canım anlaşılan nişanın gelmiş. sancı aralıklarını kontrol et bakalım sıklaşırsa dra git bizide habersiz koyma
ayy ne güzell yaa böyle sizleri okuyunca benimde dogumun yaklaştıgını anlıyorum bi heyecan kaplıyo içimi
selam kızlar... kaç gündür arada bir girip yazılanları okuyorum ama yazamıyorum... doğum yapanlara maşallah, rabbim bebekleri ile bir ömür geçirmeyi nasip etsin...
bende hala bekliyorum... bilenler vardır... anneannem rahatsızdı, vefat etti ve annem erzuruma gitti... kaç gündür doğum olursa ne yaparım diye içim içimi yiyordu ama bebişiminde gelmeye hiç niyeti yok sanırım... annem yarın geliyor, ayrıca amcam yoğun bakımda... bolca dua edin kızlar amcam için... böyle bir zamanda bir de amcamın vefatını kaldırabilecek gibi değilim açıkcası... inşallah rabbim hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip eder, tüm acılarımız bebişlerimiz kucağımıza gelince diner...
Başın sağolsun canım. Amcan niye yoğun bakımda üst üste gelmiş herşey, inşallah iyileşir dua ediyorum.selam kızlar... kaç gündür arada bir girip yazılanları okuyorum ama yazamıyorum... doğum yapanlara maşallah, rabbim bebekleri ile bir ömür geçirmeyi nasip etsin...
bende hala bekliyorum... bilenler vardır... anneannem rahatsızdı, vefat etti ve annem erzuruma gitti... kaç gündür doğum olursa ne yaparım diye içim içimi yiyordu ama bebişiminde gelmeye hiç niyeti yok sanırım... annem yarın geliyor, ayrıca amcam yoğun bakımda... bolca dua edin kızlar amcam için... böyle bir zamanda bir de amcamın vefatını kaldırabilecek gibi değilim açıkcası... inşallah rabbim hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip eder, tüm acılarımız bebişlerimiz kucağımıza gelince diner...
Kizlar allinizda bulunsun her bebekte olmaz gerci ama , portakal mandalina sulari bunlar asit iceren meyveler olduklari icin bebeklerin poposunda ve cildinde kizarikliklara pisiklere sebep olabiliyor .. Ebem söylemisti ..
Tabiki her bebekte olacak diye birsey yok ..
Ayn sekilde yediklerimizede dikkat etmemiz gerekiyor , bize gaz yapan seyler bebeklerede genelde gaz yapiyor ..
selam kızlar... kaç gündür arada bir girip yazılanları okuyorum ama yazamıyorum... doğum yapanlara maşallah, rabbim bebekleri ile bir ömür geçirmeyi nasip etsin...
Basiniz sagolsun canim rabbim mekanni cennet etsin anneannenin
Amcanda insallah sagligina kavusur ..
Hayirlisiyla srnde minigine annen gelince kavusursun insallah ..
Zor olur ama üzmemeye calis kendini .. Son günlerde enerjiye morale cok ihtiyacimiz var
Başın sağolsun canım. Amcan niye yoğun bakımda üst üste gelmiş herşey, inşallah iyileşir dua ediyorum.
başın saolsun canım amcanada rabbim acil şifalar versin inşllahh. allahım zor günlerinde yanında olsun moralini bozma herşeyin güzelini düşün sonucda hamilesin ve bebeginde senin etkilendigin herşeyden etkileniyo zor ama elinden geldigince moralini yksek tut canımm
Allah sabır versin.... tek tavsiyem içine atma açık sözlü ol, sen içten içe kırılırın ama onların haberi bile olmaz ve ismediğin muamelelere maruz kalırsın... eşinle konuşup anlat bari duygularını üzüldüm, bunca stesi hakediyormusun yani??kızlar eklemeyi unutmuşum..hamileliğim boyunca bi kere bile görümcem çocuğumu sağlam görmedi rüyasında gelip gidip bana..ya sakat gördüğünü ya yüzü parçalanmış gördüğünü ya özürlü gördüğünü söyleyip duruyordu..ben hamile bi bayanım ister istemez üzülüyorum böyle bişey denir mi..akıllı bi insan bunu der mi Allah aşkına söyleyin..geçen günde gelmiş herkesin bebeği kıpır kıpır seninki az kıpırdıyor..özürlü olmasın iyi kontrol etti,r doğunca..birinin çocuğu öyleymiş dedi...çok çaresiz kaldım..sonuçta her hamilelik bir mi allah aşkına..azıcık yerde içimde çocuk ayaklanıp yürüyecek hali yok ya....doktorda 10-12 kere hareket ediyorsa normal dedi...hatta bir kere bile hareket etmesi normal her çocuğu karakteri sonuçta dedi...
