2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
slm kızlar
benden çok az miktarda kan geldi hiç sancım yok karnım bile inmedi sezeryan tarihim 2 kasım ve hala nidilat kullanıyorum bu gelen nişan olabilirmi sizce olsa bile cumartesiye kadar beklermi acaba ben panik oldum

az biraz daha bekle canım bakalım devam ederse suyun gelir yada sancın olursa doktora gidersin belki aşağıya baskı yaptıysa ondan da olabilir. biraz uzan dinlen hayırlısı olur inşallah

Kizlar afedersiniz ama bisey sorucam.vajinam cok gerginlesti ve sanki asagiya dogru yonelmis gibi.yani tam sarkma gibi degilde normal de degil.sizlerden bu sekilde olan var mi.cocuk cok mu asagiya indi acaba.cati muayenem haftasonu olacak korkuyorum uygun degilse diye...

kizlar bugun sabah kalktigimda cok acik renkte turuncumsu pembemsi sumuksu bisi geldi ama cok deildi sonra defalarca wc ye gittim az az peçeteye geldi .dun dr a gitmiştim 2 parmakla alttan muayene yapmisti ondan kaynakli olabilir mi ?bekliorum bakalim bir deisiklik olur mu die sanci fln yok , fikirlerinize ihtiyacim var .....

fena görünüyor ama ikisinide alt ettim onlar benden çekinr haldeler. torunlarını sevmeye gelirken bile çok zorlancaklar çekindikleri için. insanlığa çok önem veriyorum eğer karşımdaki insan gibi davranmıyorsa onu her türlü alt ederim alimallah .onlar bile şaştı kaldı bu sakin güleryüzlü yumuşak mülayim gelin neymiş diye beni annem elalem yıpratsın üzsün diye doğurmadı kendimi düşünmesem bile annem için kendimi korurum yine korurum çok sinir bozucu şeyler. allah sana da yardım etsin hep dua et canım bende allahtan istyrm allah onları benden uzak etsin. affetsem bile düzelmezler o yüzden mecburum konuşmamakta .elimi versem kolumu kaptırırım

canım kanın rengi koyumu kıvamı sümüksü yapıdaysa nişan olabilir.

canım rengi sarı kırmızı karışıktı alacalı yani kırmızı kan sarımSı olan isenormal akıntı renginde ve kıvamındaydı ikisi karışık bi şekilde geldi anlayacagın suyum gelmedi sancı felanda yok

az biraz daha bekle canım bakalım devam ederse suyun gelir yada sancın olursa doktora gidersin belki aşağıya baskı yaptıysa ondan da olabilir. biraz uzan dinlen hayırlısı olur inşallah

inşallah öyledir canım bebek hareketli oldugu için rahatladım biraz uzandım bakalım bekleyecegim sancı yok suyumda yok insallah birkaçgün daha bekler bebişim herseyi cumartesiye ayarladık tabi hayırlısı ne ise o olsun tesekkürler canım

slm çok sevindim bebişinin ve senin iyi olmana.. kilosuda süper çıkmış. ayrıca ben inceledim ultrason kağıdının dökümünü verio bize doktor ve orda +- 170 gr yazıo..ayrıca boyuda güzel daha 1 ay var o 2-3 cm daha uzar normal boyutlarda bebişler olurlar:) 1.doğumların geciktiğini bilmiodum bu arada..benim ilk doğumum olacak allah o günleri gösterirse tabii inş.çok acayip korkuyorum. bebek çok hareketli şimdi suyu patlacak şimdi şöle olacak falan demekten kendimi alıkoyamıorumnst de ablasının da olması ne güzel allah bizede 2.sini gösterir inş. şarkı sölemesinide yesinler:)) bu arada nst de benim 63 sancım çıkmıştı. 6 kasımda gitcez bende yazarım banada doğumu 25 kasım demişti geçen gittiğimizde bakalım şimdi ne diycek hayırlısı be canım hakkımızda.. muhakkak haberleşelim..güzel haberlerini bekliyorum..

hakkımızda hayırlısı artık doğru diyorsun canım.. sağlıkla gelsinler bebişler.. 9 ay beklemişiz bi hafta daha bekleriz elbet

kimisinde muayene sonrası hafif kanama olabilirmiş ama nişanda olabilir. açıklık yoksa ve sen kendini kasmadıysa pek kanama olmuyor ama..

kızlarcım meraba.bende kuzumda gayet ıyıyız.az once emzırdım.sutum gelıo.ama yetmıo.ara ara mama takvıyesı yapıyoruz.tabı kasıkla.dogum hıkayemı ılk fırsatta yazıcm.hastanedeym.esım cok gec cıktı ıcerde parcalar kaldı.oyuzdn ekstra narkoz verdiler.ama kesınlıkle okadar korkan ben normal dogum yaptıysam herkes ama herkes yapar.eve gecınce yazıcm.opuyorum hepınızı.dualarım hepınızle.

gözün aydın allah analı babalı büyütsün. darısı başımıza inşallah.. sütünde yavaş yavaş çoğalır.. tahin helva baya çoğaltıyormuş normal düzenine girince denemeni tavsiye ederim...

