2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
onun zehirlenmeden dolayı sezaryen ile almışlar canım. inş normal olur. bende epidural istiyorum. hakkımızda hayırlısı olsun.

bende duydum kızlar ilk çocuğunu sezaryan olduğu halde ikincisini normal yapan varmış, hiç birşy olmaz demiş doktor öle dikiş açılması filan diye birşey olmazmış olsa bile dikeriz demiş
kadında azmetmiş doğurmuş
bende epidural istiyorum onlarda fiyat farkı oluyormu kızlar bilen varmı

canım benimde iki hafta önden gidiyo ama halen tık yok normal doğum 9 kasım gözüküyo pzt sezaryan olucam bebek çok iri olduğu için 4 kilo oldu
4 ü geçen ve baç çapı 10 cm geçen riskli oluyormuş

Ben özel hastanede doğum yapcam. doğum ücreti ayrı. epidural için 400tl vercem. çünkü onun için ayrı bir anestezi uzmanı geliyor.
sen hangi hastanede yapacaksan doğumu sorman gerek.

canım benimde iki hafta önden gidiyo ama halen tık yok normal doğum 9 kasım gözüküyo pzt sezaryan olucam bebek çok iri olduğu için 4 kilo oldu
4 ü geçen ve baç çapı 10 cm geçen riskli oluyormuş

anladım canım ama benimkinin kilosu iyi yani çok değil ve normal görünüyor, sanırım 5 kasımdan sonra gelmez ise kilosuna göre karar verir doktor. hayırlısı. sende bizi haberdar et yine. kolay doğumlar olsun inş. resmini de paylaş miniğinin.

Ben özel hastanede doğum yapcam. doğum ücreti ayrı. epidural için 400tl vercem. çünkü onun için ayrı bir anestezi uzmanı geliyor.
sen hangi hastanede yapacaksan doğumu sorman gerek.

sordum doktora ya 1oo tl fark var yad oda yok dedi ama kesin olarak pazartesi öğrenirim 400 fark çokmuş canım yaaa sezaryana ne kadar ödiyceksin sen

çok sevindim canımherşeyin fazlası zarar işte
paylaşıcam hayırlısıyla bi alıym kucağıma daha hst başlarım paylaşmaya

Cok haklisin, kader kismet...herkes bebisini mutlukla, saglikla kucagina alir insallah...bebek oldugunda insan hamilelikteki tum sıkıntilarini unutuyor, bambaska bir donem basliyor...benim bazi problemlerim olmustu simdi "nelere aglamisim" diyorum...
Cok sevgiler, ne guzel tecrubeli bir annesin sen

Benim bi nefes darligim oluyo o da cok normal .. oglusum canimi hic acitmiyo simdilik... allah seninde yardimci olsun adasim : )
Canim o bendede var 2 hafta onden gidiyo.. doktorum yumurtlama donemin erken olmus adetin bitmis hemen hamile kalmissin dedi.. sabahtan beri oglusum hickiriyo ara ara bu kadar sık olmasi normalmi perisan oldu melegim :26:

Merhaba sevgili kasim anneleri, ben bu pazartesi gunu bebegini kucagina almis bir ekim annesi olarak kendimce size soyle soyleyebilirim: bazi ic body'ler yandan citcitli degil ve onlari ozellikle hastanede yenidogan bir bebege giydirmek oldukca zor olabiliyor. Hele bebek biraz buyuyunce kafadan gecmeyeceklerini dusunuyorum :)Bir de su var; yenidogan setleri normal bir bebege kucuk gelebiliyor. Hastaneye mutlaka yenidogan kiyafetlerine alternatif olmasi icin 0-3 ay kiyafetler de koyun. Kiyafetlerin zaten pek de bir standardi yok gibi...benim oglum bir tosuncuk olarak dogdugu icin ben "iyi ki degisik bedenlerde kiyafet doldurmusum cantama" dedim...bir de erkek bebekler cok yaramaz oldugundan altlari degisirken birden cis yapabiliyorlar ve yedek kiyafet gerekiyor...
Hepinize cok sevgiler, sizler de istediginiz gibi saglikla mutlulukla kucaginiza alirsiniz umarim bebeklerinizi...

