kimisinde muayene sonrası hafif kanama olabilirmiş ama nişanda olabilir. açıklık yoksa ve sen kendini kasmadıysa pek kanama olmuyor ama..
kızlar lütfen cevap verin çok morali bozuk doktora gittim bebeğim 2600 çok küçük ne yapmam lazım moralim çok bozuldu zayıf((
Sabahı zor ettim bugün. ....
Dün öğleden sonra kuzumun ateşi var gibi geldi sürekli ölçüm sonra aslinda renginde bi gariplik olduğunu farkettim sari gibiydi ama benim dışımda kimse bunu kabuletmedi, sabah hemen aile hekimliğine gittim doktora derdemez rengine bskti evet sarilik dedi :-( hemen testini yaptir ne seviyede dedi, dün öğleden sonra oldu ondan önce yoktu bişey nasil seviyesi olur diye ağlamaya başladım, hastaneye gittik doktor görür görmez oo baya sari demezmi ben yine baskadim ağlamaya, kan tahlili idrar tahlili istedi 4 tüp kan hemde, yavrumun ne kani varda ne verecek Allahiiimm o iğneyi daha batırır batirmaz o dili dudagi titreye titreye başladı ağlamaya, beceremediler sisirdiler elini o ağlıyor ben Ağlıyorum, yeni doğan katina gönderdiler sonra ordada yikti ortalığı yandi içim, şimdi sonuçları bekliyoruz nolur dua edin üst sınırlarda olmasin
kızlar lütfen cevap verin çok morali bozuk doktora gittim bebeğim 2600 çok küçük ne yapmam lazım moralim çok bozuldu zayıf((
kızlar moral bozmayalım bebişler saglıklı olsunda zayıf oldun gerçi bende sizden farklı değilim yarın kontrol var ve ben tedirginim allahtan annem yanımda bugunde gelip kardeşimle halıları toplayıp yıkamaya mutfak dolapları buzdolabını silip gittiler halılarda gelince cam kapı dip köşe temizlik yapacaklar ailem yakın olmasa ben ne yapardım artık ağırlaşıtm agrılarımda oluyo allah annemden de ailemden de bin kere razı olsun eşimin ailesi aynı binada ama anasından halası yengesine kadar herkes aynı binada ama kimse gelip ne yapıyon bile demiyo ahh anam ahh olmasa ben ne yapardım
dr um belki suyun gelebilir demişti ama gelmedi ztn doğum zamanimda geldi bekliorum bakalim canim rabbim yardimcimiz olsun....
Süt ,muz,pekmez bebeğe kilo aldırıyor canım.
güzel annneler ve anne adaylariiii.. bebegin kilosunda doktor tehlikeli demedikten sonra endise etmeyin. bir hafta hastanede kaldim bir sürü yeni dogan gördüm, hepsinin kilosu farkli farkli.. ama hemen toparlaniyorlar sakin merak etmeyin, maasalllah kücük canavrlar her dakka ac oluyor:))) Hic dert
selam moremmmmmmm o kadar mesaj attım cevap yazmadın hiç aşk olsun ........ bebişin nasıl iyi mi????? adını ne koydun ???
güzel annneler ve anne adaylariiii.. bebegin kilosunda doktor tehlikeli demedikten sonra endise etmeyin. bir hafta hastanede kaldim bir sürü yeni dogan gördüm, hepsinin kilosu farkli farkli.. ama hemen toparlaniyorlar sakin merak etmeyin, maasalllah kücük canavrlar her dakka ac oluyor:))) Hic dert
selam moremmmmmmm o kadar mesaj attım cevap yazmadın hiç aşk olsun ........ bebişin nasıl iyi mi????? adını ne koydun ???
yazdimmm, cevapladim yani. ama dogum zamani attiysan görmemeisimdir. Cok sükür ikimizde iyi sayiliriz. Sezeryan bana agir geldi hala cok iyi sayilmama ama sükür halimize. Bebisim de alisiyor dünya ya yavas yavas. Rabbim isteyen herkese yasatsin böyle güzelligi insalllah hayilrisiyla..Adi Melek oldu insalllah teyzesi..
allah aileni sevdiklerini yanından eksik etmesin canım. ben bu işleri hep tek başıma yaptım bu halimle ve 100 kilyla. bebeğimi artık kucağıma almak istiyorummm
Amin tatlım inşallah bi çırpıda doğurur kurtuluruz hayırlısıyla. Senin bebişin kilosu ne kadar canım muayeneden sonra tekrar yazsana çatı muayesinden de bahsedersin hem korkulu rüyam :-D
slm kızlar naslsınız dün ve bugün misafirim vardı onlar gitti mutfagı topladım namazımı kıldım size geldim :13:
bebek kilolarından bahsedilmiş benim kuşumda zayıf 2.400 dedi doktor amcası doguma kadar 2.800 veya 3 olurmuş ben 3 üstü olsun isterdim çok küçük olurda elime alamazsam diye korkuyorumo yüzden bi kaçgündür süt muz ve pekmeze agırlık verdim tabi saglıklı olması daha çok önemli dr da saglıksız demedi allaha şükür .
ama kızlar şunu fark ettim benim önceki ay bebegim 1 kiloya yakın almıştı (drda gayet güzel kilo almış demişti) ve ben o ay sabah kahvaltılarımda yumurta eksik etmiyodum sonra bu ayda yumurtayı çok nadir yemeye başladım ve bebegim çok az kilo almış acaba diyorum yumurta bebegime kilomu aldırıyodu o yüzden yine yumurtamı eksik etmemeye özen gösteriyorum :44:
slm kızlar naslsınız dün ve bugün misafirim vardı onlar gitti mutfagı topladım namazımı kıldım size geldim :13:
bebek kilolarından bahsedilmiş benim kuşumda zayıf 2.400 dedi doktor amcası doguma kadar 2.800 veya 3 olurmuş ben 3 üstü olsun isterdim çok küçük olurda elime alamazsam diye korkuyorumo yüzden bi kaçgündür süt muz ve pekmeze agırlık verdim tabi saglıklı olması daha çok önemli dr da saglıksız demedi allaha şükür .
ama kızlar şunu fark ettim benim önceki ay bebegim 1 kiloya yakın almıştı (drda gayet güzel kilo almış demişti) ve ben o ay sabah kahvaltılarımda yumurta eksik etmiyodum sonra bu ayda yumurtayı çok nadir yemeye başladım ve bebegim çok az kilo almış acaba diyorum yumurta bebegime kilomu aldırıyodu o yüzden yine yumurtamı eksik etmemeye özen gösteriyorum :44:
merhaba cnm. Allah kabul etsin namazını :) yazdıklarını okudum şimdi yumurta bebeğe çok iyi geliomuş özellikle de taze haşlanmış yumurta bende hergün bir tane yemeğe çalışıyrm. hatta geçenlerde tw de bi doktor da söledi hamile anneler hergün bir adet haşlanmış yumurta yesin diye. Rabbim sağlıkla kucağını almayı nasip etsin ewladını cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?