2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

oyy üzülme canım yaw kimse için canını sıkmaya degmez. sen bebegini ve kendini düşün bi tek. inşallah suni sancıa gerek kalmadan acılman olur kuzum benim. canım mümkünse merdiven in çık sürekli bide burdan duydugum kadarıyla ilişkide doguma yardım ediyomuş istersen eşinle ilişkiyi dene bi

merhabalar. bizde kaç gündür net yoktu girip bakamadım çok sayfa olmuş. kızım su çiçeğini hafif atlattı şükür. benimde korktuğum gibi olmadı :)) dün hasanedeydim 36+5te izni başlattım 2 gün daha gidemedim işe. ama dün moralim çok bozuldu. benim oğlum hiç kilo almamış ayın 22 sinde 2500 du dün 2560 gr olmuş. doktor bi kaç kere ölçtü ama minyon bebek olucak gibi dedi. gelişimi iyi ama kilo almamış( çok üzüldüm devlet hast. gidiyorum 7-14 kasım arası seeryan olacağım en fazla 14 günüm var( kendimde bu ay 3 kez doktora gitişim hepsinde de aynı kilodayım( ben kendim önemli değilimde oğlum bari alsaydı kilo. canım dun çok sıkıldı. sinirlerim bozuldu.
ayrıca doğum yapan bütün arkadaşları tebrik ederim. rabbim hayırlı evlatlar eylesin hepsini inş.

kızlar yarın sabah doğum var :) sabah 8 de doğuma gireceğim dualarınızı eksik etmeyin sezeryan olucak

Allah yardimcin olsun , güzel haberleri bekliyoruz

Hayirlisi olsun insaallah saglikla kucagina alirsin

cok gecmis olsun insaallah cabuk atlatir , sagligina kavusur minigin .

Son düzenleme:
Kizlar kendi derdime düştüm sizleri hiç sormadim.
Yarin kasim annesi olacaklara Rabbim yar ve yardim etsin hayirlisi ile kucaklariniza yavrularinizi. 2. Bebegi olanlar biliyordur nasil bir duygu olduğunu ama benim gibi ilk bebeği olanlar anca kucağına alinca anlar, ,muthis bir duygu tarifsiz bambaşka, Rabbim dileyen isteyen herkeze nasip etsin. Hamilelikte mizmizlandigim herşeye değer, arada elim karnıma gidiyor sanki birden tekme atacak gibi geliyor sonra hemen gözüm karşımda yatan melegime takiliyor. Daha 4 gün oncesine kadar bende sizler gibi kasilma, sanvi, nişan, nezaman doğacak, nasil doğacak, zormu olacak, kolaymi olacak, kime benzeyecek..... simdi sanki hiç onlari yasamamisim, kuzum herşeyi farklilastirdi, dogum öncesi ve doğum sonrasi bambaşka bi yaşam oldu benim için, hepiniz hayirlisi ile kavusun yavrulariniza

kızlar herkese evimizden merhaba.sayfalar okadar birikmişki okuyamadım.güzel dilekler için herkese teşekkürler.doğum yapan arkadaşlar varsa hepsine hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütün inş.ben çok net başına geçemiyorum oğlum günlerdir aç sütüm gelmedi hep emzirmeye çalıştım.bugün eve gelince hemen duşa girdim onun etkisi oldu galiba.biraz biraz geldi.ekstradan doktor ıhlamur verebilirsin dedi.bende şekerl ıhlamur takviyesi yapıyorum.beslenemediği için sarılık oldu kuzum yarın doktor yeniden görmek istiyo.topuğundan kan aldılar yarın gene alçaklar.hemşirwnin yüzüne yumruğu indircektim o kadar canını acıttıki yavrumun sesi kısldı ağlamaktan.o ağladı ben ağladım.inşallah yarına kadar geçer.annelik farklı bişey kızlar.yani bu kadar güzel bu kadar nasıl anlatsamki bakım anlatamıyorum:))) sizde en kısa zamanda yaşıcaksınız o zaman anlıcaksınız:))rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.ben 3 gün kaldım hastanede.size tavsiyem bebek bezi ben 6 tane almıştım yetmedi ama siz 1 gece kalcaksanız yeter.gecelik 2 tane ve 1 pijama.ama gecelik çok çabuk kirleniyo.3 tane olabilirmiş.iç çamaşırı kesinlikle fazla götürün ben 4 tane götürmüştüm yetmedi ekstra 2 tane daha aldım.hasta bezi hastane vermiyorsa mutlaka götürün.ped uzun ped ondanda mutlaka bir paket.emzirme atleti ve südyeni kesinlikle gereksizmiş.düğmeli gecelikler yetiyor.hepinizi çok öpüyorum şimdi oğluşumla ilgilenmem lazım.hikayemi ilk fırsatta yazıcam:)))))

