2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Yaaa ben doktoruma epidural normal doğum istediğimi söyledim tavsiye etmiyorum dedi zaman azaldı çokda korkuyorumm

senin doktorun sapıtmış tüm doktorlar öneriyor, internette her sitede okudum her yerde öneriliyor, ayrıca öyle doğum yapan kaç tane arkadaşım var hepsi süper diyor. sen bilirsin tabi ama bence karar ver biran önce.

Dediki sezeryanda epiduralı öneriyorum evet ama normal dooğumda önermiyorum normal doğumda sancılar hissedilmediği için ıkınamıyolar zor doğumlar olabiliyor oda sorun yaratıyo dedi :26:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
benim moralim çok bozuk bugün eşimin kuzenin evine gittik neyse söz dogumdan falan acıldı dedi senin dr ayın 7 sinde izne çıkıyomuş dedi nerde yapacan dogumu dedi bende şok oldum çünkü kemerde bi tek o drdan memnundum devlet deseniz sürekli dr degişiyo kimin geldigi belli degil sonra dedi antalyaya sevk ediyomuş ama benim antalyaya gitmem nasıl olacak dogumun saati belli degil ki hem arabamızda yok ben ne yapacam yaa moralim çok bozuk yarında randevum var bakalım ne diyecek offf çok üzgünümm

canım dur bakalım.hemen panık yapma.yarın bı konus ne yapabılırım dıye.alternatıflerı burdanda yazarsın.hep beraber tartısırız bukonuyu yarın.

canım dur bakalım.hemen panık yapma.yarın bı konus ne yapabılırım dıye.alternatıflerı burdanda yazarsın.hep beraber tartısırız bukonuyu yarın.

canım valla çok zor bi durumdayım şu an biri dokunsa aglarım o derece zaten kimsem yok burda benim dogum başlayınca anneme haber verecekdik 10 11 saatlik yoldan gelecek eşim yanımda (antalyada olursa dogum) olursa onu kim alacak kemer otogardan ama kemerde olmuş olsa eşim 5 dk da gidip alacakdı annem yanıma gelebilecekdi. off devlet hastanesine gitmek istemiyorum burda bi kadın dogum yaptı orda ve bebegin kolunu kırmışlar dogumda kızımıda riske atmak istemiyorum acaba planlı sezeryan mı olsam o zaman annem bi kaçgün önceden yanımda olur bende hastaneye ayagımla giderim
kızlar bi akıl verin dr kesin gidiyomuş kızı rahatsızmış yerinede kimse gelmiyomuşşş

rabbim bir kez daha büyüklüğünü gösterdi hastanem üni hastnesi olduğu için perşembeden önce randevu almam çok zor olacaktı ama az önce siteye girdim ne göreyim gebe polikliniği bi tane randevu boş görünüyü hemde saat 11 e biri iptal etmiş oda bana nasip oldu hemen aldım şuan öyle sevinçliyim ki perşembeye kadar nasıl bekliycm diye allak bullak olmuştm rabbim çok büyük çok şükürler olsun gidip hastanemde olmak istiyorum ben rabbime bin şükür çok heyecanlıyım şuan çok

canım ge.ende bi arkadaşla konuştuk burdan yanlış hatırlamıyosam aişeaişe arkadaşımızdı.tam net hatırlamıyorum ama.onada anlattım benimde annem 18 saatlik yoldan gelicek eğirdirde oturuyorum doktorum ıspartada acil bi durum olsa yarım saatte gidiyoruz en erken hızlı gidersek 20 dk.ama ıspartaya direk uçak yok.antalyada incek annem.eşim onu almaya gidicek.gidiş dönüş 5 saat.bırak annemi doğumum o 5 saatedenk gelirse çok üzücü ve kötü olcak.ama allah bi şekilde yardım eder diyorum ona teslim ediyorum kendimi bebeğimi.ama sen şu konuda gergin olmakta haklısın doktorunun olmama durumu var.dediğin gibi devlet hastanesinde sıkıntı varsa oda gerginlik yapar.aslında devlet hastanelerinde çokta iyi doktorlar oluyo ama bellide olmuyo genede.şartlarını iyi düşün yarın doktorunlada konuş.olmadı bebeğinin sağlığından çok endişe ediyosan sezeryan seçebilirsin.yapcak bişey yok.sonrasında belki biz sezeryan ağrılarını çekicez.ama önemli olan bebeklerimizin sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmesi.eğer şartların çok zorsa illaki normal doğum yapıcam diye bişey yok.artıları eksileri hesapla ona göre karar ver derim ben.

hadi gözün aydın canım.çok sevindim adına.rabbim herkesin gönlüne göre varsin.

