2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar hepinizi ve pek tabi bebişlerinizide çok öperekden yatmaya geçiyrm. iyi geceler hepinize :))) rüyamda kv görmezsem iyi :))))

yok ulaşamam anca acile gideriz biraz daha devam ederse.. uzanıp dinlenmek en mantıklısı sanırım.. teşekkür ederim çok çok

canım kaçıncı haftadasın? benimde etmiyordu şimdide durmuyor korkack bişey yok aynı hem alta hem üste baskılıyo hemde ama sancım çok az. hareket etmesi iyi yani:)

:))) canım üç tane son aylarına gelmiş hamile bayanı yanyana savaş kıyafetleriyle hayal ettim birden...:))) eşimde 5 dakkaya evdeymiş(uyumadım demiştim eşime adam huylandı yazık:)) diyoki eve gelince ben uyucam çok uyklum var sende yatarsın dedi..bende şaka olsun diye; benim aksine hiç uykum yok dedim..şimdi merakla eve geliyordur; yine neye dadandı bu ivanka diye: yaşasın kötülükkkk) ..ben çıkıyorum kızlar...iyi geceler bebişlerinizle tatlı rüyalar.koskocaman öpüyorum...

Günaydın kizlaaaaaar...
Bugün guzel bir gun olacak insallah... bugun dogurmayanlar öz kasim annesi olacak artik... tabi aralik ayina kalmazlarsa...

Maasallah gece muhabbet olmus :) kv ve görümcelerin yaptiklarini şaşıracak okudum iyi ki eşim tek çocuk dedim vallahi. Ivanka devlette dogum yapmak daha mantıklı bence de. Allah sabir versin hepinize.

Günaydın kızlar dün vajinal muayene oldum ve dr 4 kasımı bekleyelim 40. Haftayı dolduralım dedi. Muayeneden 4 saat sonra kan geldi baya damla damla.. Gece garip sancılar çektim. Dr eğer sancılar bu hafta artarsa bebek gelir ama sancılar olmazsa 40. Haftadan sonra seninle konuşucam dedi aceba sezeryan mı yapalım dicek? Hayırlısıyla şu bebek gelseydi ya...

günaydın anneler,vuslata erenler bebeğinizle sağlıklı huzurlu nice yıllara,şafak bekleyenler inşallah Rabbim tez elden bebeklerimize kavuşturur.

tatlım günaydın, bende de var 2 aydır sürekli tahliller testler yapılıyor. değerin kaç çıktı? 24 saatlik idrar verdinmi test için?

bende dun saptandı protein kaçagı 500 mg/dl böbreklerimdeki agrı nedenıyle ıdrar testı yaptırmıstım 24 saatlik idrar vermedim cuma gunu tekrar ıdrar testı yaptırcaz bu gebelik zehırlenmesı oluyor degılmi ?

kızlar dün doktor kontrolüm vardı çok şükür iyi geçti 38 bitmek üzere bana hala normal mi sezeryan mı söylemiyor. en sonunda sordum doğum şekli ne zaman belli olacak diye. normal doğum yapmana bi engel görünmüyor ama normal yapacak kadar dişlimisindir diye sordu. yani bu soru bana çok saçma geldi ben o acıyı bilmiyorum ki ilk bebeğim size ne diyebilirim dedim. işlerine geliyo sezeryan bunların valla..kes al bittiiiii.sizin doktorlarınız da korkuttu mu bu şekilde sizleri merak ediyorum tek benim dr da mı var bu olay

canım benim ilk test yaptığımda 270 çıkmıştı, sonra 580 e fırladı, perinotoloji diye sorunlu gebeliklere bakan bir bölüme yönlendirdiler beni, ordaki kadın doğumcu idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklanabilir dedi, zinnat diye br antibiyotik verdi, onu içtim yeniden test yaptırdım 180 e düştü. beni nefroloji bölümü olarak adlandırılan böbrek hastalıkları böllümüne yönlndirdiler. takip için. ama sonraki hafta yine yükselişe geçti, 350 oldu, sonraki hafta 700 oldu, sonra 811 çıktı en son. böbrek dr u diyorki; bu prtein değeri ile birlikte tansiyon yükselmesi, vucutta şişme, görme bozukluğu, vs gibi şeyler eşlik ederse acil bebeğin sezeryan ile doğurtulması gerekiyor dedi. ama tansiyon takibini sık sık yap, en önemlisi tansiyonun yükselmesin dedi. protein değerinin tek başına yüksek çıkmasını çok fazla önemsemiyoruz, yani ancak 1500-3000 filan olacakki gebelik zehirlenmesi gibi bir riskten bahsedebilelim dedi.
ben 2 saatte bir filan ölçüyorum, yükselişe geçerse acilen hastaneye gidicem doğurtun beni diye, stresli bir dönem ama Allah yardımcımız olsun. yani seninde eğer tansiyonun yüksek değilse e ödem yoksa bariz şekilde korkmanı gerektirecek bişey yok tatlım. zaten senin bebek gelişimini tamamlamış maşallah. benim doğum doktorum 37. hafta bittiğinde hiç risk kalmıyor doğum için diyor onu bekletiyor küveze filan girmesin diye.
kafana ne takılırsa sor sen bana 2 aydır protein uzmanı oldum ben çünkü. özelden cepten heryerden ulaşabilirsin canım.

hakkaten o ne biçim soru seni sezeryana yönlendirmek istiyor gibi geldi banada. tabiki sezeryan yapılınca daha çok prim alıyorlar , günahı boynuna ama pek masum bir soru şekli değil bence canım.

hakkaten o ne biçim soru seni sezeryana yönlendirmek istiyor gibi geldi banada. tabiki sezeryan yapılınca daha çok prim alıyorlar , günahı boynuna ama pek masum bir soru şekli değil bence canım.

al benden de o kadar birde bebeğim küçük biraz.küçük bebekler biraz zor doğar diyerek bunu da ekledi yani..bakalım artık hepimiz için hayırlısı neyse o olsun

al benden de o kadar birde bebeğim küçük biraz.küçük bebekler biraz zor doğar diyerek bunu da ekledi yani..bakalım artık hepimiz için hayırlısı neyse o olsun

küçük bebek nasıl zor doğuyormuş anlamadım. hadi benimkinin kafası büyük en fazla seni o zorlar demişti çatı muaynesinden sonrada küçük bebek için ne gibi bi mazereti var acaba.

dün kontrolümüz vardı..nst de sancım çıkmadı..zaten bu kıpraşık kızçem nst yi anlıyomu nedir uykuya dalıyo..uyandırmak için müzik bile dinlettik
kilosu 3300 olmuş..suyum falan normalmış..haftaya yeniden kontrolüm var..doğuma kadar 3500 olur dedi..acep gününde doğsa 4000 olucakmıydııdoğum için 13.11.2013 tarihine karar verdik..haftaya randevumuzu alıcaz hastaneden..off ne kadar az kaldı yaaa..Allah yardımcımız olsun inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…