İvanka tatlım üzme kendini bu kadar çok sinir evet ama seni kızdırmak hoşuna gidiyo bilerek yapıyo gibi geldi bana ona fırsat vermemelisin bence o yok gibi davran

kızlar ayrıca birsey sormak istiyorum yeni dogan bebek bezi sadece prima premium care da var oda diger bezlere göre çok pahalı artık aldım ilk zaman deneyeyim diye ama sürekli bunu kullanmak bana fazla gelecek tavsiyeniz varmı siz ne aldınız boyutları nasıl şimdiden tesekkürler

cnm bozma moralini inş agrın olur da suni sancı vermezler bırak açma telini falan görümcenin ne insanlar var yarabbim yaa bebişler kilo almamış geriden geliyo bence bayagı stres yapmışız bizler canlarım yaa hayırlısıyla bebişlerimzi kucagımıza alalım saglıkla yarabbim

Kızlarrr aklıma bişey takıldı sizede sormak istiyorum

Yaaa benim bildiğim kadarıyla hastanelerde yenidoğan bebekler yıkanmıyor siliniyor diye biliyorum ama facebookda takip ettiğim doğum fotoğrafçıları var onların resımleri arasında yenidoğan bebeklerin yıkanırken resimleri var hatta yorum atıp soranda olmuş bebekler yıkanıyormu hastanede diye sizin bilginiz varmı özellikle doğum yapan anneler sizin nasıl oldu ?

Son düzenleme:
benim doktorumda çatı muayenesi yapmıyor. hepimizin hakkında hıyırlısı olsun inşallah...

aaa ne oluyo bu kasım bebeklerine yaa benimkide kilo almamış nasıl olacak böyle yaaa canım bak bn gece kaldıkca sürekli süt içiyorum yatarkende 2 3 kaşık pekmez yiyorum ve gün içinde 2 muz yiyorum ceviz yiyorum bi kaçtane sende ye istersen bunlar bebege kilo aldırıyomuş ben cumartesi gününden beri böyle yapıyorum inşallah kızım kilo alır

selam kızlar biz de bugün doktora gittik ntsye girdik sancı falan çıkmadı bir şey.. doktorum her şey normal, önümüzdeki haftayı da geçirirsin ondan önce doğmaz dedi:) bizim tanışma yıldönümümüz 1 kasımda doğmasını çok istemiştim ama hayırlısı olsun:) benim kızçe 3310 gram olmuş:)))

Allah hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda sağlıkla bebişlerimize kavuşalım.. kısacık kolay doğumlar nasip olsun inşallah.. yürüyüş ve hurmaya tam gaz devam edeceğim.. öptüm sizleri:-****

Son düzenleme:
Arkadaşlar maşallah 1 saattir yorumları okuyorum ama cevap yazamadım tek tek... İlk hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren buraya giriyorum ve bir sürü şey öğrendim sizden o mide bulantılarında ne yememiz gerektiğinde, ilk cinsiyet öğrendiğimizde, test sonuçlarında falan filan ne günler geçirdik...

