ivanka ve alamina aynı benim k.v deyi anlatıyorsunuz ya boşverin bende sinir küpü oluyorum okudukça kontrolden yeni geldim kafam yine allak bullak iki hastane bebeğim için iki hafta geri dedi uzak olan hastanem normal dedi uzak olan hastanem özel üni doğum ücretli s,gortam var ama sigortaya da belli bi ücret alıyo doğumu yaparım orda ama sonra aa çocuk küçük vs deyip küves falan hesabı çıkarılarsa paranın dibine vurdururlar hangi hastane doğru diyo ben anlamıyorum ya eğitim araştırmaya gittim üni ye gittim doğuma kaldı 20 gün ben doğum yapack hastane bulamadım ne yapayım ben ya fikir verin...
Kuzum06 canim yazabilmene cok svindim... Sükür iyiye gidiyormus minginde.. Rabbim biran önce sifa versin canim...
Bol sütün olsun yarasin kizina ....
Gecemavisy ben sezeryan direginden döndüm canim biliyorsun ..
En son anestezi uzmaniyla glrpstpgümde ertesi gün sabah 7.30 da olan rabdevu icin gece 12 den sonra yemek yeme , sabahta 2 saat öncesine kadar su icebilirsin sakiz ve seker yok demsti ..
Disin sabah normal fircalayabilirsin demsti .. Genel anestesi olma riskinide göz önünde bulundurarak blyle yapiyorlar sanirim ..
ivanka ve alamina aynı benim k.v deyi anlatıyorsunuz ya boşverin bende sinir küpü oluyorum okudukça kontrolden yeni geldim kafam yine allak bullak iki hastane bebeğim için iki hafta geri dedi uzak olan hastanem normal dedi uzak olan hastanem özel üni doğum ücretli s,gortam var ama sigortaya da belli bi ücret alıyo doğumu yaparım orda ama sonra aa çocuk küçük vs deyip küves falan hesabı çıkarılarsa paranın dibine vurdururlar hangi hastane doğru diyo ben anlamıyorum ya eğitim araştırmaya gittim üni ye gittim doğuma kaldı 20 gün ben doğum yapack hastane bulamadım ne yapayım ben ya fikir verin...
Kızlar doktorumu aradım rahim ağzını kapatan tıkaç açılmış yanı nişan gelmiş ama endişe erme dedi suyun geldimi sancın varmı falan sordu yok şu an için dedim doğum başlamış mı diye sordum doğum başlamış diyemem dedi yarın saat 9 da gel dedi bakalım ne diyecek şayet gece sancım başlamazsa
Dua eden herkezden Rabbim razi olsun, inşallah hepiniz saglikla bir avazda ve en az sanci ile alirsiniz yavrularinizi kucaklariniza.
Dün kabus gibi geçti çok ağladım anne olmuşum yani.yavrumda bu hastalığın olusmasina sebep olanlari Allaha havale ediyorum. Doğum hikayemde bir bölümü hayatimdan cikariyorum demistim. Benim suyum ve nisanim geldi agri sancı kasilma sifirdi suni sanci ile doğum yaptim, yavrum dogal kasılma olmadığı için tamamen kanalda değildi, açılma hizi ile yavrumun kanala girme hizi bir olmamisti buda sikinti yaratti doğumu baslattilar bastirarak ama öyle bir bastirma hayatta olmaz bir ara öldüğümü düşündüm ve suan benim vucudumun sağ tarafini kullanamiyorum sislikler morluklar agrilar var, bana baski yaparken alttan yavrrumada asildilar onuda hissediyordum o arada iste kafa tasi altinda kanama olusmus olabilirmis, doktor doğumun kolaymi zormu oldu diye sorunca en büyük olasılık bu dedi.... sonuç kizim sarılık ve değeri 14 çıktı. Hemen yatış dedi üniversite hastanesine gidin gazi yada hacettepe dedi, aglaya aglaya eve geldik eşimi aradim birak isi gel hacettepeye goturecegiz dedim aglaya aglaya, kizz kardesimi aradim söyledim oda abala bizim doktora sorayim dedi sonra tekrar o beni aradi, " abla sinir 20 imiş, 17 de hastaneye yatiriyorlarmis fototerapi yapiliyormus. 15 olursa Ogün bol emzirilmesi isteniyormus ve ertesi gün tekrar değer ölçümü yapiliyormus, 15 altinda çıkan sonuçlar icin emzirmeye bolca devam ve cam arkasında güneş ışığına karşı sadece bezi kalacak şekilde soyup 20 dakka yüz göğüs kismi 20 dakka sirt popo kismi güneş banyosu yaptiriliyor, hastaneye yatirmaya gerek yok güneş banyosunu ihmal etmesin emzirsin sik sık geçer çabucak" demiş. BBalkon güneş icinde idi cam balkon birde hemen yaptim, bugunde yaptim mucize şekilde yavrumun rengi aciliyor yüzü gecti nerdeyse, zaten sık sık emiyordu biraksam göğsümde duracak hep çok şükür sutumde bol yavrumda emiyor, insallah çabuk atlatacak. İnşallah gerek kalmaz ama güneş banyosu aklınızın bir yerinde olsun kizlar
inş cnm ya hepsi başka sölüyo hangisine inanayım ki biri geçen hafta geri dedi biri bu hafta normal dedi doğuma nereye gidecegim bilmiyorum bile
kızlar çok saolun ben ist dayım ezgi p.tesi gününe samatya ya randevu aldım orası ii dediler bide oraya bakacgım eger orası da normal derse doğumuda orda yapacagım ama yok oda iki hafta geri derse yazılı kağıt isteyip çapa tıp fakultesine gidip halldecegim umursamasam sonradan bişey çıkarsa diye korkuyorum dua edin kızlar inş p.tesi normal çıkar ve bende rahat bi nefes alırım...
