slm kızlar
benden çok az miktarda kan geldi hiç sancım yok karnım bile inmedi sezeryan tarihim 2 kasım ve hala nidilat kullanıyorum bu gelen nişan olabilirmi sizce olsa bile cumartesiye kadar beklermi acaba ben panik oldum
fena görünüyor ama ikisinide alt ettim onlar benden çekinr haldeler. torunlarını sevmeye gelirken bile çok zorlancaklar çekindikleri için. insanlığa çok önem veriyorum eğer karşımdaki insan gibi davranmıyorsa onu her türlü alt ederim alimallah .onlar bile şaştı kaldı bu sakin güleryüzlü yumuşak mülayim gelin neymiş diyeZaten sıcak olamıyorum hiç içimden gelmiyo rol de yapamıyorum yapmam da bi de azcık yüz versem napcaklar hiç bilmiyorum. 38 yaşında ve bekar kabus gibi senin daha fena ama benimki evli olmasına rağmen işi gücü ben oldum çıldırcam resmen.
canım kanın rengi koyumu kıvamı sümüksü yapıdaysa nişan olabilir.
az biraz daha bekle canım bakalım devam ederse suyun gelir yada sancın olursa doktora gidersin belki aşağıya baskı yaptıysa ondan da olabilir. biraz uzan dinlen hayırlısı olur inşallah
dün akşam gittim kontrole canım.. gelişimi suyu iyi dedi başı aşağıdaymıs yine.. hıckırıklarını yukarda hıssetmıstım bı ara endişelenmıstım neysekı tekrar döndu sanırım.. :)
kilosu 2.800 dedi ama artık bu kg konusu kafamı karıstırmaya başladı doktorum hep net soyluyo 1300-1700-2800 gıbi.. hiçmi kusurat olmaz.. ?? ultrasonunda yanılma payı oldugunu bıldıgımden ınanacım gelmıyo nedense.. boy ıcın 48 cm dedi.. ultrasonda 3-4 aralık gorunuyo ama çatı kemıgım acıdıgı ıcın bu senın ıkıncı dogumun 1.dogumlar gecıkır cogu zaman ama bu zamanında veya zamanından once gelıcek dedi.. 28 kasım da gelirse kaldı 29 gunumuz ınsallah.. nst ye girdik bebegım pek hareketlı değişdi zorla uyandırdık hep sıpayı ablasına sarkı falan soylettı ebe..sancım falan cıkmadı gayet ıyı dedı 6 gun sonra yıne kontrole cagırdı bakalım...
slm kızlar nasılsınız rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
evcilkuş hep biz ekim annelerine anişlerimizi paslıcak değiliz ya birazda sizden transfer alalımsağıklı gelsinlerde canım erken geç artık bakalım benimde ya yarın ya cuma doktordan haber bekliyorum ya kasım annesi yada ekim annesi olucam her an herşey olabilecek durumdayım
kizlar bugun sabah kalktigimda cok acik renkte turuncumsu pembemsi sumuksu bisi geldi ama cok deildi sonra defalarca wc ye gittim az az peçeteye geldi .dun dr a gitmiştim 2 parmakla alttan muayene yapmisti ondan kaynakli olabilir mi ?bekliorum bakalim bir deisiklik olur mu die sanci fln yok , fikirlerinize ihtiyacim var .....
