2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım diğer hastaneler nekadar dediler bebeğinin kilosuna ? ya benim 2 tane yiğenim biri 2200 doğdu biri de 2250 gayette sağlıklılardı hiç bir problemde yaşamadılar üzülme sakın moralinide bozma 2800 doğuma kadar 3 kiloyu tamamlar bebeğin 200 300 gram düşse doğumdan sonra yine 2700 olur buda gayet normal geçen gün 2800 bir akrabamız doğurdu takma sakın bunları kafana sağlıklıysa gerisi hiç sorun değil.

çok sağol canım senin dediğin gibi yaparım bende artık

çok zor benim doğumda her an olabilir ama hala nerede doğuracağım konusunda net değilim. cerrahpaşa yada evime yakın olan bir hastaneye gittim dün. yani devlete gidiyorsun deney muamelesi görmekten özel hastanede ise öyle gereksiz şeyler için test istiyorlar ki güvenemiyorsun yani bazen gözünü karatman lazım... sıkma canı eminim iyi bir yerde meleğine allahın izniyle kavuşursun canım...

gözün aydın inşallah ohh der gibi bebeğini kucağına alırsın... ne güzel en kısa zamanda kavuşacaksın belki saatler kaldı... tekrar gözün aydın....

İnşallah başka sıkıntı çekmezsiniz. ve allah razı olsun verdiğin bilgiler için....

inş cnm ya hepsi başka sölüyo hangisine inanayım ki biri geçen hafta geri dedi biri bu hafta normal dedi doğuma nereye gidecegim bilmiyorum bile

cnm her doktorun yaklaşımı farklı oluo. birbirini tutmuo söledikleri. bende 3-4 doktor değiştirdim. sonuncudan memnunum. mesela doktorlarım dan biri karnım çok gergin olduğu için rahim direncin yüksek fln demişti bana araştırdım fln ne olduğunu bile bulamadım. ama son doktorum hiç öle bişi sölemedi. hangi doktor içine daha çok siniosa sana daha yakın geliosa onu tercih et bence.

Yeşimcim sen hangi ildeydin unuttum?

Kızlar selam,
dün yazmayı unutmuşum bu arada. Alttan muayeneyi soruyodum ya size. Haftaya kadar doğurmazsan haftaya alttan bakıcam dedi.
5 kasımdan sonra heran bekle oğlunu dedi. 6 kasım da gel dedi. :)

kızlar çok saolun ben ist dayım ezgi p.tesi gününe samatya ya randevu aldım orası ii dediler bide oraya bakacgım eger orası da normal derse doğumuda orda yapacagım ama yok oda iki hafta geri derse yazılı kağıt isteyip çapa tıp fakultesine gidip halldecegim umursamasam sonradan bişey çıkarsa diye korkuyorum dua edin kızlar inş p.tesi normal çıkar ve bende rahat bi nefes alırım...

inşallah normal çıkar sen kafana takma ama çünkü ne kadar takarsan o kadar hem kendini hem bebeği üzüyorsun. dün bende doktora gittim. oda bebeğimin 4 kilo olduğunu söyledi. karnı çok büyükmüş. boyu 50 cm. normal doğum istediğimi belirtim oda ilk olarak normal deneriz bir sorun olursa sezeryana alırız dedi. son zamanlar artık yapcak bişey yok. iyi düşünelim iyi olsun diyorum. allah herşeyi gönlümüzce versin. lütfen sıkma canı herşey iyi olcak öyle düşün...

cnm benimde oyle.. kafasi 2 hafta onden gidiyo.. ama buyuk bi problem olmadigini arastirdim.. esimde dogdugunda kafasi buyukmus kv oyle diyo.. burdan bi arkadas genetik olabilcegni soylemisti.. norml dogumda biraz zorlnirmisiz hepsi bu:26:i

Canım bende bugun yaşadım sabah çok katı bir şey geldi sümüksü il önce açık renk son gelen kahverengiydi sancı falan yok doktoru da aramadım ama sanırım nişanım geldi .

bilemiyorum bende . muayeneden sonra eve geldik bi kaç saat sonra yine sümüksü bişeyler geldi ama bu sefer daha çok içinde yine pembe bi leke vardı. hayırlısı bakalım .. heycn yaptım :)

inş cnm ya saglıkla bebişleri alsaydık kucagımıza şu stresde bitseydi yaa

Kızlar selam,
dün yazmayı unutmuşum bu arada. Alttan muayeneyi soruyodum ya size. Haftaya kadar doğurmazsan haftaya alttan bakıcam dedi.
5 kasımdan sonra heran bekle oğlunu dedi. 6 kasım da gel dedi. :)

aaa canım durumumuz aynı seninle benim dr umda kasım 6 da catı muayenesi yapacak ve kasım 6 dan sonra heran bekle dedi. ama benim dogum kesin aralıga yakın olur kısım biraz küçük 2.400 gram civarı bu da 2 hafta geride demek oluyo ama dr saglıklı dedi doguma kadar 2.800 3 kilo olur dedi saglıklı olsunda gerisi önemli degil benim için
ALLAHIM ŞÖYLE Bİ DÜŞÜNDÜMDE ARALIGA ALLAHIM NASİP EDERSE BEBEKLERİMİZLE GİRECEZ SON 1 AY RABBİM O KADAR AYLARI SU GİBİ GECİRMİŞ

canım ben doğum iznine 37+0 iken dün ayrıldım.

