Canim beniimm çok uzun bir süre once girip ameliyat olacak eşim ankaradayiz demistin, hatta burda kv de dogurmak istemiyorum falan yazmistin, o yazina cvp gel bana ben sana mis gibi bakarım birlikte doğururuz dedim :-D
Nasil oldu eşin durumu nasil? Çok geçmiş olsun Rabbim acil sifa versin.
Sen nasilsin dogurdunmu yoksa yakinmi doğum?
Ben iyiyim şükür, benim kizce pazar günü geldi :-D biraz gaz sikintimiz var onun disinda simdilik iyi geçiriyoruz küçük hanimla.
Kendine ve bebeğine çok iyi bak öpüyorum ikinizide
Beni nasil rahatlatti bir bilsen canim :)). Bundan sonrasi nasip artik ...
Send gezmey cikmisin cok sevindim ..
Cok yaramaz bu oglum teyzesi :)) birdaha uslu uslu dursun dedim bakalim dinlermi..
Minik prensesin nasil güzel annecik ..??
Canim ugra arada , merak ettim bende insallah hersey iyi olmustur .. Döndünmü evine ??
Rabbim saglk versin size ...
Biz iyiyiz oglum ha bire dönüyor :).. Sezeryan randevusu verilmisti sma sükür yine döndü ..
Senin oglusun nasil ??
Emre olcak ismimiz siz ne düsündünüz
Kuzum06 cok sevindim allah anali babali büyütsün. .evet kizlar ankaraya gittik fakat orda hic bi dr kabul edemedi ameliyati, çünkü ciddi anlamda hayati tehlikesi vardi..antalyada unv de saolsun bi prof kabul etti..ameliyati cok uzun saatler sürdü, 2 ameliyat gecirdi ayni anda sonra yoğun bakim ve 6 hafta hastanede yatti..ciddi anlamda enfeksiyonu vardi 1 hafta önce taburcu oldu haplarla devam etcekler tedaviye ama surekli kontrol altinda olmasi gerekiyor..yaşadığım sıkıntının haddi hesabi yok bu halimle her gun 1 saat hastaneye yol gidip geldim..ama allah yardim etti..insallah bundan sonra her sey yolunda gider...selaycim oglumuzun adi yağız olcak allahin izniyle..ben de bekliyorum heyecanla keyfi ne zaman isterse o zaman gelir artik hepinizi cok öpüyorumcnm çook geçmiş olsunnn..inşallah eşin sağlığına kavuşmuştur..ne zaman gelecek yağız bebek acabaaa
ayy cnm aynı benimki gibi vallahi bende bebeğimin yüzünü göstermem ama eşimin annesi sonuçta ama yined e çok yanaştırmayacagım yanıma oda çok iyi biliyo ki ben artık onu affetmem ve hiç minnetim olmaz 9 aydır gelip bi hal hatır sormamış doğumdan sonra yanaştırır mıyım yanıma
Ivanka benim de agrim yok magnezyum ve prepara devam ediyorum bu hafta doktorum 39 da bitsin oyle dogsun dedi daha iyi oluyormus sarilik falan olursa kisa suruyormus insallah hepimizin kolay gecer dogumu ben iyice agir hissediyorum kendimi sıkıntım o. Agri sanci yok gibi cok nadir oluyor.
Kuzum06 cok sevindim allah anali babali büyütsün. .evet kizlar ankaraya gittik fakat orda hic bi dr kabul edemedi ameliyati, çünkü ciddi anlamda hayati tehlikesi vardi..antalyada unv de saolsun bi prof kabul etti..ameliyati cok uzun saatler sürdü, 2 ameliyat gecirdi ayni anda sonra yoğun bakim ve 6 hafta hastanede yatti..ciddi anlamda enfeksiyonu vardi 1 hafta önce taburcu oldu haplarla devam etcekler tedaviye ama surekli kontrol altinda olmasi gerekiyor..yaşadığım sıkıntının haddi hesabi yok bu halimle her gun 1 saat hastaneye yol gidip geldim..ama allah yardim etti..insallah bundan sonra her sey yolunda gider...selaycim oglumuzun adi yağız olcak allahin izniyle..ben de bekliyorum heyecanla keyfi ne zaman isterse o zaman gelir artik hepinizi cok öpüyorum
bende bugün öğrendim orda burda mervenin doğumuna bende gidecem diyormuş hastaneden kovmazsam iyi . torun için yanaşıyo 1 buçuk senedir nerdeydi kendini affettirmek için uğraşsaydı . şimdi torun derdine düştü bide ilk yaa. ama yüzüne bakar mıyım hiç nefretimden zerre eksilmedi. kendi kız kardeşleride öyle gelinlerine etmedikleri kalmıyor birininde yuvasını dağıttılar. kızın bebeği daha 6 aylık.. ama bakalım ben evde tekken hiç eve alırmıyım o kaynnyı. eşim evdeykende öyle gelemez sık sık ben hoşlnmm .dünyayı dar ederim. iyi niyetlerim hep suiatimal edildi bi insan 6 ayda nasıl bu hale gelir tahmin et artık ki neler yaptı. yeni öğrendimde cinlerim tepeme çıktı içimi döktüm
canım seni çok iyi anlıyorumtorunu olacak ya haliyle yer etmeye çalışıyor..geçicekler bu numaraları....ne kadar yüzsüz oluyorlar anlamıyorum..hiç bi çaba sarfetme istediğin eziyeti yap..sonra utanmadan bi de torun sevmeye gel.. el kadar çocuğun yapmadığı densizliği kazık kadar kadınlar yapıyor ona şaşıyorum evlenince anladım bende...inşallah başına musallat olmazda geldiği yere tez zamanda döner..zaten stresliyiz dahada sinir etmesinler...
