2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar böyle doğumları görünce çok seviniyorum ve çpok heyecanlanıyorum:) hemen doğsun istiyorum bebişim...annem bıktı benden hergün söyleniyorum bugünde doğmadı şu günde doğmadı diye:) halbuki 38+4 üm..annem zamanından önce bekliyorsun bebeği diyip duruyor bana..napimm heyecanla bekliyorum ama ben..ağrı sancı kasılma hiç bişey yok..korkuyorum aslında:s çok mu zor geçecek benim doğumum....doktorum çatı muayenesinden bahsetmedi bile son zamanlarda ... 34 haftalıkken bi ara sormuştum...sancılar başlayınca olur o demişti..ama herkesin önceden oluyor...perşembeye randevum var....offf pofffff...aceleci olduğum için kızıyorum kendime Hayırlısını nasip etsin Allah...gernimo sende durum ne canım? sende benim gibi misin? ağrı falan başladı mı?

Ivanka benim de agrim yok magnezyum ve prepara devam ediyorum bu hafta doktorum 39 da bitsin oyle dogsun dedi daha iyi oluyormus sarilik falan olursa kisa suruyormus insallah hepimizin kolay gecer dogumu ben iyice agir hissediyorum kendimi sıkıntım o. Agri sanci yok gibi cok nadir oluyor.

cnm çook geçmiş olsunnn..inşallah eşin sağlığına kavuşmuştur..ne zaman gelecek yağız bebek acabaaa
Kuzum06 cok sevindim allah anali babali büyütsün. .evet kizlar ankaraya gittik fakat orda hic bi dr kabul edemedi ameliyati, çünkü ciddi anlamda hayati tehlikesi vardi..antalyada unv de saolsun bi prof kabul etti..ameliyati cok uzun saatler sürdü, 2 ameliyat gecirdi ayni anda sonra yoğun bakim ve 6 hafta hastanede yatti..ciddi anlamda enfeksiyonu vardi 1 hafta önce taburcu oldu haplarla devam etcekler tedaviye ama surekli kontrol altinda olmasi gerekiyor..yaşadığım sıkıntının haddi hesabi yok bu halimle her gun 1 saat hastaneye yol gidip geldim..ama allah yardim etti..insallah bundan sonra her sey yolunda gider...selaycim oglumuzun adi yağız olcak allahin izniyle..ben de bekliyorum heyecanla keyfi ne zaman isterse o zaman gelir artik hepinizi cok öpüyorum

bende bugün öğrendim orda burda mervenin doğumuna bende gidecem diyormuş hastaneden kovmazsam iyi . torun için yanaşıyo 1 buçuk senedir nerdeydi kendini affettirmek için uğraşsaydı . şimdi torun derdine düştü bide ilk yaa. ama yüzüne bakar mıyım hiç nefretimden zerre eksilmedi. kendi kız kardeşleride öyle gelinlerine etmedikleri kalmıyor birininde yuvasını dağıttılar. kızın bebeği daha 6 aylık.. ama bakalım ben evde tekken hiç eve alırmıyım o kaynnyı. eşim evdeykende öyle gelemez sık sık ben hoşlnmm .dünyayı dar ederim. iyi niyetlerim hep suiatimal edildi bi insan 6 ayda nasıl bu hale gelir tahmin et artık ki neler yaptı. yeni öğrendimde cinlerim tepeme çıktı içimi döktüm

ağırlık bendede var canım..özeşllikle geceleri sağa sola dönerken ağrım oluyor. sanki bi uzvunun üzerine yatıyormuşum gibi kendimi yerleştirmeye çalışırken bi hal oluyorum. inşallah kolay doğum yaparız.....sola yatıyorum uyuşuyor sağa yatıyorum..öyle sağa sola derken sabahı ediyorum her yarım saatte bir uyanıyorum..gündüz haliyle uyuyorum...bakalım perşembe ne olacak....

canım geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin inşallah...yakında bir avuç annecik kalıcaz bebeklerini bekleyen:)..bende beklemedeyim...inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

canım seni çok iyi anlıyorum torunu olacak ya haliyle yer etmeye çalışıyor..geçicekler bu numaraları....ne kadar yüzsüz oluyorlar anlamıyorum..hiç bi çaba sarfetme istediğin eziyeti yap..sonra utanmadan bi de torun sevmeye gel.. el kadar çocuğun yapmadığı densizliği kazık kadar kadınlar yapıyor ona şaşıyorum evlenince anladım bende...inşallah başına musallat olmazda geldiği yere tez zamanda döner..zaten stresliyiz dahada sinir etmesinler...

ağzına sağlık canım ne kadar güzel laf ettin el kadar çocuğun yapmadığı densizliği kazık kadar kadınlar yapıyor çok doğru. bi de ben tek başımayım bu şehirde ailemde uzakta. kaynanada 10 dakka ilerde oturuyo. eşim ve ben birbirimizden çok memnunuz üzerimizde oynamadığı oyun kalmadı. ama ben hepsinin üstesinden geldm hep kendi rezil oldu deşifre oldu. 8 yıl konştuk 9. yıl evlendik ve eşim beni tanıdğı halde ilk zamanlar bişeylere inanıyordu afallıyor nasıl davranacağını bilemiyor bana soğuk davranıyordu .evliliğimin ilk 6 ayından hiç bişey anlamadım sinirden ellerim titrer kalbim sıkışırdı çok. annesnn tek bildiği para mal mülk cimrilk kıskançlık. ama allah nasip etmez oğlu çok memnun benden ama o nasiplenemiyor .akıllı olsaydı benimle çok iyi vakit geçirirdi. kötülük iyilik getirmez.
inşallah doğumum zamanında olurda annem gelebilr . yoksa allaha emanet eşimle tek gitcem hastaneye doğuma

