2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
selam kızlar... kaç gündür arada bir girip yazılanları okuyorum ama yazamıyorum... doğum yapanlara maşallah, rabbim bebekleri ile bir ömür geçirmeyi nasip etsin...
bende hala bekliyorum... bilenler vardır... anneannem rahatsızdı, vefat etti ve annem erzuruma gitti... kaç gündür doğum olursa ne yaparım diye içim içimi yiyordu ama bebişiminde gelmeye hiç niyeti yok sanırım... annem yarın geliyor, ayrıca amcam yoğun bakımda... bolca dua edin kızlar amcam için... böyle bir zamanda bir de amcamın vefatını kaldırabilecek gibi değilim açıkcası... inşallah rabbim hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip eder, tüm acılarımız bebişlerimiz kucağımıza gelince diner...

Kizlar allinizda bulunsun her bebekte olmaz gerci ama , portakal mandalina sulari bunlar asit iceren meyveler olduklari icin bebeklerin poposunda ve cildinde kizarikliklara pisiklere sebep olabiliyor .. Ebem söylemisti ..
Tabiki her bebekte olacak diye birsey yok ..
Ayn sekilde yediklerimizede dikkat etmemiz gerekiyor , bize gaz yapan seyler bebeklerede genelde gaz yapiyor ..

Ay kızlar nişan mı diyorsunuz daha başka gelmedi nişan geldikten ne kadar en geç beklerim acaba benim koca cmrtesi gidiyor yarın doktora gidicem bakalım

Basiniz sagolsun canim rabbim mekanni cennet etsin anneannenin
Amcanda insallah sagligina kavusur ..
Hayirlisiyla srnde minigine annen gelince kavusursun insallah ..
Zor olur ama üzmemeye calis kendini .. Son günlerde enerjiye morale cok ihtiyacimiz var

Başın sağolsun canım. Amcan niye yoğun bakımda üst üste gelmiş herşey, inşallah iyileşir dua ediyorum.

aaa canım bilmiyodum ben bunu söyledigin iyi oldu ben mandalina çok yiyodum dikkat ederim artık iyiki söyledin :13:

başın saolsun canım amcanada rabbim acil şifalar versin inşllahh. allahım zor günlerinde yanında olsun moralini bozma herşeyin güzelini düşün sonucda hamilesin ve bebeginde senin etkilendigin herşeyden etkileniyo zor ama elinden geldigince moralini yksek tut canımm

Başın sağolsun canım. Amcan niye yoğun bakımda üst üste gelmiş herşey, inşallah iyileşir dua ediyorum.

çok sağolun kızlar... amcam için de kalp nakli diyor doktorlar, kalbi artık işlev göremez haldeymiş... inşallah hayırlısı ile prensesim geldiğinde herşey yoluna girecek, bunu düşünerek avutuyorum kendimi...

Cokkkk kararsizim.. bebegim pazartesi 3750 idi bas cevreside birazcik buyuk dr. Normal istersen beklerizzz ama biraz zor olur dedi bpd:99 mus. Cok kararsiz kaldim resmen korktum ya yapamazsam bebek cikamazsa diye. Pazartesi tekrar gidicem sezeryan beni dahada bir urkutuyor bebegimle ilgilenemem diye.. beklemek yordu beni ve hic bir gelme belirtisi yok oglumda. Oyunlar oynamaya devam ediyor.

günaydın kızlar hepinize...
oku oku zor bitirdim dünden bu günü... benim uykumun olmadığı gecelerde kimsecikler olmuyor ne zaman erkenden yatsam sohbet muhabbet alıp gidiyor başını kıskanıyorum vallahi...

Allah sabır versin.... tek tavsiyem içine atma açık sözlü ol, sen içten içe kırılırın ama onların haberi bile olmaz ve ismediğin muamelelere maruz kalırsın... eşinle konuşup anlat bari duygularını üzüldüm, bunca stesi hakediyormusun yani??
hayırlı uğurlu sağlıklı ömrü olsun inşallah
ay hadi ben bile heyecan yapıyorum senin doğumunu eşini ve seni düşünemiyorum bile. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah...

ben doktora 40. haftam dolmadığı halde su, sancı nişan gelmezse ne yapılır diye sordum. suni sancıyla açılmayı deneriz sezeryan en son tercih dedi vallahi...
canım arkadaşım sezeryan oldu hastaneden eve geldiğine 9 kilo vermiştim diyo kişiden kişiye değişiyor sanırsam darısı başımıza...

başınız sağolsun canım, amcana da acil şifalar inşallah...

Başınız sağ olsun canım mekanı cennet olsun ananenin. Amcana da şifa versin rabbim hepsi üst üste gelmiş allahım sabır ve gönül ferahlığı versin. Dikkat et kendine ve bebeğine.

anam gelsin artık dayanamıyorum ben ya...karnım çatlıycak resmen sizde öyle hissediyor musunuz bi yitiyoki kendini ağrım oluyo..
anca yatıyorum ben hiç bişey yapamıyorum arada zorla yazdıklarınızı okuyorum hakkımızda hayırlısı olsun doktora erkene alsanız tarihi diycm doğum sancısı nasıl bişey onu da bilmiyorum ya bugun çok feayım

allahım hepimize kolaylık, sağlıkla bebişlerimize kavuşma nasip etsin.... birde meleklerini dünyaya getirenler anlatın nasıl geçti.... merak ediyorummm....

Bugün akşama kadar beklicem yine avuç içi kadar gelirse gidicem. Ayrıca baş dönmesi falan da var ama düzenli sancı yok.

slm kızlar kaynatmışsınızda kaynatmışsınız görümceler kv ler konu komşular maşallah :)

ivanka çok güldüm vallahi sana yaaa şu senin benzetmelerin varya çok alemsin çok eğlencelisin arkadaşım olmanı çok isterdim. görümcene gelince bence doğumda doktoruna ve seninle ilgilenen hemşirene söyle yanımda sadece annemin kalmasını istiyorum ama ısrar ediyorlar sizden rica etsem siz mümkün olmayacağını söylermisiniz de başka türlü baş edemezsin bence

canım merhaba dilerim bebeğini sağlıkla kucağına alıp büyütürsün öncelikle.
soruna gelince şimdi eğer 37. haftaya kadar çalışmak istiyorsan öncelikle 32. hafta içinde çalışabilir raporu alıp işyerine veriyorsun doktorun şu tarihten şu tarihe kadar bir problem olmazsa çalışabilir die yazıyor. bu tarihin senin 37. haftana denk gelmesi gerekiyor sonra o en son çalışabilir tarihinden sonraki günü baza alarak doğum yapacağın güne kadar da çalışamaz raporu yazıyor. bunu hastaneye onaylatıyorsun bir nüshası hastanede kalıyor diğer nüshalarını işyerine veriyorsun sonrada doğum yaptığın hastaneden bir rapor alıyorsun benim bildiğim bu şekilde umarım düzgünce anlatabilmişimdir.:))))

Basin sagolaun canim benimmmm. Amcana da Rabbim acilen sifa versin insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…