canım sağol şimdi iyice harekete geçti elhamdülillah:)canım hareket etmiş işte, üzülme bence, git acile ozaman nst çekerler için rahatlasın
ivankacım baharda yapacaktın dimi sen? bende oraya gidiyordum , geçen ay hastalandık oğluşla, salgın varmış, sürekli
kusuyordum acilde serum bağladılar antibiyotik verdiler, dedimki benim doktorum burda haber verin, sancımda var
ne gelen ne gien ne bakan, kuzenimin arkadaşıda doğum yaptı orda dikişleri tutmamış, defalarca gitmiş gelmiş, ne acılar
çekmiş, yani pek iyi anlatan yok, yani 1100 1200 çok o hastaneye
zaten doğum yapanı aç bırakıyorlar refekatçi yiyor bir tek
ben çekirgede nuray nereze gittim, kabul etti Allahtan orada doğum yapıcam bilmiyorum artık
temizliği ilgileri nasıl şansımıza, özel odada o gün boşsa veriyorlarmış, önceden tutulmuyormuş, oda şansıma artık
görümcende çok patavatsızmış, öyle rüya gerçekten gördüyse bile hamile kadına söylenmez
sen diyemiyormusun sadece annem kalsın ben çıplak olcam rahat edemem diye, zorla kalcak halleri yokya
artık olay benim rahatımı geçti onları rahat ettirmek istemiyorum...sevgi biraz emek gerektirir...üzerimizde maddi manevi bir katkıları yokken..mutlu günümdede gelmesinler istemiyorum...(( ultrason resimleri vardı daha 400 gr. dı oğlum..yaratığa benziyor falan dedi..ne kadar komik değil mi:) 400 gr. bi çocuktan söz ediyoruz. bunları unutamıyorum.
aptal şey seni mi kıskanıyor ne. özelde onların rahatını havasını gördükçe daha çok sinirlerin bozulur en iyisi devlet havalarını söndür elaleme hava atıyorlarmış ya.
mutsuzmutlu neyyyyy doğuran değilde refakatçılar mı yiyior..şimdi daha çok gıcık oldum:) bide benim paramla yiyip içecek oralarda..iyi oldu öğrendiğim... hastanede öğrenseydim yemek işini orda kudururdum sinirime..yiyip içeceğimden değilde..ben kaç ay çalışmışım o sefasını sürecek..katlanamazdım..canım inan söylüyorum utanırım ben öyle şeylerden rahat edemem diyorum annemin kalmasını istiyorum diyorum..ne var ki ben bakmam diyor..oldu bide bak canım yani....eşimide kırmak istemiyorum, sabret kabul et diyor..ben sert konuştuğumdan eşime dedim sen konuş; onun konuşmaya niyeti olmayıncada söyledim ama takan yok..çok sinir bozucu durum.ç.zorla gelip kalacak canım..zorla..eşimde sürekli benim annemii babamı sevmedin diyor..kendi eşimle aramı bozucam onların yüzünden...eşimde saf kalpli..onlar sana yardımcı olmakm istiyor diyor...yardım ve onlar birbirine uzak iki kavram .
mutsuzmutlu neyyyyy doğuran değilde refakatçılar mı yiyior..şimdi daha çok gıcık oldum:) bide benim paramla yiyip içecek oralarda..iyi oldu öğrendiğim... hastanede öğrenseydim yemek işini orda kudururdum sinirime..yiyip içeceğimden değilde..ben kaç ay çalışmışım o sefasını sürecek..katlanamazdım..canım inan söylüyorum utanırım ben öyle şeylerden rahat edemem diyorum annemin kalmasını istiyorum diyorum..ne var ki ben bakmam diyor..oldu bide bak canım yani....eşimide kırmak istemiyorum, sabret kabul et diyor..ben sert konuştuğumdan eşime dedim sen konuş; onun konuşmaya niyeti olmayıncada söyledim ama takan yok..çok sinir bozucu durum.ç.zorla gelip kalacak canım..zorla..eşimde sürekli benim annemii babamı sevmedin diyor..kendi eşimle aramı bozucam onların yüzünden...eşimde saf kalpli..onlar sana yardımcı olmakm istiyor diyor...yardım ve onlar birbirine uzak iki kavram .
eşine söylemedin mi canım bunları? bence eşin söylesin gelme senin ne işin var kalabalığa gerek yok desin.
