canım netimde koptu gitti kvmden konuşunca :)))) woltran gibi birleşip doğuralım walla :))))
doğuralım:) çoğalalım...yenelim kvleri..:)
doğuralım:) çoğalalım...yenelim kvleri..:)
yok ulaşamam anca acile gideriz biraz daha devam ederse.. uzanıp dinlenmek en mantıklısı sanırım.. teşekkür ederim çok çok
idrarımda protein kaçagı varmışbaşka böle oln varmıki acaba ?
idrarımda protein kaçagı varmışbaşka böle oln varmıki acaba ?
tatlım günaydın, bende de var 2 aydır sürekli tahliller testler yapılıyor. değerin kaç çıktı? 24 saatlik idrar verdinmi test için?
Ben de yok ama duyuyorum gebelikte görülebiliyor protein kaçağı, diyet mi verdi doktor, tansiyonun nasıl?
bende dun saptandı protein kaçagı 500 mg/dl böbreklerimdeki agrı nedenıyle ıdrar testı yaptırmıstım 24 saatlik idrar vermedim cuma gunu tekrar ıdrar testı yaptırcaz bu gebelik zehırlenmesı oluyor degılmi?
hakkaten o ne biçim soru seni sezeryana yönlendirmek istiyor gibi geldi banada. tabiki sezeryan yapılınca daha çok prim alıyorlar , günahı boynuna ama pek masum bir soru şekli değil bence canım.kızlar dün doktor kontrolüm vardı çok şükür iyi geçti 38 bitmek üzere bana hala normal mi sezeryan mı söylemiyor. en sonunda sordum doğum şekli ne zaman belli olacak diye. normal doğum yapmana bi engel görünmüyor ama normal yapacak kadar dişlimisindir diye sordu. yani bu soru bana çok saçma geldi ben o acıyı bilmiyorum ki ilk bebeğim size ne diyebilirim dedim. işlerine geliyo sezeryan bunların valla..kes al bittiiiii.sizin doktorlarınız da korkuttu mu bu şekilde sizleri merak ediyorum tek benim dr da mı var bu olay
hakkaten o ne biçim soru seni sezeryana yönlendirmek istiyor gibi geldi banada. tabiki sezeryan yapılınca daha çok prim alıyorlar , günahı boynuna ama pek masum bir soru şekli değil bence canım.
al benden de o kadar birde bebeğim küçük biraz.küçük bebekler biraz zor doğar diyerek bunu da ekledi yani..bakalım artık hepimiz için hayırlısı neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?