2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

benimde meleğimin kilosu azmış pazartesi günü 2600 gr dı çok üzüldüm doktor sağlığıyla ilgili bir şey yok yanlız zayıf bir bebek olacak dedi ve hiç bir iş yapmamamı dinlenmemi söyledi sürekli bende normalde çalışırken bebeğim bi kaç gün önden gidiyordu ne zamanki izine çıktım evde tadilatlar başladı temizlik falan derken bir ay doğru dürüst dinlenmedim ve bebeğim geriledi yani çalışırken daha iyiydim yorulmamak lazım doktor yemek yiyip sol tarafıma yatmamı dinlenmemi söyledi ayrıca bende muz,fındık,ceviz,pekmeze ağırlık verdim umarım işe yarar

kızlar acil cevap bekliyorum. bu gün bebeğim çok az hareket etti.sabah tahlil için s.ocağına gittik ebe karnımı muayene etti başı yerleşmiş dedi kalbide atıyordu. ama sabahtan beri çok az hareket etti korkuyorum. şimdi çikolata yedim etmiyor sanki sertleşme oluyor alttan sancıda giriyor ara ara ama hareket yok ... bi yardım edin napayım

cnm bebeğin hareketlerini 12 saatden uzun bi süre boyunca hissetmediysen problem oluo. çikolata yediysen biraz bekle bide sol tarafına dönüp uzan. sol yana yatınca kan akışı hızlanıomuş bebeğe giden. canını sıkma Rabbim onu korusun..

canım allahu teala razı olsun bi daha yedim okadar cılızki hareketi biraz yatayım bakayım dua edin inşallah.eşim işte şimdi boş yere aramakda istemiyorum.

Canım dün benim bebek de çok az hareket etti acile gitmeye hazırlandık sonra hareket etti bazen olabilir ama çok uzadıysa gidin canım. Çikolata ye bol su iç sol yanına yat bakalım

Süt iç çikolata ye soluna yat ara ara hareket olmuyor canını sıkma Dr um günde 10 kere hareket etmeli dedi

ay canım sen böle anlatınca kendimi görüyorum son dk sezeryan istemek falan ama öyle rahat anlatuyosunki içim ferahladı inşallah bende normal yaparım. sana çok geçmiş olsun bebişinede bol süt. bu arada kuzucuk kaç kilo doğmuştu.

merhaba kızlar, nasılsınız?
benim oğluşum da 12 kasımda gelecek
doktor kesin tarih verdi
hayırlısıyla doğursak artık ya,
9 ay geçti son 10 gün geçmiyor

canım allahu teala razı olsun bi daha yedim okadar cılızki hareketi biraz yatayım bakayım dua edin inşallah.eşim işte şimdi boş yere aramakda istemiyorum.

cnm dualarım seninle. sıkma canını kızlarda yazmışlar bak çok uzun süre hareketsizlik problem oluyor. 12 saat we üzerinde hiç bi şekilde hareket hissetmezsen doktora başwurman lazım. az da olsa bişiler hissediomuşsun bak. üzme kendini :)) hareketlenmeye başlayınca haber wer aklımız sende :))

çok sağol canım böyle faydalı bilgilerin devamını bekliyoruz...ben emziremicem altını bile almakta zorlanıcam gibi geliyor...çok küçükler ya korkuyorum..

ayy ne zor ya insan korkuyor.hareket etti çok şükür ama çok cılız ve az

canım korkma hiç benim cadı da öyle..bazen bütün gün az hareket ediyor uykum var tam yatıyorum başlıyor vurmaya...benimki bir de poposunu dizini dayamayı çok seviyor o da beni rahatsız ediyor nefes egzersizi yapıyorum doğumdaymışım gibi..sanırım o da rahatlıyor...hareketleri artıyor biraz...

sağol canım. bakalım eşim gelecek bi acile gidelim 1-2 vuruyor ama genede korkuyorum.

