2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Canim benim ben de sizleri özledim. Takip edemiyorum birseyi. Bir de en cok evimi ve koltugumu özledim. :))

Melegim cok sükür iyi tatlim, öpüyorum kokluyorum hepiniz icinde. Rabbim hepinize hayirlisla nasip etsin insaallah. Melegim bi sakin bi huysuz. Ama normal sütüm yeterli gelmiyor tabii.

:)))))

Epüdral normal yapanlar ikinmada sorun yasamamislar oluduklarimda. Epüdral sezeryanda verilen kadar cok olmuyormus. Hem zaten epüdral normal diye doguma girenlerin bir cogu hic epüdralsiz dogum yapiyor. Ebelerin iyi olmasina bagli birazda. Korkmayin normal dogumdannn, zaten sanci cekiceksin dogum ani azdaha fszlasi o kadar. Hepinize hayirli cabucak dogumlar olsun insaallahh

Günaaydin anneler ve minikleri ..

Bakalm kimler bugun dünyaya gözlerini acacak :)
Dogumlari gerceklesen herkeside tebrik ederim .. Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin insallah ....

Kizlar Kuzum06 dan haberi olan varmi sancilari baslamisti ???

Bir cati mayenesi korksudur almis basini gidiyor :))
Bizim catilara yazik degilmi her kontrolde bakiliyor :))))
Tabiki hos birsey degil ama o bedir o abarti dogurmak daha kolay duye yazilmis ya kk da :))
Kasmazsan ne agri ne birsey sadece tuhaf oluyor kizlar korkmayin bundan ..

Kizlar hayatimda o kadar ameliyat kürtaj vs olduku artik bir ameliyat daha istrmiyorum (
Gece gündüz dua ediyorum dönsün yavrum diye (..

Miamore rabbim biran önce sifa versin canim ..
Bende rezeneye basladim günde üc kere
Bütün emzirme caylarinda anason ve kimyonda bilunuyor, bende bu kombinasyonda aldim cayimi :)..

Sütü gelmemis dogurmamis anneler ..ben oglumu 13 ay emzirdim , ilk kucagima alana kadar gelmedi kizlar ..
Dogurdum kucagima verdiler sütüm geldi .. Ayni gün dusa girdigimde dusun altinda süt akiyordu ...
Insallah herkese bol süt olur ..
Cok sivi icin ve enerji verecek seyler yeyin ..
Dogumdan sonra aklinizda bulunsun kuru siyah üzüm kan yapicidr .. Hatta hastane cantaniza bile koyabilirsiniz .. Hurma keza öyle ..

günaydın kızlar
süpper bi cumartesi olsun hepimize ve kuzularımızaaa

canım moral bozma lütfen... ben olsam tevekkülü tercih eder devlet hastanesine giderdim doğum için. bir kötü örnek hepsi için geçerli olamaz. Allah bilir gittiğimiz özel hastanelerde neler oluyorda hiç haberimiz bile olmuyor...
kendi doktoruma bayılıyorum ama doğuma illaki o girsin diye bir ısrarım yok. belki bir başkasının girmesi benim için hayırlı olacak. o yüzden mesai saatinde doğurursam kendi doktorum mesai dışı doğum olursa nöbetçi doktor olacak ve ben bunu hiç mi hiç dert etmiyorum.
arkadaşım doktoruyla mesai dışı doğum olursa gelmesi için 1000 tl ek ücretle anlaşmıştı, doğumu cumartesiye denk geldi adam demişki arkadaşlarla buluştuk alkol aldım bu şekilde doğuma giremem ve başka bir doktor doğumunu yaptırdı, oldu ve bitti hiç bir sorun yok. hatta 1000 lirada vermemiş oldu.
ohh canım çok sevindim rahatlamana...ama bence makinaların ölüçüm farklarıyla alakalı bir durumdu bu...
Günaydin, herkese iyi hafta sonlari

Kizlar benim minigimi son bir kac gündür , günde 3-4 kez hickirik tutuyor sizce normal midir daha önce cok nadir oluyordu?

evet evet benimki de çok hıçkırıyor canım. doktor hıçkırık iyi bi şeydir yutkunma reflexini geliştirir dedi :)

Evet evet yutkunmaaaaaa ve somurma yetisi gelisiyor. Benimkide üc kere hickirirdi, simdi gögüs ucumu ayiramiyorum agzindannn:)))

Günayın kızlar, SOĞUK BUHAR MAKİNASI alan var mı bebeğin yattığı odada kullanmak için? ? ?

Son düzenleme:
Canimmmmm saol. Cümle sifa bekleyenlerle birlikte versin banada insaallah. Sütüm bayagi bi azdi simdi 50 ml oluyor süt cayi var termislarda. Iki tane iciyorum bazen hebamme 10 bardak en az dedi. Kümmel anis rezene

Merhaba kızlar yeni syfaları okumadım dün doktordaydık herşey yolunda biraz daha var diyor doğuma doktorum 3500 gr. Olmuş en fazla 3700 gr. Doğar dedi. Ve süprizle karşılaşdım ben sadce geçen hafta çatı muayenesi oldum daha olmuyacak zannediyordum alttan muayene ama malesf artık her gittiğimde hem alttan hem de karındab bakılıyor gerçi o kadar abartılacak kadar kötü değil muayene yeterki kendinizi kasmayın rahat olun hiç ağrım yoktu pazartesinden beri dün akşam üstü kasıklarımda öylebir ağırlık anlatamam yürüyemedüm akşamdan beri bugün de var ama o kadar değil herkez en fazla bir hafta beklersin diyor bu beklemek çok sıkıntılı.

