kızlar herkese evimizden merhaba.sayfalar okadar birikmişki okuyamadım.güzel dilekler için herkese teşekkürler.doğum yapan arkadaşlar varsa hepsine hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütün inş.ben çok net başına geçemiyorum oğlum günlerdir aç sütüm gelmedi hep emzirmeye çalıştım.bugün eve gelince hemen duşa girdim onun etkisi oldu galiba.biraz biraz geldi.ekstradan doktor ıhlamur verebilirsin dedi.bende şekerl ıhlamur takviyesi yapıyorum.beslenemediği için sarılık oldu kuzum yarın doktor yeniden görmek istiyo.topuğundan kan aldılar yarın gene alçaklar.hemşirwnin yüzüne yumruğu indircektim o kadar canını acıttıki yavrumun sesi kısldı ağlamaktan.o ağladı ben ağladım.inşallah yarına kadar geçer.annelik farklı bişey kızlar.yani bu kadar güzel bu kadar nasıl anlatsamki bakım anlatamıyorum:))) sizde en kısa zamanda yaşıcaksınız o zaman anlıcaksınız:))rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.ben 3 gün kaldım hastanede.size tavsiyem bebek bezi ben 6 tane almıştım yetmedi ama siz 1 gece kalcaksanız yeter.gecelik 2 tane ve 1 pijama.ama gecelik çok çabuk kirleniyo.3 tane olabilirmiş.iç çamaşırı kesinlikle fazla götürün ben 4 tane götürmüştüm yetmedi ekstra 2 tane daha aldım.hasta bezi hastane vermiyorsa mutlaka götürün.ped uzun ped ondanda mutlaka bir paket.emzirme atleti ve südyeni kesinlikle gereksizmiş.düğmeli gecelikler yetiyor.hepinizi çok öpüyorum şimdi oğluşumla ilgilenmem lazım.hikayemi ilk fırsatta yazıcam:)))))
İvanka tatlım üzme kendini bu kadar çok sinir evet ama seni kızdırmak hoşuna gidiyo bilerek yapıyo gibi geldi bana ona fırsat vermemelisin bence o yok gibi davran
kızlar ayrıca birsey sormak istiyorum yeni dogan bebek bezi sadece prima premium care da var oda diger bezlere göre çok pahalı artık aldım ilk zaman deneyeyim diye ama sürekli bunu kullanmak bana fazla gelecek tavsiyeniz varmı siz ne aldınız boyutları nasıl şimdiden tesekkürler
Kızlarrr aklıma bişey takıldı sizede sormak istiyorum
Yaaa benim bildiğim kadarıyla hastanelerde yenidoğan bebekler yıkanmıyor siliniyor diye biliyorum ama facebookda takip ettiğim doğum fotoğrafçıları var onların resımleri arasında yenidoğan bebeklerin yıkanırken resimleri var hatta yorum atıp soranda olmuş bebekler yıkanıyormu hastanede diye sizin bilginiz varmı özellikle doğum yapan anneler sizin nasıl oldu ?
Arkadaşlar maşallah 1 saattir yorumları okuyorum ama cevap yazamadım tek tek... İlk hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren buraya giriyorum ve bir sürü şey öğrendim sizden o mide bulantılarında ne yememiz gerektiğinde, ilk cinsiyet öğrendiğimizde, test sonuçlarında falan filan ne günler geçirdik...
Şimdi doğumu bekliyoruz gün gün ne güzel cidden... Bugün akşam kanamam olmadı olsaydı dr gidecektim ama olmadı sancı var hafif. 40 haftadan sonra doğum olmazsa muhtemelen sezeryana alacak ama onu istemiyorum ve dua edin normal doğum yapayım şu 2 gün içinde...
Allah tüm annelere yardım etsin ve ömür boyu minikleri onları üzmesin :)
selam kızlar... kaç gündür arada bir girip yazılanları okuyorum ama yazamıyorum... doğum yapanlara maşallah, rabbim bebekleri ile bir ömür geçirmeyi nasip etsin...
bende hala bekliyorum... bilenler vardır... anneannem rahatsızdı, vefat etti ve annem erzuruma gitti... kaç gündür doğum olursa ne yaparım diye içim içimi yiyordu ama bebişiminde gelmeye hiç niyeti yok sanırım... annem yarın geliyor, ayrıca amcam yoğun bakımda... bolca dua edin kızlar amcam için... böyle bir zamanda bir de amcamın vefatını kaldırabilecek gibi değilim açıkcası... inşallah rabbim hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip eder, tüm acılarımız bebişlerimiz kucağımıza gelince diner...
