2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım hareket konusunda bana yazdın sanırım. hareket etti ama az etti aceba başı yerleşmiş dedi ebe ondan mı az hareket ediyor ki? bide sertleşme çok hani hareket ediyordu sertleşiyordu şimdi hareketi hissetmeden sertleşiyor.

alamina canım inşallah sağlıkla doğar minik oğlum. ben devlet hastanesinde doğum yapacağım büyük ihtimalle..çünkü beni sinir edecekler...lohusa psikolojisiyle dahada kötü olurum diye düşünüyorum. en iyisi özel hastanede doğum yapmamak diye düşünüyorum...yarın bi tekrar konuşacağım hastaneyle..çünkü ilk orda yattığımda hastaydım ve herkes geç saate kadar yanımda kalmıştı..yol geçen hanı gibi...o akşam kayın validemde gece yarısına kadar bende kalırım diyor..şimdi doğum ya tolerans göstermelerinden korkuyporum hastanenin..çünkğü kendi derdime onlarla uğraşamayabilirim o an.

Cnm hareket etmese de sertleşebiliyor o sertleşme rahimin kasılması, sertleştiğinde bebek hareketini de hissedemezsin haliyle, sertleşme uzun sürüyor mu ya da sık sık oluyor mu?

doğum yaklaştıkça sorunlarda artıyor maalesef ivankacım.
özel hastanede doğum yapmak istiyorum diye ben de aylarca para biriktirdim, eşimin kardeşi araba alacağı için eşim borç olarak ona verdi parayı.güya toparlayıp geri verecekti kaynım.şurda 2 haftam kaldı hala kaynımdan ses yok geri vermiyor çocuğumun doğum parasını.bugün eşime konusunu açtım, aniden doğum yapmak zorunda kalırsam ne yapıcaz dedim, bakıcaz bulucaz artık bi yerden allah büyük dedi.sırf karnımdaki safiye yansımasın diye sesimi çıkarmadım tartışma çıkarmadım ama içim içimi yiyo ne yapıcam bilmiyorum. :26:

dertler bir değil ki!

Cnm hareket etmese de sertleşebiliyor o sertleşme rahimin kasılması, sertleştiğinde bebek hareketini de hissedemezsin haliyle, sertleşme uzun sürüyor mu ya da sık sık oluyor mu?

canım bugün tüm gün sertleşti yani neredeyse.alt kısmımdan da daha önce girmeyen sızı girdi 3-4 defa.ama düzenli değil.

çok saçma ya ne biçim özel hastane orası. yeni doğum yapmış kadının yanına öle bi dünya insanın toplanmasına nası izin weriolar. hastaneyle konuş böle bi gewşeklikleri warsa da dediğin gibi git dewlette yap için rahat etsin. bide az önce okudum başkasının çocuğunu öwüolar fln die. Yani Allah korusun senin çocuğunda bi rahatsızlık olsa sewinicekler mi bu nası kafa yapısıdır. sanki bi tek senin o çocuk ewlenirken çeyizinde miydi töwbe töwbe... bi tek senin genlerini taşımıo ya o bebek. kusura bakmada çok gariplermiş ya :))))

hadiborazacığım...yazını okuyunca sinirlerim depreşti..bizimde doğum parasını kardeşine vermişti eşim ama 1 hafta önce dırdır ede ede aldırdım geriye parayı...bide benden habersiz vermişti...düşün artık..bizim eşler aynı fabrikanın ürünleri gibi..Allah'ım o kadar iyi niyetlilerki 21. yüzyılın robin hoodları...:)

almina canım kıyaslamalar havalarda uçuşacak bak görürsün....hastane heralde doğum olduğu için bu kadar toleranslı...o akşam yanımda eşim anası 2 kardeşi falan hep vardı gece 1 lere kadar durdular..bana sürekli nst takılıyo falan 2 dakka çıkıp gene doluşuyorlar içeri falan..ilgili olduklarından değil...ama bşında özel olan herşeye karşı ilgileri var...o kadar kişi yanımdaydı..sabahına kasaya gidiyorum ama maaşımı daha almamıştım 235 tl tuttu 1 gece kalmak..kasaya kimse gelmedi benle herkes kapıda bekledi...maaş kartımla ödemiştim..işte böyle olunca samimişyete falan hiç bişeye inanmıyorum