canım bence korkma inan bana normal doğum gibisi yok ben kendimi topladım oğlum iyi sütüm hemen geldi yine ben eski zayıf atik dinamik ben hiç korkma inan çok memnun kalırsın ben yine olsa yine normal doğum yapardım.oğlumla beraber bende yeniden doğdum sanki emin ol sende yaparsın etrafa sakın kulak asmamerhaba kızlar yazdım yazdım tüm yazıyı seçmişim bi anda silindi koca paragraf sinir oldum NEHAR öncelikle seni burda gördüğüme cok sevindim eşine çok çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte düzelir herşey gönlünüzce olsun
bizim yarın 17 15 te randevumuz var doktor muhtemelen catı mua, yarın yapmak isticek 10 gün önce gittiğimde suyu normal başı aşağıda iri değil 2800 gr normal olur dedi ama ben öyle korkuyorum ki vicdan azabıyla karısık spinal sezaryen istiyorum dedim doktorda istersen yaparız tabi ama bilemiyorum dedi , cok arada cok kararsızım arkadasım demiş milyonlarca insan dogurdu sende yaaprsın cok düşnüyorum bende bunu hep kendimi telkin ediyourm ama bir nokta geliyor kesin oalrak kararlı doguramıcam olıyımda kurtulayım 1 haftada düzelirim diyorum bilmiyorum vicdan azabı çekiyorum nolcak hiç bilmiyorum ama normal doguma kendimi piskolojik olarak hiç hiç hazır hissetmiyorum, çok uzattım ama kendimle öyle çelişiyorum ki off
canımgözün aydın allah analı babalı büyütmek nasip etsin inş.kızlarcım meraba.bende kuzumda gayet ıyıyız.az once emzırdım.sutum gelıo.ama yetmıo.ara ara mama takvıyesı yapıyoruz.tabı kasıkla.dogum hıkayemı ılk fırsatta yazıcm.hastanedeym.esım cok gec cıktı ıcerde parcalar kaldı.oyuzdn ekstra narkoz verdiler.ama kesınlıkle okadar korkan ben normal dogum yaptıysam herkes ama herkes yapar.eve gecınce yazıcm.opuyorum hepınızı.dualarım hepınızle.
Sabahı zor ettim bugün. ....
Dün öğleden sonra kuzumun ateşi var gibi geldi sürekli ölçüm sonra aslinda renginde bi gariplik olduğunu farkettim sari gibiydi ama benim dışımda kimse bunu kabuletmedi, sabah hemen aile hekimliğine gittim doktora derdemez rengine bskti evet sarilik dedi :-( hemen testini yaptir ne seviyede dedi, dün öğleden sonra oldu ondan önce yoktu bişey nasil seviyesi olur diye ağlamaya başladım, hastaneye gittik doktor görür görmez oo baya sari demezmi ben yine baskadim ağlamaya, kan tahlili idrar tahlili istedi 4 tüp kan hemde, yavrumun ne kani varda ne verecek Allahiiimm o iğneyi daha batırır batirmaz o dili dudagi titreye titreye başladı ağlamaya, beceremediler sisirdiler elini o ağlıyor ben Ağlıyorum, yeni doğan katina gönderdiler sonra ordada yikti ortalığı yandi içim, şimdi sonuçları bekliyoruz nolur dua edin üst sınırlarda olmasin
canım seni burada görmüşken sorayım dedim. hamilelikte kaç kilo almıştın?canım bence korkma inan bana normal doğum gibisi yok ben kendimi topladım oğlum iyi sütüm hemen geldi yine ben eski zayıf atik dinamik ben hiç korkma inan çok memnun kalırsın ben yine olsa yine normal doğum yapardım.oğlumla beraber bende yeniden doğdum sanki emin ol sende yaparsın etrafa sakın kulak asma
Dün öğleden sonra kuzumun ateşi var gibi geldi sürekli ölçüm sonra aslinda renginde bi gariplik olduğunu farkettim sari gibiydi ama benim dışımda kimse bunu kabuletmedi, sabah hemen aile hekimliğine gittim doktora derdemez rengine bskti evet sarilik dedi :-( hemen testini yaptir ne seviyede dedi, dün öğleden sonra oldu ondan önce yoktu bişey nasil seviyesi olur diye ağlamaya başladım, hastaneye gittik doktor görür görmez oo baya sari demezmi ben yine baskadim ağlamaya, kan tahlili idrar tahlili istedi 4 tüp kan hemde, yavrumun ne kani varda ne verecek Allahiiimm o iğneyi daha batırır batirmaz o dili dudagi titreye titreye başladı ağlamaya, beceremediler sisirdiler elini o ağlıyor ben Ağlıyorum, yeni doğan katina gönderdiler sonra ordada yikti ortalığı yandi içim, şimdi sonuçları bekliyoruz nolur dua edin üst sınırlarda olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?