kızlar sancılar 5dk ya bır gelıo.cok canım acıyo.muayene ettiler.hala 2cmde.ama sancım cok.cok agldm gene.tutamyrm kendımı.normal dogumu kaldıramazsın zaten dedı doktor.dua edın kuzum gece gelmesın.yoksa anestezı uzmanı olmıckmıs.sabahı beklemesı ıcın sakın kalkma yerındn dedı doktor.kendımı ıyı hıssedersem yazıcm.hepımıze dua edyrm.rabbım hayırlı dogumlar versn hepımıze.
Kizlarrr. Taburcu olduk cok sükür. Cocuk doktoru ultrason ile bakti Melegimin kalcasinda sorunu yokmus. Binlerce kez sükürler olsunnn. Cok dua ettik hep birlikte Allah hepinizden razi olsun, vok kolay dogumlar olsun insaallahh
Yapamadılar kanal dolguya başladılar ama iltihaptan uyuşmadı, 3 kanalın 2 sini temizleyip birinin üzerine ağrı kesicili pamuk koyup kapattılar. Şimdi sağ tarafta dişim ağrıyoor. Öbürkünün ağrısı da geçmedi zaten. Bu ne ben anlamadım. Dişlerim hep bir elden şu kıza eziyet edelim demişler sanki. Üstelik hamilelik öncesi diş doktoruna gitmiştim
Birazdan doktor kontrolu veee cati muayenesi...
Kızlar hepinize selam.
Cumartesi günü başlayan doğum eylemi ile acil sezeryana alındım.36+4 de serüvenim bitti, şimdi başka bir serüven başladı.
Heyecanlı bir gündü benim için. 6 kasıma karar vermiştik doktorumla Perşembe günkü kontrolümde, ancak kontrolden 2 gün sonra ameliyata gittim apar topar.
Kasım annesi olacağım derken Ekim annesi oldum.
Bu gün eve geldik. Çok şükür herşey yolunda. Hepinize kolay hayırlı doğumlar.
Kızlar hepinize selam.
Cumartesi günü başlayan doğum eylemi ile acil sezeryana alındım.36+4 de serüvenim bitti, şimdi başka bir serüven başladı.
Heyecanlı bir gündü benim için. 6 kasıma karar vermiştik doktorumla Perşembe günkü kontrolümde, ancak kontrolden 2 gün sonra ameliyata gittim apar topar.
slmlar dünyanın en güzel anneleri. Rabbime binlerce şükür. 24ekim de minik oğlumu kucağima aldım. Cepten giriyorum alıntılar yapamadım. Aksi gibi evde net kesik. Neyse tel sıkıntımız bu olsun. En kısa zaman da hikayeni paylaşabcam. Rabbim yardımcınız olsun. Bir avazda inşallah.
olleeeyyy yen, hayatın ilk günü kutlu mutlu olsuuuunnnKizlarrr. Taburcu olduk cok sükür. Cocuk doktoru ultrason ile bakti Melegimin kalcasinda sorunu yokmus. Binlerce kez sükürler olsunnn. Cok dua ettik hep birlikte Allah hepinizden razi olsun, vok kolay dogumlar olsun insaallahh
Kızlar hepinize selam.
hersey yolunda ise ne mutlu canım geçmiş olsun Allah analı.babalı büyütsünKızlar hepinize selam.
