2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Amin tatlım inşallah bi çırpıda doğurur kurtuluruz hayırlısıyla. Senin bebişin kilosu ne kadar canım muayeneden sonra tekrar yazsana çatı muayesinden de bahsedersin hem korkulu rüyam :-D

Günaydın kızlar çatı muayensinden sakın korkmayın bende acayip korkarak gittinm doktorun bır an nerdeyse elini itip kalkacaktım ama hakikaten rahat bırakınca kendini hiç acımıyor yeterki kasmayın kendinizi benim iki defa oldu bu cumada bakıcak daha doğrsu artık çatıya bakmıyor normal olucağı için bakıyor açıklık falan var mı diye falan birde sonuçta normal doğum yapacağız alışmakta lazım bence sonunda başımıza gelecek bunlar bu arada benim ağrılar artı belim çok ağrıyor ve kasıklard da ağrıda eşlik ediyor birde farklı olarak altbölgede de bir baskı ve acı hissediyorum ama galiba yalancı doğum sancısı çünkü gezince falan azalıyor meraktan ölecem ...

En son geçen hafta gitmiştim bana kanama olabilir falan demedi kanala indi de demedi biraz daha var gözüküyor doğuma ve çok rahat doğurursun dedi muayene ederken.

Aynen bende sola yatsam kalbim ağrıyor düz yatsam nefes alamıyorum sağa yatsam bebek geriyor. Bende arkama sağıma soluma 4 yastık alıp oturarak uyuyorum resmen. Allah kolaylık versin hepimize.

Mrb arkadaşlar bugün öğlen yine kontrol var bakalım... Sancılar ara ara geliyor ama bugün de gelmicek heralde... Bugün dışarı çıkıp oğluma oyuncak alayım diyorum :)

günaydın canım :) aynen bende bahsettim :) önce bi gözleri parladı sonra da doğumdan 40 gün sonra gel yanıma dedi :)
sonuçta zarar veririrz diye korkuyorlar herhalde :)

Benimki sancı gelene kadar yapmiycak sanırım lafını bile etmiyo çünkü :-D

Yoo kanal falan da demedi hiç yürüyüş yap dedi ama. Bebek kasıklarıma o kadar baskı yapıyo ki iki adım yürüsem tuvaletim geliyo yürüyüş nasıl yapıcam bilmiyorum yani :-D

Benim de bel ağrılarım arttı bel fıtığı da var. Kasık ağrısı da. Sanki adet olucam gibi bi baskı ve bildiğiniz adet sancısı. Ama nst de sancı çıkmıyo artık bayramdakiler yalancı sancıydı demek ki

gözün aydın canım, benimde bugün kontrol var bakalım ne diyecek. haftamızda hemen hemen aynı. geçen hafta 2950gr idi. çatı muayenesinden de hiç bahsetmiyor anlamadım herkes olmuş. kontrolden sonra yazarım. öptüm.

Aynen bende sola yatsam kalbim ağrıyor düz yatsam nefes alamıyorum sağa yatsam bebek geriyor. Bende arkama sağıma soluma 4 yastık alıp oturarak uyuyorum resmen. Allah kolaylık versin hepimize.

aynen tarif ettiğin gibi bebişlerimiz sağ tarafı sevmiyor demekki. hemen itekliyor sağa dönünce. ama solda da uyuşuyorum artık kalbim ağrıyor. düz zaten yatılmıyor, hem bebek içinde iyi değilmiş. dön dünya dön yaaniii... :)

oo bide 2 kat üstte ne yüzle gelecekse gelsin havasını alır TORUN İÇİN YAKLŞTIKLARI ÇOK ORTADA .bende çağırmayacam.

İnşallah güzel haberlerle dönersin canım maşallah bebişine. Senin dr da benimkinin kafadan o açmıyo çatı konusunu ben de sormuyorum hiç ;-)

oo bide 2 kat üstte ne yüzle gelecekse gelsin havasını alır TORUN İÇİN YAKLŞTIKLARI ÇOK ORTADA .bende çağırmayacam.

Keşke benim de öyle bi şansım olsa. 9 aydır hiiiç ne sordular ne bi çöp aldılar ben herşeyi yıkadım yerleştirdim şimdi de geçenlerde biz bebeğe bunları aldık diye geldiler iyi halt ettiniz diyemedim tabi. Kv de görümce de illallah dedirtiyo bu ara doğum yaklaştı ya ilgilendik demek için son dk herşeye karışmaya başladılar doğumdan sonra çekeceğim var anlayacağınız..

amaaann bunların hepsi aynı model demekkii... yanlış anlamayın okudukça tek bende değilmiş demek ki diyorum. ya ben eşime de söyledim, maddi bişey beklemiyorum almasınlar yapmasınlar ben yaparım (çünkü cidden durumları hiç yok) çok kötü durumdalar. Ama bi ara sor dimi? eşim diyo ki kontorleri olmuyo falan. savuncak ya. arkadaş 9 ay boyunca hiç mi olmadı? eşimle konuşacakları zaman işlerine gelince çaldırıyorlar her hafta eşim arıyor onları o zaman nasıl aranıyor? bende eşime dedim ki beni de seni çaldırdıkları gibi çaldırsalar da arasam niye çaldırdınız mı diycem? yavrum kontol yoktu seni merak ettik nasılsın deseler sanki beni bi daha çaldırmayın mı diycem. Amaaaannn. El işte kızlar sonuçta annen baban gibi olur mu?nice hikayeler var anlatsam roman olur. Allah'tan hepimize sabır diliyorum.

