günaydın kızlar...
uyanır uyanmaz fido yu ve meltememi merak edip açtım.. Rabbime şükür fidocuğum bebeğine kavuşmuş analı babalı sağlıklı ömrü olsun inşallah...
meltem sende bu gün doğuracaksın bence hiç sıkma canını bu özel günün keyfini çıkart, Allah yardımcımız olsun inşallah
canım normal doğumamı karar verdin?
Doktorum 40. haftanda tekrar bakacağım dedi bir umut belki normal olurum diye beklemedeyim sen gün aldın mı sezaryen için?
benimki persembe günü için kesinleşti doktorumm arayıp saat verecek tatlım zaten kilosuda maşallah 3900 olmuş hayırlısı artık
artık ilaç da fayda etmiyor sabah olsun artık, offf dişimmmm...
canım benim yaa yazık kıyamam şirkeninde iyi geldiğini duymuştum ama rabbim şafi ismiyle muamele etsin
Hangi şehirdesin? Ben Ankara'dayım ve benim dişçim hamilelere bu tarz tedavileri sorgulamadan yaptığını söylemişti. Eğer Ankara'daysan tavsiye ederim. Eli çok hafiftir. Söyledim ya uyuşturtmadan dolgu yaptırabildim. Yıllardır tüm aile ona gideriz. Bu arada 29 Ekimde sabah 8'de oğluşumu kucağıma alacağım inşallah. Cumhuriyet çocuğu olacak oğlum. Aklınıza gelirse dua edin olur mu?
canımmm hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahh belkide almışsındır:)))
Kızlar nasilsiniz.. umarim iyisinozdir.. dogum yapan var mi? Feysten gordumde bi arkadasimizin yarin dogjmu olcakmis ama kim o bilemedim.. bebegimin besigi geldi bugun ama cibinligini hic mi hic begenmdim hayal kirikligi rssmen.. iran tulunun kenarindan ince bi kurdela dikilmis yirtik bazi yerlerien o kadar para ver olcak ismi bu simdi...... napicam bilemdim nerde diktirebilirm ya da satin alabilirim nolur yardimci olun..
kızlar nerdeyse 6 gundur sogukalgınlıgıyla ugrasıyorum burnum tıkalı sureklı boogazım şiş. arada bi öksürüyorum.. napıcagımı sasırdım dogumada az kaldı bu sekılde doguma gırmekten cok korkuyorum. doktor ıdrar yollarım ıcın antıbıyotık vermıstı . ılacın ıcını okudum ust solunum yolları enfeksıyonuna fln ıyı gelıyomus. adı aksef. kullanıyorum bakalım smdılık. hıc hastayken doguma gıden varmı.. cok korkuyrm ya nasıl nefes alıp verıcem ben gecmezse hastalık. ne onerırsınız baska bu hastalıktan cabuk kurtulmam ıcınn lutfenn cvpp verınn =(( :18:
ıhlamur, nane limon kara biber tatlım bol bol iç dinlen
merhaba arkadaşlar bişey danışmak istiyorum bugün doktora gittim bebeğimin kilosu düşük çıktı geriden geliyor dedi düşük kilolu doğacak ayrıca kafasıda biraz küçük ama bunda bir sorun yok eşininde seninde kafası büyük değil bebekte size benzeyecek dedi ama çok moralim bozuldu bebeğim üç kilo olmuş diye düşünürken 2596 gr olduğunu öğrendim tamam sağlıklı olsun en önemlisi o ama işte moral sıfır bebeğe kilo aldırmak için ne yapabilirim? bana vereceğiniz tavsiye varmı ayrıca 15 gün sonra sezeryan olucam sadece 15 günüm var:18::18:
tatlım onbeşgünde 3 kiloyu bulur merak etme üzülme keçiboynuzu pekmezi üzüm dut pekmezi falan ye canım kan ilaçlarını iç mutlaka ihmal etme meyze ye bol bol siyah üzüm ye çekirdeğiyle beraber ceviz badem bak nasıl alıyor görüceksin.
