2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

adaşımmm, nbr nasılsın? eksikleri halletmişsin sanırım. benim kapı süsü yarım kaldı daha bitiremedim eşyaları hazır şükür. çantalarda hazır sayılır.
Seninde benimde kontrol var bugün. hadi bakalım hayırlı güzel haberlerle gelelim inş. öptüm.

aynen cnm benim ki de genç kendi çalışıyo annem herşeyimi aldı bebeğin beşiğinden bezine kadar biz konuşmuyoruz diye annemlede konuşmuyo o tarz modelden ee doğumda annemin yüzüne nasıl bakack hastanede he gerçi doğumdan haberi olur ve hastaneye gelmeye yetişirse yüzsüz şey aynen dediğin gibi konu komşuya gösteriş yapmak için koşturup duruyo 9 aylık oldum bi kere ne yardıma geldi ne yemek vs. utanmaz bebek doğunca her dakka gelemez o yüzü bulamaz ve gelemez

2 saattir mutfaktayım boş boş uğraştım şimdi hazırlanıp hastaneye gidicem bakalım ne dicek dr. Eşim yine eve gönderir merak etme diyor. bakalım dua edin kızlar bugün doğurayım artık...

nasılsınız kızlar ...tam konuya gelmişim kv beni de deli ediyor bazen arayıp neden böyle yaptın diyim diyorum sonra neyse diyip susuyorum...annem her şeyi yaparken ne gerek var dedi durdu annem beşiği siz alın dedi kendi de genç odası aldı hem büyük olsun dolabı falan uzun süre kullansın diye bide baza ya kalabalıkları kaldırırsın dedi ki bebeğimin odası sıcak oluyo gündüzleri falan bende yanında yatarım her neyse gördü kv süs işte dedi onaneyse amannn amannn neyse ya bana bulaşmasında ne hali varsa görsün...
kızlar dün kontrolüm vardı ben çok çikolata yedim son zamanlarda kızım 11 günde 900 gr almış 4 kg olmuş maşallah..sezeryan kesinleşti ama 14 kasım gibi dedi o zamana daha da çok alırsa diye korkuyorum hasta olursa

2 saattir mutfaktayım boş boş uğraştım şimdi hazırlanıp hastaneye gidicem bakalım ne dicek dr. Eşim yine eve gönderir merak etme diyor. bakalım dua edin kızlar bugün doğurayım artık...

hakkında hayırlısı olsun cnm:) güzel haberlerle gel inşallah...

Neharcimm hosgeldin, bende merak ediyordum seni. Cokk gecmis olsun herkes biseylerle imtihan oluyor. Allah beterinden korusun en kisa surede sagligina kavussun esin.

Herkese cok tesekkur ederim allah razi olsun kizlar..ozlemcim sen de akimdasin hep nasilsin nasil gidiyor..esinle ayri sehirlerdeydiniz ne oldu bir araya gelebildinizmi..opuyorum seni çok çok

Insallah.....nolcak halledersin 3 gunde hallettim ben.. bi cantam kaldi esyalar vs hazir yikadim utuledim yerlestirmek kaldi sadece... bugun eczaneye gidicem bebk bezi gogus pedi falan alicam..haberleri yazalim mutlaka : )

36 haftada 4 kilo fazla deilmiki:26: 14 kasima kadar ooo tombis olcak seninki.. planli sezeryan yapin 37 haftalikken kilo fazlaligi yuzunden doktoru planli sezeryan yapti kuzenime..bebegi 4kusurdu hatta net hatrlamiyorum.. en son bizim oglan 1800du 34 haftalikken. 2 hafta onden gidiyodu gelisimi.. bakalim kac kilo olmus melegimmm bugjn ogrenicem

Cok cokgecmis olsun..dayanilmicak gibi degilse problem cok yok.. dis agrisini esimden bilirim kafasini duvara vurcak gibi olur.. cok sukurki bu yasima kadar dis agrisi nedir bilmedim.. ama dis etim kanar oldu hamileliktenmis doktorum oyle soyledi.. hamilelikten dis curukleride oluyomus kalsiyum eksikliginden bol bol sut ic gerci ne kaldi doguma 3 te randevum gelir glmz yazicam sonuclari.. masallah kizina zaten mankenolcak senin kizcen boyuda uzundu hatrladigim kadaryla