merhaba kızlar yazdım yazdım tüm yazıyı seçmişim bi anda silindi koca paragraf sinir oldum NEHAR öncelikle seni burda gördüğüme cok sevindim eşine çok çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte düzelir herşey gönlünüzce olsun

bizim yarın 17 15 te randevumuz var doktor muhtemelen catı mua, yarın yapmak isticek 10 gün önce gittiğimde suyu normal başı aşağıda iri değil 2800 gr normal olur dedi ama ben öyle korkuyorum ki vicdan azabıyla karısık spinal sezaryen istiyorum dedim doktorda istersen yaparız tabi ama bilemiyorum dedi , cok arada cok kararsızım arkadasım demiş milyonlarca insan dogurdu sende yaaprsın cok düşnüyorum bende bunu hep kendimi telkin ediyourm ama bir nokta geliyor kesin oalrak kararlı doguramıcam olıyımda kurtulayım 1 haftada düzelirim diyorum bilmiyorum vicdan azabı çekiyorum nolcak hiç bilmiyorum ama normal doguma kendimi piskolojik olarak hiç hiç hazır hissetmiyorum, çok uzattım ama kendimle öyle çelişiyorum ki off

canım bence korkma inan bana normal doğum gibisi yok ben kendimi topladım oğlum iyi sütüm hemen geldi yine ben eski zayıf atik dinamik ben hiç korkma inan çok memnun kalırsın ben yine olsa yine normal doğum yapardım.oğlumla beraber bende yeniden doğdum sanki emin ol sende yaparsın etrafa sakın kulak asma

canımgözün aydın allah analı babalı büyütmek nasip etsin inş.

Sabahı zor ettim bugün. ....
Dün öğleden sonra kuzumun ateşi var gibi geldi sürekli ölçüm sonra aslinda renginde bi gariplik olduğunu farkettim sari gibiydi ama benim dışımda kimse bunu kabuletmedi, sabah hemen aile hekimliğine gittim doktora derdemez rengine bskti evet sarilik dedi :-( hemen testini yaptir ne seviyede dedi, dün öğleden sonra oldu ondan önce yoktu bişey nasil seviyesi olur diye ağlamaya başladım, hastaneye gittik doktor görür görmez oo baya sari demezmi ben yine baskadim ağlamaya, kan tahlili idrar tahlili istedi 4 tüp kan hemde, yavrumun ne kani varda ne verecek Allahiiimm o iğneyi daha batırır batirmaz o dili dudagi titreye titreye başladı ağlamaya, beceremediler sisirdiler elini o ağlıyor ben Ağlıyorum, yeni doğan katina gönderdiler sonra ordada yikti ortalığı yandi içim, şimdi sonuçları bekliyoruz nolur dua edin üst sınırlarda olmasin

canımm geçmiş olsunnn bütün yenidoğan bebeklerde oluyor sarılık yeter ki sınırı geçmesin sınır 16 canım 16 ya kadar sarılığın cıkması normal 16 dan sonrada arakdsıma olmuştu 1,2 gün hastanede yatırıp ışık tedavisi uyguluyolar gözüne bir bandaj takıyolar anne yanında kalıyor inşallah onlara gerek kalmaz geçiçek emin ol ama inşallah değeri düşüktürde hiç bişeye gerek kalmadan dönersiniz evinize

canım seni burada görmüşken sorayım dedim. hamilelikte kaç kilo almıştın?
doğumdan hemen sonra eve döndüğünde kaç kiloydun?
ve şimdiki kilo durumun nasıl kimisi doğumdan sonra daha çok alınır kimisi emzirdikçe verilir diyor... ben 20 kilo aldım akıbetim ne olur çok merak ediyorum

geçmiş olsun canım Allahın izniyle düzelir inşallah.. sarılık yenidoğan bebeklerde çok duyduğumuz bi durum insan kendi başına geldimi canı yanar ama Allah dermansız dert vermesin kontrol altına alınıp tedavi edilir, gönlünü ferahlat ki sütün bol olsun şifa olsun kuzuna....

Kizlar yeni eve geldim... bebegim 36+4gunluk cikti ultrasonda.. 2570 kilo olmus melegim.. 1 hafta sonra tekrar gidicem nst icin doktorum cagirdi.. ondan sonra her hafta kontrole geliyosun dedi.. 1 ayda 1,5 kilo almisim.. bi sikonti yok rabbime binlerce sukurler olsunki.. doktor ogluma koca kafali dedi kafasi buyukmuste vucuduna gore kotu bisey mi anlamadim ona canim biraz sikildi:26: ama cok sukirki buyuk bi problem yok. hepinizi optummm....

Canim benim cok cok gecmis olsun.. merak eme sarilik bebeklerin cogunun basina gelebiliyo cok sukur atlatiyolar.. en azindan gec farketmemissin ya dinleseydin etrafindakileri... dualrimiz seninle.. uzme kendini gecicek allahin izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…