kızlar 00.05te 29 ekımde metehanım geldı dunyaya.hemde epıduralsız normal.:)cok korkuyodm ama korkulacak bısey deglmıs.anlatcm musaıt olunca.agrım var bıraz.yırtıgm cok oldu.dıkıs fazla atıldı.
ayhh canım benimm rabbim sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin. öpüyoruz ikinizide bütün acıların onu emzirdiğinde kucağına aldığında sıcaklığını hissetiğinde hepsi geçip gidicek inşallah
:44:
canım aşağı inmiş gibi değil sanki sadece yatarken artık batma yapmıyordu.Tualete çıktığımda az az geliyor çay kaşığı kadar içinde kırmızı pıhtı var
canım benim bebeğimin baş ölçüsüde 2 hafta önden gidiyordu korkmuştum son kontrolde 1 hafta önden dedi ama bunlar korkulacak şeyler değilmiş netten araştırdım yapısalmış dediği gibi sizin başiniz küçükse bebeğinde öyledir. mesela benim görümceminde 2 hafta önden gidiyormuş ama bebeği normal şuan 2 yaşında bir sorun yok.bende bundan yola çıkarak ırsi demekki dedim:)
seninle günlerimiz aynı benimde 5gün önce 2700dü normal dedi çok fark yok aramızda 15gün çok günün var daha yiyebildigin kadar ye tatlılar hamur işleri meyve. bana doğuma kadar 3ü geçer dedi seninde 3e yaklaşır.2500ü geçince zaten sağlıklı oluyormuş hemşire arkadaşım öyle dedi...
canım benim yaa yazık kıyamam şirkeninde iyi geldiğini duymuştum ama rabbim şafi ismiyle muamele etsin
bende bu gece neredeyse hiç uyuyamadım ağrıdan sızıdan, nefes darlığı ve horlamadanİnşallah canım bugün sabah bomba gibi kalktım yürüyüşe gittik eşimle enerjiktim ama şuan 4. Sancım başladı inanılmaz ağrıyor fakat ben seviniyorum bu ağrıya iyice mazoşist oldum :))
canım benim faceim yok... hiç açasımda yok, eşimde istemez zaten...ben burdan takip etmeye çalışıyorum işte sizi napimmmTarihdaşım seni merak ediyorum, sen feys grubunda niye yoksun?
Bu arada Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun...
Eki Görüntüle 842634
saol canım inşallah kilosu 3 olsa bari 15 günde 500 gr alablsem çok mutlu olucam
canım benim faceim yok... hiç açasımda yok, eşimde istemez zaten...ben burdan takip etmeye çalışıyorum işte sizi napimmm
bu arada teşekkürler hepimizin bayramı kutlu olsun
İnşallah canım bugün sabah bomba gibi kalktım yürüyüşe gittik eşimle enerjiktim ama şuan 4. Sancım başladı inanılmaz ağrıyor fakat ben seviniyorum bu ağrıya iyice mazoşist oldum :))
bende bu gece neredeyse hiç uyuyamadım ağrıdan sızıdan, nefes darlığı ve horlamadançok zor geçti gecem.biraz da grip olmuşum boğazım yanıyo falan dayak yemiş gibiyim doğuma kadar düzelsem bari...
sende ne zaman doğururum duygusuna odaklanma bence, fotoğraf çektir bu gün bol bol eşinle, gez dolaş, sinemaya git ne yapmak istiyorsan yap kafanı dağıt.... gece doğurursun sanırsam gününü güzel geçir
Sanciya sevinilirmi evet seviniliyor :-D
Sancim arttıkça bende sevinmistim. Hadi inşallah bi avazda kurtul
Epeydir kimse yok herkes doğurmaya mı gitti ki nere gitti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?