2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar lütfen cevap verin çok morali bozuk doktora gittim bebeğim 2600 çok küçük ne yapmam lazım moralim çok bozuldu zayıf((

kimisinde muayene sonrası hafif kanama olabilirmiş ama nişanda olabilir. açıklık yoksa ve sen kendini kasmadıysa pek kanama olmuyor ama..

dr um belki suyun gelebilir demişti ama gelmedi ztn doğum zamanimda geldi bekliorum bakalim canim rabbim yardimcimiz olsun....

Herkese merhaba,

Ebemiz iki gündr bizi kontrol etmeye ve egitmeye geliyor…benim sezeryan dikilserim icin dogal antibiyotik kremi ve tableti getirdi. Gögüs uclarim icin krem getirdi, Weleda marka..acaip iyi geldi, birde silikon mem ucu koruyucu. Artik emzirirken sorun yasamiyorum cok sükür. Birde emzirirken karnima baski yapip dikislerimi acitmasin diye ve kollarim yorulmasin diye emzirme yastigi aldik. Kücük olandan degil, uzun olandan. Bebegin yeme saatlerini ve bez degistirme saatlerini yaziyoruz. Mesela hickirik tuttugunda cok az meme yada süt iciyorsa süt verebilirsiniz. Hergün 20 dakika gün asigi almasi lazim, uyudugunda direkt günese degil pencere kenarina yatirmak lazim. Kucakta uyutmuyoruz, gazini cikarinda besigine yatiriyoruz. öyle kendi uyuyyor, ilk mizlandiginda hemen almiyoruz, tekrar uykuya dalabiliyor… sanirim simdilik bu kadar...

kızlar lütfen cevap verin çok morali bozuk doktora gittim bebeğim 2600 çok küçük ne yapmam lazım moralim çok bozuldu zayıf((

canım bende 2800 gram doğmuşum ama hiç bi sorunum yok doğuma kadar kilo aldırmak için tatlıya yüklen
hamur işi filan yee bunlar senin kan şekerini yüksek tutar ve bebeğinede kilo aldırır hem son zamanlarındasın hızlı etki eder

kızlar moral bozmayalım bebişler saglıklı olsunda zayıf oldun gerçi bende sizden farklı değilim yarın kontrol var ve ben tedirginim allahtan annem yanımda bugunde gelip kardeşimle halıları toplayıp yıkamaya mutfak dolapları buzdolabını silip gittiler halılarda gelince cam kapı dip köşe temizlik yapacaklar ailem yakın olmasa ben ne yapardım artık ağırlaşıtm agrılarımda oluyo allah annemden de ailemden de bin kere razı olsun eşimin ailesi aynı binada ama anasından halası yengesine kadar herkes aynı binada ama kimse gelip ne yapıyon bile demiyo ahh anam ahh olmasa ben ne yapardım

off canım yaa allah tez zamanda iyileştirir inşallah. ağlıyo içim yandı filan yazmışsınya içim gitti çok zor bunlara katlanmak çünkü yüreklerimizde ki sevgi öylesine büyük ki daha şimdiden zoruma gidiyor bende olsam ağlardım . üst sınırlarda değildir inşallah . öğrenir öğrenmez paylaş

moralini bozma canım doktor sağlığında herhangi bi sorun görmediyse zayıf olması sorun yaratmaz. bende 2700 doğmuşum şimdi balık etli bir insan evladıyım önemli olan sağlık sıkma canını

allah aileni sevdiklerini yanından eksik etmesin canım. ben bu işleri hep tek başıma yaptım bu halimle ve 100 kilyla. bebeğimi artık kucağıma almak istiyorummm

dr um belki suyun gelebilir demişti ama gelmedi ztn doğum zamanimda geldi bekliorum bakalim canim rabbim yardimcimiz olsun....

amin hayırlırlısıyla bir an önce doğsa şu çocuklar. son günlere geldimi insan iyice merak ediyo bende sol göğsümde bıçak saplanmış gibi bazen sancı oluyo sende de oluyomu bu tür ağrı yada sancılar bikaç gündür böyle.. süt üretiliyo herhalde diye geçiyorum bakalım..

