semracım çok geçmiş olsun. dua et bol bol. Geç olsun güç olmasın inş. sen yine takipte ol. hem sncı ağrı hemde bebişin hareket kontrolu yani. amiinnn. hepimize inş.
çok güldüm ya saçımı başımı mı dağıtayım lafına ayy inşallah annen gibi olur doğumun
Yok almadılar canım eve gönderdiler 3 gün sonra yine gidecez. Eşim iyice omuzlar düştü nasıl heyecanla bekliyor...
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
benim internetim artık hiç huzur vermiyo bana sürekli gidip gidip geliyo size yazacakken hemen gidiyo anlamıyorum neden böyle yapıyo (inşallahh şimdide gitmez)
FİDO2010 canım dogumun başlamış hayırlısı ile alırsın inşallah bebegini kucagına rabbim sancılarını hafifetsin inşallahh
kızlar bugün arkadaşıma çok kızdım
ya yarın bana misafir gelecekdi sözde... sözde diyorum cünkü ben öyle biliyodum neyse bu kızdıgım arkadaşımın 2 komşusunu cagırmıştım salı günü bana gelsinler diye tam 2 gün önce neyse arkadaşım haber verecekdi bana gelecekler veya gelmeyecekler diye neyse bende bugün dip köşe temizlik yaptım akşama kadar sonra dedim hazırlıklıkların bi kısmını bugünden yapim içimden bi ses ara da arkadaşına sor bakim gelecekler mi diye iyi ki aramışım megersem gelmeyeceklermiş arkadaşımda diyo haber verecekdim ama unuttum bide demiş o zaman carşamba günü gideriz diye bende carşamba günü antalyaya alışverişe gidecekdim ama gidemiyecem malesef. bana sabahtan haber verse kendimi bu kadar yormazdım bi kısmınıda yarın yapardım temizligimin allahdan hazırlık yapmadım yoksa onlarda boşa gidecekci bide düşündügüm bana ne zaman haber verecekdi acaba ????
Ahh cnim sorma vlla cok stres olmustum ilk defa gelecekler dlye ama saolsun arkdsim bn aramasam haber verecegi falan yoktu.
Hayirdir sen niye sinirlisin?
cnm çok geçmiş olsun. sıkma canını bende bayramda rahatsızlanmıştım sol tarafımda dayanılmaz bi sancı wardı 1-2 gün çektim en sonunda eşim annem olmaz böle acile gidelim dediler. kendi doktorum tatilde olduğu için dewlete acile gittik. ebe muayene etti ama hatırlamak bile istemiyrm o anları. azarlıo kızıo fln. sonra doktor geldi ultrasona aldı, zaten sancı çekiyrm cnm yanıo döndü başladı bu bebeğin kafası çok büyük yok şu kadar önde gidio. tabi onun ağzından duyman lazım bide öyle bi söyleyiş tarzı ses tonu war ki sanki çocuğum sakatmış gibi. o sancıda bide bunun acısı çöktü içime. yanımda başka bi bayanda wardı açılması başlamış onuda aynı azarladı ewe git iki gün sonra gel die gönderdi. bende açılma fln yok ewe git dayanamazsan gel erken doğum yaptırırz sana dedi benide gönderdi.yani anlican tam bi kafa karışıklığı. insan kötü oluo böle durumlarda. ewe geldim ağrım geçmeyince medicine hospital pendiğe atladık gittik nöbetçi doktor çok iyiydi saolsun. bebeğin kafasını söledim böle dedi başka bi doktor die. içimi rahatlattı öle bişi yok dedi . bi rahatsızlık olması için de şuana göre diil önceki ultrason görüntülerine de bakıp kıyaslama yaparak sonuca warmam gerekli dedi. Rabbime şükür de öle bişi çıkmadı. içini ferah tut yani insanı boşa telaşeye werebiliolar bazen. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ewladını kolay we rahat bi doğum dilerim sana.
