2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım sağol şimdi iyice harekete geçti elhamdülillah:)

mutsuzmutlu neyyyyy doğuran değilde refakatçılar mı yiyior..şimdi daha çok gıcık oldum:) bide benim paramla yiyip içecek oralarda..iyi oldu öğrendiğim... hastanede öğrenseydim yemek işini orda kudururdum sinirime..yiyip içeceğimden değilde..ben kaç ay çalışmışım o sefasını sürecek..katlanamazdım..canım inan söylüyorum utanırım ben öyle şeylerden rahat edemem diyorum annemin kalmasını istiyorum diyorum..ne var ki ben bakmam diyor..oldu bide bak canım yani....eşimide kırmak istemiyorum, sabret kabul et diyor..ben sert konuştuğumdan eşime dedim sen konuş; onun konuşmaya niyeti olmayıncada söyledim ama takan yok..çok sinir bozucu durum.ç.zorla gelip kalacak canım..zorla..eşimde sürekli benim annemii babamı sevmedin diyor..kendi eşimle aramı bozucam onların yüzünden...eşimde saf kalpli..onlar sana yardımcı olmakm istiyor diyor...yardım ve onlar birbirine uzak iki kavram .

eşine söylemedin mi canım bunları? bence eşin söylesin gelme senin ne işin var kalabalığa gerek yok desin.

aptal şey seni mi kıskanıyor ne. özelde onların rahatını havasını gördükçe daha çok sinirlerin bozulur en iyisi devlet havalarını söndür elaleme hava atıyorlarmış ya.

evet görcem onları devlet hastanesinde güvenlik görevlisi azarlayınca görücem:) son ana kadar özelde yapacağımı bilsinler bari:)

Allah Allah hiç böyle görümce görmedim
benimkiyle aramız fena değil iyi anlaşırız, yinede ne o ne ben görüşmek isteriz
evet canım ben ilk doğumumda jimerdeydim, en çok hatırladığım açlık, 24 saat hiç bişey yememiştim
sonrada ekmeksiz çorba ertesi günde sadece puding verdiler
ama sezeryan benim, normal doğuranlar yiyordur herhalde

canım Allah sana sabır versin, bu nasıl bir yüzsüzlüktür ya. istemiyorum diyorsan, istemiyorsundur. hele bebek için söyledikleri. tövbe Allahım ya. merak ettim, görümcen kaç yaşında? yaş farkı var mı aranızda? valla aklıma gelen tek şey kıskanması..

bence için ve gönlün nerede rahat edecekse doğumunu orada yap. özelde yapıp strese gireceğine.. ama devlette de güvendiğin bir yer bulman önemli canım. Allah korusun ama bir komplikasyon durumunda iyi müdahale edebilecek bir yer olmalı. ben olsam gayet net bir şekilde istemediğimi ve asla kabul etmeyeceğimi söylerdim. eşine bebek özürlü mü diyen birini yanımda tutamam de. bundan iyi sebep olabilir mi? doğumdan sonra da bebeğin şurası şöyle mi acaba dese senin lohusa halinle aklına fit sokar, tüm moralin kaçar. bunu sana kimsenin yapmasına izin verme bence. gerekirse hastane ile konuş tek refakatçi alıyoruz diye düzeltsinler.

bide bekar kız, ne anlarmış doğumdan kanamadan falan
herkesin kendi anası kalıyor

eşine söylemedin mi canım bunları? bence eşin söylesin gelme senin ne işin var kalabalığa gerek yok desin.

eşime söyle dedim..ama eşim ne var kalsın meraklı diyor..merak edilecek neyi olabilir ki..komşumuzun kızının bebeği ölmüştü 24 haftada doğurtarak aldılar..annesi kalamadığından yanında refakatçı ben kaldım ne kadar zor..bez bağladım..kan temizledim o kadar kolay olmuyor..merak edilecek hiç bişey yok ki...bebeği sevmek istiyormuş ama daha yeni doğmuş bebek oyuncak mı ya..eşim konuşmayınca ben konuştum..ama nafile anlamıyorlar anlamıyorlar..beni sinirden kudurtuyorlar burda. anlatıyorum nevar ki diyor.ağzını büze büze ...çakıcam elimin tersiyle bi gün o olucak

beni deli etmek istiyorlar kızlar; 24 yaşında..kazık kadar kız...cahil desem değil..çok bilmiş...ben hastanedeki kadınada sinir oldum; bana sormadan evet dediği için..illaki kalmak için elinden geleni yapacak...ağzındaki laf sürekli ne var ki ne var ki..artık muhatap olmak istemiyorum ama gün yaklaştıkça sinir katsayım artıyor..geceleri onun yüzünden wc ye kalkınca bi daha uyuyamıyorum...ben bbu kadar kalın kafalı bi insan görmedim... rahat ettirmicem onu....bu arada doğum yapacağım hastane kadın hastalıkları üzrine..iyi bir hastane eğitim araştırma hastanesi...ama nihayetinde devlet hastanesi...y,nede kötü bi yer değil..

kabakciceğim beni doğumdan sonrada sinir edecek başka bebeklerle kıyaslayacak falan...biliyorum bir sürü laf söyleyeceğini..i,nşallahda söyler...bi dahada göremez yeğenini

Son düzenleme:

Güldürdün beni ivanka yaa.. çakmak lazım da tut kendini:) patavatsız insanlara karşı sende patavatsız olacaksın deki sen yapıyon mu yapamıyorum ama senden de küçükse yapman kolay olur.

hastanede de patavatsızlık edip canımı sıkacaksan gelme lohusalık hali sinirlenir bi laf ederim ikimizde kırılırız ben uyarımda şimdiden de. yada kayın validene deme durumun varsa laf arasında anne kızın gelmek istiyor ama hiç uygun olmaz sende doğumdaki durumu biliyon ben gelme dedim ama gelecem diyor beni anlamıyor de.zaten 2 güne eve dönücez hastanede niye sefil olacak de.

