2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
günaydın kızlar geçmişi okuyorum 1 küsür sattir ivanka görümcen beni çıldırttı öldüresim geldi duygusal katil oldum burda 1 saate, benimkilerin bariz bi kötülüğünü görmedim şu ana kadar hatta bazen ben nankörlük mü ediyorum diyoorum, maddi manevi eksik çok kaldık onlardan yana tabi ama her kontrolden sonra ne oldu diye arar kv bayramdan önce geldi camlarımı sildi 2 gün önce geldi görümcem mutfak dolaplarımı buzdolabımı indirdi dip köşe temizledi ama gel gelelim torunlarına bu güne kadar bi nevresim bi hastane cıkışı aldı görümcemde kundak gibi şeyler varya cıtcıtlı ondan almış geçen gün, yani bilmiyorum zaten cok aşırı düşünceli değiller o konularda ama benim annem gardolabıınnın yarısını o düzdü büyüyen beşiiğini aldı tam takım falan, eksiklikler yok değil ama tabi bende hiç birşeyime karıştırmıyorum yalnız bariz bir sıkıntı yok sadece cok istemiyorum yeterli gelmiyorlar bazendee art niyetli geliyor bazı şeyler , Allaha havale etmek lazım yapıcak bişey yok mesafe mi aylar yıllar önce koydum zaten kv 5 dkda oturuyor ama ayda 1 yada 2 kere gelir bende 1 2 kere giderim ararken bile cekinir eşim vardiyeli calıstıgı için arar ama sonra ay uyyandırdım mı rahatsız ettim m der madem düşünüyon aramadan düşün dssdgsdgfd

küçük bebek nasıl zor doğuyormuş anlamadım. hadi benimkinin kafası büyük en fazla seni o zorlar demişti çatı muaynesinden sonrada küçük bebek için ne gibi bi mazereti var acaba.

o an sormak aklıma gelmedi ben hala "dişlimisindir" sorusundaydım çünkü:) bi dahaki sefere sorucam mutlaka cevabını yazarım hepimiz öğrenmiş oluruz canım

küçük bebek nasıl zor doğuyormuş anlamadım. hadi benimkinin kafası büyük en fazla seni o zorlar demişti çatı muaynesinden sonrada küçük bebek için ne gibi bi mazereti var acaba.
hakkaten o cümleyi bende ilk defa duydum, küçük bebek niye zor doğsun, onun tam tersini söyler hep doktorlar. ayy neler duyacağız daha acaba.

maşallah canım hadi hayırlısı ne güzel tarihin belli olmuş, darısı hayırlısı ile başıma inşallah. benimde protein kaçağı gibi riskli bir durumum olduğu için hayırlısı ile biran evvel sağlıkla doğsun diye bekliyorum, cumartesi kontrole gidicem bakalım drum bana bir gün söyleyecekmi. ödüm kopuyor aniden tansiyonum yükselirse veya bebeğin hareketi azalırsa diye. onun için hiç stres yapma ne güzel adı konmuş o güne odaklan mutlu mutlu

Herkeslere günaydin ...

Miamorecim senin kiz olaganüstü yetenekler istiyor senden anlasilan :)) minik tombis prenses ..

Bugun doguracak annemi varmi ?? Rabbim yardimcisi olsun ..
Son günler artik yoruyor insani ..hepsi saglikla gelsinler insallah ..
Oglumdan kalan kiyafetler vardi gastane cikisi icin gittim alt üst takim aldim dün haksizlik olmasin yavru kusuma :)
Sükür pazar günüde badana yi yapti yatak odasini esim .. Artik yatagi indirip catidan süslerini nevresimini takacagim .. Onuda yarin yapariz heralde ..