tatlım sıkma canını. banada kafası büyük 2 hafta ilerde fln demişlerdi.yok koca kafa fln die korkutmuşlardı. ama son gittiğim hastanedeki doktor baktı inceledi eski ultrason resimlerini de aldı öle sonuca wardı. hiçbişi yokmuş kuzumun Allaha şükür. içini ferah tut. nerde oturuosun sen belki tawsiye edebileceğim bi hastane fln wardır...
Canım bende bugun yaşadım sabah çok katı bir şey geldi sümüksü il önce açık renk son gelen kahverengiydi sancı falan yok doktoru da aramadım ama sanırım nişanım geldi .
inşallah normal çıkar sen kafana takma ama çünkü ne kadar takarsan o kadar hem kendini hem bebeği üzüyorsun. dün bende doktora gittim. oda bebeğimin 4 kilo olduğunu söyledi. karnı çok büyükmüş. boyu 50 cm. normal doğum istediğimi belirtim oda ilk olarak normal deneriz bir sorun olursa sezeryana alırız dedi. son zamanlar artık yapcak bişey yok. iyi düşünelim iyi olsun diyorum. allah herşeyi gönlümüzce versin. lütfen sıkma canı herşey iyi olcak öyle düşün...
Kızlar selam,
dün yazmayı unutmuşum bu arada. Alttan muayeneyi soruyodum ya size. Haftaya kadar doğurmazsan haftaya alttan bakıcam dedi.
5 kasımdan sonra heran bekle oğlunu dedi. 6 kasım da gel dedi. :)
selam kasım anneleri
Doğum izinlerinizi almaya başlamışsınızdır sanırım izine 37+0 iken mi çıkıyorsunuz yoksa 37. Haftanın sonunda mı ? Yasal hak nasıl ?
Bide şubat annelerinde bir arkadaş doğum haftamızın ssk ya da doktor tarafından bildirildiğinden bahsetti böyle bişey var mı ?