aaa ne oluyo bu kasım bebeklerine yaa benimkide kilo almamış nasıl olacak böyle yaaacanım bak bn gece kaldıkca sürekli süt içiyorum yatarkende 2 3 kaşık pekmez yiyorum ve gün içinde 2 muz yiyorum ceviz yiyorum bi kaçtane sende ye istersen bunlar bebege kilo aldırıyomuş ben cumartesi gününden beri böyle yapıyorum inşallah kızım kilo alır
saol canım . dua eden herkesden allah razı olsun. inş. senın dediğin gibi olur .canımcım hoş geldin. kızına çok sevindim. dualarımız işe yaramış :) oğluşun için sıkıntı yapma çünkü bana bir kaç hemşire ve doktor son günlerde kilo alımı durabilir normal demişti. Doğuma kadar 3kg geçer merak etme. bizde bazen gidiyoruz 650gr almış bazen almamış. belli olmuyorki. 14 günde 650gr almıştı oğluşum mesela seninde 14 gün var. 2 kg geçtikten sonra sıkıntı değil. sen dinlenmene bak. birde hergün 1 tane muz ye. işe yarıyor gerçekten. bide ben yatmadan büyük bi bardak süt içiyorum. tavsiye ederim. bizi yine haberdar et. öptüm.
kızlar merhaba ..sabah çıktım anca geldim eve.sürüm sürüm süründüm hastanelerde....bugün doktoruma çatı muayenesini sordum...doktorum taraftar değilim çatı muayenesi yapmaya belli olmaz ki dedi..doğum başlamadan kim neyin muayenesini yapıyormuş dedi...diyelimki birinin çatısı dar fakat sancı başlayınca kemiklerde esneme olabilir dedi...çatı muayenesi bebek çok çok iri değilse gerekli değil dedi. bugün alttan muayene oldum kızlar 30. haftada 1 cm açıklık vardı...fakat şimdi rahim ağzı tamamen ve sıkıca kapanmış çocuğumun kafasına aşağı inmemiş çok yukarda dedi..hiç mi ağrın yok dedi...gerçekten yok..o kullandığım ilaçlardan sonra ağrı mağrı kalmadı bende....açıklık bile sıkıca kapanmış. kaç hafta kasılma önleyici kullanmıştım(( 6 kasım a yatış verdi suni sancı verecekmiş..yandım kızlar ya...İnşallah ağrım olurda açılma az biraz olur...yoksa direkt suni sancıyla doğurtmaya çalışacak beni....napıcam ben ya....:'( bu arada bugün gene görümcem arayıp durdu...ağlıyorum şuan sinirime..istemiyorum kalabalık insan dedim..dinlenmek istiyorum çok mu keyifli aşağıdan kanama varken milletle oturup sohbet mi eidcem dedim....devlet hastanesine gidicem dedim..az evvel gene arıyo karar verdin mi hangi hastane olacak diyor..ya gerçekten ya geri zekalı bu kız..yada yüzsüzlüğüne safa yatıyor..annemede kızdım bugün...meraklıysa ne diyebilirsin ki diyor..ya neyin merakı kızlar ya...çocuğu doğuran beni,m benim çocuğum....neyi merak ediyor..alt nasıl alınır..kan nasıl gelir onumu merak ediyor.....verem edecekler beni....zaten canım burnumda nasıl stresliyim anlatamam...bide kimlerle uğraşıyorum...
