2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar ben ankaraya gidiyorum haftasonu eğitim var gebeliğimi öğrenmeden önce yazılmış parasını yatırmıştım pazarteside doktora gidicem pıt pıt ları duymaya allah nasip ederse benim için dua edin güzel haberlerle geleyim allaha emanet olun ben yokken fazla kaynatmayın :))))) mercimekelerinizle size iyi haftasonları

Canım mesul müdür eğitimi mi? Bende gidicemde.

iyi yolculuklar canım dikkat et kendını yormamaya calıs her fırsatta otur dınlen.
bırde ankara cok souktur sıkı gıyın bak ben yalovada oldugum halde hasta oldum yatak dösek yatıorum... Allaha emanet ol..

Canımmmm hadi bakalım hayırlısıyla duyarsın.Yolun açık olsun.Çabuk gel özletme kendini. mercimeğe de iyi bak annesi

filiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzz nergisyasemiiiiiiiiiiiiinnnnn zaten zor tutuyorum kendimi siz konuştukça gaza geliyorummmmm

Bu arada kızlar 3 tekerlekli olanlar çift yönlü kullanılamıyo dedi bize satıcı kız ve manevra kabiliyetleri pek olmuyo denge problemi yaşanıyomuş. Bi araştıralım bakalım çok güzel gözüküyolar. Bi de 1500 tl mi bebek arabası

bu bahsettıgnız yer neresı canımm

Canım mesul müdür eğitimi mi? Bende gidicemde.
Yok canım segem sigortacılık eğitimi azıcık işsizimde (( iş bulmak için sertifika alayım dedim
iyi yolculuklar canım dikkat et kendını yormamaya calıs her fırsatta otur dınlen.
bırde ankara cok souktur sıkı gıyın bak ben yalovada oldugum halde hasta oldum yatak dösek yatıorum... Allaha emanet ol..
Saol canım allah razı olsun ankaraya gidecem diye 1 hafatdır uatıyorum dinleniyorum zaten geçmiş olsun sende dikkat et
Canımmmm hadi bakalım hayırlısıyla duyarsın.Yolun açık olsun.Çabuk gel özletme kendini. mercimeğe de iyi bak annesi

Tamam canım inşallah pazartesi güzel haberlerle gelirim sizlerde iyi bakın kendinize

kazasiz git kazasiz gel canm hayirli haber dönersin insALLAHH

tamam canım acaba kapıda odeme varmıı kartla alırımda guvenemedım pek:))

canım bızım arkadasta var gayet guzel gıdıyorr maxiicoss pahalı bıraz evet 1.299en uygunu bıde canım :))

aaaaaaaa yokmusun kız kac gun suruyorrrr ozletme kendını cabukk gell hadı hayırlısıyla duy kalp atıslarınıda ıns

tamam canım acaba kapıda odeme varmıı kartla alırımda guvenemedım pek:))

canım bızım arkadasta var gayet guzel gıdıyorr maxiicoss pahalı bıraz evet 1.299en uygunu bıde canım :))

kapıda ödeme var canım ben kartla aldım. kartla alınca kargo 3.90 oluo. bide güvenli çünkü bankaya yönlendirio. 3d ile ödüosun o yüzden sıkıntı olmuyor canım

kapıda ödeme var canım ben kartla aldım. kartla alınca kargo 3.90 oluo. bide güvenli çünkü bankaya yönlendirio. 3d ile ödüosun o yüzden sıkıntı olmuyor canım

he 3 d ıleyse tamam canım :) duymadıgım sıte ya o yuzden korktm:))
istanbuldayım ben alırım bakım senınkıler gelsındeee

ben onlardan alamıcam biras pahalılar. max 800 tl verebilirim hatta wollexi beğenirsem yani hafifse o 600 tl büyük ihtimal onu alıcam canım. ankarada bi tek ulusta varmış orayada hiç yolumuz düşmüyo o yüzden daha bakamadık. resimleri güzel gözüküo ama canlısı nasıl görmek lazım kumaşını ağırlığını falan. çünkü benim için ağırlık biraz problem. kocam olmadığında bebişi alıp alıp gezicem de :) :13:

Ben anaokulu ogretmeniyim her dakka uzerime 20 kg civari cocuklar atliyor yeri geliyor kucagimiza kaldiriyoruz.mecburum cunku cocuk anlamiyor.korumaya calisiyorum kendimi ama yinese kaldiriyoruz.1kerelik camasirdan bir sey olmaz umarim canim.icini ferah tut..

Canım biz daha bakmadık hiç. burdan bakarsam ben de, haber verelim birbirimize.şuan benim de ilk tercihim wollex

kız 5 haftada bulantı olmaz 7 haftada başlar benım hala baslamadı baslamasında aman bole ıyıyım ben

Hayırlı cumalar herkeze 5 . Haftada da başlıyabilir nitekim benim öyle oldu ama dünden beri ilk defa mide bulantılarım azaldı acaba biticek mi diye seviniyorum inşaallah bitiyordur.

Hayırlı cumalar herkeze 5 . Haftada da başlıyabilir nitekim benim öyle oldu ama dünden beri ilk defa mide bulantılarım azaldı acaba biticek mi diye seviniyorum inşaallah bitiyordur.

bılmıyorum canım kıtap okuyorum ordada yazıyor 7 haftada başlar dıye drumda ole demıstı demekki ıstısnalar olabılıyormus.ıns bıter bulantıların 12 haftada bıter dıyorr kıtapta azalırmıs yanii

Geçmiş olsun dikkat et kendini ibiraz doğal şeyler kullanmaya çalış mesela boğaz spreyı yerine ya tuzlu su veya karbonatla gargara yap bir de kestane balı ye o böyle tatlılığı boğazı yakar ya o şekilde yaksın üstüne hemen su içme mümkün mertebe kızlar ilaç almayın

Arkadaşım benim de mide bulantılarım çok fazlaydı doktora yalvararak ilaç istedim bır gün kullandım sadece hiç de faydası olmadı kı en etkili olan ilaçmış dün gittiğim bir yerde bır tanıdığım çok kızdı kendime geldim dayan arkadaşım sakın ilaç alma ne olursa olsun doktorum da dedi sonuçta kimyasal yan etkisi yok diye düşünme beni uyaran kadının torununa annesi hamileyken yan etkisi yok diye anne günde bazen 6 kere bile almış kız ilaç buna bağlanırmı bilmiyorum ama kızın bebeği malesef sakat doğdu allah muhafaza ben tabi bunu duyunca folık asıdı bile alırken tereddüt ediyorum zaten bir hafta sonra bitıyor bundan sonra folık asit de almıyacağım nette de okudum 8. Haftadan sonra bir işe yaramıyormuş folıkasat almakta ne biliyim insan çok etkileniyor ben vitaminlere bile karşıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…