canım karnı aşağı inen senmiydin aceba? benim şimdi indi gibi hissediyorum ama nasıl olduğunu bilmediğimden midem boş gibi yumuşamış gibi kasık tarafımda çok ağırlaştı dünden beri aceba inmiş mi oluyor karnım?
kasım sonu kısmetse kızımı kucağıma alacağım sizden ricam anlamıda güzel isimler önerirseniz sewinirim
merhaba arkadaşlar bişey danışmak istiyorum bugün doktora gittim bebeğimin kilosu düşük çıktı geriden geliyor dedi düşük kilolu doğacak ayrıca kafasıda biraz küçük ama bunda bir sorun yok eşininde seninde kafası büyük değil bebekte size benzeyecek dedi ama çok moralim bozuldu bebeğim üç kilo olmuş diye düşünürken 2596 gr olduğunu öğrendim tamam sağlıklı olsun en önemlisi o ama işte moral sıfır bebeğe kilo aldırmak için ne yapabilirim? bana vereceğiniz tavsiye varmı ayrıca 15 gün sonra sezeryan olucam sadece 15 günüm var:18::18:
canım kilo aldırmak için kan şekerini yüksek tutmalısın.sıkça bişeyler atıştırmalısın yani . hamur işi ve özellikle tatlı . şahsen ben bunların tersini yapmaya çalışıyorum benim bebekte önden gidiyor :18::18::18::18:
merhaba arkadaşlar bişey danışmak istiyorum bugün doktora gittim bebeğimin kilosu düşük çıktı geriden geliyor dedi düşük kilolu doğacak ayrıca kafasıda biraz küçük ama bunda bir sorun yok eşininde seninde kafası büyük değil bebekte size benzeyecek dedi ama çok moralim bozuldu bebeğim üç kilo olmuş diye düşünürken 2596 gr olduğunu öğrendim tamam sağlıklı olsun en önemlisi o ama işte moral sıfır bebeğe kilo aldırmak için ne yapabilirim? bana vereceğiniz tavsiye varmı ayrıca 15 gün sonra sezeryan olucam sadece 15 günüm var:18::18:
valla bi gün rahat nefes alıyom bigün kasıyo:) bilemiyomki saki bana azcık inmiş gibi geliyo bir resim koyda bakalım bacım nasıl karın iniyormuş :))Slm cnm bu konuyu facedeki grupta beraber konuşmuştuk aynen dediğin gbi midende bi rahatlama hissediyosun ztn aynada yan dönüp baktığında da belli oluyor. Nefes almak daha kolay ama şimdi de yürümek zorlaştı. Ha gayret sonuna yaklaşıyoruz
herkese günaydın kızlar.bişey sorucam tanıdıklarından yada burdan normal epidural olanlar varsa.epidural normalde ıkınma hissi azaldığı için doğum zor oluyo diyolar.bende epidural normal düşünüyodum ama kafam çok karışık bu konuda bilgi verebilirmisinz bana.
kızlar 00.05te 29 ekımde metehanım geldı dunyaya.hemde epıduralsız normal.:)cok korkuyodm ama korkulacak bısey deglmıs.anlatcm musaıt olunca.agrım var bıraz.yırtıgm cok oldu.dıkıs fazla atıldı.
kızlar 00.05te 29 ekımde metehanım geldı dunyaya.hemde epıduralsız normal.:)cok korkuyodm ama korkulacak bısey deglmıs.anlatcm musaıt olunca.agrım var bıraz.yırtıgm cok oldu.dıkıs fazla atıldı.
sabah 8 de doğuma gireceğim inşallah zerre kadar uykum yok ne zormuş böyle saatini beklemek. İlkinde günü gelmeden sürpriz yapmıştı oğlum. 6 da evden çıkacağım. Dua edin ne olur kızlar saglikla dogsun ogluşum. Doguma girerken hepiniz icin dua edecegim. Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?