Hayırlı doğumlar
cnm benimde oyle.. kafasi 2 hafta onden gidiyo.. ama buyuk bi problem olmadigini arastirdim.. esimde dogdugunda kafasi buyukmus kv oyle diyo.. burdan bi arkadas genetik olabilcegni soylemisti.. norml dogumda biraz zorlnirmisiz hepsi bu:26:i
kızlar ya son 3 gündür sag kol dirsegim agrıyo gece falan agrıyo baya bi bazen geciyo bazen agrıyo sanki kolum üşüdügü zaman agrıyo gibi ama üşüse bile dirsegimin böyle agrıması normal mi? bide dra gitsem geri mi gönderir hamileyim diye yoksa tedavi uygular ne yapim kızar bi yardımcı oluverin
kızlar merhaba ..sabah çıktım anca geldim eve.sürüm sürüm süründüm hastanelerde....bugün doktoruma çatı muayenesini sordum...doktorum taraftar değilim çatı muayenesi yapmaya belli olmaz ki dedi..doğum başlamadan kim neyin muayenesini yapıyormuş dedi...diyelimki birinin çatısı dar fakat sancı başlayınca kemiklerde esneme olabilir dedi...çatı muayenesi bebek çok çok iri değilse gerekli değil dedi. bugün alttan muayene oldum kızlar 30. haftada 1 cm açıklık vardı...fakat şimdi rahim ağzı tamamen ve sıkıca kapanmış çocuğumun kafasına aşağı inmemiş çok yukarda dedi..hiç mi ağrın yok dedi...gerçekten yok..o kullandığım ilaçlardan sonra ağrı mağrı kalmadı bende....açıklık bile sıkıca kapanmış. kaç hafta kasılma önleyici kullanmıştım(( 6 kasım a yatış verdi suni sancı verecekmiş..yandım kızlar ya...İnşallah ağrım olurda açılma az biraz olur...yoksa direkt suni sancıyla doğurtmaya çalışacak beni....napıcam ben ya....:'( bu arada bugün gene görümcem arayıp durdu...ağlıyorum şuan sinirime..istemiyorum kalabalık insan dedim..dinlenmek istiyorum çok mu keyifli aşağıdan kanama varken milletle oturup sohbet mi eidcem dedim....devlet hastanesine gidicem dedim..az evvel gene arıyo karar verdin mi hangi hastane olacak diyor..ya gerçekten ya geri zekalı bu kız..yada yüzsüzlüğüne safa yatıyor..annemede kızdım bugün...meraklıysa ne diyebilirsin ki diyor..ya neyin merakı kızlar ya...çocuğu doğuran beni,m benim çocuğum....neyi merak ediyor..alt nasıl alınır..kan nasıl gelir onumu merak ediyor.....verem edecekler beni....zaten canım burnumda nasıl stresliyim anlatamam...bide kimlerle uğraşıyorum...
inşallah az biraz ağrım açılmam olur off offffffffbu arada bebeğimin kilosu 3140 gr mış..minyon bebek olacak dedi
Tatlim romatizma olabilir mi:26:ya da sol tarafina yatiyosan devamli o yuzdende agriyo olabilir.. ben bebegime fazla kan gitsin diye hep sol tarafima yatiyodum bi ara sol kolum tutmaz olmustu.. belki onla alakalida olabilir.. o sekilde agrilarda ben havluyu isitip o bolgeye koyuyorum hafifliyo agrisi bi dene istersen.. cok siddetli agriyosa yarin bi doktora basvurabilirsin..
kızlar merhaba ..sabah çıktım anca geldim eve.sürüm sürüm süründüm hastanelerde....bugün doktoruma çatı muayenesini sordum...doktorum taraftar değilim çatı muayenesi yapmaya belli olmaz ki dedi..doğum başlamadan kim neyin muayenesini yapıyormuş dedi...diyelimki birinin çatısı dar fakat sancı başlayınca kemiklerde esneme olabilir dedi...çatı muayenesi bebek çok çok iri değilse gerekli değil dedi. bugün alttan muayene oldum kızlar 30. haftada 1 cm açıklık vardı...fakat şimdi rahim ağzı tamamen ve sıkıca kapanmış çocuğumun kafasına aşağı inmemiş çok yukarda dedi..hiç mi ağrın yok dedi...gerçekten yok..o kullandığım ilaçlardan sonra ağrı mağrı kalmadı bende....açıklık bile sıkıca kapanmış. kaç hafta kasılma önleyici kullanmıştım(( 6 kasım a yatış verdi suni sancı verecekmiş..yandım kızlar ya...İnşallah ağrım olurda açılma az biraz olur...yoksa direkt suni sancıyla doğurtmaya çalışacak beni....napıcam ben ya....:'( bu arada bugün gene görümcem arayıp durdu...ağlıyorum şuan sinirime..istemiyorum kalabalık insan dedim..dinlenmek istiyorum çok mu keyifli aşağıdan kanama varken milletle oturup sohbet mi eidcem dedim....devlet hastanesine gidicem dedim..az evvel gene arıyo karar verdin mi hangi hastane olacak diyor..ya gerçekten ya geri zekalı bu kız..yada yüzsüzlüğüne safa yatıyor..annemede kızdım bugün...meraklıysa ne diyebilirsin ki diyor..ya neyin merakı kızlar ya...çocuğu doğuran beni,m benim çocuğum....neyi merak ediyor..alt nasıl alınır..kan nasıl gelir onumu merak ediyor.....verem edecekler beni....zaten canım burnumda nasıl stresliyim anlatamam...bide kimlerle uğraşıyorum...
inşallah az biraz ağrım açılmam olur off offffffffbu arada bebeğimin kilosu 3140 gr mış..minyon bebek olacak dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?