2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
geçmiş olsun canım bende 3 ay önce yaptırdım dolgu rahatladım. inş. sende kolayca kurtulursun. bi sıkıntı olmuyor telaş etme dolgunu yaptır kurtul derim.
Yapamadılar kanal dolguya başladılar ama iltihaptan uyuşmadı, 3 kanalın 2 sini temizleyip birinin üzerine ağrı kesicili pamuk koyup kapattılar. Şimdi sağ tarafta dişim ağrıyoor. Öbürkünün ağrısı da geçmedi zaten. Bu ne ben anlamadım. Dişlerim hep bir elden şu kıza eziyet edelim demişler sanki. Üstelik hamilelik öncesi diş doktoruna gitmiştim

ayyy canım ne güzel anlatmışsın, kıyamam o halinle bizi düşünmüşsün. Allah razı olsun senden. duların kabul olsun. Biraz zorda olsa güzel kızına kavuşmuşsun. Gözün aydın. darısı bize :) ikinizinde iyi olmasına ayrıca sevindim. Sağlıklı mutlu ve huzurlu bir ömür dilerim size. Öpüyorum ikinizide...

kızlar nişanım geldi daha yeni.çok heycanlıyım.hava aydınlanır aydınlanmaz doktora gidicez:))) dua edin bana.zaten dün yazmıştım size ağrılarım var diye.:)))

Aaaaaa fidoommm hadi gözün aydın canım yaaa. :) sevineyim mi ne deyim bilemedim. ben yazıyı şimdi gördüm ama sen doğum yapmışsındır şimdiye muhtemelen :) haberdar et beni de. aaayy ben heyecanlandımmm.. :)

Rabbim tez vakitte sizleride kurtarsin inşallah.
Pamuk kizim teyzelerinin ellerinden öpüyor, suan emmekle meşgul :-D
Benim ağrım var hem dikişler de hem karnimda, bubada hamdolsun

ooyy kıyamam ben ona. bende onu öpüyorum kokluyorum mis kokulu güzel kızım benim.
canım ağrı kesici falan verdiler mi? bir kaç gün oluyor galiba ağrı. inş. kısa zamanda toparlarsın. öptüm

canım benimde 22 kasım görünüyor. sen en son kontrole ne zaman gittin? kaç kiloydu? doktor ne dedi? önden mi gidiyor normal mi?

canım kontrol nasıl geçti? Heyecan hepimizde var :)

Çok geçmiş olsun canım hepimiz geçirdik şu pis gribi yanii inş. kontroller iyi geçer. Öptüm.

semracım çok geçmiş olsun. dua et bol bol. Geç olsun güç olmasın inş. sen yine takipte ol. hem sncı ağrı hemde bebişin hareket kontrolu yani. amiinnn. hepimize inş.

bu jelatinden iğreniyorum. bu yüzden hazır yoğurtta almıyorum evde yapıyorum. yumuşak şekerlerden uzak duruyorum. acaba decavit vitamin hapında da var mıdır.isimler benziyor hep decavit verdi doktorum

Kızlarr bende hsdtahaneden yeni geldim Allahımda yardım ederse 7 kasımda oğlumuzu kucağımıza alıcaz işallah.Dualarınızı esirgemeyin bizden işallah.

Amin canım. inş. seninde 23 kasım görünüyor. Benim de 22 kasım görünüyor doktor 5 kasım dedi :) ama benim normal olcak. 5 kasımdan sonra bekle dedi. hakkımızda hayırlısı. sende bir avazda kolayca kucağına alırsın yavrunu inş.

ooyy kıyamam sakin olmaya çalış derin nefes al ver. kuzunu düşün ve rahatla. kimseyi duyma göre aldırma. kendine odaklan. dualarım seninle. öpüyorum fidoommm..

kızlar nasılsınız?
elevitte domuz jelatini mi varmış şoktayım, onca içtiklerimizin hesabını kim vercek (

fido , sezeryanmıydı, öyleyse hemen yazamz , inşallah hayırlı haberler alırız

cumhuıriyet bebekleride şimdiden hayırlı olsun

geçmiş olsun canım. benim doktorda idrar yolları için antibiyotik verdi ve bende senin gibi hasta idim 3 hafta önce. tesadüf oldu ama o antibiyotik de de üsye için de kullanılır diyordu bende bi işe yaramadı. en çok beni ayağa kaldırıp iyi eden tavuk suyu :)
tavuğa patates havuç doğrayıp haşladım. sonra o suyu havuç ve patatesle birlikte tabağa aldım. tavuğun beyaz etinden tabağa didikledim bol limon bol karabiber biraz tuz :) içtim. hatta seversen azcık sirke de dök. ekmek doğra ye. hem bebişe faydalı hem sana.
sonra ilacını iç devril yat :) bide bitki çayları özellikle nane limon.

aayyy canım benim. gözün aydın güzel anne :) çok sevindim. sağlıkla büyüt inş. haberlerini bekliyoruz. sevgiler. öpüldün.

market tavuğu almayın kızlar özellikle çocuklara çok zararlı
köy tavuğuda ben bulamıyorum ne yedirceğimi şaşırdım zaten oğluşlara
birde elevit çıktı

puppy geçmiş olsun Allah şifa versin canım bu arada

Bende birazdan gidicem ama ne sancı ne nişan geldi... Doğuma gidiyormuşum gibi hazırlandım süslendim püslendim :) eşyaları arabaya koyduk bakalım ya bu gece doğurucam ya da kısmet iyice stres olduk ya...

hadi bakalım canım. güzel haberler alalım inş. senden de sağlıkla gelin :)

anaaaaa bende içiyorum yok söylemedi bişiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…