kızlar bi kaç gündür kafam karışık..kimseye anlatmadığımdan size bir danışayım dedim..el elden üstündür demişler...ben özel hastanede doğum yapacaktım...600 civarıydı..kasımdan itibaren 1100 olacağını öğrendik..neyse bi şekilde bende uzun süre çalıştığım için bu parayı biriktirdim...hep diyorum ya ödediğimiz bu ev kredisi zaten maaşımızın çoğunu götürüyor diye...inanın 1100 tl yi biriktirene kadar çok zorlandım...yine kv mevzusu geçecek ki artık içim kalkıyor...eşim napalım ivankada erken işten ayrıldı falan dedi annelerine hiç ses çıkarmadılar..herkesin yanındada özel hastanede doğumunu yapacak diye akılları sıra hava atıyorlar sanki parasını onlar verecekmiş gibi...neyse geçenlerde görümcem benle doktora gelmişti...bende hasta birimine indim o gün...odamı ayarlamak için bi de süsleme işlerini soracaktım...kadın görümcemi tanıdı....dediki..siz geçen gün gelmiştiniz iki kişi refakatçı kalmak istemiştiniz dedi..ben tabi şok oldum..benden önce gidip hastaneye sormuşlar..benim annemin yanında görümcemde o gece kalmak istiyo..kendisi evlenmemiş bi genç kız..kaldıki benim altımda belki hasta bezi bağlı olacak yahu senin ne işin var Allah aşkına..çocuk el kadar ne avuca gelecek ne ele....dakkada tansiyonum yükseldi zaten..dedim benden önce neden geliyorsun ki sormaya..ben annene sordum..oda gel kızım dedi bana dedi...annemde iyi niyetlidir ve bu kadar patavatsızlığı kırmak istememiştir..yoksa kendiside rahatsız olmuş bu akşam konuştuk..annem eşlini kırma falan diyor..diyor da ben o parayı biriktirene kadar anam ağlamış afedersiniz şimdi ben sırf oda gelsin 2 kişi refakatçı kalsın diyemi özelde doğurucam..milletin yanında diyoki o kadar para veriyoruz herkese sordum 2 kişi kalıcaz diyo..parayı sanki cebinden veryor..iyor...çok sinir oldum anlatamam. bide bana sakın devlette doğum yapma o zaman kalamam diyor...bu kadar arsız yüzsüz...demiştim işte bunlar ailecek haydariye dümen ya..çok meraklılar..geleyim soruma..kızlar ben nede olsa normal olacağı için hep aynı sıkıntıyı çekeceğim..acaba ssk da mı doğursam ordan tek kişilik oda ayarlatırım ben...napayım..istemiyorum gelip yanıma çöreklensinler...kafamı dinlemek istiyorum..benima cım sabit kalacak ben para verdim diye o gelicek hastanede yiyip içip rahatına bakacak.. kv demde diyoki orda bi tane yatak var ama nerde yatcaksın kzım diyor. kv bi gece benim yanımda kaldı hastanede sabaha kaddar uyudu..uyumaya mı geldin arkadaş ya..uyucaksan git evinde uyu..sizce napayım...bana bir akıl verin....onun geleceğini bildiğim için rahat edemicem...istemiyorum onu..sanki onun için 1100 tl verecekmişim gibime geliyor sinir oluyorum...napayım...bi yol gösterin lütfen..kafam çok karışıkkk..yanıma gelirse herşeye karışacak beni annemi verem edecek...kv demde gelecek geç saate kadar kalacak..rahat vermicekler orda ne bana ne çocuğuma

kızlar eklemeyi unutmuşum..hamileliğim boyunca bi kere bile görümcem çocuğumu sağlam görmedi rüyasında gelip gidip bana..ya sakat gördüğünü ya yüzü parçalanmış gördüğünü ya özürlü gördüğünü söyleyip duruyordu..ben hamile bi bayanım ister istemez üzülüyorum böyle bişey denir mi..akıllı bi insan bunu der mi Allah aşkına söyleyin..geçen günde gelmiş herkesin bebeği kıpır kıpır seninki az kıpırdıyor..özürlü olmasın iyi kontrol etti,r doğunca..birinin çocuğu öyleymiş dedi...çok çaresiz kaldım..sonuçta her hamilelik bir mi allah aşkına..azıcık yerde içimde çocuk ayaklanıp yürüyecek hali yok ya....doktorda 10-12 kere hareket ediyorsa normal dedi...hatta bir kere bile hareket etmesi normal her çocuğu karakteri sonuçta dedi...

ne sinir bozucu insanlar var yaa. canım ben fikrimi söyleyim git devlette doğur ne farkedecek boşa paran gitmesin dediğin gibi acıyı zaten çekecen onlara sefa sürdürme. bencil insana denk geldin mi yandın demektir . hiç öyle şey denir mi yaa özürlü olbilr mi filan sana değer verse insan olarak asla demez hem allahın takdiri olursa da allah bilir ona mı kalmış tasası ayıp yaa hadsizz aşağılık insan

artık olay benim rahatımı geçti onları rahat ettirmek istemiyorum...sevgi biraz emek gerektirir...üzerimizde maddi manevi bir katkıları yokken..mutlu günümdede gelmesinler istemiyorum...(( ultrason resimleri vardı daha 400 gr. dı oğlum..yaratığa benziyor falan dedi..ne kadar komik değil mi:) 400 gr. bi çocuktan söz ediyoruz. bunları unutamıyorum.

ayy ne zor ya insan korkuyor.hareket etti çok şükür ama çok cılız ve az

canım hareket etmiş işte, üzülme bence, git acile ozaman nst çekerler için rahatlasın

ivankacım baharda yapacaktın dimi sen? bende oraya gidiyordum , geçen ay hastalandık oğluşla, salgın varmış, sürekli
kusuyordum acilde serum bağladılar antibiyotik verdiler, dedimki benim doktorum burda haber verin, sancımda var
ne gelen ne gien ne bakan, kuzenimin arkadaşıda doğum yaptı orda dikişleri tutmamış, defalarca gitmiş gelmiş, ne acılar
çekmiş, yani pek iyi anlatan yok, yani 1100 1200 çok o hastaneye
zaten doğum yapanı aç bırakıyorlar refekatçi yiyor bir tek

ben çekirgede nuray nereze gittim, kabul etti Allahtan orada doğum yapıcam bilmiyorum artık
temizliği ilgileri nasıl şansımıza, özel odada o gün boşsa veriyorlarmış, önceden tutulmuyormuş, oda şansıma artık

görümcende çok patavatsızmış, öyle rüya gerçekten gördüyse bile hamile kadına söylenmez
sen diyemiyormusun sadece annem kalsın ben çıplak olcam rahat edemem diye, zorla kalcak halleri yokya

aptal şey seni mi kıskanıyor ne. özelde onların rahatını havasını gördükçe daha çok sinirlerin bozulur en iyisi devlet havalarını söndür elaleme hava atıyorlarmış ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…