2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
amin hepimize inş. aynen öyle kimseden kimseye fayda yok. yarın torun sevmeye gelecekler her dk ama bende sinir oluyorum ama ne yapalım
canım iyiyken gelin börekler açarken durmadan bendeydi, şunu canım çekiyor yapamıyorum, ben yaparım anne diyordum
herkes yiyordu, tabi artık 9 aylık hamileyim evime yemek zor yapıyorum uğrayan yok

canım üzme kendini, inşallah yetişir, bir çözüm bulunur,
benim ilk doğumumda eşim annem kardeşim kaza geçirdiler, araba takla attı, ağlamaktan erken doğum yaptım yapayalnızdım hastanede
herkes babasını soruyor bebeğin yok, annem yok , çok zordu
çok şükür sağlıklılar , tek derdi iş olsun, Allah kaza bela göstermesin

canını sıkma lütfen iş için mecbur kalmasa oda o an yanında olmak istemezmi? hem sen üzülürsen bebeğinde üzülür. ne kendini ne bebeğini nede eşini üzme bak zaten belli değilmiş. belki o gelince kısmet olur belkide o gitmeden meleğiniz gelir... allah herşeyin hayırlısını verir böyle düşün.

Üzülme canım, belki gitmeden doğurursun...

Canim beniimm çok uzun bir süre once girip ameliyat olacak eşim ankaradayiz demistin, hatta burda kv de dogurmak istemiyorum falan yazmistin, o yazina cvp gel bana ben sana mis gibi bakarım birlikte doğururuz dedim :-D
Nasil oldu eşin durumu nasil? Çok geçmiş olsun Rabbim acil sifa versin.
Sen nasilsin dogurdunmu yoksa yakinmi doğum?
Ben iyiyim şükür, benim kizce pazar günü geldi :-D biraz gaz sikintimiz var onun disinda simdilik iyi geçiriyoruz küçük hanimla.
Kendine ve bebeğine çok iyi bak öpüyorum ikinizide

Amin iş sözleşmesi yapılacak ve sunumu o yapacak ne biliyim o da üzülüyor ama benim psikolojim öyle bir halde kihiç bir şeyi gözüm görmüyor insan kaç kere doğuruyor ki bir hadtadır doğsun diye gözümün içine bakıyor hala umudu var gitmeden doğacağına benim de içimden geçen hafta sonu doğuracağım cuma bakalım doktor ne diyecek üzülmek istemiyorum bende ama elimde değşl tutamıyorum kendimi.

Kızlar 3 ay sonra ilk yürüyüşümü yaptım bir çoğunuz biliyordur, yatak istirahatindeydim, dün doktor yürüyüşü serbest bıraktı, çok özlemişim yürümeyi, 20 dakika yürüyebildim sadece, akıntım çok arttı. Neyse her gün yürüyeceğim inşallah...

canım bozma moralini herşeyden önce senin ve bebişinin sağlıklı olmanız. inşallah rahat bir doğum yapar bebeğini kucağına alırsan bütün kızgınlıkların geçer. dediği gibi o da isteyerek gitmiyodur yoksa istemezmi bebeğini görmek.

valla bi gün rahat nefes alıyom bigün kasıyo:) bilemiyomki saki bana azcık inmiş gibi geliyo bir resim koyda bakalım bacım nasıl karın iniyormuş :))

Benim 2haftadır böyle ama doğuma dair başka bir belirti yok. Resim paylaşmayı sevmiyorum yoksa paylaşırdım inş bebişlerimiz doğunca

çok sevindim canım bebeğinin dönmesine
bundan sonrası da su gibi aksın gönlünce olsun... biz ne kadar endişe edersek edelim Rabbim ne yi nasip ederse onu yaşayacağız, hayırlısı olsun hepimiz için...

Amin canim insallah .... Nasipten öte köy yok lafini cok severim :).. Rabbim hepimizi rahatlatsin kavustursun insallah ..

kızlar ben cuma günü çatı kontrolü oldum normal doğuma uygunmuş çatım dktr bebek kanala hiç inmemiş yürüyüşü artır dedi. kanala inmesi için erken değilmi ya daha 37. haftadayız. normalde kaçıncı haftada kanala inmeye başlar acaba.

bende seninle aynı durumdayım benimde facem yok bazen diyorum açım sonra diyorum amannn boşver:)

canım benim yaa bilmiyorum şu durumda verilirmi ama sey duymuştum bir damla cay kaşığının ucuyla zeytin yağı tabi bilemiyorum şuan çok küçük olduğu için vermek doğru olurmu... birde yattığı yere sıcak su torbası koy havluya sarıp yatırmadan önce biraz ısınsın yattığı yer öyle yatır...

canım benim bozma moralini eşinde istemez seni ve bebeğini böye yalnız bırakmayı mecbur olmasa oda gitmek istemez herşeyde vardır bir hayır böyle düşün belki onun yanında olmaması senin için hayırlı olcak belki sen göndermiceksin başka birşey olcak rabbim hakkınızda hayırlısı nasılsa öylesini nasip etsin belkide o gelene kadar bebeişin beklicek babasını... üzme kendinide bebeğinide eşinide...

canımm allahh analı babalı büyütsün inşallahh bebegin kaç lilo dogdu merak ettim de

Cok teşekkür ederim. 36+4 de 2770 gr. doğdu. İlk oğlum 3300 doğmuştu o yuzden bana küçük geldi ama sağlıklı cok şükür. ve zamanina gore iyimis. Bir problemimiz yok şimdilik insallah böyle devam ederiz. Herkese hayırlı rahat doğumlar

Allah razı olsun canım biraz daha iyiyim şimdi.

Selaycım vallahi nasıl sevindim anlatamam aferin oğluna normal normal doğurursun inşallah canım...
Beni nasil rahatlatti bir bilsen canim :)). Bundan sonrasi nasip artik ...
Send gezmey cikmisin cok sevindim ..
Çok sevindim ama demistim dönecek senin yaramaz diye :-D
Gözün aydin olsun canim
Cok yaramaz bu oglum teyzesi :)) birdaha uslu uslu dursun dedim bakalim dinlermi..
Minik prensesin nasil güzel annecik ..??

Canim ugra arada , merak ettim bende insallah hersey iyi olmustur .. Döndünmü evine ??
Rabbim saglk versin size ...
Biz iyiyiz oglum ha bire dönüyor :).. Sezeryan randevusu verilmisti sma sükür yine döndü ..
Senin oglusun nasil ??
Emre olcak ismimiz siz ne düsündünüz

oohhh ne güzel çok sevindim canım. Maaşallah. hadi bakalım hayırlısı hakkımızda.

Sagolasin kuzum ... Siz nasilsiniz miniginle :))..
Bizim beklenen dogum tar.. 19.11 oglum 10 gün gecmisti .. Heralde srn benden önce dogurursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…