2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

inş. bir avazda kurtulursun canım. hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inş.

kızlar 00.05te 29 ekımde metehanım geldı dunyaya.hemde epıduralsız normal.:)cok korkuyodm ama korkulacak bısey deglmıs.anlatcm musaıt olunca.agrım var bıraz.yırtıgm cok oldu.dıkıs fazla atıldı.

Gozunaydin olsun Allah anali babali saglikla buyutmek nasib etsin :) Darisi basimiza insallah.

kızlar 00.05te 29 ekımde metehanım geldı dunyaya.hemde epıduralsız normal.:)cok korkuyodm ama korkulacak bısey deglmıs.anlatcm musaıt olunca.agrım var bıraz.yırtıgm cok oldu.dıkıs fazla atıldı.

Fidommm helal sana maaşallah. çok sevindim güzel bir doğum oldu sanırım. Ne güzel kavuştun oğluşuna. Sıra bizde bakalım :) Cumhuriyet bebişi oldu seninde oğluşun ne güzel. Bende 10 kasıma mı getirsem :)
O kadar ağrın olması normal tabi. sen kendine ve oğluşuna iyi bak. arada haberdar et bizleri de öpüyorum ikinizi de.

bence de :) maaşallah tombul olacak seninki sanırım :) benim ki geçen hafta 3 kg idi. doktor gayet iyi herşey yolunda dedi. 5 kasımdan sonra heran gelebilir dedi. canım nst de biraz sancı bende de çıktı son gittiğimde ama doktor bişey söylemedi.

oohhh ne güzel çok sevindim canım. Maaşallah. hadi bakalım hayırlısı hakkımızda.

Tarihdaşım seni merak ediyorum, sen feys grubunda niye yoksun?

Bu arada Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun...

Eki Görüntüle 842634

aayy canım çok tşk. ederim. seninde Cumhuriyet bayramın kutlu olsun. Umarım bebişlerimiz daha mutlu daha güzel aydınlık bir Ülkede barış ve huzur dolu, Cumhuriyet'ın aydınlığında büyürler. Vatana millete hayırlı evlat olurlar.

öncelikle kolay bir doğum we sağlıklı bir ewlat diyrm cnm. et süt ve bol yumurta yemeni tawsiye ediyrm. ancak et we yumurtanın iyi pişmiş olması gerekiyor buna dikkat edersin. geçenlerde tw de bi doktorda süt ürünlerinin yanı sıra özellikle yumurtanın bebek için çok iyi olduğunu sölemişti. bunun yanında da meywe ye bol bol. ama bence çok düşük değil kilosu eğer gerçekten kilo açısından bi problem olsaydı yada bebeğin gelişiminin durmuş olduğunu düşünseydi doktorun hamileler için olan özel mamalara başlatırdı seni acilen. içini ferah tut. sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşAllah...

Ohhh doğumlar oluyor birer birer masallah allah herkese bebegiyle kavusmayi nasip eylesin
Bizde cok uykusuzuz kizim cok ikiniyor gazi var alttan da ustende cikartiyor ama yok hala ikiniyor yavrum masajlar yaglar yapiyoruz yrn dr randevumuz var bakalım kilo verdimi dr eve cikinca verir demisti.bu kiz ikindikca icim kiyiiliyor bnm bi rahat edemiyor gibi

Korkma! Sönmez bu safaklarda yüzen al sancak….

Kizlaarrrrr, Cumhuriyet bayaramimiz, özgürük bayramimiz kutlu ve mutlu olsunnn….

Ollleeeyyy oleeyyy..! hepimizin bayramı kutlu olsun canım. Bebişlerimiz daha mutlu huzurlu sevgi ve güzen dolu günlerde büyürler inş.

aayy canım yaa. ellerine sağlık sen yine masaj yağ işlemlerine devam et. kimi bebek çok gazlı olurmuş. kızçen de gazlı demekki inş. kısa zamanda çözersnizi bu sorunu da. öpüyorum canım.

hayırlı olsun tatlım çok geçmiş olsun. epidüralsiz demişsin merak ettim müsait olun ca anlatırsan sevinirim.
bebişine uzun ömürler diliyorum.

kızlar alıntı yaptım yaptım doldu sayfalar
bende burdan yazayım dedim
yeni bebişler hayırlı olsun, doğum yapçak olanlarada Allahım kolayca sağlıklı doğumlar nasip etsin

cumhuriyet bayramımızda hepimize kutlu olsun

ben bu sabah duşa girdim tam çıkarken buhardanmı bilmiyorum bir fena oldum, içeri gittim uzandım sesleri duyuyorum
ama gözümü açamıyorum oğlum yanıma geliyor öpüyor geçtimi anne diyor, tansiyonmu anlamadım
sonra kendime geldiğimde baktım 2 saat geçmiş, Allahtan kayra balkona falan çıkmamış
sonra sinir oldum, ağladım ağladım üst katta kimse yok, herkes gitmiş kayınvalidemler, insan bir kapı çalar nasılsın der,
ekmek yok çocuk acıktı, o halde markete gittim zorla
kimseden fayda yok

canim benimmm süt veriyorsan dikkat et yediklerine. rezene cayindan azicik damlat agzina, birde sicak koy bebesinin karnina ama sakin direkt koyma. havluya sarda koy. elinle masaj yap..Sifasi cabuk gelir insaallah

amin hepimize inş. aynen öyle kimseden kimseye fayda yok. yarın torun sevmeye gelecekler her dk ama bende sinir oluyorum ama ne yapalım

Merhaba kızlar sinirlerim acayio bozuk moralim yerlerde bugun yarın doğurucam benim koca cuma şehirdışında olucak geçen hafta gidecekti iptal oldu 3-4 gün yok çok kuvvetli bir ihtimal o yokken doğum olabilir dün biraz dolaştım zaten akşam bel ağrısı felaketti karnımda taş gibi oluyor bilemiyor ki insan pazar günü günüm doluyor kendii hastanede eşimsiz hayal edince başlıyorum ağlamaya gerçekten bunu yaşarsam hayatta ben normal doğum yapamam üzüntüden ne hale gelirim düşünmek bile istemiyorum rüyamda görsem inanmazdım ama bana bunu yaşatıyor keyfinden gitmiyormuş yok dedim bir de keyfinden git zor tutuyorum kendimi büyük kavga edicem öyle gözüküyor zaten dedim sana haber bile vermicem telefonlarını da açmıcam diye çok canım sıkılıyor dul kadın gibi yanlız mı oluca hastane köşelerinde haksız mıyımya?

canım tabi ki haklısın ama belki oda mecbur kalmıştır yani iş için gitmesi gerekiyordur, belki gitmese işi tehlikeye girer Allah korusun ama tabiki sende haklısın sonuçta herkes eşini yanında ister bence eşinde üzülüyordur bu duruma. onunda seni yanlız bırakıp gitmesi hoşuna gitmiyordur sonuçta ne deyim bilemedim. inş. o gelmeden doğumun olmaz Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…