walla kızlar ben anlamıyrm bu insanları. bizde kayınwalidemle pek anlaşamıyrz başlarda çok iyiydik sonra nerde tekerine çomak soktuysam gelin çıkarken almaya bile gelmediler beni durup dururken. düğünümdede olay çıkardılar. düğünümün bi saatini gelin odasında ağlayarak geçirdim başka bi kız olsa gelinlikle kaçar giderdi. ayrıntıya girmeden anlatıyrmda burnumdan getirdiler kısaca düğünümü. eşimde saolsun benden yana çıktı bayram seyran dışında görüşmek istemediğimi belirttim eğer kabul etmezsende boşanabilirz dedim sonuçda çocuk fln yokken arada ayrılmak en mantıklısı die düşündüm eşimi çok sewmeme rağmen bu fikri sürdüm ona. Ama hep diyrm ben eşimden razıyım her konuda Rabbimde ondan razı olsun. hiç ezdirmedi beni hep beni sawundu.tek laf ettirmedi. hamile olduğumu öğrendikden bi hafta sonra eşimin askerliği çıktı mecbur gitmesi gerekiodu artık ertelicek şansı kalmamıştı. tabi hamileyim çalışmıyrmda ewimiz kira. kendi anneme taşındım. eşim askere gidiceği akşam beni eliyle anneme bıraktı gece ordan bindi gitti askere. hiç unutmam böle balkondan bakakalışımı arkasından.neyse ben yine acıdım dedim annesidir anadır bende anne olucam aradım sordum eşimden haber werdim onlara. ama bi kere de onlar arayıp demediler kızım bak eşin askerde bi eksiğin gediğin warmı bi ihtiyacın war mı. ewimin kirasını doktorumun masrafını iğneden ipliğe tüm ihtiyaçlarımı annem babam kardeşim karşıladı saolsunlar. ben öldüm mü kaldım mı bebek nasıl fln hiç umurlarında olmadı. ha biliyrm ki doğumda koşa koşa gelirler torunlarını görmeye hiç bişi olmamış gibi. bide sahiplenirler böle bizim torunumuz biz erkek tarafıyız fln die ama Rabbim kalplerine göre wersin beddua etmem eşim onların çocuğu döner gelir eşimi bulur Allah korusun. ama yüzde wermem tawrımı koyarım. hiç bi konuda söz sahibi olamayacaklarını bilirler o da onlara yeter. efkarlandım walla gece gece :)))

walla cnm halaya gelmişler resmen :))) o kadar düşünüolar başını bekliolar hastanede ama iş ödemeye gelince herkes toz duman.göstermelik demek ki . soran eden olunca bütün gece başını bekledik demek için gelmişler heralde...

aiseciğim benimde eşim mesaide şuan..bende o gelmeden uyuyamıyorum:) zaten duygularımda depreştiya uyuyamam ben:)

alaminacığım neler yaşatmışlar..ya işte insanın huzurunu kaçıran yine insan...böyle torun olacak diye yaklaşma çabaları nasıl bana yapmacık ve yavan geliyor anlatamm....birazda dengeli olsunlar tavırlıysa tavırlı..iyiyse hep iyi olsunlar...işlerine gelince bi öyle bir böyle insanı yoruyorlar artık..bende duygularımı çok yoğun yaşarım ya çokseverim yada nefret ederim..hayatta iyi davranamam le kırıldıysam yapım böyle..o yüzden katlanamıyorum..bende onlar gibi olsaydım körler sağırlar birbirini ağırlar geçinir giderdik...inşallah diğer kardeşide evlenir eşiminde düşerler yakamdan..canım işte başımda durmaya gelmişler..daha doğrusu başımda uyumaya...geldi uyudu kv..yedi içti..bide yemekleri beğenmedi:)...sabahta ne zaman çıkıcaz deyip durdu:) iş para ödeme olayına gelince bırak koridorda beklemeyi..dış kapıya yöneldiler:) zaten kv demde hep yoktur..benimle hastaneye gelir yemeğini yol parasını mecbur ben öderdim hamileliğim ilk zamanlarında...onda bi kere bile var olmamıştır...

Son düzenleme:

bende aynı şeyi düşünüyrm işte ya iyi ol ya kötü. benim yüzüme gülüpde arkamdan konuşma. eşimde askerden geldi ya şimdi yol yapmaya başladılar eşime. adam askerdeyken nerdeydiniz.bu kız aç mı tok mu. bide bizimkiler parayla insan satın almaya çalışırlar.eşime demişler geçenlerde senin telefonda eskimiş yeni bişi alalım sana. 5 yaşında ya benim kocam bi telefona satıcak karısını :))))

facede yokum ama olayım hemen :)))

ol ol...

aman ivanka ya boşver efkarlanmayın şimdi benide döktürmeyin:) inşallah hayırlısı ile sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım bende eşimle doğuma gidicem kimse yok yanımızda:) tek başımıza bişeyde bilmiyoz bakalım ne olacak:) olmadı sen görümceni benim yanıma refakatçı gönder heheeee:)))

cnm aşkolsun ben geliim refakatçi istersen o heyecanla bende yanı başında doğururm heralde :))) elele werip beraber doğururuz :))

:)) canım ya ne güldüm...seninkilerde eşinin doğduğu tarihte kaldılar galiba:)) telefonu bari vertu alsınlar..Allahım zihniyete bak:)..bizimkilerde para pul olmadığından oğluna arada yemek yapıp gönderiyor:) öyle hatırlatıyor kendini....gerçekten canım sizinkiler paraya abanıyor bizimkilerde çocuklarını küçücükten çalıştırıp sefil bi hayat yaşatmışlar. hayvanlardaki anne babalık yok onlarda. bi kerede karakterli olsunlar tek istediğimiz bu aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…