canım iyiyken gelin börekler açarken durmadan bendeydi, şunu canım çekiyor yapamıyorum, ben yaparım anne diyordumamin hepimize inş. aynen öyle kimseden kimseye fayda yok. yarın torun sevmeye gelecekler her dk ama bende sinir oluyorum ama ne yapalım
canım üzme kendini, inşallah yetişir, bir çözüm bulunur,Merhaba kızlar sinirlerim acayio bozuk moralim yerlerde bugun yarın doğurucam benim koca cuma şehirdışında olucak geçen hafta gidecekti iptal oldu 3-4 gün yok çok kuvvetli bir ihtimal o yokken doğum olabilir dün biraz dolaştım zaten akşam bel ağrısı felaketti karnımda taş gibi oluyor bilemiyor ki insan pazar günü günüm doluyor kendii hastanede eşimsiz hayal edince başlıyorum ağlamaya gerçekten bunu yaşarsam hayatta ben normal doğum yapamam üzüntüden ne hale gelirim düşünmek bile istemiyorum rüyamda görsem inanmazdım ama bana bunu yaşatıyor keyfinden gitmiyormuş yok dedim bir de keyfinden git zor tutuyorum kendimi büyük kavga edicem öyle gözüküyor zaten dedim sana haber bile vermicem telefonlarını da açmıcam diye çok canım sıkılıyor dul kadın gibi yanlız mı oluca hastane köşelerinde haksız mıyımya?
Merhaba kızlar sinirlerim acayio bozuk moralim yerlerde bugun yarın doğurucam benim koca cuma şehirdışında olucak geçen hafta gidecekti iptal oldu 3-4 gün yok çok kuvvetli bir ihtimal o yokken doğum olabilir dün biraz dolaştım zaten akşam bel ağrısı felaketti karnımda taş gibi oluyor bilemiyor ki insan pazar günü günüm doluyor kendii hastanede eşimsiz hayal edince başlıyorum ağlamaya gerçekten bunu yaşarsam hayatta ben normal doğum yapamam üzüntüden ne hale gelirim düşünmek bile istemiyorum rüyamda görsem inanmazdım ama bana bunu yaşatıyor keyfinden gitmiyormuş yok dedim bir de keyfinden git zor tutuyorum kendimi büyük kavga edicem öyle gözüküyor zaten dedim sana haber bile vermicem telefonlarını da açmıcam diye çok canım sıkılıyor dul kadın gibi yanlız mı oluca hastane köşelerinde haksız mıyımya?
Merhaba kızlar sinirlerim acayio bozuk moralim yerlerde bugun yarın doğurucam benim koca cuma şehirdışında olucak geçen hafta gidecekti iptal oldu 3-4 gün yok çok kuvvetli bir ihtimal o yokken doğum olabilir dün biraz dolaştım zaten akşam bel ağrısı felaketti karnımda taş gibi oluyor bilemiyor ki insan pazar günü günüm doluyor kendii hastanede eşimsiz hayal edince başlıyorum ağlamaya gerçekten bunu yaşarsam hayatta ben normal doğum yapamam üzüntüden ne hale gelirim düşünmek bile istemiyorum rüyamda görsem inanmazdım ama bana bunu yaşatıyor keyfinden gitmiyormuş yok dedim bir de keyfinden git zor tutuyorum kendimi büyük kavga edicem öyle gözüküyor zaten dedim sana haber bile vermicem telefonlarını da açmıcam diye çok canım sıkılıyor dul kadın gibi yanlız mı oluca hastane köşelerinde haksız mıyımya?
Merhaba arkadaşlar umarim herkes iyidir..Selayhus nasilsin canim? Kk ya pek giremiyorum artik.malum esim 2 tane cok agir ameliyat gecirdi cok zorlu gunler gecirdim...Nesle, iremneva, ,flyrey, emtu, kuzum06 umarim hepini iyisinizdir..cok öpüyorum
canım iyiyken gelin börekler açarken durmadan bendeydi, şunu canım çekiyor yapamıyorum, ben yaparım anne diyordum
herkes yiyordu, tabi artık 9 aylık hamileyim evime yemek zor yapıyorum uğrayan yok
canım üzme kendini, inşallah yetişir, bir çözüm bulunur,
benim ilk doğumumda eşim annem kardeşim kaza geçirdiler, araba takla attı, ağlamaktan erken doğum yaptım yapayalnızdım hastanede
herkes babasını soruyor bebeğin yok, annem yok , çok zordu
çok şükür sağlıklılar , tek derdi iş olsun, Allah kaza bela göstermesin
BPD canım.............kızlar ultrason kağıdında bebeğin baş çevresinin uzunluğunu veren değer hangisi biliyor musunuz?
