Arkadaşlar bugün neredeyse doğuruyorum sandım :)) eşimde telaşlandı çok komikti ama maalesef doğurmadım hatta evden çıkmadık bile... Birden karnım şak diye aşağı düştü ve inanılmaz bir sıcaklıkla beraber bacaklarım uyuşur gibi oldu... Ben o arada suyum geldi sandım ama 2-3 dk sonra geçti ve koyu sarı bir sıvı gelmiş sadece... Artık doğurmak istiyorum heyecanla bekliyoruz...
hayırlısı olsun...du n kontrolum vardı.bebıs donmemıs.10 gun sonrada donmez ıse sezeryan tarıhı verecekler.yayburcu olacak ıken akrep burcu olacak;]
canım normal doğumamı karar verdin?
Doktorum 40. haftanda tekrar bakacağım dedi bir umut belki normal olurum diye beklemedeyim sen gün aldın mı sezaryen için?
hayırlısı olsun canım herşey biryerde kader kısmettir hem akrepte çok iyidu n kontrolum vardı.bebıs donmemıs.10 gun sonrada donmez ıse sezeryan tarıhı verecekler.yayburcu olacak ıken akrep burcu olacak;]
Arkadaşlar bugün neredeyse doğuruyorum sandım :)) eşimde telaşlandı çok komikti ama maalesef doğurmadım hatta evden çıkmadık bile... Birden karnım şak diye aşağı düştü ve inanılmaz bir sıcaklıkla beraber bacaklarım uyuşur gibi oldu... Ben o arada suyum geldi sandım ama 2-3 dk sonra geçti ve koyu sarı bir sıvı gelmiş sadece... Artık doğurmak istiyorum heyecanla bekliyoruz...
Nişanın gelmiş, 1-2 gün içinde doğum olur bence senin. İnşallah kolaylıkla olur.
du n kontrolum vardı.bebıs donmemıs.10 gun sonrada donmez ıse sezeryan tarıhı verecekler.yayburcu olacak ıken akrep burcu olacak;]
du n kontrolum vardı.bebıs donmemıs.10 gun sonrada donmez ıse sezeryan tarıhı verecekler.yayburcu olacak ıken akrep burcu olacak;]
yaaa benim 9 kasım günüm sezaryanı pazartesi olcam biraz daha ertelesemiydim acaba 13 gün önce oluyo
ay canım aynı duyguları yaşıyoruz seninle... 3 haftadır nasılsam halen öyleyim sanki hiç doğurmicak gibi hissediyorum.. ne zaman sancım tutar ne zaman nişanım gelir çok merak ediyorum...Merhaba arkadaşlar, gün yaklaştıkça kaygılanmaya başlıyorum çünkü doğuma işaret bir belirtim yok sadece kalçama kramp giriyor sürekli belim ağrıyor çok 3 gündür... bunlar benim hareketlerimi kısıtlıyor ama açılma olması için kasılma vs yok :18: doğmaya hiç niyeti yok benim kızımın yerini sevdi sanırım
mesela bu gece sancılarım başlayıp sabaha doğursam normal normal ne iyi olurdu ama annem yok ki
Hakkımızda hayırlısı olsun...
slm kızlar
daha yeni dr dan geldim nst ye girdim normal çıktı sonuçlar bebegimda 2 kilo 400 grammış çok az kilo almış bana göre ama dr normal dedi ne çok kilolu ne çok zayf dogumunda da 2.800 veya 3 civarı dogar dedi bende 5 kiloalmışım inanabiliyomusnuz 1 ayda tam 5 kiloneyse dr a izin meselesini sordum dedi benim izin 1 hafta sana denek gelmiyo dedi içim o kadar rahatladı ki anlatamam kasım 6 ya tekrar cagırdı catı muayenesi için sonra dedi kasım 6 dan önce dogarsa erken dogum kasım 28 den sonrasına kadar dogmazsa gec olur dedi ohh içim o kadar rahatladıki anlatamam tabi kızımın zayıf olması dışında
ay canım aynı duyguları yaşıyoruz seninle... 3 haftadır nasılsam halen öyleyim sanki hiç doğurmicak gibi hissediyorum.. ne zaman sancım tutar ne zaman nişanım gelir çok merak ediyorum...
Kolay, güzel, sağlıklı doğumlarımız olsun canım hepimizin, elbet bir gün ansızın bir nişan bir belirti gelecektir diye düşüyorum
Doktorun daha iyi karar verir elbette canım bazı bebekler bir hafta önden oluyor gelişimi seninde öyleyse belki ondan p.tesiye gün vermiş olabilir.
ay canım aynı duyguları yaşıyoruz seninle... 3 haftadır nasılsam halen öyleyim sanki hiç doğurmicak gibi hissediyorum.. ne zaman sancım tutar ne zaman nişanım gelir çok merak ediyorum...
Kolay, güzel, sağlıklı doğumlarımız olsun canım hepimizin, elbet bir gün ansızın bir nişan bir belirti gelecektir diye düşüyorum
işin aslı erken gelmesni de istemiyorum zaten 11-12 kasım ya da 8 kasım güzel tarihler... Allah hayırlı sağlıklı ve kolay doğum nasip etsin inşallah....
Uff kizlar her tarafim cok kasiniyor ya bacaklarim karnim cok felaket
yaaa benim 9 kasım günüm sezaryanı pazartesi olcam biraz daha ertelesemiydim acaba 13 gün önce oluyo
Tmm cnm sagolasin bacaklarimi kasimaktan kanattimkaşınan yerlerini hemen nemlendir yağ sür kaşıntın hafifler kuruyup gerildiği için kaşınıyordur
benim bebiş sola yatınca arı yapıo yaaa niyeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?