canım anlattığın profildeki biri kıyaslar, senin de sinirlerini bozar. gördüğüm kadarıyla hiç laftan anlamıyor. sanırım derdi özel hastane diye gelip refakatçilik yapmak, ortamı görmek, sonra da havasını atmak.. ay sanki tatile çıkılıyor.

hadi cnm gözün aydın oynamaya başlamış minik :)) Aklım sendeydi sürekli. naptın die. sewindim senin adına :))

canım çok sağol Allahu teala razı olsun. minnak kızım korkuttu beni elma yiyince oynama başladı şımdi yine durdu ama artık korkacak bişi yok değilmi?

aiseciğim kv demde gelmek istiyor..keşke 3 kişi kalsa dedi..ben tüm bursayı doğumuma davet ediyorum:))) kvdem de görümcemle aynı fikirde..anlayışı kıt onunda...hayatta anlamaz..oda gelmek istiyor ya:) akbabalar..yaklaştırmıcam onları yanıma... herşeyi anlattım dedim orada bir sürü problem olacak...herşeyi biliyor..annem benimle uğraşırken o çocuğa bakacakmış..oyuncak olsun istemiyorum oğlum...siz ilgilenemezsiniz diyor...ben desem ne olur eşim izin verdikten sonra..bide ben hamileyim ya..beni aşırı sinirli buluyolar eşim yengene aldırma sen öyle arada sinirleniyor demiş...ilk yeğenim kalıcam ben diyor:) keşke herşey çizgi filim olsa..minicik roketle uzaya gönderebilsem ..uçurumdan atsam ama ölmese..ama ordan çıkması yıllarını alsa:))))

canım çok sağol Allahu teala razı olsun. minnak kızım korkuttu beni elma yiyince oynama başladı şımdi yine durdu ama artık korkacak bişi yok değilmi?

korkma canım olur öyle arada.. bazı günler hareketleri yavaşlayabiliyor bebeklerin. elinle şöyle hafifçe pıt pıt karnına vursana, doktor bana öyle demişti. pışpışlar gibi.. arada yap, tepki veriyorlar ona genelde.

üzme kendini cnm. Allah herkesin kalbine göre wersin. kötü niyet ile kendileri kaybederler. hem rüyaların tersi çıkarmış demek ki sapasağlam taş gibi bi ewlat dünyaya getireceksin :))) ayrıca ben hiç bi yerdede iki refakatçiye izin werdiklerini duymadım onun için takılma sen buna zannetmiyrm iki kişiye tamam olsun diceklerini. birde diyelim ki pansuman fln yapıcaklar refakatçiyi bile dışarı çıkartıolar hemşire ile sen kalıosun sadece oda da. hadi warsayalım ki dışarı çıkarmadı görewli sen sölersin sonuçda senin özelin dışarı çıkarılmalarını istersin. birde ben anlamıyrm bu insanlarda hiç mi Allah korkusu yok böle şeyler yapıolar... Rabbim sabır wersin sana :)

Slm kızlar
Öncelikle doğum yapan tüm anneleri tebrik ediyorum, Allah uzun sağlıklı ömürler versin bebişlere
Bebeğin hareketlerinde tuhaflık hissederseniz mutlaka doktorunuza başvurun kızlar, son zamanlarda hareketleri çok önemlii. Geçen hafta ben de tedirgin olmuştum hemen gittim nstye girdim ve rahatladım, doktorum da günde en az 20 25 kez hareket ediyorsa sorun yok ama yine de farklı hissedersen gel dedi, çok şükür bu aralar kıpır kıpır yine ve hala gelmeye niyeti yok
Nişanı gelen bir arkadaşımız var galiba, su veya sancıyı beklemeden doktoruna haber ver cnm.
Ben zaman gectikce cok tedirgin oluyorum, iyice stres bastı buaralar, doğursak da kurtulsak hayırlısıyla :2:
Geçen cuma 3 bucuk kıloydu doktor tam tarıhını beklerse 4 kılo olcak ve bu durumda sezaryen öneriyorum ben hastalarıma dedi ayrıca kafası da ultrasonda 41 haftalık cıktı bu da zorlayabılırmıs şuan tek dileğim bi an önce gelmesi :26:
Canım görümcene tepkını o manyakça lafları söylediğinde koysaydın keşke, ayrıca nerde istiyosan orda dogurmak hakkın kımseye göre hyatını yönlendirme, ayrıca annen ve eşin haricinde 3. Bir refakatcıye nasıl ızın verıyor hastane anlamadım:26:

Allahda seni güldürsün emii:) eşin hatalı burada. senin kız başına ne işinvar demeli.ama sen laf arasında dediğimi de canımı sıkma hastanede de lohusalıkla napacağım belli olmaz de:)
madem öyle kaçış yok çekeceksin arkadaşım sende surat as yüz göz yap.geldiklerine geleceklerine pişman olsunlar sonrada lohusalıkdan öyle davranmışım dersin:)

Okurken ben strese girdim Allah sabır versin gerçekten. Git devlette doğur rahat edersin. Devlette de hiçbirşey olmuyor. Hatta bazı açıdan daha bile güvenli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca ille iki kişi kalacaksa söyle eşine birisi o olsun..

yok cnm merak etme. Anlıyrm seni insan telaşe kesilio herşeye.bende bazen bi saat oynamasa başlıyrm bu cadı nie durdu die korkmaya :))) şimdi oynamayınca telaşe ediyrz yarın öbür gün ayaklanıncada bi otursa yerine die iç geçiricez :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…