sorduğum sorunun cevabını bu sitede gayet açık buldum... inceleyebilirsiniz kızlar
Hamilelikte Ultrasonografi Ultrason lleri Deerleri lmleri Fetal Biometri Perinatoloji Biyometi FL AC BC BPD
valla bi gün rahat nefes alıyom bigün kasıyo:) bilemiyomki saki bana azcık inmiş gibi geliyo bir resim koyda bakalım bacım nasıl karın iniyormuş :))
çok sevindim canım bebeğinin dönmesine
bundan sonrası da su gibi aksın gönlünce olsun... biz ne kadar endişe edersek edelim Rabbim ne yi nasip ederse onu yaşayacağız, hayırlısı olsun hepimiz için...
bende bu gece neredeyse hiç uyuyamadım ağrıdan sızıdan, nefes darlığı ve horlamadançok zor geçti gecem.biraz da grip olmuşum boğazım yanıyo falan dayak yemiş gibiyim doğuma kadar düzelsem bari...
sende ne zaman doğururum duygusuna odaklanma bence, fotoğraf çektir bu gün bol bol eşinle, gez dolaş, sinemaya git ne yapmak istiyorsan yap kafanı dağıt.... gece doğurursun sanırsam gününü güzel geçir
canım benim faceim yok... hiç açasımda yok, eşimde istemez zaten...ben burdan takip etmeye çalışıyorum işte sizi napimmm
bu arada teşekkürler hepimizin bayramı kutlu olsun :72
ben alabileceğinden neredeyse eminim.. kan ilacını ihmal etme, biraz da hurma kuruyemiş meyve falan ye 500 gr çok rahat alır...
Ohhh doğumlar oluyor birer birer masallah allah herkese bebegiyle kavusmayi nasip eylesin
Bizde cok uykusuzuz kizim cok ikiniyor gazi var alttan da ustende cikartiyor ama yok hala ikiniyor yavrum masajlar yaglar yapiyoruz yrn dr randevumuz var bakalım kilo verdimi dr eve cikinca verir demisti.bu kiz ikindikca icim kiyiiliyor bnm bi rahat edemiyor gibi
Amin iş sözleşmesi yapılacak ve sunumu o yapacak ne biliyim o da üzülüyor ama benim psikolojim öyle bir halde kihiç bir şeyi gözüm görmüyor insan kaç kere doğuruyor ki bir hadtadır doğsun diye gözümün içine bakıyor hala umudu var gitmeden doğacağına benim de içimden geçen hafta sonu doğuracağım cuma bakalım doktor ne diyecek üzülmek istemiyorum bende ama elimde değşl tutamıyorum kendimi.
canımm allahh analı babalı büyütsün inşallahh bebegin kaç lilo dogdu merak ettim de
Beni nasil rahatlatti bir bilsen canim :)). Bundan sonrasi nasip artik ...Allah razı olsun canım biraz daha iyiyim şimdi.
Selaycım vallahi nasıl sevindim anlatamamaferin oğluna normal normal doğurursun inşallah canım...
Cok yaramaz bu oglum teyzesi :)) birdaha uslu uslu dursun dedim bakalim dinlermi..Çok sevindim ama demistim dönecek senin yaramaz diye :-D
Gözün aydin olsun canim
Merhaba arkadaşlar umarim herkes iyidir..Selayhus nasilsin canim? Kk ya pek giremiyorum artik.malum esim 2 tane cok agir ameliyat gecirdi cok zorlu gunler gecirdim...Nesle, iremneva, ,flyrey, emtu, kuzum06 umarim hepini iyisinizdir..cok öpüyorum
oohhh ne güzel çok sevindim canım. Maaşallah. hadi bakalım hayırlısı hakkımızda.
kızlar ultrason kağıdında bebeğin baş çevresinin uzunluğunu veren değer hangisi biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?