güzel annneler ve anne adaylariiii.. bebegin kilosunda doktor tehlikeli demedikten sonra endise etmeyin. bir hafta hastanede kaldim bir sürü yeni dogan gördüm, hepsinin kilosu farkli farkli.. ama hemen toparlaniyorlar sakin merak etmeyin, maasalllah kücük canavrlar her dakka ac oluyor:))) Hic dert etmeyinnnn...

slm kızlar naslsınız dün ve bugün misafirim vardı onlar gitti mutfagı topladım namazımı kıldım size geldim :13:
bebek kilolarından bahsedilmiş benim kuşumda zayıf 2.400 dedi doktor amcası doguma kadar 2.800 veya 3 olurmuş ben 3 üstü olsun isterdim çok küçük olurda elime alamazsam diye korkuyorum o yüzden bi kaçgündür süt muz ve pekmeze agırlık verdim tabi saglıklı olması daha çok önemli dr da saglıksız demedi allaha şükür .
ama kızlar şunu fark ettim benim önceki ay bebegim 1 kiloya yakın almıştı (drda gayet güzel kilo almış demişti) ve ben o ay sabah kahvaltılarımda yumurta eksik etmiyodum sonra bu ayda yumurtayı çok nadir yemeye başladım ve bebegim çok az kilo almış acaba diyorum yumurta bebegime kilomu aldırıyodu o yüzden yine yumurtamı eksik etmemeye özen gösteriyorum :44:

allah aileni sevdiklerini yanından eksik etmesin canım. ben bu işleri hep tek başıma yaptım bu halimle ve 100 kilyla. bebeğimi artık kucağıma almak istiyorummm

ayy cnm ya çok zor gerçekten rabbm sana da vermiş kolaylık bu işler tek başına zor amin inş hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucagımıza

Amin tatlım inşallah bi çırpıda doğurur kurtuluruz hayırlısıyla. Senin bebişin kilosu ne kadar canım muayeneden sonra tekrar yazsana çatı muayesinden de bahsedersin hem korkulu rüyam :-D

merhaba cnm doktordan yeni geldik. iyi geçti muayene 2.899 olmuş kızım 49 cm de boyu . çatı muayenesini hafta aldı doktorum ne yazık ki. bir hafta daha beklicem korkuyla bende doğum korkum olduğunu bildiği içinde uyardı tekrar.atlatman lazım bunu die. bu arada sezeryanı yakın takibe almış sağlık bakanlığı doktorum söledi. öle kafasına göre her isteyene sezeryan yapamıolarmış artık.gerçekden gerekli durumlarda uygulayabiliolarmış.kızım aşağı yerleşmeye başlamış onun için önümüzdeki haftaya almış çatı muayenesini. bebek yerleştikçe daha belli oluomuş çatı darlığı ya da genişliği. hakkımızda hayırlısı artık :))

evet canım olabilir.bende işe giderken hergün yumurtamı yedim son zamanlar yalnız tatiller girdi derken ne bileyim bende önemsemedim ondan olabilir.doktor bugünde söledi hergün yumurta ye dedi mutlaka..birde protein ağırlıklı beslen dedi..sağlıklı olsunlarda artık biz gene elimizden geldiğince yediklerimize dikkat edelim.son zamanları iyi değerlendirelim.

merhaba cnm. Allah kabul etsin namazını :) yazdıklarını okudum şimdi yumurta bebeğe çok iyi geliomuş özellikle de taze haşlanmış yumurta bende hergün bir tane yemeğe çalışıyrm. hatta geçenlerde tw de bi doktor da söledi hamile anneler hergün bir adet haşlanmış yumurta yesin diye. Rabbim sağlıkla kucağını almayı nasip etsin ewladını cnm.

valla bu yumurta isi dogruysa eger ben her sabah iki tane yedim, hemde kümesten direkt sofraya olanindan:))) 4.170 dogdu dombilim..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…