2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım belkide yumurtalık geç döllenmiştir genelde öyle oluyo.bide başka doktora sor bakalım.

Aaayyy canım adaşım benim nefes darlığı da var evet. benim oğlanda hıçkırıyo sürekli. özellikle son 1 aydır daha da arttı hıçkırıkları, bence normal artık çok büyüdükleri için daha net hissediyor olabiliriz bence. özellikle birden çok su içersem hıçkırıyor onu fark ettim. az az içmek gerek demekki...

kızlar selam hepinize
ne var ne yok? bu gün itibariyle ev temizliği, hastane çantası, vücut temizliği her şey hazır ve nazır kuzumu beklemeye koyuluyorum ama hiç te doğuracak gibi hissetmiyorum bu yakınlarda...
acaba doğum sancılardan önce de hissedilebilen bişey mi yoksa illakisancı, su yada nişanla mı anlaşılır?

Ay evet yaa bana da öyle geliyo. yani 22 sini bulmaz gibi geliyo. çünkü biz aslında 38'de 40 'ı doldurmuş olcaz. Doktor 5'inden sonra dedi ama bana da 7 kasımda doğurcam gibi geliyo :)
hakkımızda hayırlısı olsun. Kolayca mis gibi 5dk da doğuralım inş. :)

canım belkide yumurtalık geç döllenmiştir genelde öyle oluyo.bide başka doktora sor bakalım.

uzakta olsa eski hastaneme geri dönecegim kafam allak bullak oldu bugune kadar hiç bi sıkıntı çıkmamıştı sürekli kontrol altındayım üniversite hastanesine gidiyordum bezmialeme bugune kadar hiç öle bişey denmedi bugun gittiğim eğitim araştırma öyle dedi şimdide çapa tıp fakultesine gidecgim inş dediğin gibidir cnm çok şükür bi sorun yok suyu normal kilosu falan çokda hareketli maaşallah inş bişey çıkmaz inş...

canım benim ilk bebeğimin 16 haftalıkken kalbi durdu tabiki insan çok etkileniyor ben o testlerin hepsini yaptırdım doktor 3 düşükten sonra yapılıyor dedi ama ben neden bir sorun varsa iki kez daha bu durumu yaşayayım ki dedim sanırım özelden fiyat almışsın sen araştırma ve üniversite hastanelerinde yaptırabilirsin ben 3 ayrı hastanede yaptırmıştım bir hastanede olan test diğerinde olmayabiliyor o verdiği iğnede muhtemelen kan sulandırıcıdır çünkü o testlerin arasında kan pırtılaşmasıyla ilgili testler de var ve anne karnında bebeklerin kalbi duruyorsa genelde ilk önce kan pırtılaşmasından şüpheleniyorlar benim çok şükür hiçbir şey çıkmadı şimdi kızımla 38. haftaya kadar geldim inşallah seninde bir problem olmaz Allah yardımcın olsun

bende merak ediyorum çatı muayenesini ama demekki bir daha ki hafta yapacak. bence de normali dene derim ama tabii sana kalmış. ya insan ister istemez korkuyo geriliyo çok normal ama sakin olmaya çalışmakta fayda var. derin nefes alıp verme, kendi kendini teselli etme ve nefes egzersizleri işe arayabilir.Benimde ilk doğumum olacak ve bende normal istiyorum doktor henüz muayene etmedi ama inş. normal doğum yapabilirim. senin içinde hayırlısı olsun. Herşey gönlünün istediği gibi olsun inş.

doğum yapan bütün arkadaşlar Rabbim analı babalı büyütsün,
hepinizin kuzucukları hayırlı olsun, darısı da bizim bekleyenlerin başına olsun inşallah :)

yaaaa canım aynen bende doğuma dair bişey hissetmiyorum ama bugün kalçalarım daha bi ağrır oldu yürümek artık çooook zor.gitgide tüm kemiklerimi sarıyo ağrılar.ve ben çoook heycanlıyım artık.her an gelebilir minnaklarımız.:)))))

merak etme canım doktorlar en çok bebek hareketlerine önem veriyo.bebek hareketlerin iyiyse problem yoktur inş.bak benimde bebişim 2800 gr çok taktım kafaya neler yemedimki kilo alsın diye.ama almıyo.alcağını alıyo fazlası bende kalıyo bende çok şiştim görmen lazım son günlerde çatlaklar desen aşdı başını gidiyo.eski fiziğimden eser kalmadı.ama yeterki sağlıklı olsunlar zayıf olsalarda biz besleriz onları merak etme.varsın bi iki hafta geriden gelsinler.

