2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar 00.05te 29 ekımde metehanım geldı dunyaya.hemde epıduralsız normal.:)cok korkuyodm ama korkulacak bısey deglmıs.anlatcm musaıt olunca.agrım var bıraz.yırtıgm cok oldu.dıkıs fazla atıldı.

Ay ay ay ne güzel bir haber bu çok mutlu oldum canım adına bilgilerini hemen paylaş sabırsızlıkla hikayeni bekliyorum çünkü bende epidurslsız normal yapıcam heralde

Canım dr bana sancı geldiğinde anlarsın demişti nasıl bir şey olduğunu ve ben bu gece anladım. Gece 3 saatte bir geldi ve ilkinde ağlattı diğerlerinde dayandım ve mutluyum doğum yaklaştı diye... Regl sancısından daha şiddetli bir sancı ama merak etme o güç var annelerde.

Kızlar günaydın öncelikle herkese hayırlı doğumlar
Dün çay kaşığınından biraz az sümüksü bir açık kırmızı sıvı geldi.Şimdi kalktım dün gecenin yarısı kadar geldi.Kasıklarımda hafif adet ağrısı var.Son haftalar solda başının olduğu yer hep ağrıyordu.Bebiş dönmemişti.Doktor dönerse midem bulanır kusabilirsin başın dönebilir dedi ama kanama hatırlamıyorum.Sizce dönmüşmüdür.Bugün son 10 gündür ilk defa rahat uyudum.

Fidocum maasallah kisa da surmus dogumun ben sabaha anca doğurur diye düşündüm ne guzel aldin minigini kucagina cok merak ediyirum insallah bize de kolay dogum nssip eder allah yirtiklari da onemseme olacak o kadar. Digum hikateni de ilk firsatta yaz.

Denizerdo dogumun olmustur şimdiye insallah dua ediyorum canim sana. Hayirli haberlerini bekliyoruz.

Ikinizin de Cumhuriyet bebekler i hayirli olsun.

Sedef Günaydın o dedigin nişan olmasin miktarina az demissin gerci ama. donme ile ilgili değildir canim bence normal akinti gibidir bir daha olursa veya sancin olursa doktora basvur telden girdigimden muhtemel tarihini de goremedim benim diyeceklerim bunlar canim

teşekkur ederim 35 artı 5 haftam cnm

dogum 28.11.2013 görünüyor

canım senınle tarıhlerımız aynı... endişelendım bende.. ama cay kaşıgı kadar demişsin yani bence nısan okadar az değildir. benım 2.hamılelıgım ılk dogumumda suyumda gelmedi nişanımda gelmedi hisssetmedım oyuzden bılgısızım ama yakınımda herkes bir avuc dolusu falan diyor.. :/ rahat uyudum demişsin bence bebegın dönmüştür ve aşagı ınmıstır kanama ondan olmustur.. aynada yandan bakınca anlaşılır bı aşagı ınme varmı ? :44:

canım benimde 22 kasım görünüyor. sen en son kontrole ne zaman gittin? kaç kiloydu? doktor ne dedi? önden mi gidiyor normal mi?

dün gittim şimdi çok şükür herşey yolunda ama yine nst de yine sancı çıktı ama ben yine çok ağrı hissetmiomm doktorumda korkma bişiy yok dedi canım önden gidiyo filan die bişiy demedi ama bana da biraz topalak olacakmış gibi gelio kilosuna dün 3.460 dedi ama bakalımm hayırlısı canım sennkini kilosu ne kadar nasıl gidiyor sennki

Rahat uyuduysan bence de dönmüş olabilir, karnının üst kısmına dokunduğunda kemikli sert gibi mi yoksa poposu gibi mi, üst kısımda olunca başı zor oluyor ağrıtıyor diyorlardı.

Sende ağrı yokken nst de sancı çok da kötü değil doğum ağrılarını da biraz az hissedebilirsin anlamına geliyor.

kızlar 00.05te 29 ekımde metehanım geldı dunyaya.hemde epıduralsız normal.:)cok korkuyodm ama korkulacak bısey deglmıs.anlatcm musaıt olunca.agrım var bıraz.yırtıgm cok oldu.dıkıs fazla atıldı.

günaydın kızlar...

uyanır uyanmaz fido yu ve meltememi merak edip açtım.. Rabbime şükür fidocuğum bebeğine kavuşmuş analı babalı sağlıklı ömrü olsun inşallah...
meltem sende bu gün doğuracaksın bence hiç sıkma canını bu özel günün keyfini çıkart, Allah yardımcımız olsun inşallah

önden gitmesi iyi değilmi? inan geriden gelmesi çok kötü bir duygu
meleğime yetemiyormuşum gibi bi suçluluk duygusu taşıyorum

önden gitmesi iyide kilosu çok olursa normal doğuramam 4 kiloyu geçer diye korkuyorum bu seferde ayrı vicdanen rahatsızlık duyarım sezeryan hiç istemiyorum. seninde apayrı bi duygu daha duygusal yetemediğini düşünmek seni anlıyorum canım dediğim gibi şu kalan az zamanında kilosunu dediğim şekilde arttırabilrsin.

Masallah masallah geliyorlar mis kokulu bebeklerimiz artik...

Fidocum gözün aydin , rabbim anali babali büyütsün .. Senin normal epiduralsiz yapacain icime dogmustu :))
Öp kokla mis kokulu yavrusunu , agrilarin hemen gececek ..

Denizerdo rabbim kolaylik versin saglikla kucagina al insallah ..

Dün hem anestezi uzmaninda hemde gastanrnin riskli ham . Bölümünde randevum vardi ..
Anestesi cok kötü gecti belimde ameliyat oldugu icin spinal anestesi etki etmeyebilir iki üc kere sokariz igneyi olmazsa full yani genel anestesi yapariz dediler cok üzüldüm ..
Ordan ciktim nst ye girdim bebegimn kalp atislari 125-130 gibiydi biraz su icirdiler bol bol .. Sonra bilgisayarl nst ye bagladilar sükür hersey iyi cikti ...
Ve günün en hit noktasi ultrasonda ne görelim oglusum yaramaz oglusum dömüs :))))
Beni cok mutlu etti :).. Sezerysn tarihini iptal ettik 11 kasimda gel bakalim dendi :)

Cok cok mutlu oldum kizlar insallah dönmez yine ..
2800 g civari ne iri ne kücük ortalarda bir bebek dedi

çok sevindim canım bebeğinin dönmesine
bundan sonrası da su gibi aksın gönlünce olsun... biz ne kadar endişe edersek edelim Rabbim ne yi nasip ederse onu yaşayacağız, hayırlısı olsun hepimiz için...

:44:
canım aşağı inmiş gibi değil sanki sadece yatarken artık batma yapmıyordu.Tualete çıktığımda az az geliyor çay kaşığı kadar içinde kırmızı pıhtı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…