2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Ayyyyy icim daraldi:)) ya sen ne bakiyorsun güzelim ona. Görümcelik yapiyor bos ver. Bebegin saglikli merak etme. Olmasaydi testletde cikardi. Bir daha acaip rüya gördügünde acikta birakma biryerlerini görücecigim de:))

kızlar bu sabah sümüksü hafif kanlı bi akıntım geldi hastaneye gittik muayene ettıler acılman yok dedı sanırım yanlıs alarm . oyleyse bu gelen nişana benzeyen şey neydiki.. boyle bısey yasayan varmı

Kızlar rüyamda kan geliyodu tuvalete gittiğimde. Nişan geldi diye düşünüyodum hemen annemi arayayım yola çıksın falan diyorum kendi kendime. Uyanır uyanmaz telaşla hemen tuvalete gittim baktım bişey yok. Babam aradı sonra rüyamda bebek seviyodum hayırdır yok dimi bişey diye:-D Şimdi de kasılmalarım var ve adet sancısına benzer ağrı. Gerçi o ağrı yeni değil nerdeyse 1 haftadır var.

Bide ağdacıya gidicem ama tırsıyorum ya bişey olmaz di mi giden var mı yakınlarda?

Insallah canim..zaten bu ara istahim kapali neden boyle oldu analamadim.. 2, 3 te acikan ben 6 ya kadar acikmiyo oldum:26: ebem yarin yine cagrdi sabah erkenden gidicem kan alicakmis benden degerlerime bakicakmis...

Merhaba arkadaslar aslinda hep bir ekim annesi olacagimi zannettim.
Ama minisim bir turlu gelmek bilmedi :) 41. Haftami doldurdum. Henuz bebek kanala inmedi ve rahimde aciklik yok.
Doktorum daha fazla beklemiyor. Yarin hastaneye yatiyrum suni sanci deneyecegiz.. Yarin minik mucizemi kollarima alacagim Allahin izniyle... İlk kasim annelerinden olacagim... Size nacizane tavsiyem sakin olaki gununuz dolmadan bebek neden gelmiyor dusuncesine kapilmayin cunku olumsuz etki yapiyor...

Hepinize hayirli dogumlar diliyorum. Mis kokulunuzu en hayirli gunde kucaginiza almaniz dilegiyle...

Bugün akşama kadar beklicem yine avuç içi kadar gelirse gidicem. Ayrıca baş dönmesi falan da var ama düzenli sancı yok.

canım eger o nişansa ilk zamanlar düzenli olmuyo sancılar. baş dönmelerin varmış istersen bi görün sen dra tekrar bekleme kan gelmesini

Insallah canim..zaten bu ara istahim kapali neden boyle oldu analamadim.. 2, 3 te acikan ben 6 ya kadar acikmiyo oldum:26: ebem yarin yine cagrdi sabah erkenden gidicem kan alicakmis benden degerlerime bakicakmis...

benimde iştahım maşşallah bi acık anlatamam sabah bi uyanıyorum bidem kazınıyo kızım annee yeemekk diye bagrıyo zor atıyorum kendimi mutfaga. bende geldim şimdi saglıkocagından şükür şimdilik herşey yolunda

kızlar bu sabah sümüksü hafif kanlı bi akıntım geldi hastaneye gittik muayene ettıler acılman yok dedı sanırım yanlıs alarm . oyleyse bu gelen nişana benzeyen şey neydiki.. boyle bısey yasayan varmı

Canım bende bugun yaşadım sabah çok katı bir şey geldi sümüksü il önce açık renk son gelen kahverengiydi sancı falan yok doktoru da aramadım ama sanırım nişanım geldi .

Istedigin gibi bir dogum olur canim insallah .. Bizde ölcümler farkli 37 cm falan en yüksegi .. Pi sayisina falanmi bölünüyorki senin verdigin deger ??
kızlar yarın sabah doğum var :) sabah 8 de doğuma gireceğim dualarınızı eksik etmeyin sezeryan olucak
Dualarim sennle canim , rabbim agrisiz sizisiz bir sezeryan nasip etsin ..
Insallah saglikla kavusursun yavruna .. Haber verme sansin olursa cook sevinirim

Bende ogluma suni sanciyla kavusmustum , insallah sende saglikla kavusursun ..

