Kızlar ben ankaraya gidiyorum haftasonu eğitim var gebeliğimi öğrenmeden önce yazılmış parasını yatırmıştım pazarteside doktora gidicem pıt pıt ları duymaya allah nasip ederse benim için dua edin güzel haberlerle geleyim allaha emanet olun ben yokken fazla kaynatmayın :))))) mercimekelerinizle size iyi haftasonları
Kızlar ben ankaraya gidiyorum haftasonu eğitim var gebeliğimi öğrenmeden önce yazılmış parasını yatırmıştım pazarteside doktora gidicem pıt pıt ları duymaya allah nasip ederse benim için dua edin güzel haberlerle geleyim allaha emanet olun ben yokken fazla kaynatmayın :))))) mercimekelerinizle size iyi haftasonları
bende onlardan aldım canım. 7 tane alıp notada beğendiklerimin numaralarını yazdım. sanırım öyle sipariş veriliyordur diye. çünkü numaralandırmışlar :) biraz bekle istersen benimkiler gelsin güzelse sölerim sende alırsın. çünkü onlar diğerleri kadar net gözükmüyor
Yok canım segem sigortacılık eğitimi azıcık işsizimdeCanım mesul müdür eğitimi mi? Bende gidicemde.
Saol canım allah razı olsun ankaraya gidecem diye 1 hafatdır uatıyorum dinleniyorum zaten geçmiş olsun sende dikkat etiyi yolculuklar canım dikkat et kendını yormamaya calıs her fırsatta otur dınlen.
bırde ankara cok souktur sıkı gıyın bak ben yalovada oldugum halde hasta oldum yatak dösek yatıorum... Allaha emanet ol..
Canımmmm hadi bakalım hayırlısıyla duyarsın.Yolun açık olsun.Çabuk gel özletme kendini. mercimeğe de iyi bak annesi
tamam canım acaba kapıda odeme varmıı kartla alırımda guvenemedım pek:))bende onlardan aldım canım. 7 tane alıp notada beğendiklerimin numaralarını yazdım. sanırım öyle sipariş veriliyordur diye. çünkü numaralandırmışlar :) biraz bekle istersen benimkiler gelsin güzelse sölerim sende alırsın. çünkü onlar diğerleri kadar net gözükmüyor
filiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzz nergisyasemiiiiiiiiiiiiinnnnn zaten zor tutuyorum kendimi siz konuştukça gaza geliyorummmmm
Bu arada kızlar 3 tekerlekli olanlar çift yönlü kullanılamıyo dedi bize satıcı kız ve manevra kabiliyetleri pek olmuyo denge problemi yaşanıyomuş. Bi araştıralım bakalım çok güzel gözüküyolar. Bi de 1500 tl mi bebek arabası
bu bahsettıgnız yer neresı canımm
tamam canım acaba kapıda odeme varmıı kartla alırımda guvenemedım pek:))
canım bızım arkadasta var gayet guzel gıdıyorrmaxiicoss pahalı bıraz evet 1.299en uygunu bıde canım :))
kapıda ödeme var canım ben kartla aldım. kartla alınca kargo 3.90 oluo. bide güvenli çünkü bankaya yönlendirio. 3d ile ödüosun o yüzden sıkıntı olmuyor canım
filiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzz nergisyasemiiiiiiiiiiiiinnnnn zaten zor tutuyorum kendimi siz konuştukça gaza geliyorummmmm
Bu arada kızlar 3 tekerlekli olanlar çift yönlü kullanılamıyo dedi bize satıcı kız ve manevra kabiliyetleri pek olmuyo denge problemi yaşanıyomuş. Bi araştıralım bakalım çok güzel gözüküyolar. Bi de 1500 tl mi bebek arabası
Kızlar yaa ağlamak üzereyim öğle arası eve geldim yemek yemeye hamile olduğumu unutup makinadan çamaşırları sepete koyup üst kata taşıdım sonra geldi aklım başıma belim deli gibi ağrıyo inşallah bebişim iyidir Dr a gitsem mi
ben onlardan alamıcam biras pahalılar. max 800 tl verebilirim hatta wollexi beğenirsem yani hafifse o 600 tl büyük ihtimal onu alıcam canım. ankarada bi tek ulusta varmış orayada hiç yolumuz düşmüyo o yüzden daha bakamadık. resimleri güzel gözüküo ama canlısı nasıl görmek lazım kumaşını ağırlığını falan. çünkü benim için ağırlık biraz problem. kocam olmadığında bebişi alıp alıp gezicem de :) :13:
kız 5 haftada bulantı olmaz7 haftada başlar benım hala baslamadı baslamasında aman bole ıyıyım ben
Hayırlı cumalar herkeze 5 . Haftada da başlıyabilir nitekim benim öyle oldu ama dünden beri ilk defa mide bulantılarım azaldı acaba biticek mi diye seviniyorum inşaallah bitiyordur.
çok hastayım ben bağdemciklerim şişti hiç bişey yiyemıorum yutkunamıorum bıle sabaha kadar bekledım sabah olunca doktoruu aradım hemen gttım hafıf bı antıbıyotık ve bogaz spreyı verdı yataktan kalkamıorum ve bugun benım dogum gunum((( hersey bı kenara ılac kullandıgım ıcın kendımı cok kötu hıssedıorum dıkkat edın kendınıze benden tavsiye
Evet canım çevremdekilerde aynı şeyi söylüyor. Normalde de hep bu kilolar arasındaydım ben. bulantıdan pek bişi yiyemiyorum. Bugün ilk kez dramamine kullandım daha iyiyim. Gerçi hapa karşı ister istemez önyargılı bakıyorum Allah korusun birşey olursa diye ama araştırdığım kadarıyla yan etkileri yokmuş Doktorumda verince bugün dayanamayıp kullandım artık. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?