hayırlı uğurlu sağlıklı ömrü olsun inşallahKızımız eva saat 21.06da sezeryanla aramıza katıldı darısı diğer tüm bekleyen annelerin başına..ikimiz de iyiyiz alıyor biraz kızım sütüm geldi ama pek emmiyor kerata:)normal olması için zorladık ama rahmim ters oldugundan bebek kanala yerleşmedi çok agrı çektim kızlar böyle bişi yok sabaha karsı vakumla bagira bagira doğururdun ama çok kesin olurdu dediler düzenli sancılar yoktu hayırlısı buymuş..normal çok istiyordum kısmet böyleymiş
ay hadi ben bile heyecan yapıyorum senin doğumunu eşini ve seni düşünemiyorum bile. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah...Günaydın kızlar dün vajinal muayene oldum ve dr 4 kasımı bekleyelim 40. Haftayı dolduralım dedi. Muayeneden 4 saat sonra kan geldi baya damla damla.. Gece garip sancılar çektim. Dr eğer sancılar bu hafta artarsa bebek gelir ama sancılar olmazsa 40. Haftadan sonra seninle konuşucam dedi aceba sezeryan mı yapalım dicek? Hayırlısıyla şu bebek gelseydi ya...
ben doktora 40. haftam dolmadığı halde su, sancı nişan gelmezse ne yapılır diye sordum. suni sancıyla açılmayı deneriz sezeryan en son tercih dedi vallahi...kızlar dün doktor kontrolüm vardı çok şükür iyi geçti 38 bitmek üzere bana hala normal mi sezeryan mı söylemiyor. en sonunda sordum doğum şekli ne zaman belli olacak diye. normal doğum yapmana bi engel görünmüyor ama normal yapacak kadar dişlimisindir diye sordu. yani bu soru bana çok saçma geldi ben o acıyı bilmiyorum ki ilk bebeğim size ne diyebilirim dedim. işlerine geliyo sezeryan bunların valla..kes al bittiiiii.sizin doktorlarınız da korkuttu mu bu şekilde sizleri merak ediyorum tek benim dr da mı var bu olay
canım arkadaşım sezeryan oldu hastaneden eve geldiğine 9 kilo vermiştim diyo kişiden kişiye değişiyor sanırsam darısı başımıza...Canlarim nasilsiniz? Bugunde saglik ocagi kontrolum var. Artik son kez gidiyorum saglik ocagina.. dun doktorumu beklerken yeni dogum yapmis biri kontrole gelmisti.. konustuk biraz sohbet ettik.. normal dogum yapmis. 1 gun hastanede kalmislar... 1 gun sonra cikarken hastanede tartilmis ve 7 kilo vermis 1 gun sonra.. bu beni birazcikta olsa umutlandirdi diyebilirim.. 3 aylik bebegi var.. suanda 5 kilo fazlaligi kalmis..
canım eger kanaman yogunlaşıyosa dra git derim ben. bildigim kadarıyla nişan bile gelse az geliyo muayene sonrasında da çok gelmemesi lazım sen yine kontröl et bakalım yine gelecekmi gelirse beklemeden git dra bişey bile yoksa için rahat eder
Hadi hayirlsi ... Insallah geliyordur artik bebek .. Doktorunu aradinmi ??
Bence en geç yarın doğum olur, bence pedi atma doktora başvur.
Selam kasım anneleri
Doğum izinlerinizi almaya başlamışsınızdır sanırım izine 37+0 iken mi çıkıyorsunuz yoksa 37. haftanın sonunda mı ? yasal hak nasıl ?
Bide şubat annelerinde bir arkadaş doğum haftamızın ssk ya da doktor tarafından bildirildiğinden bahsetti böyle bişey var mı ?
Hayırlı Doğumlar
kızlar yarın sabah doğum var :) sabah 8 de doğuma gireceğim dualarınızı eksik etmeyin sezeryan olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?