Dua eden herkezden Rabbim razi olsun, inşallah hepiniz saglikla bir avazda ve en az sanci ile alirsiniz yavrularinizi kucaklariniza.
Dün kabus gibi geçti çok ağladım anne olmuşum yani.yavrumda bu hastalığın olusmasina sebep olanlari Allaha havale ediyorum. Doğum hikayemde bir bölümü hayatimdan cikariyorum demistim. Benim suyum ve nisanim geldi agri sancı kasilma sifirdi suni sanci ile doğum yaptim, yavrum dogal kasılma olmadığı için tamamen kanalda değildi, açılma hizi ile yavrumun kanala girme hizi bir olmamisti buda sikinti yaratti doğumu baslattilar bastirarak ama öyle bir bastirma hayatta olmaz bir ara öldüğümü düşündüm ve suan benim vucudumun sağ tarafini kullanamiyorum sislikler morluklar agrilar var, bana baski yaparken alttan yavrrumada asildilar onuda hissediyordum o arada iste kafa tasi altinda kanama olusmus olabilirmis, doktor doğumun kolaymi zormu oldu diye sorunca en büyük olasılık bu dedi.... sonuç kizim sarılık ve değeri 14 çıktı. Hemen yatış dedi üniversite hastanesine gidin gazi yada hacettepe dedi, aglaya aglaya eve geldik eşimi aradim birak isi gel hacettepeye goturecegiz dedim aglaya aglaya, kizz kardesimi aradim söyledim oda abala bizim doktora sorayim dedi sonra tekrar o beni aradi, " abla sinir 20 imiş, 17 de hastaneye yatiriyorlarmis fototerapi yapiliyormus. 15 olursa Ogün bol emzirilmesi isteniyormus ve ertesi gün tekrar değer ölçümü yapiliyormus, 15 altinda çıkan sonuçlar icin emzirmeye bolca devam ve cam arkasında güneş ışığına karşı sadece bezi kalacak şekilde soyup 20 dakka yüz göğüs kismi 20 dakka sirt popo kismi güneş banyosu yaptiriliyor, hastaneye yatirmaya gerek yok güneş banyosunu ihmal etmesin emzirsin sik sık geçer çabucak" demiş. BBalkon güneş icinde idi cam balkon birde hemen yaptim, bugunde yaptim mucize şekilde yavrumun rengi aciliyor yüzü gecti nerdeyse, zaten sık sık emiyordu biraksam göğsümde duracak hep çok şükür sutumde bol yavrumda emiyor, insallah çabuk atlatacak. İnşallah gerek kalmaz ama güneş banyosu aklınızın bir yerinde olsun kizlar

Canim Allah yardimcin olsun, saglikli bi sekilde bebegini kucagina al insallah.. dualarimiz seninle..

kızlar hepinize çok teşekkür ederim çok sağolun belki haber veremeyebilirim tlf nete giriyor ama cevap yazamıyorum.. ama yinede sansımı denicem doğum esnasında uyanık olucam sizde benim dualarımda olucaksınız....

birşey sorcam sezeryana nasıl hazırlanmam gerekiyor bi arkadaşım 12 saat öncesinden bişey yemiceksin falan gibi bişeyler söyledi miamore sen bu konuda tecrübelisin canım ne yapmam gerekiyor bilgi verebilirmisin?

Kızlar doktorumu aradım rahim ağzını kapatan tıkaç açılmış yanı nişan gelmiş ama endişe erme dedi suyun geldimi sancın varmı falan sordu yok şu an için dedim doğum başlamış mı diye sordum doğum başlamış diyemem dedi yarın saat 9 da gel dedi bakalım ne diyecek şayet gece sancım başlamazsa

ivanka ve alamina aynı benim k.v deyi anlatıyorsunuz ya boşverin bende sinir küpü oluyorum okudukça kontrolden yeni geldim kafam yine allak bullak iki hastane bebeğim için iki hafta geri dedi uzak olan hastanem normal dedi uzak olan hastanem özel üni doğum ücretli s,gortam var ama sigortaya da belli bi ücret alıyo doğumu yaparım orda ama sonra aa çocuk küçük vs deyip küves falan hesabı çıkarılarsa paranın dibine vurdururlar hangi hastane doğru diyo ben anlamıyorum ya eğitim araştırmaya gittim üni ye gittim doğuma kaldı 20 gün ben doğum yapack hastane bulamadım ne yapayım ben ya fikir verin...

tatlım sıkma canını. banada kafası büyük 2 hafta ilerde fln demişlerdi.yok koca kafa fln die korkutmuşlardı. ama son gittiğim hastanedeki doktor baktı inceledi eski ultrason resimlerini de aldı öle sonuca wardı. hiçbişi yokmuş kuzumun Allaha şükür. içini ferah tut. nerde oturuosun sen belki tawsiye edebileceğim bi hastane fln wardır...

istanbul sultangazi cnm bezmialem üniye taksim egitim araştırmaya ve kanuni sultan süleyman egitim araştırmaya gttim üni normal diğer ikisi iki hafta geri dedi bgun bezmialeme gittim bebek 2800 haftasıyla uyumlu dedi orası da özel acaba para için mi öle diyo diye düşünmüyo değilim diğer ikisi de egitim araştırma yani off yaa ne zormuş

Kuzum06 canim yazabilmene cok svindim... Sükür iyiye gidiyormus minginde.. Rabbim biran önce sifa versin canim...
Bol sütün olsun yarasin kizina ....

Gecemavisy ben sezeryan direginden döndüm canim biliyorsun ..
En son anestezi uzmaniyla glrpstpgümde ertesi gün sabah 7.30 da olan rabdevu icin gece 12 den sonra yemek yeme , sabahta 2 saat öncesine kadar su icebilirsin sakiz ve seker yok demsti ..
Disin sabah normal fircalayabilirsin demsti .. Genel anestesi olma riskinide göz önünde bulundurarak blyle yapiyorlar sanirim ..

cnm haftalarımz aynı seninle benimde 21 i gibi görünüyr doğum benim kızımda 2900 yani çok yakın kilolaları. dün doktordaydım bende kilosu için iyi dedi. yani 2800 e az diosa benim kızımda geride demektir :)) benide korkutan dewlet hastanesi olmuştu.içini ferah tut bence normal kilosu. ben pendik medicine hastanesine gidiyrm çokda memnunum. güneşlidede şubesi war ama sana uzak kalır heralde (

inş cnm ya hepsi başka sölüyo hangisine inanayım ki biri geçen hafta geri dedi biri bu hafta normal dedi doğuma nereye gidecegim bilmiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…