Kizlar nasilsiniz herkese gunaydin... kac gundur giremiyorum esyalari falan yerlestirdim kapiyi susledim bi bebeksekeri kaldi onuda aradan cikarirm insallah.gecmsisi pek okuyamadim ama fidodogum yapmis sanirsam.fidocm hayrli olsun Rabbim anali babali buyutsun insallah..geronimosum nasi oldun disin agriyo mu hala, kendine dikkat et... benimde bugun kontrolum var nasi heyecanliyim anlatamam icim kipor kipir
senin yine yaşlıymış bi derece düşünemedi falan dersin. benimki genç yani elli ayaklı herşeye koşturur kendi komşularına kadar onlara bile iş yapmaya gider yani ondan kızıyorum. yaşlı olsa o kadar sinir olmazdım bende senin gibi düşünürdüm. bende 2 kez hasta yattım annemin evi yakın ama çalışıyor ve geç geliyor koştur koştur işten çıkıp bana yemek yapmaya geliyordu düşün yani. bırak gelip gitmeyi aramıyor bile nasılsın diye. şimdi torun sevmeye gelirler sık sık. bak mesela annemle günlerdir evi temizliyoruz haberi de var. ne yaptınız diye aramadı bile bırak yardıma gelmeyi. annemın canı çıkıyo hem çalışıyo hem habire bişeyler alıp geliyo hem bana yemekler yapıyo evimi temizliyo alış veriş yapıyo. ki annemde kiracı ve yanlız yaşayan bi kadın onunda hiç durumu yok. buna rağmen sürekli bişeyler yapmaya çalışıyo. dün tatildi tüm gün bana temizlik yaptı bugün yorgun argın işe gittikv. ev hanımı bide yanii.. ondan çok sinir oluyorum.
neyse çok başınızı ağrıtmayım. senin sancılar artmış doğum yakın gibi. sen nasıl hissediyorsun?
2 saattir mutfaktayım boş boş uğraştım şimdi hazırlanıp hastaneye gidicem bakalım ne dicek dr. Eşim yine eve gönderir merak etme diyor. bakalım dua edin kızlar bugün doğurayım artık...
Neharcimm hosgeldin, bende merak ediyordum seni. Cokk gecmis olsun herkes biseylerle imtihan oluyor. Allah beterinden korusun en kisa surede sagligina kavussun esin.
Insallah.....nolcak halledersin 3 gunde hallettim ben.. bi cantam kaldi esyalar vs hazir yikadim utuledim yerlestirmek kaldi sadece... bugun eczaneye gidicem bebk bezi gogus pedi falan alicam..haberleri yazalim mutlaka : )adaşımmm, nbr nasılsın? eksikleri halletmişsin sanırım. benim kapı süsü yarım kaldı daha bitiremedimeşyaları hazır şükür. çantalarda hazır sayılır.
Seninde benimde kontrol var bugün. hadi bakalım hayırlı güzel haberlerle gelelim inş. öptüm.
nasılsınız kızlar ...tam konuya gelmişim kv beni de deli ediyor bazen arayıp neden böyle yaptın diyim diyorum sonra neyse diyip susuyorum...annem her şeyi yaparken ne gerek var dedi durdu annem beşiği siz alın dedi kendi de genç odası aldı hem büyük olsun dolabı falan uzun süre kullansın diye bide baza ya kalabalıkları kaldırırsın dedi ki bebeğimin odası sıcak oluyo gündüzleri falan bende yanında yatarım her neyse gördü kv süs işte dedi onaneyse amannn amannn neyse ya bana bulaşmasında ne hali varsa görsün...
kızlar dün kontrolüm vardı ben çok çikolata yedim son zamanlarda kızım 11 günde 900 gr almış 4 kg olmuş maşallah..sezeryan kesinleşti ama 14 kasım gibi dedi o zamana daha da çok alırsa diye korkuyorum hasta olursa
Daha iyi canım. Pazar gecesi saat 2buçukta kanal dolgusu yaptırmaya başladık ama öle iltihaplanmış ki kanal dolguyu bile tamamlayamadı ağrı kesici pamuk koydu dişimin içine üzerine kapattı. Uyuşmadı dişim çünkü. Neyse ki azaldı ağrısı dayanılmayacak gibi değil artık. Doğumdan sonraya artık devamı. Üstelik hamilelik öncesi dişlerimi yaptırdım, hamilelik boyunca düzenli fırçaladım ama olunca oluyor işte. Senin kontrolün nasıl geçecek bakalım. Benim son kontrolde pazartesi günü 3400 olmuştu kızçem.
senin yine yaşlıymış bi derece düşünemedi falan dersin. benimki genç yani elli ayaklı herşeye koşturur kendi komşularına kadar onlara bile iş yapmaya gider yani ondan kızıyorum. yaşlı olsa o kadar sinir olmazdım bende senin gibi düşünürdüm. bende 2 kez hasta yattım annemin evi yakın ama çalışıyor ve geç geliyor koştur koştur işten çıkıp bana yemek yapmaya geliyordu düşün yani. bırak gelip gitmeyi aramıyor bile nasılsın diye. şimdi torun sevmeye gelirler sık sık. bak mesela annemle günlerdir evi temizliyoruz haberi de var. ne yaptınız diye aramadı bile bırak yardıma gelmeyi. annemın canı çıkıyo hem çalışıyo hem habire bişeyler alıp geliyo hem bana yemekler yapıyo evimi temizliyo alış veriş yapıyo. ki annemde kiracı ve yanlız yaşayan bi kadın onunda hiç durumu yok. buna rağmen sürekli bişeyler yapmaya çalışıyo. dün tatildi tüm gün bana temizlik yaptı bugün yorgun argın işe gittikv. ev hanımı bide yanii.. ondan çok sinir oluyorum.
neyse çok başınızı ağrıtmayım. senin sancılar artmış doğum yakın gibi. sen nasıl hissediyorsun?
Cok cokgecmis olsun..dayanilmicak gibi degilse problem cok yok.. dis agrisini esimden bilirim kafasini duvara vurcak gibi olur.. cok sukurki bu yasima kadar dis agrisi nedir bilmedim.. ama dis etim kanar oldu hamileliktenmis doktorum oyle soyledi.. hamilelikten dis curukleride oluyomus kalsiyum eksikliginden bol bol sut ic gerci ne kaldi doguma3 te randevum gelir glmz yazicam sonuclari.. masallah kizina zaten mankenolcak senin kizcen boyuda uzundu hatrladigim kadaryla
Keşke benim de öyle bi şansım olsa. 9 aydır hiiiç ne sordular ne bi çöp aldılar ben herşeyi yıkadım yerleştirdim şimdi de geçenlerde biz bebeğe bunları aldık diye geldiler iyi halt ettiniz diyemedim tabi. Kv de görümce de illallah dedirtiyo bu ara doğum yaklaştı ya ilgilendik demek için son dk herşeye karışmaya başladılar doğumdan sonra çekeceğim var anlayacağınız..
ooo çok kötü mümkün olduğunca soğuk davran sıcak olma benim görümcemde bekar 38 yaşında bi kaynana bi o yaa bi tanede değil
slm kızlar
benden çok az miktarda kan geldi hiç sancım yok karnım bile inmedi sezeryan tarihim 2 kasım ve hala nidilat kullanıyorum bu gelen nişan olabilirmi sizce olsa bile cumartesiye kadar beklermi acaba ben panik oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?