2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
du n kontrolum vardı.bebıs donmemıs.10 gun sonrada donmez ıse sezeryan tarıhı verecekler.yayburcu olacak ıken akrep burcu olacak;]

Nişanın gelmiş, 1-2 gün içinde doğum olur bence senin. İnşallah kolaylıkla olur.

du n kontrolum vardı.bebıs donmemıs.10 gun sonrada donmez ıse sezeryan tarıhı verecekler.yayburcu olacak ıken akrep burcu olacak;]
hayırlısı olsun canım herşey biryerde kader kısmettir hem akrepte çok iyi

hahayyttt çok iymiş yaaaa
ama belliki çok yakın canım aşağıya düştüğüne göre

Nişanın gelmiş, 1-2 gün içinde doğum olur bence senin. İnşallah kolaylıkla olur.

ya bak sen söyleyince aklıma geldi benimde dün mercimek tanesi büyüklüğünde şeffaf renkte ama bildiğin şölenin kurumuş hali yani tam kurumamışta yumuşak akmıyo yapışmıyo öle birşey gelmişti ama ben üzerinde durmadım kendisini hiç nışana benzetemedim
hem bebişte normal normal takılıyo

ooooo çok heyecanlı bir durum benim göbek ağzıma girecek nerdeyse doğuma az kalmış hadi hayırlısı bakalım

dönebilir belki de canım ama dönmezse sezaryen tarihini gününe yakın al göbüşünde ne kadar çok kalırsa o kadar iyi diyorlar bebeğinin gelişimi açısından

ay canım aynı duyguları yaşıyoruz seninle... 3 haftadır nasılsam halen öyleyim sanki hiç doğurmicak gibi hissediyorum.. ne zaman sancım tutar ne zaman nişanım gelir çok merak ediyorum...

doktorun doğuma yetişecek olmasına sevindim canım. bebeğe de kilo aldırmak için biraz dikkatli beslen muz, bal, ceviz, badem, hurma falan ye...

Doktorun daha iyi karar verir elbette canım bazı bebekler bir hafta önden oluyor gelişimi seninde öyleyse belki ondan p.tesiye gün vermiş olabilir.

hımmm benim iki hafta önden canım doğru söylüyorsun

29'unda doğum yapmayı çok isterdim ama fazladan para alıyorlarmış onun için ekstradan iki kişi gelmesi gerekiyormuş doktor benim için önemli değil ama onları ödemeniz gerekiir dedi çok üzüldüm

cumhuriyet çocuğu olurdu oğluşum

halen ismine kaar veremedik normal doğum 9 kasım gözüküyo belkide bakasak 10 kasımda doğucak
sezaryana karar verdik bir günle cumhuriyet bayramını kaçırdık
mustafa kemal koycam sanırım ismini
ne zaman vaz geçsem yeniden dönüyorum bu isme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…