Herkeze hayirli geceler
Doğum günü : 27 ekim 2013
Doğum saati : 17:45
Doğum kilosu: 2.970 gr
Doğum boyu: 52 cm
Doğum şekli : normal doğum
Doğum haftasi :39+1
2 gün önce sancim vardi hastaneye geldik acilma yok deyip gonderdiler. Dun evimi temizledim yemeğimi yaptim esimede dedim biz bu gece gidecegiz oda güldü. Sabah 5 gibi wc ye kalktim idrarin disinda bi sıvıydi gelen hemen anladum ki arkasindan
nişan geldi, eşimi uyandırdı m, banyomu yaptim hazirlandik ciktik evden. 7, 5 da acile giriş yaptik, suyum azalmış 2 cm acilma var ve yatisim yapıldı. Sanci odasina yattim ama hiç sancim yok gülüyorum etrafa, ordada kontrol ettiler ve açıklık 3 cm dediler oh oh dedim cabuk kurtulacam. 9 da tekrar baktılar aciklik ayni su kalmami verdiler suni sanciyi saat 9 dan akşam beş kirkbese kadar suni sanci ike sanci cektim, aciklik 10cm oldu ama kizim kanala tam girmediği için doğum başlamıyor, o andan sonrasini hayatimdan cikariyorum :'( kizim insin diye göğüs kafesime bastirmalari çektiğim sanci içimdeki eller , öleceğim nefes alayim dedim, kalp atislari yavasladi duramayiz deyip bidaha yuklendiler sonra hemen doğum odasina aldilar,2 seferde orda yuklendiler ikinamadim gücüm kalmamisti veee sonra inceee bir ses yavrum çıktı ağrı bitti sanci bitti, hemen temizlediler, o arada eşini çıkardılar iyice rahatladım sonra 1 saat kizimla başbaşa kaldık odada, kizimin kontrolleri yapıldı, benim kontrollerim yapildi dikisim yapildi ve odamiza geldik :-D enzirdim altina yapti değiştirdim ve şimdi uyuyor. Sanci esnasında hepiniz geldiniz aklıma, hepiniz için dua ettim inşallah hayırlısı ile kurtulun
Doktordan geliyoruz 37 arti 6 dayiz. Doktor dedi ki 1 hafta daha durur mu gelen giden var mi dedi ben de durur dedim haftaya Prepar i ve magnezyum u keseriz dedi 39 dan sonra dogan daha iyi dedi 3400 olmus melegim prensesim.
canım magnezyumu kesme nedeni ne peki merak ettim benim doktor bişi sölemedi deDoktordan geliyoruz 37 arti 6 dayiz. Doktor dedi ki 1 hafta daha durur mu gelen giden var mi dedi ben de durur dedim haftaya Prepar i ve magnezyum u keseriz dedi 39 dan sonra dogan daha iyi dedi 3400 olmus melegim prensesim.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
benim internetim artık hiç huzur vermiyo bana sürekli gidip gidip geliyo size yazacakken hemen gidiyo anlamıyorum neden böyle yapıyo (inşallahh şimdide gitmez)
FİDO2010 canım dogumun başlamış hayırlısı ile alırsın inşallah bebegini kucagına rabbim sancılarını hafifetsin inşallahh
kızlar bugün arkadaşıma çok kızdım
ya yarın bana misafir gelecekdi sözde... sözde diyorum cünkü ben öyle biliyodum neyse bu kızdıgım arkadaşımın 2 komşusunu cagırmıştım salı günü bana gelsinler diye tam 2 gün önce neyse arkadaşım haber verecekdi bana gelecekler veya gelmeyecekler diye neyse bende bugün dip köşe temizlik yaptım akşama kadar sonra dedim hazırlıklıkların bi kısmını bugünden yapim içimden bi ses ara da arkadaşına sor bakim gelecekler mi diye iyi ki aramışım megersem gelmeyeceklermiş arkadaşımda diyo haber verecekdim ama unuttum bide demiş o zaman carşamba günü gideriz diye bende carşamba günü antalyaya alışverişe gidecekdim ama gidemiyecem malesef. bana sabahtan haber verse kendimi bu kadar yormazdım bi kısmınıda yarın yapardım temizligimin allahdan hazırlık yapmadım yoksa onlarda boşa gidecekci bide düşündügüm bana ne zaman haber verecekdi acaba ????
slmlar dünyanın en güzel anneleri. Rabbime binlerce şükür. 24ekim de minik oğlumu kucağima aldım. Cepten giriyorum alıntılar yapamadım. Aksi gibi evde net kesik. Neyse tel sıkıntımız bu olsun. En kısa zaman da hikayeni paylaşabcam. Rabbim yardımcınız olsun. Bir avazda inşallah.
kızlar sancılar 5dk ya bır gelıo.cok canım acıyo.muayene ettiler.hala 2cmde.ama sancım cok.cok agldm gene.tutamyrm kendımı.normal dogumu kaldıramazsın zaten dedı doktor.dua edın kuzum gece gelmesın.yoksa anestezı uzmanı olmıckmıs.sabahı beklemesı ıcın sakın kalkma yerındn dedı doktor.kendımı ıyı hıssedersem yazıcm.hepımıze dua edyrm.rabbım hayırlı dogumlar versn hepımıze.
Allah analı babalı büyütsün inşallah...Kızlar hepinize selam.
canım magnezyumu kesme nedeni ne peki merak ettim benim doktor bişi sölemedi de
maşallah canım bebişine...
bu arada diş ağrın nasıl oldu? geçti mi artık
bi de prepar ne ki?
canım nasıl geçti muayenen ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?