canım bence başka bir doktora daha görün derim sen ist anadolu yakasındadın değilmi kendi doktorumu tavsiye edebilirim. çok vicdanlı iyi bir doktor.kızlar günaydın,
ya sizin bildiğiniz bişey var mı diye yazıyorum.
Bugün doktora gittim bisürü test verdi 1700 tl ediyo. Genetikle ilgili testlermiş. İlk bebeğim 8 haftadan büyüktü kalbi durdu kürtaj oldum şimdi onunla ilgili olarak istiyor sanırım ama bu testlerin sonucunda neyi öğreneceğim bebeğimin yine düşeceğini mi? yoksa kalbi durmasın diye bişey mi yapacak anlamadım. Yaptırmadım testleri bir de iğne verdi bu testlerin sonucu çıkınca devam edeceksin şimdi başla iğneye dedi. Anlamadım ve bu ücreti ödemem şuanda çok zor yakın zamanda ciddi bir borca girdim. yaptırmazsam bişey olur mu diye çok korkuyorum ya
uzakta olsa eski hastaneme geri dönecegim kafam allak bullak oldu bugune kadar hiç bi sıkıntı çıkmamıştı sürekli kontrol altındayım üniversite hastanesine gidiyordum bezmialeme bugune kadar hiç öle bişey denmedi bugun gittiğim eğitim araştırma öyle dedi şimdide çapa tıp fakultesine gidecgim inş dediğin gibidir cnm çok şükür bi sorun yok suyu normal kilosu falan çokda hareketli maaşallah inş bişey çıkmaz inş...
Merhaba arkadaşlar, gün yaklaştıkça kaygılanmaya başlıyorum çünkü doğuma işaret bir belirtim yok sadece kalçama kramp giriyor sürekli belim ağrıyor çok 3 gündür... bunlar benim hareketlerimi kısıtlıyor ama açılma olması için kasılma vs yok :18: doğmaya hiç niyeti yok benim kızımın yerini sevdi sanırım
mesela bu gece sancılarım başlayıp sabaha doğursam normal normal ne iyi olurdu ama annem yok ki
Hakkımızda hayırlısı olsun...
Merhabalar kizlar umarim iyisinizdir.. utunun yarisni bitirdim dayanamadim belim agirdi biraktim.. 1 2 saat sonra tekrar baslarim artik.. bebegimiz dogar dogmaz 10 lu hastane cikisimi giydiriliyo, yoksa yanimiza aldigimiz yedek bi takim mi? Bide yeni dogan bebege gobek bagindan dolayi citcitli bady giydirilmiyomus, icli zibin giydiriliyomusta tek takim alsam yetermi ic zibin:26:
canım bence başka bir doktora daha görün derim sen ist anadolu yakasındadın değilmi kendi doktorumu tavsiye edebilirim. çok vicdanlı iyi bir doktor.
canım herşey normal gözüküyorsa kendini hiç üzme ben hiç bir problem olduğunu düşünmüyorum boşu boşuna seni strese sokuyorlar kilosu boyu ölüçüleri normalse neye istinaden geriden geldiğini söylüyorlarki alla alla ama için rahat etsin diye görün bakalım başka bir doktora daha ama için rahat olsun belki minyon tipi olucak bebişin :)
canım normal doğumamı karar verdin?
canım ben 10lu hastane çıkışından hariç bir beşli takım aldım birde iç dış zıbınlardan 2 tane yedek aldım onların çok kullanıldığını söylediler bende birdaha aramıyım diye aldım işte
Doktorun normal doğum için müsaitsin dediyse hiç düşünmeden normal doğum yap canım... kendini kasmamak için de nefes egzersizlerine başla şimdiden doğru nefes almak çok önemli internette nefes egzersizleri videoları var onları izleyebilirsn
canım bence başka bir doktora daha görün derim sen ist anadolu yakasındadın değilmi kendi doktorumu tavsiye edebilirim. çok vicdanlı iyi bir doktor.
canım herşey normal gözüküyorsa kendini hiç üzme ben hiç bir problem olduğunu düşünmüyorum boşu boşuna seni strese sokuyorlar kilosu boyu ölüçüleri normalse neye istinaden geriden geldiğini söylüyorlarki alla alla ama için rahat etsin diye görün bakalım başka bir doktora daha ama için rahat olsun belki minyon tipi olucak bebişin :)
canım normal doğumamı karar verdin?
