Slm kızlar
Öncelikle doğum yapan tüm anneleri tebrik ediyorum, Allah uzun sağlıklı ömürler versin bebişlere
Bebeğin hareketlerinde tuhaflık hissederseniz mutlaka doktorunuza başvurun kızlar, son zamanlarda hareketleri çok önemlii. Geçen hafta ben de tedirgin olmuştum hemen gittim nstye girdim ve rahatladım, doktorum da günde en az 20 25 kez hareket ediyorsa sorun yok ama yine de farklı hissedersen gel dedi, çok şükür bu aralar kıpır kıpır yineve hala gelmeye niyeti yok
Nişanı gelen bir arkadaşımız var galiba, su veya sancıyı beklemeden doktoruna haber ver cnm.
Ben zaman gectikce cok tedirgin oluyorum, iyice stres bastı buaralar, doğursak da kurtulsak hayırlısıyla :2:
Geçen cuma 3 bucuk kıloydu doktor tam tarıhını beklerse 4 kılo olcak ve bu durumda sezaryen öneriyorum ben hastalarıma dedi ayrıca kafası da ultrasonda 41 haftalık cıktı bu da zorlayabılırmıs şuan tek dileğim bi an önce gelmesi :26:
Canım görümcene tepkını o manyakça lafları söylediğinde koysaydın keşke, ayrıca nerde istiyosan orda dogurmak hakkın kımseye göre hyatını yönlendirme, ayrıca annen ve eşin haricinde 3. Bir refakatcıye nasıl ızın verıyor hastane anlamadım:26:
canım hareket konusunda bana yazdın sanırım. hareket etti ama az etti aceba başı yerleşmiş dedi ebe ondan mı az hareket ediyor ki? bide sertleşme çok hani hareket ediyordu sertleşiyordu şimdi hareketi hissetmeden sertleşiyor.
Cnm hareket etmese de sertleşebiliyor o sertleşme rahimin kasılması, sertleştiğinde bebek hareketini de hissedemezsin haliyle, sertleşme uzun sürüyor mu ya da sık sık oluyor mu?
alamina canım inşallah sağlıkla doğar minik oğlum. ben devlet hastanesinde doğum yapacağım büyük ihtimalle..çünkü beni sinir edecekler...lohusa psikolojisiyle dahada kötü olurum diye düşünüyorum. en iyisi özel hastanede doğum yapmamak diye düşünüyorum...yarın bi tekrar konuşacağım hastaneyle..çünkü ilk orda yattığımda hastaydım ve herkes geç saate kadar yanımda kalmıştı..yol geçen hanı gibi...o akşam kayın validemde gece yarısına kadar bende kalırım diyor..şimdi doğum ya tolerans göstermelerinden korkuyporum hastanenin..çünkğü kendi derdime onlarla uğraşamayabilirim o an.
canım bugün tüm gün sertleşti yani neredeyse.alt kısmımdan da daha önce girmeyen sızı girdi 3-4 defa.ama düzenli değil.
hadiborazacığım...yazını okuyunca sinirlerim depreşti..bizimde doğum parasını kardeşine vermişti eşim ama 1 hafta önce dırdır ede ede aldırdım geriye parayı...bide benden habersiz vermişti...düşün artık..bizim eşler aynı fabrikanın ürünleri gibi..Allah'ım o kadar iyi niyetlilerki 21. yüzyılın robin hoodları...:)
almina canım kıyaslamalar havalarda uçuşacak bak görürsün....hastane heralde doğum olduğu için bu kadar toleranslı...o akşam yanımda eşim anası 2 kardeşi falan hep vardı gece 1 lere kadar durdular..bana sürekli nst takılıyo falan 2 dakka çıkıp gene doluşuyorlar içeri falan..ilgili olduklarından değil...ama bşında özel olan herşeye karşı ilgileri var...o kadar kişi yanımdaydı..sabahına kasaya gidiyorum ama maaşımı daha almamıştım 235 tl tuttu 1 gece kalmak..kasaya kimse gelmedi benle herkes kapıda bekledi...maaş kartımla ödemiştim..işte böyle olunca samimişyete falan hiç bişeye inanmıyorum
kızlarr benim eşim nöbette bende yatamıyorum o yokken de siz niye yaktasınız ya hu:)
aiseaisecim beni uyku tutmuo :) son 15 gündür akşam yatmaz sabah kalkmaz oldum...
ahh canım bende eşim varken 4-5 defa uyanıyorum nöbettede uyumayıp sabaha kadar bekliyorum. facede varmısın bulamadım seni?
aiseciğim benimde eşim mesaide şuan..bende o gelmeden uyuyamıyorum:) zaten duygularımda depreştiya uyuyamam ben:)
alaminacığım neler yaşatmışlar..ya işte insanın huzurunu kaçıran yine insan...böyle torun olacak diye yaklaşma çabaları nasıl bana yapmacık ve yavan geliyor anlatamm....birazda dengeli olsunlar tavırlıysa tavırlı..iyiyse hep iyi olsunlar...işlerine gelince bi öyle bir böyle insanı yoruyorlar artık..bende duygularımı çok yoğun yaşarım ya çokseverim yada nefret ederim..hayatta iyi davranamam le kırıldıysam yapım böyle..o yüzden katlanamıyorum..bende onlar gibi olsaydım körler sağırlar birbirini ağırlar geçinir giderdik...inşallah diğer kardeşide evlenir eşiminde düşerler yakamdan
facede yokum ama olayım hemen :)))
facede yokum ama olayım hemen :)))
ol ol...
aman ivanka ya boşver efkarlanmayın şimdi benide döktürmeyin:) inşallah hayırlısı ile sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım bende eşimle doğuma gidicem kimse yok yanımızda:) tek başımıza bişeyde bilmiyoz bakalım ne olacak:) olmadı sen görümceni benim yanıma refakatçı gönder heheeee:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?