Evet evet yutkunmaaaaaa ve somurma yetisi gelisiyor. Benimkide üc kere hickirirdi, simdi gögüs ucumu ayiramiyorum agzindannn:)))

masaallah icsin Melekcik toparlansin , güclü kuvvetli bir kiz olsun. Dogduklarinda bebeklerin midesi misket kadar oluyormus cok sasirmistim duyunca o yüzden cabuk doyup arkasindan hemen acikiyorlarmis

doktorumu şimdi aradım perşembe doğum için son günümüz eğer o zamana kadar doğum olmazsa muhakkak çarşamba gelmeniz gerekiyor dedi bakalım çarşambaya kadar bekleyecez hayırlısı

Seninle günümüz aynı gıbı 3 ü tam miladını doldurduğu zaman ben doktora dün sordum en fazla ne kadar bekliyeceğiz diye bana 10 na kadar bekleriz dedi.

günaydınlar kızlar bi saat oldu uyanalı çok şiddetli bi baş agrısıyla tabiki felaket grip olmuşum şimdi hemen nane limon ne bulursam içmeye hazırlanıyorum inş hepiniz ve bebişleriniz iyidir...

hayırlı günler kızlar Allahu teala ne sıkıntınız varsa gidersin. hayırlı vakitte sıkıntısız yavrularımıza kavuştursun...

EPIDURAL NORMAL DOGUM
1ay oncesinde dr.um "nasil dusunuyorsun dogumu ?" dedi. Bu soru bana sacma gelsede o an dr.dan hafif sogusamda " normal dogum ya da epidural normal dogum" dedim. Eger dogum gece olursa uygun benim istedigim anestezist olmazsa buna izin vermem dedi. En son gittigimde tekrardan dogum sekli hakkinda ne dusundugumu sordu. Doktoruma inat normal dogummmm dedim) seviyorum kaliteli bir hekim. Bende saglik mudurlugunde calistigim icin sallana sallana geleyim sezeryan olup eve gideyim istedi sanirim ama yok artik kac saat ugrasiriz bilmem. Allah kolay dogumlar nasip etsin ama bende epiduralsize karar verdim. Sonucta egrisini dogrusunu biliyorum. Herzaman kar zarar orani yapilir ben kendim saglikci oldugum icin yaptim ve bu karari aldim. Ama tabi dogumdaki gelismelrr ne olur bilemem yine kar zarar oraniyla doktorum epiduralde yaptirabilir insallah olmazda sezeryanada gecis olabilir. Herseyi zaman gosterecek. Allah yardimcimiz olsun. Hic anlamadan korkusuz rahat iyi insanlarin oldugu bir ortamda doguralim insallah.

maşallah ona... dış dünyaya alışıyor işte minik yavru artık, inşallah sende tez vakitte toparlanırsın rahat rahat hareket edebilirsin canım...tecrübelerine ihtiyacımız olacak
benim doktorum hiç doğum zamanı ile ilgili bişey söylemiyor yaa... 11-12 veriyor takvim ama Allah bilir diyor.
günaydınlar kızlar bi saat oldu uyanalı çok şiddetli bi baş agrısıyla tabiki felaket grip olmuşum şimdi hemen nane limon ne bulursam içmeye hazırlanıyorum inş hepiniz ve bebişleriniz iyidir...
geçmiş olsun canım tez vakitte iyileşirsin inşallah...
hayırlı günler kızlar Allahu teala ne sıkıntınız varsa gidersin. hayırlı vakitte sıkıntısız yavrularımıza kavuştursun...
amin canım Allah razı olsun...

ya kızlar doğuran herkes bebişlerinin fotoğraflarını burdan paylaşsa ne güzel olur . facede paylaşılıyor ama burdan da paylaşılsa çok iyi olur. :13:

Merhaba arkadaşlar, gün yaklaştıkça kaygılanmaya başlıyorum çünkü doğuma işaret bir belirtim yok sadece kalçama kramp giriyor sürekli belim ağrıyor çok 3 gündür... bunlar benim hareketlerimi kısıtlıyor ama açılma olması için kasılma vs yok :18: doğmaya hiç niyeti yok benim kızımın yerini sevdi sanırım
mesela bu gece sancılarım başlayıp sabaha doğursam normal normal ne iyi olurdu ama annem yok ki
Hakkımızda hayırlısı olsun...

Doktorun normal doğum için müsaitsin dediyse hiç düşünmeden normal doğum yap canım... kendini kasmamak için de nefes egzersizlerine başla şimdiden doğru nefes almak çok önemli internette nefes egzersizleri videoları var onları izleyebilirsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…