eşime söyle dedim..ama eşim ne var kalsın meraklı diyor..merak edilecek neyi olabilir ki..komşumuzun kızının bebeği ölmüştü 24 haftada doğurtarak aldılar..annesi kalamadığından yanında refakatçı ben kaldım ne kadar zor..bez bağladım..kan temizledim o kadar kolay olmuyor..merak edilecek hiç bişey yok ki...bebeği sevmek istiyormuş ama daha yeni doğmuş bebek oyuncak mı ya..eşim konuşmayınca ben konuştum..ama nafile anlamıyorlar anlamıyorlar..beni sinirden kudurtuyorlar burda. anlatıyorum nevar ki diyor.ağzını büze büze ...çakıcam elimin tersiyle bi gün o olucak
beni deli etmek istiyorlar kızlar; 24 yaşında..kazık kadar kız...cahil desem değil..çok bilmiş...ben hastanedeki kadınada sinir oldum; bana sormadan evet dediği için..illaki kalmak için elinden geleni yapacak...ağzındaki laf sürekli ne var ki ne var ki..artık muhatap olmak istemiyorum ama gün yaklaştıkça sinir katsayım artıyor..geceleri onun yüzünden wc ye kalkınca bi daha uyuyamıyorum...ben bbu kadar kalın kafalı bi insan görmedim... rahat ettirmicem onu....bu arada doğum yapacağım hastane kadın hastalıkları üzrine..iyi bir hastane eğitim araştırma hastanesi...ama nihayetinde devlet hastanesi...y,nede kötü bi yer değil..
kabakciceğim beni doğumdan sonrada sinir edecek başka bebeklerle kıyaslayacak falan...biliyorum bir sürü laf söyleyeceğini..i,nşallahda söyler...bi dahada göremez yeğenini
sağol canım. bakalım eşim gelecek bi acile gidelim 1-2 vuruyor ama genede korkuyorum.
hadi cnm gözün aydın oynamaya başlamış minik :)) Aklım sendeydi sürekli. naptın die. sewindim senin adına :))
canım çok sağol Allahu teala razı olsun. minnak kızım korkuttu beni elma yiyince oynama başladı şımdi yine durdu ama artık korkacak bişi yok değilmi?
kızlar eklemeyi unutmuşum..hamileliğim boyunca bi kere bile görümcem çocuğumu sağlam görmedi rüyasında gelip gidip bana..ya sakat gördüğünü ya yüzü parçalanmış gördüğünü ya özürlü gördüğünü söyleyip duruyordu..ben hamile bi bayanım ister istemez üzülüyorum böyle bişey denir mi..akıllı bi insan bunu der mi Allah aşkına söyleyin..geçen günde gelmiş herkesin bebeği kıpır kıpır seninki az kıpırdıyor..özürlü olmasın iyi kontrol etti,r doğunca..birinin çocuğu öyleymiş dedi...çok çaresiz kaldım..sonuçta her hamilelik bir mi allah aşkına..azıcık yerde içimde çocuk ayaklanıp yürüyecek hali yok ya....doktorda 10-12 kere hareket ediyorsa normal dedi...hatta bir kere bile hareket etmesi normal her çocuğu karakteri sonuçta dedi...
aiseciğim kv demde gelmek istiyor..keşke 3 kişi kalsa dedi..ben tüm bursayı doğumuma davet ediyorum:))) kvdem de görümcemle aynı fikirde..anlayışı kıt onunda...hayatta anlamaz..oda gelmek istiyor ya:) akbabalar..yaklaştırmıcam onları yanıma... herşeyi anlattım dedim orada bir sürü problem olacak...herşeyi biliyor..annem benimle uğraşırken o çocuğa bakacakmış..oyuncak olsun istemiyorum oğlum...siz ilgilenemezsiniz diyor...ben desem ne olur eşim izin verdikten sonra..bide ben hamileyim ya..beni aşırı sinirli buluyolar eşim yengene aldırma sen öyle arada sinirleniyor demiş...ilk yeğenim kalıcam ben diyor:) keşke herşey çizgi filim olsa..minicik roketle uzaya gönderebilsem ..uçurumdan atsam ama ölmese..ama ordan çıkması yıllarını alsa:))))
aiseciğim kv demde gelmek istiyor..keşke 3 kişi kalsa dedi..ben tüm bursayı doğumuma davet ediyorum:))) kvdem de görümcemle aynı fikirde..anlayışı kıt onunda...hayatta anlamaz..oda gelmek istiyor ya:) akbabalar..yaklaştırmıcam onları yanıma... herşeyi anlattım dedim orada bir sürü problem olacak...herşeyi biliyor..annem benimle uğraşırken o çocuğa bakacakmış..oyuncak olsun istemiyorum oğlum...siz ilgilenemezsiniz diyor...ben desem ne olur eşim izin verdikten sonra..bide ben hamileyim ya..beni aşırı sinirli buluyolar eşim yengene aldırma sen öyle arada sinirleniyor demiş...ilk yeğenim kalıcam ben diyor:) keşke herşey çizgi filim olsa..minicik roketle uzaya gönderebilsem ..uçurumdan atsam ama ölmese..ama ordan çıkması yıllarını alsa:))))
canım çok sağol Allahu teala razı olsun. minnak kızım korkuttu beni elma yiyince oynama başladı şımdi yine durdu ama artık korkacak bişi yok değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?