canım ben 10lu hastane çıkışından hariç bir beşli takım aldım birde iç dış zıbınlardan 2 tane yedek aldım onların çok kullanıldığını söylediler bende birdaha aramıyım diye aldım işte
slm kızlar
daha yeni dr dan geldim nst ye girdim normal çıktı sonuçlar bebegimda 2 kilo 400 grammış çok az kilo almış bana göre ama dr normal dedi ne çok kilolu ne çok zayf dogumunda da 2.800 veya 3 civarı dogar dedi bende 5 kiloalmışım inanabiliyomusnuz 1 ayda tam 5 kiloneyse dr a izin meselesini sordum dedi benim izin 1 hafta sana denek gelmiyo dedi içim o kadar rahatladı ki anlatamam kasım 6 ya tekrar cagırdı catı muayenesi için sonra dedi kasım 6 dan önce dogarsa erken dogum kasım 28 den sonrasına kadar dogmazsa gec olur dedi ohh içim o kadar rahatladıki anlatamam tabi kızımın zayıf olması dışında
slm kızlar
daha yeni dr dan geldim nst ye girdim normal çıktı sonuçlar bebegimda 2 kilo 400 grammış çok az kilo almış bana göre ama dr normal dedi ne çok kilolu ne çok zayf dogumunda da 2.800 veya 3 civarı dogar dedi bende 5 kiloalmışım inanabiliyomusnuz 1 ayda tam 5 kiloneyse dr a izin meselesini sordum dedi benim izin 1 hafta sana denek gelmiyo dedi içim o kadar rahatladı ki anlatamam kasım 6 ya tekrar cagırdı catı muayenesi için sonra dedi kasım 6 dan önce dogarsa erken dogum kasım 28 den sonrasına kadar dogmazsa gec olur dedi ohh içim o kadar rahatladıki anlatamam tabi kızımın zayıf olması dışında
çok sağol canım cevabın için.salı günü hastaneye gidicem.bide anestezi uzmanıyla görüşücem bakalım ne dicek.güven verirse bana istediğimi söylicem.ama dendiği gibi 6-7 cm açılma beklendikten sonra epidural olcaksa zaten kalan 2cmlik acıyıda çekerim.onuda sormam lazım kaç cm den sonra iğneyi yapıyolar diye.Miamore sana dememistim epidurali alinti yapamiyorum da.
Fido Epidural de illa ikinma azalacak diye birsey yok ben de epidural normal dusunuyorum gerci agrilara dayanabilirsem epidural taktiririm ilac verdirtmem keske tam organik dogum yapsam hem hic ilac girmez minigimin bedenine. Hic bir yöntem yuzde yüz mukemmel degil her dogumun artisi ve eksisi var. Epiduralde agrin azaldigi icin biraz acilma da gecikebiliyor ve ikinma azalabiliyir sma hastanede olacagiz bebegi riske sokan bir durum olursa mudehale gerekir yine de sen kendi kararini ver.
günaydınlar kızlar bi saat oldu uyanalı çok şiddetli bi baş agrısıyla tabiki felaket grip olmuşum şimdi hemen nane limon ne bulursam içmeye hazırlanıyorum inş hepiniz ve bebişleriniz iyidir...
hıçkırığını sevdiğim...5 dakikadır hıçkırıyor...
bebim bebişimi de buğün nts deyken hıçkırık tuttu :) kıyamıyorum hıçkırırken yorulur mu diye düşünüyorum:)))
Ben de üzülüyordum ama onlar için iyi birşey, bazen hıçkırık onu sinirlendiriyor ama galiba çünkü uzun sürerse tekme dirsek girişiyor...
Arkadaşlar bugün neredeyse doğuruyorum sandım :)) eşimde telaşlandı çok komikti ama maalesef doğurmadım hatta evden çıkmadık bile... Birden karnım şak diye aşağı düştü ve inanılmaz bir sıcaklıkla beraber bacaklarım uyuşur gibi oldu... Ben o arada suyum geldi sandım ama 2-3 dk sonra geçti ve koyu sarı bir sıvı gelmiş sadece... Artık doğurmak istiyorum heyecanla bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?