2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

darısı başıma inşallah

balı tek yeme canım balgam yapıyor ozamandaaa aminn canımmmmmm bısey olmaz emın ol yuregını ferah tutt
lımonlu suu yap ılık yumsatır bogazlarını

Kesinlikle bal balgam yapmaz tam tersi balgamı söker senelerdır benim faranjitim var ve geniz akıntısı bana iyi gelen tek şey kestane balı oldu

canım ben öğretmenim, şimdilik raporlu yatıyorum pazartesi başlayacam kara kara düşünüyorum

canım sen arştırdın mı medikalle emekli sandığının anlaşması var mı?benim arkadaşın eşi ziraat bankasında çalışyor,ziraat bankla anlaşması olduğu için bebek 10 gün hastanede yoğun bakımda kalmıştı ve kuruş bile ödememişlerdi.

İlk bikaç saat çok ağrıdı belim başım ama şimdi çok iyiyim şükür :)

Kesinlikle bal balgam yapmaz tam tersi balgamı söker senelerdır benim faranjitim var ve geniz akıntısı bana iyi gelen tek şey kestane balı oldu

bana hıc ıyı gelmez tek basına bal....
dahada gıcıgı arttırıyor benımde faranjıt cok olur cocuklugumdan berı bogazım azıcık bır soguk suyla bıle dakkasında şişer delık delık olur bıde..aile hekımı druda tek basına balı kullanma dedı babamın arkadası genel cerrahta soyledı balı mutlaka sıcak suyla bırlıkte ıc dedı yumsaması ıcın bılemıcem .

sağol acnım.29 yaşındayım.ama birden oldu zaten beyazlama da.

aman bosver olsun canımmmm bende duramıyorum boyatmak ıstıoyorum kı ben hıc sevmem dıbı cıkan sacı
ama dayanıcamm helekı bayramlarda napıcazz bılmıyorumm ıgrenc ıgrenc gezzcemm o sacla
bazen olabılıyor uzuntudenn canım bende bıara cocuk olmadımı cok uzulmustum 3 4 tane var benmde koparcaktm annem cogalır kalsın dedi

Kişiden kişiye değişebilr ama benim dediğim her bal değil kestane balı o uyduruk market balları değil.

aynen tgalım bende senin gibiyim.sürekli açım ve göğsümün ağrısından başka belirtim yok.

ayy hala yemek yok ortadaaa offff hıc yapasım yok
neysekiii 9 da gelıyorr kocammmm 3 saattım var

benımde yok canım ama kaynanam cagırdı yemege kurtuldum bugun

bende dun ordaydımmm iyi oluyor vallaaa hazır yemek ohhh ılk torunu olucak ya kadın zıyafet cektı dun bizeee
aslında annemle aynı bınadayım ama anama zahmet olmasın dıye gıtmıyorum kıyamam ona

puffyyy ablaa dun sabah 9 da gelmıs kızlar gırıs yapmıs yanı sıteye ama bıze yazmamıssssssssss

slm kizlar ben geldimmmm
uamrim herkes iyidirrrr
afff ütüyü actim cnm sikiliyor ütü bana ben ütüye bakiyorum yaaaaa
Allahtan yemegi firina atmistim pisiyor yavas yavas

dogum gunun kutlu olsun canim ve gecmis olsun. kendine cok dikkat et.

bende dun ordaydımmm iyi oluyor vallaaa hazır yemek ohhh ılk torunu olucak ya kadın zıyafet cektı dun bizeee
aslında annemle aynı bınadayım ama anama zahmet olmasın dıye gıtmıyorum kıyamam ona

bizim ki ilk torun degıl canım ikinci benımkı ama yınede ilk gıbı evet hazır yemk çok iyi oluyo yarınada annem cagırdı yarınada ordayız bı kac gun yenekten kurtuldum

bizim ki ilk torun degıl canım ikinci benımkı ama yınede ilk gıbı evet hazır yemk çok iyi oluyo yarınada annem cagırdı yarınada ordayız bı kac gun yenekten kurtuldum

ben yurtdisinda oldugumdan ne annem yanimda,ne kayinvalidem,ne kardeslerim...burda kocamla bir basimizayiz. saolsun isten gelince yemekelere yardim ediyor,disardan getiriyor falan oyle idare ediyoruz...keske annem yakinimda olsa diye cok aniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…