2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

inş. sarılığı kısa sürede atlatır fidom. Geçmiş olsun. Hemşireye bi yumrukta benden :) yazdığın iyi olmuş merak ediyorum sizi. yine fırsat bulursan gir arada. Allah kolaylık versin kuzum. Dediğin gibi anlatılmaz yaşanır annelik :) bende bugün rüyamda gördüm oğluşumu. çok duygulandım. bi tuhaf oldum :) kendini görünce nasıl olurum bilmem.tavsiyelerin için tşk. ederimm.. öpüyorum ikinizi de.

selam, yanlışın var canım bi çok markada var. Ben huggies yenidoğan aldım. sıvı kaka emişi daha güzel esnek yan bantları daha iyi dışarı çıkartmıyor dediler. kullananlar genelde bunu önerdiler bende ondan huggies aldım. Gerçi ikisi arasında çok fiyat farkı yok ama ben tavsiye üzerine aldım.

Tubacım hastaneye göre değişiyor. kimi hastane yıkıyor kimi da pudra gibi birşeyle siliyor. Benim hastane siliyormuş öğrendim. sende ona göre doğum yapacağın hastaneye sor derim.

Amin canım inş. Allah gönlüne göre versin.

canım Allah rahmet etsin, başınız sağolsun. Amcana da acil şifalar biran önce düzelir inş. bebişinde anneni beklesin bari.
inş. hakkımızda hayırlısı olsun. Allah sabır versin sana da.

inş. canım ya alsınlar inş. insan kendini suçlu hissediyor( süte alerjım çıktığından 2 aydır süt içmiyordum. sabahları kaşar,ceviz bal yemeğe çalışıyordum ama daha çok yemeğe çalışayım inş.

saol canım . dua eden herkesden allah razı olsun. inş. senın dediğin gibi olur .

Senin görümce hepimizin mehdine yetti haa:)) annen söylesin gelme iki kişi napıcaz desin sen topu annene at. inşallah açılmanda olur canım benim çok sancım oldu bugün sürekli kontrol ettim ama nişan yok daha

canım molfix in var ben onu aldım yenidoğan.

bi saat kadar önce fln doğuruyrm zannettim. şimdi çok gülüyrm halime :))) anlatiim sizde gülün :)))) acıktım dedim bişiler atıştırayım. meywe yedim bi güzel aç karnına :))) sonra bi sancı başladı ki sırtımdan girio böle karnımda dolaşıo :) baya kıwranmaya başladım eşimle annemde farkettiler toplandılar başıma hadi kalk hastaneye gidelim die. yoook gitmem die tutturdum :)) hadi kalk die ısrar ediolar ben sesimi çıkarmıyrm yattığım yerdende kalkmıyrm. domuz gibi inat ediyrm .... annem neren ağrıo fln die başladı sormaya uzman doktorum benim. yok gitmem hastaneye die de dewam ediyrm. eşim ısrar etti nie gitmek istemiosun olmaz böle die. dedim ya doğum başladıysa :))))))) annemde ordan patlattı bombayı bebekden mi ayrılmak istemiosun mecbur çıkacak o ordan dedi.... her neyse biraz dolaştım wc e fln girdim çıktım. uzandım sonra çözdük meğerse gaz sancısıymış :))) annem aç karnına meywe yedin ondan olmuştur dedi. anlicanız gerçekten doğurucak olsam korkudan hastaneye gitmicem... Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin herbirimize :)))

sonunda su meshur kasım ayına girdik bakalım :) gercı cogu bebiş geliverdi erkenden :) allah kalanlara bı avazda kurtulmayı nasib etsin :))

Allah ıyılıgını versin bacım.. gercek dogum sancın gelınce hıkayenı yıne yaz olurmu

canım benimde sabahtan beri altıma sürekli sancı girdi 1-2 saattir kalmadı. nişan bekliyom oda yok :)

yaa ben sadece prima premium care da gördüm yeni dogan yazısını 25 tl 50 adet var içinde diger markalar 145 adet olanlar o fiyat civarı ama onlarda hiç yeni dogan göremedim ben tatlım kiloyamı bakmak gerekiyo acaba kaç kg yazanlara bakmamız lazım acaba

bendede aynı sorun var p.tesi melegim 2600 gr dı ve kızlar doğum tarihi 21-22 kasım olanların bebişleri mi hep küççük geride kalmış ne nasıl rastlandıdır bu

canım benimde sabahtan beri altıma sürekli sancı girdi 1-2 saattir kalmadı. nişan bekliyom oda yok :)

cnm benimde bi iki gündür sancım war ama bi saat önce ciddi ciddi gelio cadı kızım sandım. bi telaşe ettim ki sorma. sürekli wc e gidip bende kontrol ediyrm nişan war mı die ama annemin doğumu başlamış gelmemiş nişanı da suyuda ebe patlatmış suyunu ondan da çekiniyrm anneme de çekmiş olabilirim die :)

canım bunlar numara numara üzerinde büyükçe 1 yazıyor yanındada 2-5 kilo arası diyor ondan alacaksın molfiksi 15 liraya aldık 44 tane içinde.

benim korkumda ondan yani kiminin sancısı az oluyormuş nişanı suyu gelmiyormuş ben napıcam nerden bilicemdimi ne garip ya Allahu teala darda koymasın bizi inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…