Tprkiyedeki bazi doktorlari anlamak cok güc yaa , insani ne cok kesmeye meraklilar ..
Defalarca söyledim yine söylyeyim kizlar , sakin korkmayin normal dogumdan ... En sagliklisi .. Tabiki özel bir durum yoksa ..
Hemen ayaga kalkiliyor .. Bebekle daha yogun ilgilenme sansim oluyor ..
Neden korkutuyorlar anlamiyorum .. Ben zayif haldr 4 kiloya yakin dogurdum .. Ve kafa cevresi 37 cm idi ..herkes dogurabilir
Hepinize güzel bir gün dilerim , bugun dogurmak isteyenlerede sanci diliyorum :))

Bir arkadas vardi , ismini hatirlayanadim bebegi ters dönen ...ebem bana emekler pozisyonda kafa yerde popo yukarda 15 dak dirdedi günde 3 defa .. Birde sicak yiyeceklrr tüket , bebegi hareketlendirir dedi .. Benimki sükür gecen hsfta döndü yone yerine

İvanka uyandığımdan beri geçmişi okuyorum bir solukta bitirdim o nasıl bi görümcedir öyle yaa öldürüp kaza süsü ver kurtul en temizi ;-) ben de şikayet ediyorum ama seninkinin yanında melek :-D bence hastaneyle konuş çaktırmadan tek bir refakatçiye izin veriyoruz falan desinler olmuyosa da en mantıklısı devlet bence de. Benimkiler de illallah dedirtiyo şimdiden 9 aydır arayıp sormayıp doğuma yakın yanaşmaya her şeyime karışmaya başladılar. Allah kolaylık versin canım.

Selam kasım anneleri

Doğum izinlerinizi almaya başlamışsınızdır sanırım izine 37+0 iken mi çıkıyorsunuz yoksa 37. haftanın sonunda mı ? yasal hak nasıl ?
Bide şubat annelerinde bir arkadaş doğum haftamızın ssk ya da doktor tarafından bildirildiğinden bahsetti böyle bişey var mı ?

Hayırlı Doğumlar

cnm cok rahatlattın beni tşk ederim cok üzülüyordum dünden beri heleki ndn olabilcek sonucları dun internetten okuyunca kendım için ve bebegim için okadar endişelendimki yarınki sonuclarımı ve doktorumun dıceklerını cokmerak edıyorum birde sen nasıl beslenıyorsun ? nelere dıkkat edıyorsun ?

al benden de o kadar birde bebeğim küçük biraz.küçük bebekler biraz zor doğar diyerek bunu da ekledi yani..bakalım artık hepimiz için hayırlısı neyse o olsun

Bebek doğarken bizim kaslarımız güçlü olması gerekiyor ya, yavrularımızın da kasları güçlü olması lazım. 2500 gram falan olan bebek 3500 olana göre daha zor doğabiliyor çünkü daha güçsüz ama şart birşey değil, zor doğacak diye kural yok tabi.. Umarım isteyen herkes zamanında normal doğum yapar Allah gönlümüze göre versin. Herşeyden önemlisi bizim ve bebeğimizin sağlığı tabi.

Son düzenleme:
Skorpion gözün aydin canim belirlenmis kavusma tarihiniz ... Hersey yolunda gider insallah ..

Emtucum ben seni gün gottin saniyordum doktora .. Neye karar verdin ??

Spaydiii ugramis kasim annelerine :)) basilsin subat annesi bebegin nasil , consiyeti ögrendinmi ??

yok yok selayhusm bugün 5 te randevu hala bir bilinmezin içindeyim galiba doktor bana ne düşünüyosun dediğinde aklıma ilk gelen şeyi söyliycem gibi geliyor, sadece çok korkuyorum ;SS

Spaydiii ugramis kasim annelerine :)) basilsin subat annesi bebegin nasil , consiyeti ögrendinmi ??

