Yaaa ben doktoruma epidural normal doğum istediğimi söyledim tavsiye etmiyorum dedizaman azaldı çokda korkuyorumm
senin doktorun sapıtmış tüm doktorlar öneriyor, internette her sitede okudum her yerde öneriliyor, ayrıca öyle doğum yapan kaç tane arkadaşım var hepsi süper diyor. sen bilirsin tabi ama bence karar ver biran önce.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
benim moralim çok bozuk bugün eşimin kuzenin evine gittik neyse söz dogumdan falan acıldı dedi senin dr ayın 7 sinde izne çıkıyomuş dedi nerde yapacan dogumu dedi bende şok oldum çünkü kemerde bi tek o drdan memnundum devlet deseniz sürekli dr degişiyo kimin geldigi belli degil sonra dedi antalyaya sevk ediyomuş ama benim antalyaya gitmem nasıl olacak dogumun saati belli degil ki hem arabamızda yok ben ne yapacam yaa moralim çok bozuk yarında randevum var bakalım ne diyecek offf çok üzgünümm
canım dur bakalım.hemen panık yapma.yarın bı konus ne yapabılırım dıye.alternatıflerı burdanda yazarsın.hep beraber tartısırız bukonuyu yarın.
canım valla çok zor bi durumdayım şu an biri dokunsa aglarım o derece zaten kimsem yok burda benim dogum başlayınca anneme haber verecekdik 10 11 saatlik yoldan gelecek eşim yanımda (antalyada olursa dogum) olursa onu kim alacak kemer otogardan ama kemerde olmuş olsa eşim 5 dk da gidip alacakdı annem yanıma gelebilecekdi. off devlet hastanesine gitmek istemiyorum burda bi kadın dogum yaptı orda ve bebegin kolunu kırmışlar dogumda kızımıda riske atmak istemiyorum acaba planlı sezeryan mı olsam o zaman annem bi kaçgün önceden yanımda olur bende hastaneye ayagımla giderim
kızlar bi akıl verin dr kesin gidiyomuş kızı rahatsızmış yerinede kimse gelmiyomuşşş
rabbim bir kez daha büyüklüğünü gösterdi hastanem üni hastnesi olduğu için perşembeden önce randevu almam çok zor olacaktı ama az önce siteye girdim ne göreyim gebe polikliniği bi tane randevu boş görünüyü hemde saat 11 e biri iptal etmiş oda bana nasip oldu hemen aldım şuan öyle sevinçliyim ki perşembeye kadar nasıl bekliycm diye allak bullak olmuştm rabbim çok büyük çok şükürler olsun gidip hastanemde olmak istiyorum ben rabbime bin şükür çok heyecanlıyım şuan çok
hadi gözün aydın canım.çok sevindim adına.rabbim herkesin gönlüne göre varsin.
Kız bebek anneleri isimlerini ne düşündünüz?
Herkese iyi aksamlar. Gecmisi okumam imkansiz. Son gelismeleri özet gecebilen var mi bana acaba? :)
Aaayyy canım adaşım benim nefes darlığı da var evet. benim oğlanda hıçkırıyo sürekli. özellikle son 1 aydır daha da arttı hıçkırıkları, bence normal artık çok büyüdükleri için daha net hissediyor olabiliriz bence. özellikle birden çok su içersem hıçkırıyor onu fark ettim. az az içmek gerek demekki...
Kız bebek anneleri isimlerini ne düşündünüz?
canım dun megilera dogum yaptı.faceten okudum.onun dısında yanlıs hatırlamıyosam sımdılık yenı dogum yok.ama sezaryanlar gunlerını aldı.bizde keyıflerını beklıyoz usakların:)bende doğumla alakalı hiiç belırtı yok.ne agrı ne sancı.basta acele eden oglum simdı yerınden memnun heralde.keyfını beklıyoruz anlayacagın:)sen nasılsın.bebısın nasıl.sutun geldımı.gogus yaraların nasıl oldu.
Canim benim simdi bir arkadasimin dogum hilayesini okudum. Onun ogluda 40 haftayi doldurdu öyle geldi. Ama maaassllsh normal dogumla cabucak az sikintiyla kurtulmus. Rabbim hepinize böyle dogum versin insaallah.
Sütüm cok az hala ama ben umutluyum. Iki saatte bir sagiyorum. Ama ek olarak aptamil veriyorum. Yani hastane veriyor, ne verilmesi gerektigine de ebe karar veriyor. Ben hala hadtanedeyim, pazartesi dokzor gelir söyler herhalde. Ben pek iyi atlatamafim bu sezeryan olayini, hic sevmedim. Acim sancim düzelmiyor oturma yatma kalkma büyük eziyet. Burada refakatci olayi yok. Geceler zor geciyor. Karnim hic inmedi ayni sis duruyor dr rahim kücülünce iner dedi. Tuvaleze vikamadim bugün lavman yapildi. Yani sali sabah baslayan cile devam ediyor. Rabbim betrrinden saklasin insaallah. Bunada sükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?