Bu melek kv. niye bize denk gelmedi anlamıyorum :) Benimkilerde üst katımda oturuyorlar. Hasta oldum evde yatıyorum kafamı kaldıramıyorum akşama kadar bi uğramadı ki biliyodu hasta olduğumu. En son eşim aradı dedim gel kötüyüm artık dayanamıyorum. Oda aramış annesini öyle indi aşağı. Yine de neden gelmedin falan diyemedim. Yaşlı insan kıyamıyo ki. 1 takım aldı sdce bebek için. Annem herşeyimi yaptı göğüs pedime kadar aldı ben bile bişey almadım. Şimdi annem bende kalıyo. Annemin yaptıkları için yok abartmışsın yok ne gerek vardı. 50 tane laf saydı. 1 tane eksik buldu. Oda kova :) Ki kullanmadığım kovam var diye almadım bende. Diyo bari onuda ben alayım babaannesi alsın. Dedim ben alırım 2 lira bişey ama gerek yok kovam var dedim. 1 haftadır cok sancılarım oluyo. gelmiş diyo sen çıkmadın yukarı bakayım dedim bende niye çıkmıyon diyo. Bi kaç gündür iyi ama bi torun heycanı sardı bi hoş yaklaşıyo bana sağolsun. Keşke hep böyle olsa bana karşı bende hiç soğuk davranmasam ona. Yaşlılara karşı zaafım var hiç kıyamam. Kv.de kızııyorum bazen ama genede bişey demeye kıyamıyorum kalbini kıramıyorum :) Canları sağolsun bosverin biz gene kendimize bakabiliyoruz en azından şükür. Dün sancım oldu 4bucukta başladı 6ya kadar devam etti en son duşa gireyim dedim. Annemde yatağımı fln herşeyi hazırladı artık doğuma gidiyoruz diye. Duştan sonra geçti Kadının hevesini kursağında bıraktım bugun kontrolum var bakalım dr. Ne dicek napıcaz heycan sardı artık oturduğum yerde duramıyorum valla :) Doğum yapan arkadaşlarıma bu arada hayırlısı olsun allah bağışlasın insallah bi sıkıntınız sorununuz yoktur. Çok geçmiş olsun

Kizlar nasilsiniz herkese gunaydin... kac gundur giremiyorum esyalari falan yerlestirdim kapiyi susledim bi bebeksekeri kaldi onuda aradan cikarirm insallah.gecmsisi pek okuyamadim ama fidodogum yapmis sanirsam.fidocm hayrli olsun Rabbim anali babali buyutsun insallah..geronimosum nasi oldun disin agriyo mu hala, kendine dikkat et... benimde bugun kontrolum var nasi heyecanliyim anlatamam icim kipor kipir

Daha iyi canım. Pazar gecesi saat 2buçukta kanal dolgusu yaptırmaya başladık ama öle iltihaplanmış ki kanal dolguyu bile tamamlayamadı ağrı kesici pamuk koydu dişimin içine üzerine kapattı. Uyuşmadı dişim çünkü. Neyse ki azaldı ağrısı dayanılmayacak gibi değil artık. Doğumdan sonraya artık devamı. Üstelik hamilelik öncesi dişlerimi yaptırdım, hamilelik boyunca düzenli fırçaladım ama olunca oluyor işte. Senin kontrolün nasıl geçecek bakalım. Benim son kontrolde pazartesi günü 3400 olmuştu kızçem.

dün akşam gittim kontrole canım.. gelişimi suyu iyi dedi başı aşağıdaymıs yine.. hıckırıklarını yukarda hıssetmıstım bı ara endişelenmıstım neysekı tekrar döndu sanırım.. :)
kilosu 2.800 dedi ama artık bu kg konusu kafamı karıstırmaya başladı doktorum hep net soyluyo 1300-1700-2800 gıbi.. hiçmi kusurat olmaz.. ?? ultrasonunda yanılma payı oldugunu bıldıgımden ınanacım gelmıyo nedense.. boy ıcın 48 cm dedi.. ultrasonda 3-4 aralık gorunuyo ama çatı kemıgım acıdıgı ıcın bu senın ıkıncı dogumun 1.dogumlar gecıkır cogu zaman ama bu zamanında veya zamanından once gelıcek dedi.. 28 kasım da gelirse kaldı 29 gunumuz ınsallah.. nst ye girdik bebegım pek hareketlı değişdi zorla uyandırdık hep sıpayı ablasına sarkı falan soylettı ebe.. sancım falan cıkmadı gayet ıyı dedı 6 gun sonra yıne kontrole cagırdı bakalım...

senin yine yaşlıymış bi derece düşünemedi falan dersin. benimki genç yani elli ayaklı herşeye koşturur kendi komşularına kadar onlara bile iş yapmaya gider yani ondan kızıyorum. yaşlı olsa o kadar sinir olmazdım bende senin gibi düşünürdüm. bende 2 kez hasta yattım annemin evi yakın ama çalışıyor ve geç geliyor koştur koştur işten çıkıp bana yemek yapmaya geliyordu düşün yani. bırak gelip gitmeyi aramıyor bile nasılsın diye. şimdi torun sevmeye gelirler sık sık. bak mesela annemle günlerdir evi temizliyoruz haberi de var. ne yaptınız diye aramadı bile bırak yardıma gelmeyi. annemın canı çıkıyo hem çalışıyo hem habire bişeyler alıp geliyo hem bana yemekler yapıyo evimi temizliyo alış veriş yapıyo. ki annemde kiracı ve yanlız yaşayan bi kadın onunda hiç durumu yok. buna rağmen sürekli bişeyler yapmaya çalışıyo. dün tatildi tüm gün bana temizlik yaptı bugün yorgun argın işe gitti kv. ev hanımı bide yanii.. ondan çok sinir oluyorum.
neyse çok başınızı ağrıtmayım. senin sancılar artmış doğum yakın gibi. sen nasıl hissediyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…