Günaydın hepinizeeeee.
Canım benim de seninki gibi aynı.Oldum olacağım sanki.
Hem bel ağrısı hem kasık ağrısı hem de akıntım var.
Dün akşam öyle bir akıntı oldu ki ben aha kanamam var dedim,
tuvalate koştum.Baktım yok birşey.
Dün akşam musakka yaptım,epey uğraştım sonra pişerken midem bulandı yiyemedim.
Eşimde onca uğraşa yiyemedim diye çok üzüldü,bir tabak çorba bile içemedim.
Bugün itibariyle bulantım başlamış durumda.
balı tek yeme canım balgam yapıyor ozamandaaa aminn canımmmmmm bısey olmaz emın ol yuregını ferah tutt
lımonlu suu yap ılık yumsatır bogazlarını
canım ben öğretmenim, şimdilik raporlu yatıyorum pazartesi başlayacam kara kara düşünüyorum
İlk bikaç saat çok ağrıdı belim başım ama şimdi çok iyiyim şükür :)Ben anaokulu ogretmeniyim her dakka uzerime 20 kg civari cocuklar atliyor yeri geliyor kucagimiza kaldiriyoruz.mecburum cunku cocuk anlamiyor.korumaya calisiyorum kendimi ama yinese kaldiriyoruz.1kerelik camasirdan bir sey olmaz umarim canim.icini ferah tut..
basın saolsun canımmmmm .kac yasındasydınnnn bende beyaz yok ama alttan cıkan sıyahlar cok berbat gene senın saccının rengıymıss sanslısın
Kesinlikle bal balgam yapmaz tam tersi balgamı söker senelerdır benim faranjitim var ve geniz akıntısı bana iyi gelen tek şey kestane balı oldu
sağol acnım.29 yaşındayım.ama birden oldu zaten beyazlama da.
bana hıc ıyı gelmez tek basına bal....
dahada gıcıgı arttırıyor benımde faranjıt cok olur cocuklugumdan berı bogazım azıcık bır soguk suyla bıle dakkasında şişer delık delık olur bıde..aile hekımı druda tek basına balı kullanma dedı babamın arkadası genel cerrahta soyledı balı mutlaka sıcak suyla bırlıkte ıc dedı yumsaması ıcın bılemıcem .
Kişiden kişiye değişebilr ama benim dediğim her bal değil kestane balı o uyduruk market balları değil.
valla ben normalde de iştahlıyım ama su son 1 haftadır allahım her saat yemek istiyorum açım diye bağırmak istiyorumçok acıkıyorum cok wc ye gidiyorum ve gögüs agrısı bendede bu kadar belirti var canım
ayy hala yemek yok ortadaaa offff hıc yapasım yok
neysekiii 9 da gelıyorr kocammmm 3 saattım var
benımde yok canım ama kaynanam cagırdı yemege kurtuldum bugun
çok hastayım ben bağdemciklerim şişti hiç bişey yiyemıorum yutkunamıorum bıle sabaha kadar bekledım sabah olunca doktoruu aradım hemen gttım hafıf bı antıbıyotık ve bogaz spreyı verdı yataktan kalkamıorum ve bugun benım dogum gunum((( hersey bı kenara ılac kullandıgım ıcın kendımı cok kötu hıssedıorum dıkkat edın kendınıze benden tavsiye
bende dun ordaydımmm iyi oluyor vallaaa hazır yemek ohhh ılk torunu olucak ya kadın zıyafet cektı dun bizeee
aslında annemle aynı bınadayım ama anama zahmet olmasın dıye gıtmıyorumkıyamam ona
nergis canım ne kadar uygunmuss 2.99 yenı dogan pandufflarıı anammmm:)) ama bakamadım ayrıntılı onlara bır kataologda
bizim ki ilk torun degıl canım ikinci benımkı ama yınede ilk gıbı evet hazır yemk çok iyi oluyo yarınada annem cagırdı yarınada ordayız bı kac gun yenekten kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?