- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
tanıdık vasıtasyla alırım belkı cnm bnım ıstedıgım araba bu 3 tekerleklii :)) cok begenıyorum
anakucagı var bızde ablamdan kalma chıcconun
hmmm şimdi baktım canım ebebek varmış benim baktığım e-bebek miş. ama senin dediğindede pembesi var sadece. ama dediğim gibi öyleyse hiç kaçırma hemen al hatta
ayy ben hamıle kalmadanda bakıyordum hep arabalaraaher tedavımde bakıodum vallaaa cok hevesım var
e-bebek canım :)) sıtede olmayan cok seyler var yerıne gıdıp bakkk ıstersenn ındırımde bır cok seydeee hattaaa..
alısverıs merkezlerınde oluyor magaza genelde
ama bence imkanın varsa bunun ana kucağını al çünkü 1 yaşına kadar ona biniyorlarmış. iskeletin üzerine direk ana kucağı koyuluyor. arabayı ayrı ana kucağını ayrı taşımak zorunda kalmıosun
ne güsl hhhihih benimki de öyle olsa yeme nolur yeme diye yalvarıyocok kilo alcaksın sonra benim basımı yiceksin cok kilo aldım diye mutsuz olcaksın diyo kavga ediyoruz tatlı tatlı
doru diosun bi bakmak lazım araştırayım bakalım ankaradada var mı :) yoksa istanbula gittiğimizdede bakabilirim
ayy ben hamıle kalmadanda bakıyordum hep arabalaraaher tedavımde bakıodum vallaaa cok hevesım var
Ben normalde de hiç 50 kiloyu görmediğim için kilo konusunu dert etmiyo haliyle bizimkisi. 48e çıktım derken son 10 günde 45 kiloya düştüğüm için yiyimde biraz kilo alıyım istiyo. sonradan da çok alırım heralde
ınsallah bebeklerımız dogar da hayırlısıyla bız de tıpıs tıpıs gezdırırız onları
vardır canımm mutlaka bak netten alısverıs merkezlerınde oluyor ıste genelde..
ıstanbulda form ıstanbulda var:))
buarada babyjem duydunuzmu bılmıyorum bunun sahıbıde ablamın arkadası hıc gormedımız duymadımız seyler var yaaa çookk ılgınc seyler tasarlamıslar ben burdanda bır cok seyımı alıcamm uygun diyee[/I]
nice mutlu senelere arkadasımm gecmıs olsunn cok dınlen bol bol ılac yerıne bıtkısel seyler yapsaydın keşke zencefil bal falan babam cok yaparda bana benım bogazımda en ufak soguktan şişerr bıde ıltıhaplı olur
ohhhh maşallahsen ablandan yana baya şanslısın. bütün alışverişini yap indirimde yaparlar bide üzerine ne güsel
canım çok zayıfsın biraz al gerçektende sonra sıkıntı olur. benim arkadaşım öyleydi kilo alamadı diye hastaneye yatırdılar çok uzun yattı bebeğide 7 aylık doğdu çok sıkıntı yaşadılar. allah korusun miden bulanmıyorsa yemeğe çalış. tabi doktorun daha iyi bilir ama bi danış bunu bence. düşük kiloyla hamile kalman güzel ama bide üzerine kilo vermişsin o sıkıntı yaratmasın.
tesekkur ederım:)))) ballı sut ballı muz falan denedım ama cıkarıorum bı ıse yarmıo böylecebıde baya agır ılacsız gecıcek gıbı deıl doktor hasta olman ılac almandan daha zararlı dedı rabbım korusun bebişimiiiii....
Evet canım çevremdekilerde aynı şeyi söylüyor. Normalde de hep bu kilolar arasındaydım ben. bulantıdan pek bişi yiyemiyorum. Bugün ilk kez dramamine kullandım daha iyiyim. Gerçi hapa karşı ister istemez önyargılı bakıyorum Allah korusun birşey olursa diye ama araştırdığım kadarıyla yan etkileri yokmuş Doktorumda verince bugün dayanamayıp kullandım artık. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız
nergis canım ne kadar uygunmuss 2.99 yenı dogan pandufflarıı anammmm:)) ama bakamadım ayrıntılı onlara bır kataologda
balı tek yeme canım balgam yapıyor ozamandaaa aminn canımmmmmm bısey olmaz emın ol yuregını ferah tutt
lımonlu suu yap ılık yumsatır bogazlarını
ben hep tasıyorum hayatım mecbur ;( uzan dinlen bence içini ferah tut tabi artarsa agrın git ama bence hiç bişi olmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?