ohh maşşallahh miamoremeanlaşılan bende artık 2 tane yumurda yiyecem sabahları. canım bu arada nasıl gidiyo annelik alıştınızmı birbirinize
:)) canım ya ne güldüm...seninkilerde eşinin doğduğu tarihte kaldılar galiba:)) telefonu bari vertu alsınlar..Allahım zihniyete bak:)..bizimkilerde para pul olmadığından oğluna arada yemek yapıp gönderiyor:) öyle hatırlatıyor kendini....gerçekten canım sizinkiler paraya abanıyor bizimkilerde çocuklarını küçücükten çalıştırıp sefil bi hayat yaşatmışlar. hayvanlardaki anne babalık yok onlarda. bi kerede karakterli olsunlar tek istediğimiz bu aslında...
çok sağol canım böyle faydalı bilgilerin devamını bekliyoruz...ben emziremicem altını bile almakta zorlanıcam gibi geliyor...çok küçükler ya korkuyorum..
MaşAllah :) demek ki doğruymuş :)))) anne sütünden sonra insanın ihtiyacı olan tüm besin öğelerini içeren tek besin kaynağıymış. ama sen bayağı şanslıymışsın cnm kümesden sofraya :))) 4 kilo üstü olunca sezeryan oluo direk diye duymuştum senin ki normal miydi sezeryan mıydı ? cnm merak ettim..
öyle bir kural yok, ama elbette kilolu bebekler anneyi cok zorlar, bebek de cikmakta zorlanir. Benimki sezeryan idi.
hicccc bisi olmaz merak etme Allahim bunu sana icgüdsel bi sekilde vermis, bebeisin gelince ortaya cikicak Hem emzirecen hemde altini alican hatta cicilerini giydircen hergün degisik degisik...
Kızımız eva saat 21.06da sezeryanla aramıza katıldı darısı diğer tüm bekleyen annelerin başına..ikimiz de iyiyiz alıyor biraz kızım sütüm geldi ama pek emmiyor kerata:)normal olması için zorladık ama rahmim ters oldugundan bebek kanala yerleşmedi çok agrı çektim kızlar böyle bişi yok sabaha karsı vakumla bagira bagira doğururdun ama çok kesin olurdu dediler düzenli sancılar yoktu hayırlısı buymuş..normal çok istiyordum kısmet böyleymiş
kızlar bişey sorucam. bebeğim sat 12.30 dan beri neredeyse hiç durmadan hareket ediiyor ve bu hareketler canımı yakıyor artık.. hiç bu denli uzun olmamıştı. normalmidir. yoksa bu hareketlerm doğumun habercisi olabilirmi. vajinama ayrı kaburgalarıma ayrı baskı uyguluyo resmen
Kızımız eva saat 21.06da sezeryanla aramıza katıldı darısı diğer tüm bekleyen annelerin başına..ikimiz de iyiyiz alıyor biraz kızım sütüm geldi ama pek emmiyor kerata:)normal olması için zorladık ama rahmim ters oldugundan bebek kanala yerleşmedi çok agrı çektim kızlar böyle bişi yok sabaha karsı vakumla bagira bagira doğururdun ama çok kesin olurdu dediler düzenli sancılar yoktu hayırlısı buymuş..normal çok istiyordum kısmet böyleymiş
ayy ivanka alamina ne güldürdünüz bugün benii:) ay çeşit çeşit bunlar napıcan:) ben yazamıyom bizimkilerin maceralarını olurda eşim denk gelir okur die:) boşverin ya.. ben geçde olsa anladım takmamaya gayret edin kızlar. benim yanımada gelin 3müz berabercek doğuralım bebişlerimizi alalım kucağımıza:) sonrada kv ve görümcelerin maceralarını anlatırız :) hehe:)
evcilkuş benim çok hareketli olmadığından yorum yapamayacağım ama annem burda ona sordum..biraz uzansan..dinlenmeyi denedin mi? doktoruna bu satte ulaşabilir misin acaba?
alamina canım ya yazdıkların güldürdü beni yine:) kv dendeki tavıra bak:) o kadar varlık içinde bi kez bile ihtiyacını sormamışlar..vicdan herkeste bulunmuyor işte...kv delerde sıfır evde oturma merakı oluyor..sanki bize yalı satın almışlar gibi:) istediğimiz az bi karakter o da onlarda bulunmuyor malesef...aradığımız karaktere şuanda ulaşılamıyor:)
yok ulaşamam anca acile gideriz biraz daha devam ederse.. uzanıp dinlenmek en mantıklısı sanırım.. teşekkür ederim çok çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?