ANAM kimler var yahu buralarda merak ettim ne zaman izne çııkabileceğimi dedim bilse bile kasım annecikleri şuanda bu konu üzerinde profesör olmuştur

biz iyiyiz büyüyüyoruz yavaştan 3 ayımız kaldı işte kızım olacak kısmetse senin nasıl gidiyor son ay senin artık ha geldi ha gelecek hayırlısıyla gelsin kuzu senin cinsiyet neydi ?

bende ilk protein kaçağım olduğunu öğrenip aaraştırdığımda çok ağlamıştım, üzülmüştüm. Allah bizi korktuklarımızdan emin eylesin kötü şeyler yaşatmasın inşallah. 5 tane hastane dolandım herbiri beni ayrı ayrı yatırdılar çıkarttılar, yatırdılar çıkarttılar, resmen stresten doğuracaktım erken erken.
bana doktorum şunları söyledi tatlım; tansiyonunu sık sık ölç kontrol altında olsun dedi. yükselmeye başlarsa hastaneye git dedi.
bol bol protein içerikli gıdalar ye ki bebek proteinsiz kalıp gelişmesi yavaşlamasın dedi. yani et süt yumurta tavuk vs vs.
ayrıca bende birde idrar yolu enfeksiyonu var, dr dediki hamileler için genelde hep yazar çizerler antibiyotik kesinlikle verilmez filan diye ama çok yanlış bir bilgidir bu dedi. heleki son aylarda antibiytik korkulacak bişy değil aksine %1 zararı varsa %99 faydası vardır hem anne hemde bebeği için dedi. çünkü enfeksiyonun önlemini almazsak bebeğede geçebilir ve bunu istemeyiz dedi.

cnm ya takma kafana..hem zaten 60 a düşmüşsün..şimdi 70 olmuşsun 10 kg almışsın çok ideal bence..bende 60 la hamile kaldım 58 e düştüm 4. aydan itibaren kilo almaya başladım şimdi 69 kg yum..toplamda 11 kg aldım.dr her seferinde süpersin diyo..e bebişlerimizin de gelişimi güzel..kilo bünye meselesi..bide ben abur cubur hiç yemedim..hiç bi,şeye aşermedim..hiçö tedirgin olma bebişinin de maşallahı var

yok yok selayhusm bugün 5 te randevu hala bir bilinmezin içindeyim galiba doktor bana ne düşünüyosun dediğinde aklıma ilk gelen şeyi söyliycem gibi geliyor, sadece çok korkuyorum ;SS
Hadi hayirlisi canim .. Ama unutma bizim burda doktorlar sezeryan icin hafife almayin büyük bir karin ameliyati diyorlar ...
Artik secimin ne olursa olsun hayirlisi olsun

Ben tam padisah karisi olacak hatunmusum :))))))
Bir oglumdaha olacak canim insallah ...
Sennde minik prensesin hayirli olsun ...
Bilgim olsa döylerdim bu izinlerle ilgili ama malesef (
Öptüm senide miniginide

Ben tam padisah karisi olacak hatunmusum :))))))
Bir oglumdaha olacak canim insallah ...
Sennde minik prensesin hayirli olsun ...
Bilgim olsa döylerdim bu izinlerle ilgili ama malesef (
Öptüm senide miniginide

oooo geleceğin kaynanası he maşallah ikisine de iki erkek kardeş harika olacaklar

bilen olursa yazar artık
bende öptüm canım benim

Öyle bakınca evet 10 kilo almış oluyorum ama etraftan herkes bişey söylüyo yok çok zayıfladın hamile kalmadan önce daha kiloluydun bebeğin gelişimi iyi olsa bari falan filan deli oluyorum. İlk hamile kaldığımda bulantılarla kilo verdiğim dönem oo hamileliğin sonlarına doğru görürsün sen nasıl şişeceksin falan diyolardı hiç almadım şimdi de hamilelikte almayanlar emzirirken alıyomuş hikayesine başladılar.

ah kuzum çok geçmiş olsun korkma..belki bikaç gün hastanede tutabilirler tabi sarılığın sevişyesine bağlı..hemen hemen her bebekte olurmuş..şükür ki dikkatli bir annesin..Allah şifa versin meleğine..

bebişine maşallah cnm..yok bu koca kafa olayı genetik oluyobi sorun yoktur merak etme..sadece kafa normalden büyükse normal doğumda zorluk yaşanabiliyo:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…