Bugün hala dogurmadim bu bebis ne zaman gelecek acaba
sabah 8 de doğuma gireceğim inşallah zerre kadar uykum yok ne zormuş böyle saatini beklemek. İlkinde günü gelmeden sürpriz yapmıştı oğlum. 6 da evden çıkacağım. Dua edin ne olur kızlar saglikla dogsun ogluşum. Doguma girerken hepiniz icin dua edecegim. Allah yardımcımız olsun
kızlar 00.05te 29 ekımde metehanım geldı dunyaya.hemde epıduralsız normal.:)cok korkuyodm ama korkulacak bısey deglmıs.anlatcm musaıt olunca.agrım var bıraz.yırtıgm cok oldu.dıkıs fazla atıldı.
kızlar 00.05te 29 ekımde metehanım geldı dunyaya.hemde epıduralsız normal.:)cok korkuyodm ama korkulacak bısey deglmıs.anlatcm musaıt olunca.agrım var bıraz.yırtıgm cok oldu.dıkıs fazla atıldı.
dün gittim şimdi çok şükür herşey yolunda ama yine nst de yine sancı çıktı ama ben yine çok ağrı hissetmiomm doktorumda korkma bişiy yok dedi canım önden gidiyo filan die bişiy demedi ama bana da biraz topalak olacakmış gibi gelio kilosuna dün 3.460 dedi ama bakalımm hayırlısı canım sennkini kilosu ne kadar nasıl gidiyor sennki
Masallah masallah geliyorlar mis kokulu bebeklerimiz artik...
Fidocum gözün aydin , rabbim anali babali büyütsün .. Senin normal epiduralsiz yapacain icime dogmustu :))
Öp kokla mis kokulu yavrusunu , agrilarin hemen gececek ..
Denizerdo rabbim kolaylik versin saglikla kucagina al insallah ..
Dün hem anestezi uzmaninda hemde gastanrnin riskli ham . Bölümünde randevum vardi ..
Anestesi cok kötü gecti belimde ameliyat oldugu icin spinal anestesi etki etmeyebilir iki üc kere sokariz igneyi olmazsa full yani genel anestesi yapariz dediler cok üzüldüm ..
Ordan ciktim nst ye girdim bebegimn kalp atislari 125-130 gibiydi biraz su icirdiler bol bol .. Sonra bilgisayarl nst ye bagladilar sükür hersey iyi cikti ...
Ve günün en hit noktasi ultrasonda ne görelim oglusum yaramaz oglusum dömüs :))))
Beni cok mutlu etti :).. Sezerysn tarihini iptal ettik 11 kasimda gel bakalim dendi :)
Cok cok mutlu oldum kizlar insallah dönmez yine ..
2800 g civari ne iri ne kücük ortalarda bir bebek dedi
Tarihdaşım seni merak ediyorum, sen feys grubunda niye yoksun?
Bu arada Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun...
Eki Görüntüle 842634
merhaba arkadaşlar bişey danışmak istiyorum bugün doktora gittim bebeğimin kilosu düşük çıktı geriden geliyor dedi düşük kilolu doğacak ayrıca kafasıda biraz küçük ama bunda bir sorun yok eşininde seninde kafası büyük değil bebekte size benzeyecek dedi ama çok moralim bozuldu bebeğim üç kilo olmuş diye düşünürken 2596 gr olduğunu öğrendim tamam sağlıklı olsun en önemlisi o ama işte moral sıfır bebeğe kilo aldırmak için ne yapabilirim? bana vereceğiniz tavsiye varmı ayrıca 15 gün sonra sezeryan olucam sadece 15 günüm var:18::18:
Korkma! Sönmez bu safaklarda yüzen al sancak .
Kizlaarrrrr, Cumhuriyet bayaramimiz, özgürük bayramimiz kutlu ve mutlu olsunnn .
Ohhh doğumlar oluyor birer birer masallah allah herkese bebegiyle kavusmayi nasip eylesin
Bizde cok uykusuzuz kizim cok ikiniyor gazi var alttan da ustende cikartiyor ama yok hala ikiniyor yavrum masajlar yaglar yapiyoruz yrn dr randevumuz var bakalım kilo verdimi dr eve cikinca verir demisti.bu kiz ikindikca icim kiyiiliyor bnm bi rahat edemiyor gibi
Ohhh doğumlar oluyor birer birer masallah allah herkese bebegiyle kavusmayi nasip eylesin
Bizde cok uykusuzuz kizim cok ikiniyor gazi var alttan da ustende cikartiyor ama yok hala ikiniyor yavrum masajlar yaglar yapiyoruz yrn dr randevumuz var bakalım kilo verdimi dr eve cikinca verir demisti.bu kiz ikindikca icim kiyiiliyor bnm bi rahat edemiyor gibi
kızlar alıntı yaptım yaptım doldu sayfalar
bende burdan yazayım dedim
yeni bebişler hayırlı olsun, doğum yapçak olanlarada Allahım kolayca sağlıklı doğumlar nasip etsin
cumhuriyet bayramımızda hepimize kutlu olsun
ben bu sabah duşa girdim tam çıkarken buhardanmı bilmiyorum bir fena oldum, içeri gittim uzandım sesleri duyuyorum
ama gözümü açamıyorum oğlum yanıma geliyor öpüyor geçtimi anne diyor, tansiyonmu anlamadım
sonra kendime geldiğimde baktım 2 saat geçmiş, Allahtan kayra balkona falan çıkmamış
sonra sinir oldum, ağladım ağladım üst katta kimse yok, herkes gitmiş kayınvalidemler, insan bir kapı çalar nasılsın der,
ekmek yok çocuk acıktı, o halde markete gittim zorla
kimseden fayda yok
Merhaba kızlar sinirlerim acayio bozuk moralim yerlerde bugun yarın doğurucam benim koca cuma şehirdışında olucak geçen hafta gidecekti iptal oldu 3-4 gün yok çok kuvvetli bir ihtimal o yokken doğum olabilir dün biraz dolaştım zaten akşam bel ağrısı felaketti karnımda taş gibi oluyor bilemiyor ki insan pazar günü günüm doluyor kendii hastanede eşimsiz hayal edince başlıyorum ağlamaya gerçekten bunu yaşarsam hayatta ben normal doğum yapamam üzüntüden ne hale gelirim düşünmek bile istemiyorum rüyamda görsem inanmazdım ama bana bunu yaşatıyor keyfinden gitmiyormuş yok dedim bir de keyfinden git zor tutuyorum kendimi büyük kavga edicem öyle gözüküyor zaten dedim sana haber bile vermicem telefonlarını da açmıcam diye çok canım sıkılıyor dul kadın gibi yanlız mı oluca hastane köşelerinde haksız mıyımya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?