Yapamadılar kanal dolguya başladılar ama iltihaptan uyuşmadı, 3 kanalın 2 sini temizleyip birinin üzerine ağrı kesicili pamuk koyup kapattılar. Şimdi sağ tarafta dişim ağrıyoor. Öbürkünün ağrısı da geçmedi zaten. Bu ne ben anlamadım. Dişlerim hep bir elden şu kıza eziyet edelim demişler sanki. Üstelik hamilelik öncesi diş doktoruna gitmiştimgeçmiş olsun canım bende 3 ay önce yaptırdım dolgu rahatladım. inş. sende kolayca kurtulursun. bi sıkıntı olmuyor telaş etme dolgunu yaptır kurtul derim.
Herkeze hayirli geceler
Doğum günü : 27 ekim 2013
Doğum saati : 17:45
Doğum kilosu: 2.970 gr
Doğum boyu: 52 cm
Doğum şekli : normal doğum
Doğum haftasi :39+1
2 gün önce sancim vardi hastaneye geldik acilma yok deyip gonderdiler. Dun evimi temizledim yemeğimi yaptim esimede dedim biz bu gece gidecegiz oda güldü. Sabah 5 gibi wc ye kalktim idrarin disinda bi sıvıydi gelen hemen anladum ki arkasindan
nişan geldi, eşimi uyandırdı m, banyomu yaptim hazirlandik ciktik evden. 7, 5 da acile giriş yaptik, suyum azalmış 2 cm acilma var ve yatisim yapıldı. Sanci odasina yattim ama hiç sancim yok gülüyorum etrafa, ordada kontrol ettiler ve açıklık 3 cm dediler oh oh dedim cabuk kurtulacam. 9 da tekrar baktılar aciklik ayni su kalmami verdiler suni sanciyi saat 9 dan akşam beş kirkbese kadar suni sanci ike sanci cektim, aciklik 10cm oldu ama kizim kanala tam girmediği için doğum başlamıyor, o andan sonrasini hayatimdan cikariyorum :'( kizim insin diye göğüs kafesime bastirmalari çektiğim sanci içimdeki eller , öleceğim nefes alayim dedim, kalp atislari yavasladi duramayiz deyip bidaha yuklendiler sonra hemen doğum odasina aldilar,2 seferde orda yuklendiler ikinamadim gücüm kalmamisti veee sonra inceee bir ses yavrum çıktı ağrı bitti sanci bitti, hemen temizlediler, o arada eşini çıkardılar iyice rahatladım sonra 1 saat kizimla başbaşa kaldık odada, kizimin kontrolleri yapıldı, benim kontrollerim yapildi dikisim yapildi ve odamiza geldik :-D enzirdim altina yapti değiştirdim ve şimdi uyuyor. Sanci esnasında hepiniz geldiniz aklıma, hepiniz için dua ettim inşallah hayırlısı ile kurtulun
kızlar nişanım geldi daha yeni.çok heycanlıyım.hava aydınlanır aydınlanmaz doktora gidicez:))) dua edin bana.zaten dün yazmıştım size ağrılarım var diye.:)))
Rabbim tez vakitte sizleride kurtarsin inşallah.
Pamuk kizim teyzelerinin ellerinden öpüyor, suan emmekle meşgul :-D
Benim ağrım var hem dikişler de hem karnimda, bubada hamdolsun
ayyyyyyyyyyyyyy doğumlarr başlamışşşşş.........
raabim hepimizin yardımcısı olsuuunnn..
