kızlar meraba iki gündür hastanelerde sürünüyorum....ne zaman doktordan randevu alsam o güne acil doğuma giriyor...kaç saat bekliyorummm. suyum azalmış..doktor önümüzdeki hafta acil doğuma alabilirim seni dedi( hem acil diyor hem 1 hafta sonra nasıl aciliyetse)...moralim bozuldu.....birde benim yalancı sancım olmuyordu..direkt doğum sancısı olarak başlayacakmış..birde çocuk kanala girmemiş bende... sancın başlarsa girer dedi...herkesin gebelik süreci değişik oluyormuş öyle dedi bi de..hayırlısı bakalım..
bu arada megileracığımı burdanda tebrik ediyorum..Allah analı babalı büyütsün inşallah...
miamore um türkiyede satılıyormu acabaen baktırırm yarın eczanelere..şuan bile çok acıyor göğüslerim...canım senin doğumdan önce azda olsa süt geldiği oldu mu? bende hiç birşey yok sadece ağrı var....lactamilde alacağım yarın bide onu içeyim...doğumdan sonra bçyle çat diye geliyor mu ki süt..bende bir belirti yokda...inanamıyorum süt geleceğine:)))
bende doğurmak istiyorum artıkkkbu bekleyiş beni öldürecek:)
Rezeneyide hiç içim almıyor ama içeyim canım çünkü görünürde süt belirtisi falan hiç bişey yok....sütüm gelemz diye korkuyorum aslında...gereksiz ama korkuyorum..annem boza iç oda süt yapıyıor dedi...ağrım yok süt belirtisi yok bazen doğurabilecekmiyim diye düşünmüyor değilim..doktora her sorduğumdada herkesin hamileliği bir olmaz diyor....bakalım canım 7 kasım (+/-10 gün ) olabilir dedi..bekliyorum..hayırlısyla sağlıkla bi doğursam
Dediki sezeryanda epiduralı öneriyorum evet ama normal dooğumda önermiyorum normal doğumda sancılar hissedilmediği için ıkınamıyolar zor doğumlar olabiliyor oda sorun yaratıyo dedi :26:
Rezeneyide hiç içim almıyor ama içeyim canım çünkü görünürde süt belirtisi falan hiç bişey yok....sütüm gelemz diye korkuyorum aslında...gereksiz ama korkuyorum..annem boza iç oda süt yapıyıor dedi...ağrım yok süt belirtisi yok bazen doğurabilecekmiyim diye düşünmüyor değilim..doktora her sorduğumdada herkesin hamileliği bir olmaz diyor....bakalım canım 7 kasım (+/-10 gün ) olabilir dedi..bekliyorum..hayırlısyla sağlıkla bi doğursam
gunaydınn bakalım bugun kımler dogurcak :))
Miamore insallah sikintilarinin hepsi bir çırpıda geçer.
Epidural doguma gelince hic bir yontem yuzde yuz guvenilir degil bazi komplikasyonlar olabiliyor maalesef ve ikinma hissini azalttigi icin dogum daha uzun surebiliyor arkadasım yani doktorun cok da yanlis birsey söylememis sadece normal dogum yapsan yine problem çıkabilir bazı kadin dogum cular epidural doguma sicak bakmaz onlarin bilgisizligini göstermez bu durum.
Miamoreum farkli oluyormus bende yasadikca gordum. Insanda az bi belirti olmaz mi..bende yok iste. Arkadasim karnin sis olmasa sana hamile demeyiz masallah dogurcan ama hala kosturuuorsun demisti. Surekli yatanlarda varmis. E malum elalemin tavugu kaz , karisi kiz gelirmis milletecanim sen sezeryan olmakla en dogru karari verdin. Onemli olan senin ve meleginin sagligi. Benim annemde beni sezeryanla dogurmus. Kendi istgiyle hemde 3200 biseymisim ben. 15 gunden sonra toparladim diuor, gobekte sifir annemde ben kendimden utaniyorum:) insallah sende tez zamanda sıkintilarindan kurtulur, kuş gibibhafiflemis hissedersin kendini.
Ozlmalpr84 sende bendensin canim.:) bakalim hangimiz knce doguracak:) ben ogluma alistim boyke kanguru gibi heryerer tasiyorum:)). Oda memnun halinden sanirim. Allah en uygun zamanda hayirlisiyla dunyaya getirmeyi nasip etsin herkes icin.
Kiz ismi konusundada oneride bulunayim kizim olursa adini; herne kadar esim gicik olsada mekselina koymayi istiyordum.:))) Daha sonra begum, mina, banu,mihrimah ve hüma isimleride hosuma gidiuor. Fakat medcezir dizisindeki mira ismide guzel. Ikinciye kizim olursa mira koyucam:) gerci birinciyi doguramadim daha))
Herkese iyi aksamlar. Gecmisi okumam imkansiz. Son gelismeleri özet gecebilen var mi bana acaba? :)
Fido ayrica her epidural olanda ikinma azalmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?