan konusunda yazdiklari icin tesekkurler ve tebrikler.Benim ilk dogumum sezeryandi ve inanilmaz rahat bir operasyondu 2 saat icinde ayaga kalktim ve bir daha hic yatmadim.Agrim sizim da yok denecek kadar az oldu.Bu da sezeryan olacak annelere umut olsun.Her bunye ayni degil sezeryan öcü degil.Keske sartlar el verse ama kismet:)
Benim bi nefes darligim oluyo o da cok normal .. oglusum canimi hic acitmiyo simdilik... allah seninde yardimci olsun adasim : )günaydın canım iyi diyelim iyi olalım sıkıntı kasılma ağrı reflü uğraşıyoruz. ay ne güzel ya, benim canım acıyo tekmelerinde çünkü iyi geçiriyo sıpam. bende 2 de 3 te yatıyorum 6 da kalkıyorumuyku yok tuvalet e uyan reflü ye uyan tekmeye uyan ağrıya uyan
ay ne güzel acı yoksa uyu işte maaşallah de. :)
Canim o bendede var 2 hafta onden gidiyo.. doktorum yumurtlama donemin erken olmus adetin bitmis hemen hamile kalmissin dedi.. sabahtan beri oglusum hickiriyo ara ara bu kadar sık olmasi normalmi perisan oldu melegim :26:Kızlar benim adet tarihime göre internetten baktığımda 22 kasım görünüyor 40 haftanın dolması. ama doktor geçen hafta bana 5 kasımdan sonra heran gelebilir dedi. Benim oğlan haftasına göre 2 hafta falan önden gidiyor. hamileliğimin başından beri böyle ama... yani hep öndeydi hala önde şükür. acaba ondan mı 5 kasım dedi? çarşamba günkü kontrolde 2950gr idi. ben 36. haftadayım ama kilosu boyu ölçüleri nerdeyse 38. haftaya geliyor. Bu durumda doktorun dediği gibi 5 kasımdan sonra bekliycez demekki. ama tarih öne çekilince beni bir korku tedirginlik aldı :) ilk doğum olacağı için sanırım.
aynı sıkıntı bende de var canım hazırladım ben çantamızı, elime gelen herşeyi koydum sanırım
bir hastane çıkışı 10'lu, yeni doğan 5'li takım ve bir yeni doğan alt üst eldiven koydum... ekstradan çorap, şapka eldiven koydum.
Aldığım kıyafetler de 0-3 ay hep hiç 3-6 ay almadım daha, çok büyük geldiler gözüme
kızlar günaydın,
ya sizin bildiğiniz bişey var mı diye yazıyorum.
Bugün doktora gittim bisürü test verdi 1700 tl ediyo. Genetikle ilgili testlermiş. İlk bebeğim 8 haftadan büyüktü kalbi durdu kürtaj oldum şimdi onunla ilgili olarak istiyor sanırım ama bu testlerin sonucunda neyi öğreneceğim bebeğimin yine düşeceğini mi? yoksa kalbi durmasın diye bişey mi yapacak anlamadım. Yaptırmadım testleri bir de iğne verdi bu testlerin sonucu çıkınca devam edeceksin şimdi başla iğneye dedi. Anlamadım ve bu ücreti ödemem şuanda çok zor yakın zamanda ciddi bir borca girdim. yaptırmazsam bişey olur mu diye çok korkuyorum ya
kızlar günaydın,
Bugün doktora gittim bisürü test verdi 1700 tl ediyo. Genetikle ilgili testlermiş. İlk bebeğim 8 haftadan büyüktü kalbi durdu kürtaj oldum şimdi onunla ilgili olarak istiyor sanırım ama bu testlerin sonucunda neyi öğreneceğim bebeğimin yine düşeceğini mi? yoksa kalbi durmasın diye bişey mi yapacak anlamadım. Yaptırmadım testleri bir de iğne verdi bu testlerin sonucu çıkınca devam edeceksin şimdi başla iğneye dedi. Anlamadım ve bu ücreti ödemem şuanda çok zor yakın zamanda ciddi bir borca girdim. yaptırmazsam bişey olur mu diye çok korkuyorum ya
Kızlar benim adet tarihime göre internetten baktığımda 22 kasım görünüyor 40 haftanın dolması. ama doktor geçen hafta bana 5 kasımdan sonra heran gelebilir dedi. Benim oğlan haftasına göre 2 hafta falan önden gidiyor. hamileliğimin başından beri böyle ama... yani hep öndeydi hala önde şükür. acaba ondan mı 5 kasım dedi? çarşamba günkü kontrolde 2950gr idi. ben 36. haftadayım ama kilosu boyu ölçüleri nerdeyse 38. haftaya geliyor. Bu durumda doktorun dediği gibi 5 kasımdan sonra bekliycez demekki. ama tarih öne çekilince beni bir korku tedirginlik aldı :) ilk doğum olacağı için sanırım.
Merhaba hanımlar. 4 yaşında bi kizim var kresinde su çiçeği varmış bugün giyindirirken vucudunda kırmızı lekeler gördüm. Benim kızım da sucicegi oldu herhalde. Doguma 15- 20gun var .ben 2 kere sucicegi gecirmisim biri 20 yasindayken biri cocukkenşimdi tekrar gecirirmiyim diye telas ediyorum. Dua edin lütfen bebegime bisiy olmasın. Doktorada devlet hast. Gidiyorum onun icin doktorumada ulasma durumum yok. Dua edin bize (
kızlar günaydın,
keşke ayrıntılı olarak sorsaydın çok uçuk bir rakam bu, bence devletede git testlerini orada yaptırırsın bir yandanda özele devam edersin
yada ben birinci oğlumda özele gidiyordum verdiği testleri gidip polikılinikte yaptırıyordum tek kuruş vermeden
bilemedim yani, eğer yapılması gerekiyorsa yapılmalı tabi ama keşke ayrıntılı olarak öğrenseydin yinede mutlaka bir araştırma hst git derim çok gerekliyse onlarda zati ynı testleri ister
hem bazı özeller insanı soymaya bakar gerekliyide yazar gereksizide
yinede karar senin tabi canım
Sevyus-88 un dediği gibi kadın doğum hastanesine git, tahlillerini orda yaptır. Devlet hastanelerinde çok tecrübeli iyi doktorlar var derdini onlara anlat bir de. Genetik testini yapıyorlar devlet hastanesinde hem de ücretsiz. Sonuçları biraz geç çıktığı için erteleme. İğne olarak ne verdi, kan sulandırıcı olabilir mi acaba?
Cicek canim hosgeldin.. benimde ilk bebegim dusuk oldu kalp atisi olusmamisti. Ben sonrasinda test falan yaptirmadim. Bu genetik testler 3 dusukten sonra isteniyor diye biliyorum. Gunumuzde neredeyse 10 kadindan 8 inin ilk gebeliginde dusuk olabiliyor. Kalitesiz sperm ve yumurta birlesmesinden. Yedigimiz genetigi degistirilmis gidalar radyasyon vb.seylerden oldugu soyleniyor.
Bu genetik testlerle esin ve sende genetik soydan soya gecen bir problem varmi bunlara bakiliyor cicekcim.
sordum doktora ya 1oo tl fark var yad oda yok dedi ama kesin olarak pazartesi öğrenirim 400 fark çokmuş canım yaaa sezaryana ne kadar ödiyceksin sen
çok sevindim canımherşeyin fazlası zarar işte
paylaşıcam hayırlısıyla bi alıym kucağıma daha hst başlarım paylaşmaya
aradım çarşambayı bekliyelim dedi of beklemek ne zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?