2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
benim eşimin halası kayınvalidem eşime hamileyken hep yeşil yapraklı sebzeler yedirmiş yeşil gözlü olsun diye çok gülmüştüm duyunca :))

bende kime benzeyeceğini çok merak ediyorum.benimde eşim yeşil gözlü ben kahverengi.ben bildiğin esmer eşim sarışın:))) ortası yok bakalım kime benzicek.

Çok geçmiş olsun cnm, Allahtan herşey yolunda, bebişin de iyiymiş :)

ben zeytin gözlü bekliyorum eşimin siyaha yakın koyu kahve, benim açık kahve. annemin yeşil, kayın pederin mavi... ben eşime benzesin istiyorum

benim eşimin halası kayınvalidem eşime hamileyken hep yeşil yapraklı sebzeler yedirmiş yeşil gözlü olsun diye çok gülmüştüm duyunca :))
, Ne renk olmuş peki ? ? ?
Ayy hiççç dikkat etmedim ben bilmiyodum hıçkırıgı hissedebileceğimizi inşallah renkli gözlü olur demi bende herşeyini merak ediyorum kime benziycek acaba vs.
Eşim öyle dedikten sonra hayırlısı olsun diyorum. Nasıl olsa da çoook seviyorum prensesimi.

Ben de tam tersi renkli gözlü, sarı saçlı, beyaz tenli olsun istiyorum:) Sonra da biraz da bize benzesin diyorum eşim gülüyor Benim babam bulgar göçmeni, sülalede çok var o yüzden.
Kıskanç babalar, şimdiden başladılar. İzmir'e giderken karşıyakadan geçiyoruz, benimki senaryoyu yazdı hemen. Babacım ben arkadaşlarla karşıyakaya gidebilir miyim diye soracakmış, o da olmaz diyecekmiş :) Daha neler neler...

Son düzenleme:

Ben de eşim de Karşıyakalı büyümedik. Ama bizim kız direk Karşıyakalı olacak ya :).

orasını bilemiiicem canım :) ama bana hep 7 sinde doğurcam gibi geliyo :)

Hıçkırdığını nasıl hissediyosun canımm ben hiç hissetmedim nasıl bişey

aaaa şaşkın seni :) bence sen onları tekme sandın :) karnının alt kısmında (ki benim genelde solda oluyor) böyle tık tık tık bişey atıyor ama tekme gibi değil düzenli aralıklarla. yani tekme bi kuvvetli oluyo bi yavaş bi arka arkaya yada bir iki kez ama hıçkırık öyle değil. aynı bizim gibi hık hık! hık! hıçkırıyo :) dikkat et bi dahaki sefere. ayırt edebilirsin bence :)

Ayyy kızlar ekim annelerinin doğum hikayelerini okuyorum ne güzel yaaa... :) içim bi değişik oldu. genelde de kolay olmuş doğumları. beni biraz rahatlattı bu durum açıkcası :) ama hepsi epiduralden çok memnun ve tavsiye ediyorlar.

ben artık saglıkla kızımın bana gelmesini istiyorum canlar yaaa hele bugun moral de kalmadı bende sabahtan berş netten iki hafta gerilige bakıyorum çok bunaldım yaa

Dikkattt edicemmm inşallah hissederim canımm

Yaaa ben doktoruma epidural normal doğum istediğimi söyledim tavsiye etmiyorum dedi zaman azaldı çokda korkuyorumm

merhaba bacılar valla ozenıyorum sohbetınıze ama bı turlu denk gelemıyorum herkes aksam yogunluguna gırıyor sanırım ben actıgım zamanlarda.. :))

ben artık saglıkla kızımın bana gelmesini istiyorum canlar yaaa hele bugun moral de kalmadı bende sabahtan berş netten iki hafta gerilige bakıyorum çok bunaldım yaa

Canım bence kafana takıp kendinide bebeğinide üzme bence korkulacak bişey yoktur emin ol kendi doktorum öyle bişey olsa farkederdi her makinanın ölçümü farklıdır kendi doktoruna bidaha git bakalım başka doktora gittiğini ve 2 hafta geriden geldiğini söyle o ne diycek üzme kendini boş yere muz süt pekmez fındık ceviz bu ara arttır biraz yemeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…