2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
tanıdık vasıtasyla alırım belkı cnm bnım ıstedıgım araba bu 3 tekerleklii :)) cok begenıyorum
anakucagı var bızde ablamdan kalma chıcconun

ama bence imkanın varsa bunun ana kucağını al çünkü 1 yaşına kadar ona biniyorlarmış. iskeletin üzerine direk ana kucağı koyuluyor. arabayı ayrı ana kucağını ayrı taşımak zorunda kalmıosun

hmmm şimdi baktım canım ebebek varmış benim baktığım e-bebek miş. ama senin dediğindede pembesi var sadece. ama dediğim gibi öyleyse hiç kaçırma hemen al hatta

e-bebek canım :)) sıtede olmayan cok seyler var yerıne gıdıp bakkk ıstersenn ındırımde bır cok seydeee hattaaa..
alısverıs merkezlerınde oluyor magaza genelde

e-bebek canım :)) sıtede olmayan cok seyler var yerıne gıdıp bakkk ıstersenn ındırımde bır cok seydeee hattaaa..
alısverıs merkezlerınde oluyor magaza genelde

doru diosun bi bakmak lazım araştırayım bakalım ankaradada var mı :) yoksa istanbula gittiğimizdede bakabilirim

anakucagıda ıcınde evet canımm ama yedek bende fazla anakucagı var ablamdan kalma aman neyse onu versın bırıne ben alırım bole 2 lı takımı ıste cok heveslenmıstım zaten cokkk oncedendeee

ne güsl hhhihih benimki de öyle olsa yeme nolur yeme diye yalvarıyo cok kilo alcaksın sonra benim basımı yiceksin cok kilo aldım diye mutsuz olcaksın diyo kavga ediyoruz tatlı tatlı

Ben normalde de hiç 50 kiloyu görmediğim için kilo konusunu dert etmiyo haliyle bizimkisi. 48e çıktım derken son 10 günde 45 kiloya düştüğüm için yiyimde biraz kilo alıyım istiyo. sonradan da çok alırım heralde

doru diosun bi bakmak lazım araştırayım bakalım ankaradada var mı :) yoksa istanbula gittiğimizdede bakabilirim

vardır canımm mutlaka bak netten alısverıs merkezlerınde oluyor ıste genelde..
ıstanbulda form ıstanbulda var:))
buarada babyjem duydunuzmu bılmıyorum bunun sahıbıde ablamın arkadası hıc gormedımız duymadımız seyler var yaaa çookk ılgınc seyler tasarlamıslar ben burdanda bır cok seyımı alıcamm uygun diyee [/I]

canım çok zayıfsın biraz al gerçektende sonra sıkıntı olur. benim arkadaşım öyleydi kilo alamadı diye hastaneye yatırdılar çok uzun yattı bebeğide 7 aylık doğdu çok sıkıntı yaşadılar. allah korusun miden bulanmıyorsa yemeğe çalış. tabi doktorun daha iyi bilir ama bi danış bunu bence. düşük kiloyla hamile kalman güzel ama bide üzerine kilo vermişsin o sıkıntı yaratmasın.

ohhhh maşallah sen ablandan yana baya şanslısın. bütün alışverişini yap indirimde yaparlar bide üzerine ne güsel

tesekkur ederım:)))) ballı sut ballı muz falan denedım ama cıkarıorum bı ıse yarmıo böylece bıde baya agır ılacsız gecıcek gıbı deıl doktor hasta olman ılac almandan daha zararlı dedı rabbım korusun bebişimiiiii....

ohhhh maşallah sen ablandan yana baya şanslısın. bütün alışverişini yap indirimde yaparlar bide üzerine ne güsel

evet ablamada bırlıkte yapmıstık alısverısı ındırım baya yaptlar arkadasının tanıdıgı bır cok yer var mal verdıgı yerler hep ordan aldı cok uygunaa :))
saglıkla dogsunlardaaaa alırız ınsallahh
babyjem urunlerı zaten uygun canım baya corab cıkmasın ayagından dıye ona bıle cok degısık bır sıstem yapmıslar ya:))
katolog resmındede benım yıgenım var baya samımıler ablamlarlaa ben baya uyguna getırcem sanırım

Evet canım çevremdekilerde aynı şeyi söylüyor. Normalde de hep bu kilolar arasındaydım ben. bulantıdan pek bişi yiyemiyorum. Bugün ilk kez dramamine kullandım daha iyiyim. Gerçi hapa karşı ister istemez önyargılı bakıyorum Allah korusun birşey olursa diye ama araştırdığım kadarıyla yan etkileri yokmuş Doktorumda verince bugün dayanamayıp kullandım artık. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız

balı tek yeme canım balgam yapıyor ozamandaaa aminn canımmmmmm bısey olmaz emın ol yuregını ferah tutt
lımonlu suu yap ılık yumsatır bogazlarını

nergis canım ne kadar uygunmuss 2.99 yenı dogan pandufflarıı anammmm:)) ama bakamadım ayrıntılı onlara bır kataologda

amin canım benimde miğdem çok kötü hem bulantı için kullanıyorum hemde bişey yiyemedim diye vitamin verdi doktor. 58 le hamile kalmayı planlarken bebiş süpriz yaptı 68 le kaldım şu an beni sömürüo. senide öle zayıf görünce kıyamadım. daha çok sarsıyodur seni. çok yemekten ziyade besleyici şeyler yersen daha iyi olur. mesela ceviz badem meyve özellikle günde 2 tane cevizi çok öneriyorlar. gerçi hepsi allaha emanet rabbim korur onları

nergis canım ne kadar uygunmuss 2.99 yenı dogan pandufflarıı anammmm:)) ama bakamadım ayrıntılı onlara bır kataologda

bende onlardan aldım canım. 7 tane alıp notada beğendiklerimin numaralarını yazdım. sanırım öyle sipariş veriliyordur diye. çünkü numaralandırmışlar :) biraz bekle istersen benimkiler gelsin güzelse sölerim sende alırsın. çünkü onlar diğerleri kadar net gözükmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…