kızlar eklemeyi unutmuşum..hamileliğim boyunca bi kere bile görümcem çocuğumu sağlam görmedi rüyasında gelip gidip bana..ya sakat gördüğünü ya yüzü parçalanmış gördüğünü ya özürlü gördüğünü söyleyip duruyordu..ben hamile bi bayanım ister istemez üzülüyorum böyle bişey denir mi..akıllı bi insan bunu der mi Allah aşkına söyleyin..geçen günde gelmiş herkesin bebeği kıpır kıpır seninki az kıpırdıyor..özürlü olmasın iyi kontrol etti,r doğunca..birinin çocuğu öyleymiş dedi...çok çaresiz kaldım..sonuçta her hamilelik bir mi allah aşkına..azıcık yerde içimde çocuk ayaklanıp yürüyecek hali yok ya....doktorda 10-12 kere hareket ediyorsa normal dedi...hatta bir kere bile hareket etmesi normal her çocuğu karakteri sonuçta dedi...
aaa senindemi son saglıkocagı randevun bugün bende ögleden sonra gidecem son kez ama üzülüyorum ya benim ebem çok iyidi ne güzel muhabbet ediyoduk pek ilgiliydi saolsun her güzel şeyin sonu oldugu gibi bununda sonu geldi.bu arada kilo konusunda kafana takma canım dogumdan sonra gercekten kilo veriliyo tabi başkalarının lafına bakıp hamur işi ve tatlıya yüklenirsen kilo vermek yerine alırsın ama bol bol su içip dogal yoldan taze sıkılmış portakal veya mandalina suyu içersen süt içersen kilo verirsin. ben böyle yapmayı düşünüyom inşallah da başarılı olurum
kızlar yarın sabah doğum var :) sabah 8 de doğuma gireceğim dualarınızı eksik etmeyin sezeryan olucak
kızlar yarın sabah doğum var :) sabah 8 de doğuma gireceğim dualarınızı eksik etmeyin sezeryan olucak
Bugün akşama kadar beklicem yine avuç içi kadar gelirse gidicem. Ayrıca baş dönmesi falan da var ama düzenli sancı yok.
Insallah canim..zaten bu ara istahim kapali neden boyle oldu analamadim.. 2, 3 te acikan ben 6 ya kadar acikmiyo oldum:26: ebem yarin yine cagrdi sabah erkenden gidicem kan alicakmis benden degerlerime bakicakmis...
kızlar bu sabah sümüksü hafif kanlı bi akıntım geldi hastaneye gittik muayene ettıler acılman yok dedı sanırım yanlıs alarm . oyleyse bu gelen nişana benzeyen şey neydiki.. boyle bısey yasayan varmı
Istedigin gibi bir dogum olur canim insallah .. Bizde ölcümler farkli 37 cm falan en yüksegi .. Pi sayisina falanmi bölünüyorki senin verdigin deger ??Cokkkk kararsizim.. bebegim pazartesi 3750 idi bas cevreside birazcik buyuk dr. Normal istersen beklerizzz ama biraz zor olur dedi bpd:99 mus. Cok kararsiz kaldim resmen korktum ya yapamazsam bebek cikamazsa diye. Pazartesi tekrar gidicem sezeryan beni dahada bir urkutuyor bebegimle ilgilenemem diye.. beklemek yordu beni ve hic bir gelme belirtisi yok oglumda. Oyunlar oynamaya devam ediyor.
Dualarim sennle canim , rabbim agrisiz sizisiz bir sezeryan nasip etsin ..kızlar yarın sabah doğum var :) sabah 8 de doğuma gireceğim dualarınızı eksik etmeyin sezeryan olucak
Merhaba arkadaslar aslinda hep bir ekim annesi olacagimi zannettim.
Ama minisim bir turlu gelmek bilmedi :) 41. Haftami doldurdum. Henuz bebek kanala inmedi ve rahimde aciklik yok.
Doktorum daha fazla beklemiyor. Yarin hastaneye yatiyrum suni sanci deneyecegiz.. Yarin minik mucizemi kollarima alacagim Allahin izniyle... İlk kasim annelerinden olacagim... Size nacizane tavsiyem sakin olaki gununuz dolmadan bebek neden gelmiyor dusuncesine kapilmayin cunku olumsuz etki yapiyor...
Hepinize hayirli dogumlar diliyorum. Mis kokulunuzu en hayirli gunde kucaginiza almaniz dilegiyle...
ivanka ve alamina aynı benim k.v deyi anlatıyorsunuz ya boşverin bende sinir küpü oluyorum okudukça kontrolden yeni geldim kafam yine allak bullak iki hastane bebeğim için iki hafta geri dedi uzak olan hastanem normal dedi uzak olan hastanem özel üni doğum ücretli s,gortam var ama sigortaya da belli bi ücret alıyo doğumu yaparım orda ama sonra aa çocuk küçük vs deyip küves falan hesabı çıkarılarsa paranın dibine vurdururlar hangi hastane doğru diyo ben anlamıyorum ya eğitim araştırmaya gittim üni ye gittim doğuma kaldı 20 gün ben doğum yapack hastane bulamadım ne yapayım ben ya fikir verin...
tatlım sıkma canını. banada kafası büyük 2 hafta ilerde fln demişlerdi.yok koca kafa fln die korkutmuşlardı. ama son gittiğim hastanedeki doktor baktı inceledi eski ultrason resimlerini de aldı öle sonuca wardı. hiçbişi yokmuş kuzumun Allaha şükür. içini ferah tut. nerde oturuosun sen belki tawsiye edebileceğim bi hastane fln wardır...
istanbul sultangazi cnm bezmialem üniye taksim egitim araştırmaya ve kanuni sultan süleyman egitim araştırmaya gttim üni normal diğer ikisi iki hafta geri dedi bgun bezmialeme gittim bebek 2800 haftasıyla uyumlu dedi orası da özel acaba para için mi öle diyo diye düşünmüyo değilim diğer ikisi de egitim araştırma yani off yaa ne zormuş
cnm haftalarımz aynı seninle benimde 21 i gibi görünüyr doğum benim kızımda 2900 yani çok yakın kilolaları. dün doktordaydım bende kilosu için iyi dedi. yani 2800 e az diosa benim kızımda geride demektir :)) benide korkutan dewlet hastanesi olmuştu.içini ferah tut bence normal kilosu. ben pendik medicine hastanesine gidiyrm çokda memnunum. güneşlidede şubesi war ama sana uzak kalır heralde(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?