2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

İnşallah canım bugün sabah bomba gibi kalktım yürüyüşe gittik eşimle enerjiktim ama şuan 4. Sancım başladı inanılmaz ağrıyor fakat ben seviniyorum bu ağrıya iyice mazoşist oldum :))

Tarihdaşım seni merak ediyorum, sen feys grubunda niye yoksun?

Bu arada Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun...

:44:
canım aşağı inmiş gibi değil sanki sadece yatarken artık batma yapmıyordu.Tualete çıktığımda az az geliyor çay kaşığı kadar içinde kırmızı pıhtı var

Canım pıhtı varsa doktora git mutlaka canım, poliklinikler kapalı ama acile gidebilirsin. Canım önemli birşey olmasın merakta bırakma bizi. Hatta çamaşırını da götür doktora göster.

saol canım inşallah kilosu 3 olsa bari 15 günde 500 gr alablsem çok mutlu olucam

canım benim yaa yazık kıyamam şirkeninde iyi geldiğini duymuştum ama rabbim şafi ismiyle muamele etsin

Allah razı olsun canım biraz daha iyiyim şimdi.

Selaycım vallahi nasıl sevindim anlatamam aferin oğluna normal normal doğurursun inşallah canım...

Son düzenleme:
merhaba kızlar doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın inşallah hayırlı,sağlıklı,mutlu günlerde yavrularınızı büyütün.Darısı ben ve benim gibi bekleyenlerin başına....

İnşallah canım bugün sabah bomba gibi kalktım yürüyüşe gittik eşimle enerjiktim ama şuan 4. Sancım başladı inanılmaz ağrıyor fakat ben seviniyorum bu ağrıya iyice mazoşist oldum :))
bende bu gece neredeyse hiç uyuyamadım ağrıdan sızıdan, nefes darlığı ve horlamadan çok zor geçti gecem.biraz da grip olmuşum boğazım yanıyo falan dayak yemiş gibiyim doğuma kadar düzelsem bari...
sende ne zaman doğururum duygusuna odaklanma bence, fotoğraf çektir bu gün bol bol eşinle, gez dolaş, sinemaya git ne yapmak istiyorsan yap kafanı dağıt.... gece doğurursun sanırsam gününü güzel geçir
Tarihdaşım seni merak ediyorum, sen feys grubunda niye yoksun?

Bu arada Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun...

Eki Görüntüle 842634
canım benim faceim yok... hiç açasımda yok, eşimde istemez zaten...ben burdan takip etmeye çalışıyorum işte sizi napimmm

bu arada teşekkürler hepimizin bayramı kutlu olsun

saol canım inşallah kilosu 3 olsa bari 15 günde 500 gr alablsem çok mutlu olucam

ben alabileceğinden neredeyse eminim.. kan ilacını ihmal etme, biraz da hurma kuruyemiş meyve falan ye 500 gr çok rahat alır...

canım benim faceim yok... hiç açasımda yok, eşimde istemez zaten...ben burdan takip etmeye çalışıyorum işte sizi napimmm

bu arada teşekkürler hepimizin bayramı kutlu olsun

Tamam canım. Feysi hiç kullanmayanlara saygı duyuyorum. Benim zamanımı çok alıyordu eskiden, 1-2 yıl önce. Artık pek bakmıyorum ben de.

Sanciya sevinilirmi evet seviniliyor :-D
Sancim arttıkça bende sevinmistim. Hadi inşallah bi avazda kurtul

Evet canım haklısın inşallah bu gece gelir bebiş. Birazdan dışarı çıkıcaz hava alıcaz ama sinemaya gitmiyoruz eşim çocuk korkar sesten diyor:) bu gece sancı 10 dk falan düşmezse gitmicem yarın randevu var öğlen o zaman bakıcaz artık. Doğursaydım artık ya valla popişine vurucam doğunca çocuğumun :)

Korkma! Sönmez bu safaklarda yüzen al sancak….

Kizlaarrrrr, Cumhuriyet bayaramimiz, özgürük bayramimiz kutlu ve mutlu olsunnn….

Merhaba arkadaşlar umarim herkes iyidir..Selayhus nasilsin canim? Kk ya pek giremiyorum artik.malum esim 2 tane cok agir ameliyat gecirdi cok zorlu gunler gecirdim...Nesle, iremneva, ,flyrey, emtu, kuzum06 umarim hepini iyisinizdir..cok öpüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…