2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ayy şimdiden rüyamda doğurmakla uğraşıyorum son 1 haftadır rüyalarım hep bebekle geçiyor. burdaki yazıları filan okuyorum rüyamda dün gecede doğum sancılarım başlamıştı hemen annemi arayayım ben doğurana kadar 7 saatlik yol yetişir diyordum içimden sonra sancım bitti aramaktan vazgeçtim ya böyle rüyalar işte. birazdan da bebeğimin beşiğini getirip kuracaklar

Merhabalar kizlar umarim iyisinizdir.. utunun yarisni bitirdim dayanamadim belim agirdi biraktim.. 1 2 saat sonra tekrar baslarim artik.. bebegimiz dogar dogmaz 10 lu hastane cikisimi giydiriliyo, yoksa yanimiza aldigimiz yedek bi takim mi? Bide yeni dogan bebege gobek bagindan dolayi citcitli bady giydirilmiyomus, icli zibin giydiriliyomusta tek takim alsam yetermi ic zibin:26:

canım bence başka bir doktora daha görün derim sen ist anadolu yakasındadın değilmi kendi doktorumu tavsiye edebilirim. çok vicdanlı iyi bir doktor.

canım herşey normal gözüküyorsa kendini hiç üzme ben hiç bir problem olduğunu düşünmüyorum boşu boşuna seni strese sokuyorlar kilosu boyu ölüçüleri normalse neye istinaden geriden geldiğini söylüyorlarki alla alla ama için rahat etsin diye görün bakalım başka bir doktora daha ama için rahat olsun belki minyon tipi olucak bebişin :)

canım normal doğumamı karar verdin?

canım ben 10lu hastane çıkışından hariç bir beşli takım aldım birde iç dış zıbınlardan 2 tane yedek aldım onların çok kullanıldığını söylediler bende birdaha aramıyım diye aldım işte

inş cnm ya cidden insanı çok strese sokuyorlar

slm kızlar
daha yeni dr dan geldim nst ye girdim normal çıktı sonuçlar bebegimda 2 kilo 400 grammış çok az kilo almış bana göre ama dr normal dedi ne çok kilolu ne çok zayf dogumunda da 2.800 veya 3 civarı dogar dedi bende 5 kiloalmışım inanabiliyomusnuz 1 ayda tam 5 kilo neyse dr a izin meselesini sordum dedi benim izin 1 hafta sana denek gelmiyo dedi içim o kadar rahatladı ki anlatamam kasım 6 ya tekrar cagırdı catı muayenesi için sonra dedi kasım 6 dan önce dogarsa erken dogum kasım 28 den sonrasına kadar dogmazsa gec olur dedi ohh içim o kadar rahatladıki anlatamam tabi kızımın zayıf olması dışında

kızlar dün bu saatlerden beri akıntım kesildi afedersiniz su gibi oluyordu çamaşrım hatta taytıma pijamama geçiyodu ama şimdi çamaşırım bile ıslanmıyo bu durumda olanınız var mı?normal mi?

Cok sagol canim, netten okudum bi iki yazi bende nefes egzersizleri ile ilgili... cok istiyorum normal dogum yapmayi... hurma iyi geliyomus, hurma aldim bugun... insallah hayirlisi ile kolayca yapariz dogumlarimizi...

Bende oyle yapim madem canim tesekkurler....

tatlım daha zamanı var bebeğinin daha alır içini rahat tut sağlığı yerindeyse kilosunu hiç dert etme 3 kilo olur bence ... pekmez falan ye badem ceviz vitaminlerini kan ilaçlarını ihmal etme

Bence çok normal canım. Benim de 34+0 da 2250 ydi. İri bebek olmayacak demişti. En son gidişimizde 36+6 da 3100 gram dedi. şimdi çok kilo almasın diyorum. benim bebeğim 3 kilo falan doğsa hiç sorun yapmazdım. ÜZülmeyin sağlıklı olsunlar da gerisi teferruat. Daha 1 ay var bebeğinin doğmasına eğer 1750 falan çıksaydı üzülürdün.

kızlaaar selam.elektrikler yoktu sabahtan beri yeni geldi.tüm sayfaları okumaya çalışıcam şimcik.yarında elektrikler olmayacak akşama kadar:)))))

çok sağol canım cevabın için.salı günü hastaneye gidicem.bide anestezi uzmanıyla görüşücem bakalım ne dicek.güven verirse bana istediğimi söylicem.ama dendiği gibi 6-7 cm açılma beklendikten sonra epidural olcaksa zaten kalan 2cmlik acıyıda çekerim.onuda sormam lazım kaç cm den sonra iğneyi yapıyolar diye.
günaydınlar kızlar bi saat oldu uyanalı çok şiddetli bi baş agrısıyla tabiki felaket grip olmuşum şimdi hemen nane limon ne bulursam içmeye hazırlanıyorum inş hepiniz ve bebişleriniz iyidir...

canım çok geçmiş olsun.

bebim bebişimi de buğün nts deyken hıçkırık tuttu :) kıyamıyorum hıçkırırken yorulur mu diye düşünüyorum:)))

Ben de üzülüyordum ama onlar için iyi birşey, bazen hıçkırık onu sinirlendiriyor ama galiba çünkü uzun sürerse tekme dirsek girişiyor...

Ben de üzülüyordum ama onlar için iyi birşey, bazen hıçkırık onu sinirlendiriyor ama galiba çünkü uzun sürerse tekme dirsek girişiyor...

benimkide bir ara çok hıçkırıyordu, günde iki üç kez en az ve çok uzun sürüyordu sonrada sinirleniyordu:))
miğdesi büyür diyorlar ya herhalde doğru, benimkinin miğdesi acayip büyük doktorlar hep karın boşluğu çok büyümüz diyorlar:))
boşluğunu yediğimin

du n kontrolum vardı.bebıs donmemıs.10 gun sonrada donmez ıse sezeryan tarıhı verecekler.yayburcu olacak ıken akrep burcu olacak;]

Arkadaşlar bugün neredeyse doğuruyorum sandım :)) eşimde telaşlandı çok komikti ama maalesef doğurmadım hatta evden çıkmadık bile... Birden karnım şak diye aşağı düştü ve inanılmaz bir sıcaklıkla beraber bacaklarım uyuşur gibi oldu... Ben o arada suyum geldi sandım ama 2-3 dk sonra geçti ve koyu sarı bir sıvı gelmiş sadece... Artık doğurmak istiyorum heyecanla bekliyoruz...

heyecenlandırmak istemem ama ...yakindir belkide bu gece gidersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…