Kuzum06 cok sevindim allah anali babali büyütsün. .evet kizlar ankaraya gittik fakat orda hic bi dr kabul edemedi ameliyati, çünkü ciddi anlamda hayati tehlikesi vardi..antalyada unv de saolsun bi prof kabul etti..ameliyati cok uzun saatler sürdü, 2 ameliyat gecirdi ayni anda sonra yoğun bakim ve 6 hafta hastanede yatti..ciddi anlamda enfeksiyonu vardi 1 hafta önce taburcu oldu haplarla devam etcekler tedaviye ama surekli kontrol altinda olmasi gerekiyor..yaşadığım sıkıntının haddi hesabi yok bu halimle her gun 1 saat hastaneye yol gidip geldim..ama allah yardim etti..insallah bundan sonra her sey yolunda gider...selaycim oglumuzun adi yağız olcak allahin izniyle..ben de bekliyorum heyecanla keyfi ne zaman isterse o zaman gelir artik hepinizi cok öpüyorum
Selam hanımlar. Bugün dr kontrolüm varfı nstde hiç sancım çıkmadı. Dr eveeet 37 haftamız bitti artık her an doğurabilirsin tetikte ol dedi. Ama bizim evin tadilat işleri hala bitmedi ;-) 2.920 gr olmuş kızım. Haftasını beklerse 3,5 olur doğuma kadar dedi. Drum normal doğum taraftarı hiç alttan falan bakmadı çatı muayenesinden de bahsetmedi ben de korktuğum için hiç sormadım vitamini bırak artık dedi o kadar.
dün nst ye gitmiştim ağrı yok, sancı yok, kasılma yok dr yine doğumun zor olur diye seni uyarmıştım dimi dedi evet dedim gıcık şey
sezeryan yapn dememimi bekliyor nedir anlamadım
sabrımz taştı artık beklemek ne zor işmiş.
pazartesisevmez bugün bir arkadaşım aramıştı doğurmadınmı daha diye onunda günü geçince dru ilişki önermiş oda bana tavsiye etti ama benim koca yok nöbettee bulamıyomki adamı gelince de bahçe işleriyle uğraşıyo sonra da oturduğu yerde uyuyup kalıyo garibim
bende bugün öğrendim orda burda mervenin doğumuna bende gidecem diyormuş hastaneden kovmazsam iyi . torun için yanaşıyo 1 buçuk senedir nerdeydi kendini affettirmek için uğraşsaydı . şimdi torun derdine düştü bide ilk yaa. ama yüzüne bakar mıyım hiç nefretimden zerre eksilmedi. kendi kız kardeşleride öyle gelinlerine etmedikleri kalmıyor birininde yuvasını dağıttılar. kızın bebeği daha 6 aylık.. ama bakalım ben evde tekken hiç eve alırmıyım o kaynnyı. eşim evdeykende öyle gelemez sık sık ben hoşlnmm .dünyayı dar ederim. iyi niyetlerim hep suiatimal edildi bi insan 6 ayda nasıl bu hale gelir tahmin et artık ki neler yaptı. yeni öğrendimde cinlerim tepeme çıktı içimi döktüm
Amin tatlım inşallah bi çırpıda doğurur kurtuluruz hayırlısıyla. Senin bebişin kilosu ne kadar canım muayeneden sonra tekrar yazsana çatı muayesinden de bahsedersin hem korkulu rüyam :-DSlm cnm seninle doğum tarihlerimiz aynı. tabi kızlarımız beklerse o tarihi :)) benimde yarın muayenem. çatı kontrolüde yapıcam demişti geçen hafta gittiğimde, bakalım nolcak. hem heyecan hem korku aynı anda walla. Rabbim yardımcımız olsun. Kolay bi doğumla ,sağlıkla ewladımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
Geçecek hepsi canım. Hiç acele etme. Rahat olursan daha çabuk olur bence. Benim de her yerim uyuşuyor ama canım sıkılmıyor, suyu az değil artık canım kızımın...ağırlık bendede var canım..özeşllikle geceleri sağa sola dönerken ağrım oluyor. sanki bi uzvunun üzerine yatıyormuşum gibi kendimi yerleştirmeye çalışırken bi hal oluyorum. inşallah kolay doğum yaparız.....sola yatıyorum uyuşuyor sağa yatıyorum..öyle sağa sola derken sabahı ediyorum her yarım saatte bir uyanıyorum..gündüz haliyle uyuyorum...bakalım perşembe ne olacak....
günaydın kızlar, bu gün açılışı ben yapıyorum sanırsam...
zor bi gecemdaha bitti, çok yorgunum....
vallah, bende eşime dedim tarih geçerse böyle böyle bir yöntem var diye... tek kelimeyle olmaz dedi
Selam hanımlar. Bugün dr kontrolüm varfı nstde hiç sancım çıkmadı. Dr eveeet 37 haftamız bitti artık her an doğurabilirsin tetikte ol dedi. Ama bizim evin tadilat işleri hala bitmedi ;-) 2.920 gr olmuş kızım. Haftasını beklerse 3,5 olur doğuma kadar dedi. Drum normal doğum taraftarı hiç alttan falan bakmadı çatı muayenesinden de bahsetmedi ben de korktuğum için hiç sormadım vitamini bırak artık dedi o kadar.
Amin tatlım inşallah bi çırpıda doğurur kurtuluruz hayırlısıyla. Senin bebişin kilosu ne kadar canım muayeneden sonra tekrar yazsana çatı muayesinden de bahsedersin hem korkulu rüyam :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?