Selam hanımlar. Bugün dr kontrolüm varfı nstde hiç sancım çıkmadı. Dr eveeet 37 haftamız bitti artık her an doğurabilirsin tetikte ol dedi. Ama bizim evin tadilat işleri hala bitmedi ;-) 2.920 gr olmuş kızım. Haftasını beklerse 3,5 olur doğuma kadar dedi. Drum normal doğum taraftarı hiç alttan falan bakmadı çatı muayenesinden de bahsetmedi ben de korktuğum için hiç sormadım vitamini bırak artık dedi o kadar.

canim benim cok gecmis olsun, gecmis bitmis gitmmis olsun insaalllah…Artik hersey yoluna girer insalllahhh

Slm cnm seninle doğum tarihlerimiz aynı. tabi kızlarımız beklerse o tarihi :)) benimde yarın muayenem. çatı kontrolüde yapıcam demişti geçen hafta gittiğimde, bakalım nolcak. hem heyecan hem korku aynı anda walla. Rabbim yardımcımız olsun. Kolay bi doğumla ,sağlıkla ewladımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

Neharcimm hosgeldin, bende merak ediyordum seni. Cokk gecmis olsun herkes biseylerle imtihan oluyor. Allah beterinden korusun en kisa surede sagligina kavussun esin.

günaydın kızlar, bu gün açılışı ben yapıyorum sanırsam...

zor bi gecemdaha bitti, çok yorgunum....

vallah, bende eşime dedim tarih geçerse böyle böyle bir yöntem var diye... tek kelimeyle olmaz dedi

günaydın

umarım bugünde kolay doğum haberleri ile seviniriz. herşey gönlümüzce olur inşallah....

aynen cnm aynen daha 1 sene olmadı evleneli ama yapmadıgı kalmadı şimdi dediğin gibi torun derdine düşmüş bi çöp almadıgı ve o kadr hasta oldum gelip bakmadıgı halde iki üst katımda oturuyo ramazan bayramından beri konuşmuyorum eşimin halası aklı gidiyo torunu olck diye diyo sinirlerim bozuluyo ve dedim ki o boşa ugraşmasın önce benim gönlümü yapacktı öle boş torun sevmekle emeksiz olmuyo doğuma giderken bile onu çağırmayacagım o kadar yani

Amin tatlım inşallah bi çırpıda doğurur kurtuluruz hayırlısıyla. Senin bebişin kilosu ne kadar canım muayeneden sonra tekrar yazsana çatı muayesinden de bahsedersin hem korkulu rüyam :-D

Selam kızlar, şimdiye kadar yattım durdum ya hep, kendimi eksik hissedip bağımlı hissedip durdum. Çok şükür 1 hafta kv, 1 hafta annem geldi baktı bana, evimi dipbucak temizlediler, yemek yaptılar, eşim de çok anlayışlıydı, hafta sonları evin işlerini o yaptı. Bu konuda şanslıydım hep, ama keşke hiç yatmak zorunda kalmasaydım da işlerimi kendim yapsaydım. Sabah bir heves kalktım doktorum artık yatma, günde 30 dk yürüyüş yap dedi ya. Kalktım mutfağı temizledim. Tv nin altındki çekmeceleri boşalttım temizledim. Elbise dolabımı da düzenleyeceğim. Doğum öncesi tüm hazırlıklarımı yapayım... Az kaldı prensesimizin teşrif etmesine.

Geçecek hepsi canım. Hiç acele etme. Rahat olursan daha çabuk olur bence. Benim de her yerim uyuşuyor ama canım sıkılmıyor, suyu az değil artık canım kızımın...
günaydın kızlar, bu gün açılışı ben yapıyorum sanırsam...

zor bi gecemdaha bitti, çok yorgunum....
vallah, bende eşime dedim tarih geçerse böyle böyle bir yöntem var diye... tek kelimeyle olmaz dedi

Ben de dedim eşime, gerçi bizim doktorun önereceğini sanmıyorum, tüm hamilelik boyunca bile prezervatifle önermişti enfeksiyondan kaçınmak için. Eşim dedi ki doktor öyle birşey derse benim için hiç problem olmaz... Bize 3 aydır yasak olduğundan olsa gerek ,ama hiç yapabileceğimizi sanmıyorum. Benim kız durmuyor ki konsantrasyon filan kalmaz öyle.3 kişi o iş zor ya...
,

Çatı muayenesi ne kadar geç olursa daha iyi çünkü bebeğin başı büyümüş oluyor çatı etrafı kaslar gevşiyor. Erken haftalarda çatı müsaitken sonradan müsait olmayabiliyor. O yüzden doktorum 39. bittiğinde yapalım çatı muayenesini dedi.

Son düzenleme:
Amin tatlım inşallah bi çırpıda doğurur kurtuluruz hayırlısıyla. Senin bebişin kilosu ne kadar canım muayeneden sonra tekrar yazsana çatı muayesinden de bahsedersin hem korkulu rüyam :-D

kızlar benim de tarihim sizlerle aynı.
çatı muayenemi geçen cuma oldum ben hiç acımadı korkmayın rahat olmanız önemli. sadece muayeneden sonra biraz kanadı. dkt önemli değil dedi. yalnız size bebeğin kanala inmesiyle ilgili bişey söyledimi benimki hala inmemiş çok yürü dedi. daha erken değilmi anlamadım ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…