Sevyus-88 un dediği gibi kadın doğum hastanesine git, tahlillerini orda yaptır. Devlet hastanelerinde çok tecrübeli iyi doktorlar var derdini onlara anlat bir de. Genetik testini yapıyorlar devlet hastanesinde hem de ücretsiz. Sonuçları biraz geç çıktığı için erteleme. İğne olarak ne verdi, kan sulandırıcı olabilir mi acaba?

Cicek canim hosgeldin.. benimde ilk bebegim dusuk oldu kalp atisi olusmamisti. Ben sonrasinda test falan yaptirmadim. Bu genetik testler 3 dusukten sonra isteniyor diye biliyorum. Gunumuzde neredeyse 10 kadindan 8 inin ilk gebeliginde dusuk olabiliyor. Kalitesiz sperm ve yumurta birlesmesinden. Yedigimiz genetigi degistirilmis gidalar radyasyon vb.seylerden oldugu soyleniyor.

Canım aynı durumdayız banada 7sinden sonra beklicez dedi 38. hafta ve 40. hafta arasında oluyormuş tam 40. haftanın dolmasına gerek yok yani. Bende nedense erken bekliyorum 38. haftadan itibaren hazırlıklı olmak lazım.

%99.9 Geçirmezsin canım. İki kez geçirmemişsindir ayrıca önceden. Başka bir enfeksiyondur o. Dua ediyoruz canım. Panik yapma.

Öncelikle çok geçmiş olsun aynı şeyleri bende yaşadığım için iyi anlıyorum seni, benimde 8 haftalık kalbi durmuştu bebeğimin dr bebekte genetik test istemişti ve bebekte kromozom bozukluğu çıkınca, eşimdende bendende senin yazdığın testleri istedi, maalesef biraz pahalı oldu ama genetik bi sorun çıkarsa tüp bebek yaptırıp pgt denen embriyoların genetik testini yaptırıyosun, o testleri üni hastaneleride yapıyo sanırım ama sonuç geç çıkıyomuş ve bikaç düşükden sonra istiyolarmış sanırım ama sen yinede bi sor derim

Bu genetik testlerle esin ve sende genetik soydan soya gecen bir problem varmi bunlara bakiliyor cicekcim.

bitanem 3 düşükten önce yapmıyorlar bunu devlette. malesefff sordum sonradan arayıp düşüğü önlemek için bir iğne verecekmiş onun dozajını vs ayarlamak için bu test gwerekiyormuş ve tabi bu ilacı ssk dan alabilmem için de bu rapor gerekiyormuş. Off bilmiyorum kızlar ya delircemmm (

soy olarak bişey var mı bilmiyorum

son adet tarihime göre 36+2 günlük ama doktor 34+2 ölçtü yaa acaba bu neyden kaynaklanıyo perşembe gününe üniversiteye randevu alacagım çapa tıp fakultesine kafama çok takılıyo sabahtan beri düşün düşün ne yapsam ki niye 2 hafta geride bebişim ya oysa ki bugune kadar ki kontrollerde hiç böle bişey demedi diğer hastanem yaa

Slm kizlar nasilsiniz, dogum yapan var mi

Ben az once geldim kontrolden doktor cati muayenesi yapti... catim normal dogum icin uygunmus... cok rahat olmayabilir ama normal dogum yapabilirsin dedi... ancak ben muayenede kendimi cok kastim ve hic korkmuyor ve rahat olmama ragmen... bunun sorun olabilecegini, bu kadar kendimi kasarsam, dogum yapamayacagimi soyledi... boyle sorun yasayip, dogumu kolay olan var midir acaba, bana secimi birakti ben normali denemek istedigimi soyledim... ne yapabilirim, kendimi kasmamak icin acaba...

Benim normal doğum olacak inş. sezaryen değil. ama sezaryen ile normal doğum ücreti aynı. bildiğim kadarıyla doğum + epidural + oda 2000tl civarına gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…