cnm benimde oyle.. kafasi 2 hafta onden gidiyo.. ama buyuk bi problem olmadigini arastirdim.. esimde dogdugunda kafasi buyukmus kv oyle diyo.. burdan bi arkadas genetik olabilcegni soylemisti.. norml dogumda biraz zorlnirmisiz hepsi bu:26:i

çok korkutmuşlardı beni bide rahatsızlandığım için acile gitmek zorunda kalmıştım ordaki doktor sölemişti. Allaha şükür bişi çıkmadı. bizde de herkesin kafası genetik olarak büyük :)) koca kafa bi aileyiz. keza eşiminde öle . sağlıklı olsunda bizim gibi koca kafa olsun cnm. Allah kolay we hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize :))

Kafalarin büyük olmasini kesinlikle kafaniza takmayin kizlar ..
Bu durumu oglumda yasadim .. Baba tarafindan genetik :)))
Hatta onlari bazen koca kafalar diye seviyorum :))))
Kesinlikle yapiyla alakali .. Dogumda biraz zorluyor ama onun disinda bir risk belirtisi degil bu .
Iciniz ferah olsun ..

kızlar ya son 3 gündür sag kol dirsegim agrıyo gece falan agrıyo baya bi bazen geciyo bazen agrıyo sanki kolum üşüdügü zaman agrıyo gibi ama üşüse bile dirsegimin böyle agrıması normal mi? bide dra gitsem geri mi gönderir hamileyim diye yoksa tedavi uygular ne yapim kızar bi yardımcı oluverin

kızlar merhaba ..sabah çıktım anca geldim eve.sürüm sürüm süründüm hastanelerde....bugün doktoruma çatı muayenesini sordum...doktorum taraftar değilim çatı muayenesi yapmaya belli olmaz ki dedi..doğum başlamadan kim neyin muayenesini yapıyormuş dedi...diyelimki birinin çatısı dar fakat sancı başlayınca kemiklerde esneme olabilir dedi...çatı muayenesi bebek çok çok iri değilse gerekli değil dedi. bugün alttan muayene oldum kızlar 30. haftada 1 cm açıklık vardı...fakat şimdi rahim ağzı tamamen ve sıkıca kapanmış çocuğumun kafasına aşağı inmemiş çok yukarda dedi..hiç mi ağrın yok dedi...gerçekten yok..o kullandığım ilaçlardan sonra ağrı mağrı kalmadı bende....açıklık bile sıkıca kapanmış. kaç hafta kasılma önleyici kullanmıştım(( 6 kasım a yatış verdi suni sancı verecekmiş..yandım kızlar ya...İnşallah ağrım olurda açılma az biraz olur...yoksa direkt suni sancıyla doğurtmaya çalışacak beni....napıcam ben ya....:'( bu arada bugün gene görümcem arayıp durdu...ağlıyorum şuan sinirime..istemiyorum kalabalık insan dedim..dinlenmek istiyorum çok mu keyifli aşağıdan kanama varken milletle oturup sohbet mi eidcem dedim....devlet hastanesine gidicem dedim..az evvel gene arıyo karar verdin mi hangi hastane olacak diyor..ya gerçekten ya geri zekalı bu kız..yada yüzsüzlüğüne safa yatıyor..annemede kızdım bugün...meraklıysa ne diyebilirsin ki diyor..ya neyin merakı kızlar ya...çocuğu doğuran beni,m benim çocuğum....neyi merak ediyor..alt nasıl alınır..kan nasıl gelir onumu merak ediyor.....verem edecekler beni....zaten canım burnumda nasıl stresliyim anlatamam...bide kimlerle uğraşıyorum...

inşallah az biraz ağrım açılmam olur off offffffff bu arada bebeğimin kilosu 3140 gr mış..minyon bebek olacak dedi

Tatlim romatizma olabilir mi:26:ya da sol tarafina yatiyosan devamli o yuzdende agriyo olabilir.. ben bebegime fazla kan gitsin diye hep sol tarafima yatiyodum bi ara sol kolum tutmaz olmustu.. belki onla alakalida olabilir.. o sekilde agrilarda ben havluyu isitip o bolgeye koyuyorum hafifliyo agrisi bi dene istersen.. cok siddetli agriyosa yarin bi doktora basvurabilirsin..

geçmiş olsun cnm. bende bütün gün yattım hiç halim yok. bu kadar sıkıntıda birde böle ilginç insanlarla uğraşıyrsun ya...kıyamam sana (( inşAllah açılman olurdA rahat yaparsın doğumunu daha günün war şimdiden strese sokma kendini tatlım :))

canım benim sag kolum agrıya dur bende sıcak havlu sarayım benimde aklıma romatizma geldi cünkü tam dirsek bölgemden başlıyo agrı sonra elime dogru yayılıyo bakalım sıcak havlu işe yararsa hep sıcak tutmaya calışayım ama gecmezse dra gidecm

üzülme belki sancin gelir 6 Kasimdan önce hayirlisiyla kucagina alirsin bebegini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…