2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Doktordan geliyoruz 37 arti 6 dayiz. Doktor dedi ki 1 hafta daha durur mu gelen giden var mi dedi ben de durur dedim haftaya Prepar i ve magnezyum u keseriz dedi 39 dan sonra dogan daha iyi dedi 3400 olmus melegim prensesim.

canım karnı aşağı inen senmiydin aceba? benim şimdi indi gibi hissediyorum ama nasıl olduğunu bilmediğimden midem boş gibi yumuşamış gibi kasık tarafımda çok ağırlaştı dünden beri aceba inmiş mi oluyor karnım?

Yok canım ben değildim ama aynen anlattığın gibi oluyor, ben hiç yürümediğim için olsa gerek inmedi. Ama artık serbest bıraktı yürüyüşü. KArın aşağı indikten 1 gün sonra da olabilir doğum 1 ay sonra da. benimki için de çok yukarıda değil dedi dktorum, birazcık inmiş kızçem.

Son düzenleme:

hımm tamam canım sen diye hatırladım da. ya çok sabırsızlanıyorum heyecanlanıyorum. 2 sabahtır adet sancısı gibi çok sancım vardı. birde kasık kısmın ağırlaştı başka bi belirtim falan yok ne zaman gelecek benim küçük prensesim yaa çok heyecanlıyom..

düzenli olursa doktra başvur mutlaka senin benden biraz fazla var ama senin de az kalmış ben de çoook heyecanlıyım....

Son düzenleme:
düzenli olursa doktra başvur mutlaka senin benden biraz fazla var ama senin de az kalmış ben de çoook heyecanlıyım....

tarihdaşım arkadaşım bu gün bende doktordaydım bana hiiiiiiiiiiiiççç yakınlarda bekleme, tarihini doldurursun öyle gelir bu yavru dedi.. baş aşağı duruyo ama kanalda falan değil, kanımda inmiş değil...
yani sen benden önce doğurucaksın galibaaaww

Son düzenleme:

Benimki de inmemiş ki, bol yürüyüş yap bakalım benim kız kiloları almaya devam ediyor çok olmasın kilosu demi zor çıkar sonra. Bakalım neler olacak belki yine aynı gün doğururuz ama 12 kasım olmaz belki :)

ayy bilmiyorumki benim yavru 3300dü doğana kadar kaç olur..sağlıkla kolay bir avazda olsun doğumumuzzzzz

Doktordan geliyoruz 37 arti 6 dayiz. Doktor dedi ki 1 hafta daha durur mu gelen giden var mi dedi ben de durur dedim haftaya Prepar i ve magnezyum u keseriz dedi 39 dan sonra dogan daha iyi dedi 3400 olmus melegim prensesim.

Maşallah bebeğine canım ben magnezyumu uzun zamandır içmiyorum bugün doktoruma da söyledim bir aydır içmiyorum diye içsem heralde hiç doğrumayacam

ooo maşallah tosuncuğa artık bebeğin ve senin için hangi doğum hayırlıysa o olur inşallah

cnm sen nerde oturuyon...

ben olsam carsambaya kabul etmezdim. Birak o halinle yorulmani insan pimpirikleniyor misafirlerimi iyi agirlayayim diye. Stres oluyor. Bana gore dusunsizlik. Zaten bugun cok sinirliyim. Bu olayada sinirlendim.

Ahh cnim sorma vlla cok stres olmustum ilk defa gelecekler dlye ama saolsun arkdsim bn aramasam haber verecegi falan yoktu.
Hayirdir sen niye sinirlisin?

Cati muayenen yapildimi cnim

kasım sonu kısmetse kızımı kucağıma alacağım sizden ricam anlamıda güzel isimler önerirseniz sewinirim

Hifa ismi cok guzel canim internete hifa hatun diye yaz bak anlamida hifa ismindeki hatunun hayatita cok guzel hifa hatun diye yaz

Güzel haberlerle gel inşallah belli mi olur bebeğin kucağında dönersin belki evine

Yok doğurmadım :) eve geldik 3 gün sonra yine gidicez bakalım. Dr diyor ki sancın var mı bende diyorum ki anlamıyorum sancı nasıl bir şey oda regl sancısı gibi olacak bel ağrısı olacak bende evet aynen var diyorum oda ama sen çok iyi gözüküyorsun diyor. Yani ne yapayım saçım başımı dağıtayım mı anlamadım ki :) neyse 5 dk da bir sancı olursa o zaman anlıcam ama annem de hiç sancı çekmeden 15 dk da doğurmuş beni galiba ona çektim :)

cnm çok geçmiş olsun. sıkma canını bende bayramda rahatsızlanmıştım sol tarafımda dayanılmaz bi sancı wardı 1-2 gün çektim en sonunda eşim annem olmaz böle acile gidelim dediler. kendi doktorum tatilde olduğu için dewlete acile gittik. ebe muayene etti ama hatırlamak bile istemiyrm o anları. azarlıo kızıo fln. sonra doktor geldi ultrasona aldı, zaten sancı çekiyrm cnm yanıo döndü başladı bu bebeğin kafası çok büyük yok şu kadar önde gidio. tabi onun ağzından duyman lazım bide öyle bi söyleyiş tarzı ses tonu war ki sanki çocuğum sakatmış gibi. o sancıda bide bunun acısı çöktü içime. yanımda başka bi bayanda wardı açılması başlamış onuda aynı azarladı ewe git iki gün sonra gel die gönderdi. bende açılma fln yok ewe git dayanamazsan gel erken doğum yaptırırz sana dedi benide gönderdi.yani anlican tam bi kafa karışıklığı. insan kötü oluo böle durumlarda. ewe geldim ağrım geçmeyince medicine hospital pendiğe atladık gittik nöbetçi doktor çok iyiydi saolsun. bebeğin kafasını söledim böle dedi başka bi doktor die. içimi rahatlattı öle bişi yok dedi . bi rahatsızlık olması için de şuana göre diil önceki ultrason görüntülerine de bakıp kıyaslama yaparak sonuca warmam gerekli dedi. Rabbime şükür de öle bişi çıkmadı. içini ferah tut yani insanı boşa telaşeye werebiliolar bazen. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ewladını kolay we rahat bi doğum dilerim sana.

Benim oğlan da 3500 olmuş ama geleceği yok daha... adını demir düşünüyoruz siz ne düşünüyorsunuz?

çok güldüm ya saçımı başımı mı dağıtayım lafına ayy inşallah annen gibi olur doğumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…