- 12 Mayıs 2013
- 58
- 0
- 36
Düzenli aralıklarla vuruyo ya işte o miniklerimizin hıçkırığı.
Benim de son merakım gözleri ne renk ki acaba, eşimin gözleri yeşil benimki ela, eşim diyor ki kahverengi olsun, renkli gözlü olursa başımıza bela olur peşinden çok koşan olur d,yor :)
çok korktum valla. hemen akşama doktora gittim.çamasırımıda götürdüm. bayramda su gelmişti ya devlete acile gitmiştim alttan muayene etmişti ve o gündendir değişik akıntım vardı meger mikrop kapmısım. akıntım sarıydı koyu sarı oldu sonrada yeşile dönmüştü krem falan sürmüştüm ama fayda etmemiş demekki. dün uyandım su gibi gelmeye basladı akıntım sonrada kan geldi neyse böyle anlattım çamasırada baktı evet kan dedi bu. suyuma kesemin etrafına falan işte baktı neyse dedi zedelememiş hemen fitil ve kremi kullan geç kalmayalım . çok şükür bunuda ucuz atlattım. başladım hemen fitile. Allahtan baslamısım bu sabah bi uyandım kaşıntı yanma cıldırdım resmen.aman dikkat edin benim gibi ihmal etmeyin akıntınızın rengi değiştiği gibi hemen doktora gidin.
bebişim iyiymiş 2500gr. olmuş.boyuda 49 cm dedi. suyum falanda çok şükür iyi. sizler ne yaptınız okuyamadım daha . herkes iyidir umarım
Benim de son merakım gözleri ne renk ki acaba, eşimin gözleri yeşil benimki ela, eşim diyor ki kahverengi olsun, renkli gözlü olursa başımıza bela olur peşinden çok koşan olur d,yor :)
benim eşimin halası kayınvalidem eşime hamileyken hep yeşil yapraklı sebzeler yedirmiş yeşil gözlü olsun diye çok gülmüştüm duyunca :))
Eşim öyle dedikten sonra hayırlısı olsun diyorum. Nasıl olsa da çoook seviyorum prensesimi.Ayy hiççç dikkat etmedim ben bilmiyodum hıçkırıgı hissedebileceğimiziinşallah renkli gözlü olur demi bende herşeyini merak ediyorum kime benziycek acaba vs.
, Ne renk olmuş peki ? ? ?
Eşim öyle dedikten sonra hayırlısı olsun diyorum. Nasıl olsa da çoook seviyorum prensesimi.
Ben de tam tersi renkli gözlü, sarı saçlı, beyaz tenli olsun istiyorum:) Sonra da biraz da bize benzesin diyorum eşim gülüyorBenim babam bulgar göçmeni, sülalede çok var o yüzden.
Kıskanç babalar, şimdiden başladılar. İzmir'e giderken karşıyakadan geçiyoruz, benimki senaryoyu yazdı hemen. Babacım ben arkadaşlarla karşıyakaya gidebilir miyim diye soracakmış, o da olmaz diyecekmiş :) Daha neler neler...
heyeccan değil belki ama bir meraktır sardı beni nasıl birşey doğum bebek kime benziyor falan falan bin tane soru kafamda dönüuyor vallahi...
aslında benim sormak istediğim hissiyatla alakalı yani bu belirtiler gelmeden ben bu gün yarın doğururum diye içimize bir his düşer mi?
Hıçkırdığını nasıl hissediyosun canımmben hiç hissetmedim nasıl bişey
Ben de eşim de Karşıyakalı büyümedik. Ama bizim kız direk Karşıyakalı olacak ya :).
fido megilera nın adı ne ben niye göremedim kız :)
aaaa şaşkın seni :) bence sen onları tekme sandın :) karnının alt kısmında (ki benim genelde solda oluyor) böyle tık tık tık bişey atıyor ama tekme gibi değil düzenli aralıklarla. yani tekme bi kuvvetli oluyo bi yavaş bi arka arkaya yada bir iki kez ama hıçkırık öyle değil. aynı bizim gibi hık hık! hık! hıçkırıyo :) dikkat et bi dahaki sefere. ayırt edebilirsin bence :)
Ayyy kızlar ekim annelerinin doğum hikayelerini okuyorum ne güzel yaaa... :) içim bi değişik oldu. genelde de kolay olmuş doğumları. beni biraz rahatlattı bu durum açıkcası :) ama hepsi epiduralden çok memnun ve tavsiye ediyorlar.
ben artık saglıkla kızımın bana gelmesini istiyorum canlar yaaa hele bugun moral de kalmadı bende sabahtan berş netten iki hafta gerilige bakıyorum çok bunaldım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?