2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
semracım çok geçmiş olsun. dua et bol bol. Geç olsun güç olmasın inş. sen yine takipte ol. hem sncı ağrı hemde bebişin hareket kontrolu yani. amiinnn. hepimize inş.

hareketleri tam gaz devam ama afedersiniz sanki sürekli büyük tuvaletim varmış gibi makat kısmı belim ve kasıklarım ağrıyor büyük tuvaletim geldi diye gidiyorum hiç bir şey yok her tuvalete gidişimde kahverengi akıntım var bakalım son günler naasıl geçecek

çok güldüm ya saçımı başımı mı dağıtayım lafına ayy inşallah annen gibi olur doğumun

İşte canım inşallah çok geçmeden gelir bebek. Eşim arabanın arkasını da doldurduk gelmedi kerata deyip duruyor :) ama ben hissediyorum yakında gelecek zaten 2 hafta içinde gelemezse sezeryanla alıcaklarmış.

valla çok haklısın canım keşke temizliğe başlamadan arasaydın yorulmuşsun bayağı..

Ahh cnim sorma vlla cok stres olmustum ilk defa gelecekler dlye ama saolsun arkdsim bn aramasam haber verecegi falan yoktu.
Hayirdir sen niye sinirlisin?

Sagol canim ya rahatlattin beni. Zaten diken ustundeyiz son dakika boyle seyler alt ust oluyor insan. Iyi dileklerin icin tesekkurler. Hepimiz saglikla kurtulalim insallah.

Slm cnm bu konuyu facedeki grupta beraber konuşmuştuk aynen dediğin gbi midende bi rahatlama hissediyosun ztn aynada yan dönüp baktığında da belli oluyor. Nefes almak daha kolay ama şimdi de yürümek zorlaştı. Ha gayret sonuna yaklaşıyoruz

merhaba arkadaşlar bişey danışmak istiyorum bugün doktora gittim bebeğimin kilosu düşük çıktı geriden geliyor dedi düşük kilolu doğacak ayrıca kafasıda biraz küçük ama bunda bir sorun yok eşininde seninde kafası büyük değil bebekte size benzeyecek dedi ama çok moralim bozuldu bebeğim üç kilo olmuş diye düşünürken 2596 gr olduğunu öğrendim tamam sağlıklı olsun en önemlisi o ama işte moral sıfır bebeğe kilo aldırmak için ne yapabilirim? bana vereceğiniz tavsiye varmı ayrıca 15 gün sonra sezeryan olucam sadece 15 günüm var:18::18:

kasım sonu kısmetse kızımı kucağıma alacağım sizden ricam anlamıda güzel isimler önerirseniz sewinirim

hayırlı we kolay bi doğum dilerim cnm.ewladını sağlıkla kucağına alırsın inşAllah :) isim işi çok zor hem anlamı güzel olsun istiosun hem de içine sinsin. Rabbim izin werirse benim de bi kızım olacak. eşim ile önce Arya Mina ' ya karar kılmıştık sonradan Asel Mina ' ya döndük. Mina gökyüzü anlamına geliomuş bide mekke ile arafat arasında kalan yerin adıymış çok anlamı war aslında da kısaca yazayım dedim. Asel de cenneteki dört ırmakdan, bal ırmağının adıymış. bu ikisini çok beğendiğim için tawsiye edeyim dedim.

canım kilo aldırmak için kan şekerini yüksek tutmalısın.sıkça bişeyler atıştırmalısın yani . hamur işi ve özellikle tatlı . şahsen ben bunların tersini yapmaya çalışıyorum benim bebekte önden gidiyor :18::18::18::18:

önden gitmesi iyi değilmi? inan geriden gelmesi çok kötü bir duygu
meleğime yetemiyormuşum gibi bi suçluluk duygusu taşıyorum

canım benim bebeğimin baş ölçüsüde 2 hafta önden gidiyordu korkmuştum son kontrolde 1 hafta önden dedi ama bunlar korkulacak şeyler değilmiş netten araştırdım yapısalmış dediği gibi sizin başiniz küçükse bebeğinde öyledir. mesela benim görümceminde 2 hafta önden gidiyormuş ama bebeği normal şuan 2 yaşında bir sorun yok.bende bundan yola çıkarak ırsi demekki dedim:)

seninle günlerimiz aynı benimde 5gün önce 2700dü normal dedi çok fark yok aramızda 15gün çok günün var daha yiyebildigin kadar ye tatlılar hamur işleri meyve. bana doğuma kadar 3ü geçer dedi seninde 3e yaklaşır.2500ü geçince zaten sağlıklı oluyormuş hemşire arkadaşım öyle dedi...

valla bi gün rahat nefes alıyom bigün kasıyo:) bilemiyomki saki bana azcık inmiş gibi geliyo bir resim koyda bakalım bacım nasıl karın iniyormuş :))

Merhabalar kizlar.Ben oglumu epidural normal yaptim Fransada.Cok konforlu acisiz ve agrisiz oldu gercekten ama bende ikinamadim ve bebegimin kalp atislari yavasladi,strese girdi cok az bi vakum destegiyle cikardilar.Maalesef boyle bi sikinti olabiliyor.Aninda kucagimdaydi ve cok saglikliydi bende cok rahattim gule aglaya aldim hemen yavrumu kucagima.Insallah kizimi ignesiz istiyorum bakalim hayirlisi.Cunku ilk dogumumda ilk sanci gelmesi ve dogumun bitmesi arasinda 7 saat gecti,ilk icin baya bi kisa vakitmis ve genelde her dogumda bu sure kisalirmis.Artik dogum aninda karar verecem bakalim sancilarin durumuna gore...

sabah 8 de doğuma gireceğim inşallah zerre kadar uykum yok ne zormuş böyle saatini beklemek. İlkinde günü gelmeden sürpriz yapmıştı oğlum. 6 da evden çıkacağım. Dua edin ne olur kızlar saglikla dogsun ogluşum. Doguma girerken hepiniz icin dua edecegim. Allah yardımcımız olsun

kızlar 00.05te 29 ekımde metehanım geldı dunyaya.hemde epıduralsız normal.:)cok korkuyodm ama korkulacak bısey deglmıs.anlatcm musaıt olunca.agrım var bıraz.yırtıgm cok oldu.dıkıs fazla atıldı.

kızlar 00.05te 29 ekımde metehanım geldı dunyaya.hemde epıduralsız normal.:)cok korkuyodm ama korkulacak bısey deglmıs.anlatcm musaıt olunca.agrım var bıraz.yırtıgm cok oldu.dıkıs fazla atıldı.

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün. İnş. Ağrıların da çok sürmez bir an önce tıparlarsın. Hikayeni merakla bekliyorum metehanı da öpüyorum kokulu kokulu :-D

Günaydın kızlar.
3 gündür felaket kasık ağrım var bildiğiniz adet sancısı bacaklarıma kadar geliyo. Doğum dancısı böyle bişey mi? Bugün kontrole gidicem bakalım daha doğurmayayım bitmedi işlerim ;-)

gözün aydın inşallah en kısa zamanda yırtıklarında ağrılarında gider, bebeğinle beraber nice sağlıklı yıllara.... darısı bizim başımıza....

buradan iyi haberler alınca o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam. Allahım bizlere nasip etsin inşallah....

Allah bir avazda kurtulmayı nasip etsin canım ve saglıklı sıhhatli kucagına alırsın inşallah minikini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…