inşallah az biraz ağrım açılmam olur off offffffffbu arada bebeğimin kilosu 3140 gr mış..minyon bebek olacak dedi
İvanka tatlım üzme kendini bu kadar çok sinir evet ama seni kızdırmak hoşuna gidiyo bilerek yapıyo gibi geldi bana ona fırsat vermemelisin bence o yok gibi davran
kızlar ayrıca birsey sormak istiyorum yeni dogan bebek bezi sadece prima premium care da var oda diger bezlere göre çok pahalı artık aldım ilk zaman deneyeyim diye ama sürekli bunu kullanmak bana fazla gelecek tavsiyeniz varmı siz ne aldınız boyutları nasıl şimdiden tesekkürler
bi saat kadar önce fln doğuruyrm zannettim. şimdi çok gülüyrm halime :))) anlatiim sizde gülün :)))) acıktım dedim bişiler atıştırayım. meywe yedim bi güzel aç karnına :))) sonra bi sancı başladı ki sırtımdan girio böle karnımda dolaşıo :) baya kıwranmaya başladım eşimle annemde farkettiler toplandılar başıma hadi kalk hastaneye gidelim die. yoook gitmem die tutturdum :)) hadi kalk die ısrar ediolar ben sesimi çıkarmıyrm yattığım yerdende kalkmıyrm. domuz gibi inat ediyrm .... annem neren ağrıo fln die başladı sormaya uzman doktorum benim. yok gitmem hastaneye die de dewam ediyrm. eşim ısrar etti nie gitmek istemiosun olmaz böle die. dedim ya doğum başladıysa :))))))) annemde ordan patlattı bombayı bebekden mi ayrılmak istemiosun mecbur çıkacak o ordan dedi.... her neyse biraz dolaştım wc e fln girdim çıktım. uzandım sonra çözdük meğerse gaz sancısıymış :))) annem aç karnına meywe yedin ondan olmuştur dedi. anlicanız gerçekten doğurucak olsam korkudan hastaneye gitmicem... Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin herbirimize :)))
Allah ıyılıgını versin bacım.. gercek dogum sancın gelınce hıkayenı yıne yaz olurmu
bi saat kadar önce fln doğuruyrm zannettim. şimdi çok gülüyrm halime :))) anlatiim sizde gülün :)))) acıktım dedim bişiler atıştırayım. meywe yedim bi güzel aç karnına :))) sonra bi sancı başladı ki sırtımdan girio böle karnımda dolaşıo :) baya kıwranmaya başladım eşimle annemde farkettiler toplandılar başıma hadi kalk hastaneye gidelim die. yoook gitmem die tutturdum :)) hadi kalk die ısrar ediolar ben sesimi çıkarmıyrm yattığım yerdende kalkmıyrm. domuz gibi inat ediyrm .... annem neren ağrıo fln die başladı sormaya uzman doktorum benim. yok gitmem hastaneye die de dewam ediyrm. eşim ısrar etti nie gitmek istemiosun olmaz böle die. dedim ya doğum başladıysa :))))))) annemde ordan patlattı bombayı bebekden mi ayrılmak istemiosun mecbur çıkacak o ordan dedi.... her neyse biraz dolaştım wc e fln girdim çıktım. uzandım sonra çözdük meğerse gaz sancısıymış :))) annem aç karnına meywe yedin ondan olmuştur dedi. anlicanız gerçekten doğurucak olsam korkudan hastaneye gitmicem... Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin herbirimize :)))
selam, yanlışın var canım bi çok markada var. Ben huggies yenidoğan aldım. sıvı kaka emişi daha güzel esnek yan bantları daha iyi dışarı çıkartmıyor dediler. kullananlar genelde bunu önerdiler bende ondan huggies aldım. Gerçi ikisi arasında çok fiyat farkı yok ama ben tavsiye üzerine aldım.
inş. canım ya alsınlar inş. insan kendini suçlu hissediyor( süte alerjım çıktığından 2 aydır süt içmiyordum. sabahları kaşar,ceviz bal yemeğe çalışıyordum ama daha çok yemeğe çalışayım inş.
canım benimde sabahtan beri altıma sürekli sancı girdi 1-2 saattir kalmadı. nişan bekliyom oda yok :)
bendede aynı sorun var p.tesi melegim 2600 gr dı ve kızlar doğum tarihi 21-22 kasım olanların bebişleri mi hep küççük geride kalmış ne nasıl rastlandıdır bu
yaa ben sadece prima premium care da gördüm yeni dogan yazısını 25 tl 50 adet var içinde diger markalar 145 adet olanlar o fiyat civarı ama onlarda hiç yeni dogan göremedim ben tatlım kiloyamı bakmak gerekiyo acaba kaç kg yazanlara bakmamız lazım acaba
cnm benimde bi iki gündür sancım war ama bi saat önce ciddi ciddi gelio cadı kızım sandım. bi telaşe ettim ki sorma. sürekli wc e gidip bende kontrol ediyrm nişan war mı die ama annemin doğumu başlamış gelmemiş nişanı da suyuda ebe patlatmış suyunu ondan da çekiniyrm anneme de çekmiş olabilirim die :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?