Kız bebek anneleri isimlerini ne düşündünüz?

benim kızım olaydı duru koycaktım (
ama oğluşum var, yağız kağan olcak ismi :)

kızlar Allah büyük, doğum için inşallah vakti saati anneciğinizin yetişebileceği yanınızda olacağı zamana
denk gelsin

Son düzenleme:
babamız çikolataları süsleri getirmiş, bebek şekerlerimizi yapçaz bu akşam
yarın resim koyarım
iyi geceler hepinize.. rüyanızda bebişlerinizi görün :)

kızlar meraba iki gündür hastanelerde sürünüyorum....ne zaman doktordan randevu alsam o güne acil doğuma giriyor...kaç saat bekliyorummm. suyum azalmış..doktor önümüzdeki hafta acil doğuma alabilirim seni dedi( hem acil diyor hem 1 hafta sonra nasıl aciliyetse)...moralim bozuldu.....birde benim yalancı sancım olmuyordu..direkt doğum sancısı olarak başlayacakmış..birde çocuk kanala girmemiş bende... sancın başlarsa girer dedi...herkesin gebelik süreci değişik oluyormuş öyle dedi bi de..hayırlısı bakalım..

bu arada megileracığımı burdanda tebrik ediyorum..Allah analı babalı büyütsün inşallah...

miamore um türkiyede satılıyormu acabaen baktırırm yarın eczanelere..şuan bile çok acıyor göğüslerim...canım senin doğumdan önce azda olsa süt geldiği oldu mu? bende hiç birşey yok sadece ağrı var....lactamilde alacağım yarın bide onu içeyim...doğumdan sonra bçyle çat diye geliyor mu ki süt..bende bir belirti yokda...inanamıyorum süt geleceğine:)))

bende doğurmak istiyorum artıkkk bu bekleyiş beni öldürecek:)

Son düzenleme:
Herkese iyi aksamlar. Gecmisi okumam imkansiz. Son gelismeleri özet gecebilen var mi bana acaba? :)

canım dun megilera dogum yaptı.faceten okudum.onun dısında yanlıs hatırlamıyosam sımdılık yenı dogum yok.ama sezaryanlar gunlerını aldı.bizde keyıflerını beklıyoz usakların:)bende doğumla alakalı hiiç belırtı yok.ne agrı ne sancı.basta acele eden oglum simdı yerınden memnun heralde.keyfını beklıyoruz anlayacagın:)sen nasılsın.bebısın nasıl.sutun geldımı.gogus yaraların nasıl oldu.

Buyudukleri icin net hissediyo olabiliriz evet.. ya kapi susunu yapan sendin dimi canim eminonune gidip iran tulu falan alan? Adi neydi o yerin ben netten siparis vericemde gidemiyoruz bi turlu pazar gunleri esim musait yalniz gitmeme izin vermiyo :26:

Canim benim simdi bir arkadasimin dogum hilayesini okudum. Onun ogluda 40 haftayi doldurdu öyle geldi. Ama maaassllsh normal dogumla cabucak az sikintiyla kurtulmus. Rabbim hepinize böyle dogum versin insaallah.

Sütüm cok az hala ama ben umutluyum. Iki saatte bir sagiyorum. Ama ek olarak aptamil veriyorum. Yani hastane veriyor, ne verilmesi gerektigine de ebe karar veriyor. Ben hala hadtanedeyim, pazartesi dokzor gelir söyler herhalde. Ben pek iyi atlatamafim bu sezeryan olayini, hic sevmedim. Acim sancim düzelmiyor oturma yatma kalkma büyük eziyet. Burada refakatci olayi yok. Geceler zor geciyor. Karnim hic inmedi ayni sis duruyor dr rahim kücülünce iner dedi. Tuvaleze vikamadim bugün lavman yapildi. Yani sali sabah baslayan cile devam ediyor. Rabbim betrrinden saklasin insaallah. Bunada sükür

amın canım ıns.sen bıraz zor atlatıyosun gercekten.senınde allah yardımcın olsun.orda neden refakatcı yokkı.cok zor olur gercekten.ama toparlarsın ıns.en kısa zamanda.bebısı op kokla yerıme anneciği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…