Valla doğuramıcam ben bu gidişle herhalde :) Benim oğlanın cıkmaya niyeti yok galiba öyle hissediyorum. Acaba diyorum bizden mi hoşlanmadı muhabbetimiz sarmadıda mı bi ışık yakmıyo Kasıklarıma baskı yapıyo sanki çıkası var ama bişeye takılıyoda cıkamıyo gibi Bazen düşüncesiz olabiliyolar canım boşver artık takma Allahtan annelerimiz başımızda şükürler olsun ki yardımcı oluyolar. Annende eminim şikayetçi değildir bu durumdan. Torun heycanı başka oluyor o telaştan heycandan hiç yorgunluk kalmıyor onlarda içini ferah tut. Yapandanda yapmayandanda Allah razı olsun ne diyelim. Sıkıntı yapma kendine tadını cıkarmaya calıs son günlerimiz artık sıkıntıyla stresle geçirmeyelim :)

Her gün 2 bARDak süt içiyorum yoğurt yiyorum
kalsiyumu 1 gün bile ksatmaım ama olunca oluyor
51 cm civarı benim kız ama doğduğunda dah uzun olacak bence.
Sağlıklı olsun da nasıl olursa kabulümüz canım evladım.

Zaman hıc gecmıyor mu bana mı oyle gelıyor sankı hıc dogmucak gıbı gelıyor p.tesı catı muanesı oldum doktorum hıc acılman yok cuma gene gel bebek 3700 gr dedı aslında 29 haftalık hamıleyken 2 cm acılmam olmustu hastanede felan kaldım erken dogum rıskı vardı e noldu acılmam kapandı mı ? :)

Kızlar kilo konusu çok kafama takılıyo benim. 67hamile kaldım şimdi 70 im ama ilk 3 ay 60a kadar geriledim bulantıdan. Bakıyorum herkese bulantıyla verdiği kiloların üstüne 12 14kilo falan almış hep arkadaşlarım. Bebeğin gelişimi normal çok şükür haftasıyla uyumlu gidiyo 2.950 gr ama tedirgin oluyo insan işte. Besleyemiyosam diye tedirgin oluyorum.

selam hanımlar
normalde ekimin son günü yani yarın günün doluyor ama oğlum annesinin karnında nasıl rahatsa artık hiççç gelmeye niyeti yok doktorda 1 hafta daha bekleyelim dedi. otomatikman bende bi kasım annesi oldum sanırım

annecikler merhaba şimdi randevudan geliyorum..nst de yarım saatte 3 tane 100ün üstünde düzenli kasılmam oldu.ve ben bişi hissetmedim tabi hemen vajinal muayene yaptı ebe baş yukarda ve rahim agzı kapalı dedi..asagı doktora indim sonucu begenmedi bukadar düzenli kasılmaya bebeğin aşağıya inmemesini begenmedi.herşeyinde çok uygun aslında yürü yürü bol bol yürü bebek aşağı insin bu bir iki gune doğur yoksa rahmin çok yorulacak dedi.bide o muayene etti rahim arkaya dönük baş yuarda açılma yok baş inmese sez.yapacak gibi havası vardı bende sez.lafını bile açmadım kararlı oldugumu göstereyim dedim..şimdide hissediyourm baya kkasılmam var agrın oldugu an gel agrı esiğin çok yüksekmiş yerinde kim olsa narayı patlatmıştı dedi..hersey normalse iner dimi kızlarrr

slm kızlar
benden çok az miktarda kan geldi hiç sancım yok karnım bile inmedi sezeryan tarihim 2 kasım ve hala nidilat kullanıyorum bu gelen nişan olabilirmi sizce olsa bile cumartesiye kadar beklermi acaba ben panik oldum

ooo çok kötü mümkün olduğunca soğuk davran sıcak olma benim görümcemde bekar 38 yaşında bi kaynana bi o yaa bi tanede değil

slm kızlar nasılsınız rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
evcilkuş hep biz ekim annelerine anişlerimizi paslıcak değiliz ya birazda sizden transfer alalım sağıklı gelsinlerde canım erken geç artık bakalım benimde ya yarın ya cuma doktordan haber bekliyorum ya kasım annesi yada ekim annesi olucam her an herşey olabilecek durumdayım

ooo çok kötü mümkün olduğunca soğuk davran sıcak olma benim görümcemde bekar 38 yaşında bi kaynana bi o yaa bi tanede değil

Zaten sıcak olamıyorum hiç içimden gelmiyo rol de yapamıyorum yapmam da bi de azcık yüz versem napcaklar hiç bilmiyorum. 38 yaşında ve bekar kabus gibi senin daha fena ama benimki evli olmasına rağmen işi gücü ben oldum çıldırcam resmen.

slm kızlar
benden çok az miktarda kan geldi hiç sancım yok karnım bile inmedi sezeryan tarihim 2 kasım ve hala nidilat kullanıyorum bu gelen nişan olabilirmi sizce olsa bile cumartesiye kadar beklermi acaba ben panik oldum

canım kanın rengi koyumu kıvamı sümüksü yapıdaysa nişan olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…