çok korktum valla. hemen akşama doktora gittim.çamasırımıda götürdüm. bayramda su gelmişti ya devlete acile gitmiştim alttan muayene etmişti ve o gündendir değişik akıntım vardı meger mikrop kapmısım. akıntım sarıydı koyu sarı oldu sonrada yeşile dönmüştü krem falan sürmüştüm ama fayda etmemiş demekki. dün uyandım su gibi gelmeye basladı akıntım sonrada kan geldi neyse böyle anlattım çamasırada baktı evet kan dedi bu. suyuma kesemin etrafına falan işte baktı neyse dedi zedelememiş hemen fitil ve kremi kullan geç kalmayalım . çok şükür bunuda ucuz atlattım. başladım hemen fitile. Allahtan baslamısım bu sabah bi uyandım kaşıntı yanma cıldırdım resmen.aman dikkat edin benim gibi ihmal etmeyin akıntınızın rengi değiştiği gibi hemen doktora gidin.

bebişim iyiymiş 2500gr. olmuş.boyuda 49 cm dedi. suyum falanda çok şükür iyi. sizler ne yaptınız okuyamadım daha . herkes iyidir umarım

selam canım hoşgeldin. oooohhhhh ne güzel bitmiş herşey. Benimde dipli bucaklı odalar salon tamam, camlar kapılar, mutfak,banyo ve vestiyer ara duruyor daha
Yarın annemle mutfağı indircez bakalım, Banyoyu da ben hallederim herhalde. Gerisine Allah büyük. :) :)
Çantalarımız hazır oğluşumun ve benim. bir kaç şey eklenecek sadece. Vücut temizliği de bi alt bacak kısmımda biraz var hallederim 15dk lık iş. :)
Anlayacağın daha herşey yarım yamalak.
Evet canım doğumdan önce mutlaka nişan sancı su vs. bişey olması gerek tabii. Hatta kiminin nişandan 2-3 gün sonra oluyormuş doğumu. Kiminin 6 saat sonra. internette de öyle okumuştum. birde önce su sonra sancı da olabiliyomuş, önce sancı sonra nişan sonra suda :) benim de kafam karıştı biraz ama kişiye göre değişiyormuş.

hakkatten boğazlarına sarılasım geldi aman yapma sende cok ince düşünen insanlarız biz ondan böyle oluyor dogumuna 1 2 hafta kalmış yada doğum yapmış durumdasın (diyelim) kalkıp onlara hizmet mi edeceksin edemez durumda gibi görün yerimden kalkamıyorum agrım sızım var gibi,, seni zorla yataktan kaldırıp yemek hazırlatmıcaklar heralde ben olsam hiçç anlamamazlığa veririm umrumda da olmaz

canım doğum hikayelerinde 3üzler varrr yanılmıyosam 27 haftalık doğmuşlardı doğum hikayelerini okurken hep aglıyorum zaten ;S filizi ve neharı merak ediyorum bende sanırm onlar dopum yapmıştır ama haber yok

İşte 1 cm den sonra kaç gün sonra ne kadar oluyor onu merak ettim. Birde mesela 4 cm açıklık olduğunda dr tamam hastaneye yatacaksın der mi? Açıcı hareketler nasıl oluyor?
canımm 4 cm olduğunda düzenli kasılmalarında varsa zaten dogum başlamış sayılıyorrrrr yani tabiki yatıyorsun hastaneyeee

imkanı yok yahu su çiçeği dediğin hayatta bikere geçirilir ben sağlık mezunuyum yıllardır okuduğum bildiğim imkansız yani hayatta 2 kere geçirilmesi ufakken geçirdiğin kızamık falan olmasın ;S hadi geçirdin 2 kere diyelim bence imkanı haala yok ama ;D birdaha cıkarman imkansız, su cicegi kızamık kabakulak vs gibi cocuk hastalıkları bir kere geçirildimi vücutta bapışıklık kazanır birdaha o mikropla karsılaştığında hastalık oluşmaz hayat boyu bir kez geçirilien hastalıklardır canım onlarr ;SS

Hıçkırdığını nasıl hissediyosun canımm ben hiç hissetmedim nasıl bişey

heyeccan değil belki ama bir meraktır sardı beni nasıl birşey doğum bebek kime benziyor falan falan bin tane soru kafamda dönüuyor vallahi...

aslında benim sormak istediğim hissiyatla alakalı yani bu belirtiler gelmeden ben bu gün yarın doğururum diye içimize bir his düşer mi?

Hıçkırdığını nasıl hissediyosun canımm ben hiç hissetmedim nasıl bişey

Düzenli aralıklarla vuruyo ya işte o miniklerimizin hıçkırığı.

Benim de son merakım gözleri ne renk ki acaba , eşimin gözleri yeşil benimki ela, eşim diyor ki kahverengi olsun, renkli gözlü olursa başımıza bela olur peşinden çok koşan olur d,yor :)

Geçmiş olsun canım. dikkat et.

Ayy hiççç dikkat etmedim ben bilmiyodum hıçkırıgı hissedebileceğimizi inşallah renkli gözlü olur demi bende herşeyini merak ediyorum kime benziycek acaba vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…