kızlar bende cumartesi nöbetçi olan ebe arkadaşım çağırmıştı gelde bide ben nst çkiyim die o devlette çalışıo ben özele gidiyorum neyse gittim anaaam ne olsa beğenirsiniz doğum sancısı çıkmazmı hemde sürekli devamlı olarak ama bende ağrı sancı hiç bişiy yok gülüoom hala neyse allttn muyene yapalım açılman varmı dediler bebeğin ters olduğunu söyleyince korktu muayene şart dedi neyse muayne de açılma çıkmadıı gece 10,30 da tekrar gel dedi gittim ama yine sancı mancı yok çok hafif göbeğim kasılıyo gerilo okadar gecede az da olsa yine sancı çıktı arkadaşım sen bizim hastamız olsaydon şuan serumunu takar sabahda doğuma alırdık seni deyince ciiddiye aldım doktorumu aradım anlattım doktrumda sancın varsa gel yatırıim yoksa git yat evine istirah et dedi gittim yattım ohh miss gibi şimdide i,şe geldim bugün saat 4 de gidicem doktoruma bakalım ne diycek ayy bi heyecanlandımki anlatamam ama çok erken deyilmee kızlar yaa
Mrb kızlar eşim benden heycanlı nerde kaldı bu çocuk çıkmıyorsa sezeryan yaptıralım olsun bitsin diyor :) her gün nişan bekliyoruz sancı bekliyoruz tabi ilk bebek olduğu için ne yapacağımızı bilmiyoruz... Bugün akşam kontrole gidicem inşallah yarın doğmuş olur çocuğumuz... Şu son 1 hafta eşimin heyecanından doğuramadım diyebilirim :)
günaydınlar kızlar kuzumm gözün aydın allah analı babalı büyütsün inş...fido rabbim sana da kolaylık versin ben gripten başımı kaldıramıyorum hastaneye bile gidemedim sabaha kadar da karın agrısı çektim ama şuan iyiyim bebeğimin hareketlerine dikkat ediyorum sürekli maaşallah hiç durmuyo kontrol perşembeye kaldı nasip bakalım vardır bundada bi hayır...
hastaneden yeni geldim gece 3buçukta hafif kahverengi leke geldi nişan galiba sabah hastaneye gittik ordada aynı şey oldu nstye bağladılar sancı çıkmadı doktorumuz ayın 2sinde gel günün geçmiş oluyor tekrar nstye bağlarız dedi eve geldik hala hafif lekelenmeler var moral olarak bitik bir durumdayım ne zaman doğarsa doğsun ama sağlıkla inşallah Rabbim bu son günlerimizde hepimize güç versin gece uyuyamadım şimdi ölüyorum uykusuzluktan
Kızlar söylemeyi unuttum doktorum bugün eleviti bırakmamı istedi haberlerde duydun mu bilmiyorum ama elevitin içinde domuz jelatini tespit edilmiş dedi :44: internetten araştırdım evet böyle bir haber varmış...
Sizlere doktorunuz söyledi mi böyle birşey?
Kızlarr bende hsdtahaneden yeni geldim Allahımda yardım ederse 7 kasımda oğlumuzu kucağımıza alıcaz işallah.Dualarınızı esirgemeyin bizden işallah.
kızlar nst deym suan.2cm acıklık var.epıdural ıcın 4cm olması beklenıyor.muayene sırasında dayanamadm cok agladım.busekılde normal yapamazsın zaten dedı.ya bugun ya yarın beklıyoruz.cok korkmaya basladm.dua edın lutfen.fırsat bulduca yazıcm.
Merhaba kizlar yarina kadar bi supriz olmazsa kizcem cumhuriyet bebegi olacak inşallah:) bizden baska kimler var Cumhuriyet bebekleri?
kızlar nerdeyse 6 gundur sogukalgınlıgıyla ugrasıyorum burnum tıkalı sureklı boogazım şiş. arada bi öksürüyorum.. napıcagımı sasırdım dogumada az kaldı bu sekılde doguma gırmekten cok korkuyorum. doktor ıdrar yollarım ıcın antıbıyotık vermıstı . ılacın ıcını okudum ust solunum yolları enfeksıyonuna fln ıyı gelıyomus. adı aksef. kullanıyorum bakalım smdılık. hıc hastayken doguma gıden varmı.. cok korkuyrm ya nasıl nefes alıp verıcem ben gecmezse hastalık. ne onerırsınız baska bu hastalıktan cabuk kurtulmam ıcınn lutfenn cvpp verınn =(( :18:
slmlar dünyanın en güzel anneleri. Rabbime binlerce şükür. 24ekim de minik oğlumu kucağima aldım. Cepten giriyorum alıntılar yapamadım. Aksi gibi evde net kesik. Neyse tel sıkıntımız bu olsun. En kısa zaman da hikayeni paylaşabcam. Rabbim yardımcınız olsun. Bir avazda inşallah.
Bende birazdan gidicem ama ne sancı ne nişan geldi... Doğuma gidiyormuşum gibi hazırlandım süslendim püslendim :) eşyaları arabaya koyduk bakalım ya bu gece doğurucam ya da kısmet iyice stres olduk ya...
Kızlar söylemeyi unuttum doktorum bugün eleviti bırakmamı istedi haberlerde duydun mu bilmiyorum ama elevitin içinde domuz jelatini tespit edilmiş dedi :44: internetten araştırdım evet böyle bir haber varmış...
Sizlere doktorunuz söyledi mi böyle birşey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?