Şimdi doğumu bekliyoruz gün gün ne güzel cidden... Bugün akşam kanamam olmadı olsaydı dr gidecektim ama olmadı sancı var hafif. 40 haftadan sonra doğum olmazsa muhtemelen sezeryana alacak ama onu istemiyorum ve dua edin normal doğum yapayım şu 2 gün içinde...

Allah tüm annelere yardım etsin ve ömür boyu minikleri onları üzmesin :)

kızlar bebek küçük olunca yeteri kadar baskı yapamadığından doğum zor oluyormuş bir kaç kaynaktan öğrendim.şu da var her küçük bebek zor doğacak diye birşart da yok mesela ben 2.600 doğmuşum resmen fırlamışım annem anlamadım seni doğurduğumu der hatta:)benim doktor gözümü korkutmaya çalışmış bariz

inşallah canım herşey gönlünce olsun. dua ederim bende. hadi bakalım hayırlısı hakkınızda. Ama ben sanmıyorum bişey çıkacağını. şükür bebişlerimiz gelişimini tamamladı zaten. kendine çok sıkıntı yapma. gönlünü ferah tut. öptüm şekerim.

canımcım günlerimizde aynı :) doktor görüşmeleri de :) hadi bakalım hakkımızda hayırlısı. Ama ben hiç sanmıyorum Aralığa kalmayız gibi geliyo bana. sen kiloya bakma sağlıklı olsun önemli olan o. Birde haftası gelince doğar kiloyu beklemez. Doktorunda dediği gibi 3kg bulur. oda az değil yanii.. Hem benim büyüklerim der ki kilolu olmayan bebek doğumdan sonra daha çabuk toparlar daha çok kilo alır der. hakikaten de çevremde hep öyle gördüm. Hem 2 kg geçince bi sıkıntı yok merak etme. Senin de oğlandı dimi? hangi ildeydin canım?

haklısın canım.. her doğum kendine has oluyor bence, ne olacağı nasıl olacağı hiç belli olmaz diye düşünüyorum.

aayyy canım seninde bizim gibi 6 kasım. gerçi biz beklemedeyiz. görümceni sıkıntı yapma artık onları düşünme 6 kasımı düşün. Dua et bolca. Herşey güzel geçer inş. canım. suni sancıdan korkma. burnundan derin nefes al, ağzından ver. sancı sırasında seni rahatlatır. sıkıntı yapma hiç bir şeyi. önemli olan sen ve bebişin. sağlıkla kucağına al inş. bizi yine haberdar et. Allah kolaylık versin. öptüm

canımcım hoş geldin. kızına çok sevindim. dualarımız işe yaramış :) oğluşun için sıkıntı yapma çünkü bana bir kaç hemşire ve doktor son günlerde kilo alımı durabilir normal demişti. Doğuma kadar 3kg geçer merak etme. bizde bazen gidiyoruz 650gr almış bazen almamış. belli olmuyorki. 14 günde 650gr almıştı oğluşum mesela seninde 14 gün var. 2 kg geçtikten sonra sıkıntı değil. sen dinlenmene bak. birde hergün 1 tane muz ye. işe yarıyor gerçekten. bide ben yatmadan büyük bi bardak süt içiyorum. tavsiye ederim. bizi yine haberdar et. öptüm.

canım tekrar gözün aydın bebişini kucağına aldın. artık sıkıntıları bir kenara bırak lütfen düşünme ve güzel kuzunla ilgilen. Sarılık için üzüldüm. ama düzeliyor olmasıne çok mutlu oldum. inş hastaneye ihtiyaç duymadan geçer gider biran evel. Anlattığın bizim içinde iyi oldu olsun.
Şükürler olsun sütünde iyiymiş, Allah eksikliğini göstermesin. öpüyorum kızını da senide. Allah kolaylık versin.

başınız sağolsun cnm..ananenn mekanı cennet olsun..amcana da acil şifalar inşallah..Allah beterinden korusun..sıralı ölüm versin..yaşlıları kabulleniyor insan da Allah gençlerimizin anne babalarımızın acısını erken yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…