2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Benim de 2600 de zaten normali bu değil mi? Tahmini 3500 doğar

bana doktorum geri kaldığını zayıf bir bebek olacağını söyledi ayrıca benim doğumda sezeryan olacağı için iki hafta önce 12 kasımda olacak kısmetse bu 11 günde bi 500 gr aldırabilsm bebeğime dünyalar benim olacak

2 saatten beri yazmayi drniyorum ama olmadi telde. (
Bakalim simdi olacakmi ?

Ivankanedrn doktorun acrle ediyor canim hünün 11 kasim degilmi ?? Normalde asagi yukari10 gün gecince veriyorlar sanciyi ??
Seninkinin öyle istemesi neye bagli acaba ????

Birde kizlar strese giriyorsunuz son dönemlerimiz ama bir bebegin brklenen tarihte dogmasi genelde olmuyor zaten ..
Doktorlar hep iki hafta öncesi iki hafta sonrasi a kadarda normal diyor ..
Bazi bebekler gec doguyor ... Egerki doktor kontrolindeyseniz bir sIknti yoksa kendinizi kasmayin bukadar iyice stres olursunuz ..

Kuzum melegini öpüyorum ...insallah hastanelik isi kalmadan iyilesir

Fidocugum sizede gecms olsun canim

Benim de 2600 de zaten normali bu değil mi? Tahmini 3500 doğar

canım az 3e yaklaşmış olmalı bu haftada çocuk 3,5-4 arası doğması için. bide senin ilk doğumunsa ve bebek 40 haftasını doldurursa iyi kilosunu doldurur. benim sezaryen olacağı için 7-14 gün içinde gelecek. ve ölçümleri 34-35 haftalık görünüyo kilosuda 10 gü öncekiyle aynı. öle olunca üzülüyo insan. rabbim sağlıklı sıhhatli eylesin tüm meleklerimizi inş. bide küçük bebeğe bakmak zor oluyo insanı üzen bi noktada o

yaa ben sadece prima premium care da gördüm yeni dogan yazısını 25 tl 50 adet var içinde diger markalar 145 adet olanlar o fiyat civarı ama onlarda hiç yeni dogan göremedim ben tatlım kiloyamı bakmak gerekiyo acaba kaç kg yazanlara bakmamız lazım acaba

Ya kızlar demiyim demiyim diyorum ama yok biz kadinlar olarak bu kilo mevzuguna aşırı takigiz.herkeste bi bebegim küçük mu olcak telaşı var ama tibben 2500 3900 arasi NORMAL olarak kabul ediliyor kaldiki su an karsilassak hepimiz normal kilodamiyiz kimimiz zayif kimimiz iri kemikli kimi uzun yani onlarda öyle olcak sonucta genetik denen bisey var .ben bu konuda hasssasim çünkü bilenler bilir bnm yavrum erken dogumla yaklasik 1 kilo dogdu yogun bakimda her aldigi gramda sevindik ordaki ailelerle hemsirelerle sohbet ederken beterin beteri seyler oldugunu gördük normal haftasında dogan bebeklerin bile neler yasadigina sahit olduk.yani demem o ki ne olur kendinizi bos yere uzmeyin cocugunuz saglikli ve sapasaglam olsunda minyon olsun toparlar .yogun bakimda 2 kilo üzeri olan normal kabul ediliyor ve taburcu oluyor
Bunları yazdim çünkü amacim sizleri elestirmek degil bu keyifli zamani yersiz endiselerle gecirmeyin gönlünüzu ferah tutun

Üzülme canım, güreş yaptırmayacağız bebişlere,3 kilo üstü olsun yeter. Sağlıklı olsun da bakarız Allahın izniyle. Benim normal olacağı için ne kadar küçük o kadar iyi

tabiki dediğin doğru beterin beteri var çok şükür sağlıklı olsunlarda minyon olsunlar ama heralde kendimize vicdan yapıyoruz acaba neyi yanlış yapıyorumda bebeğim kilo almıyor diye en azından benim öyle

benim korkumda ondan yani kiminin sancısı az oluyormuş nişanı suyu gelmiyormuş ben napıcam nerden bilicemdimi ne garip ya Allahu teala darda koymasın bizi inşallah:)

walla hep nişan su diolar işte ama benim annemde gelmemiş doğum sırasında ebe patlatmış. ama nasıl anlamış doğum olduğunu onu bilmiyrm. halalarım teyzelerimde hep bekar hani genetik olarak onlarla kıyaslasam kendimi dicem ama bi tek annem war doğum yapan. Allaha emanet doğum yapıcaz işte :))) Rabbim kolay eylesin inşAllah :)))

evet canım bakalım hayırlısı. ben bu gece kalıcı değilim yatıcam şimdi:) bensiz fazla konuşmayın :))

Bu arada komşum karnın inmiş dedi yaşasınn yupiii:))az kaldı olacak olacak :)

evet canım bakalım hayırlısı. ben bu gece kalıcı değilim yatıcam şimdi:) bensiz fazla konuşmayın :))

Bu arada komşum karnın inmiş dedi yaşasınn yupiii:))az kaldı olacak olacak :)

tatlı rüyalar cnm meleğine we sana şimdiden cnm. walla banada karnın inmiş dediler 15-20 gün önce ama ben bişi anlamadım nası oluo inmş hali fln çözemedim.bana hala aynı gelio :))) hatta o kadar alıştım ki bu halime sanki doğduğumdan beri hamileyim hahahaha :))) karnımın eski halini unuttum :)

bende bitek onda gördüm hatta ondan aldım prima premium daha iyi dediler yeni doğan için 17 mi ne almıştım 2 hafta önce indirimdeydi . ıslak mendilide premium care almayı düşünüyrm. bu arada bebek şampuanı yağı fln alırken aldığm yerdeki kızlar uyarmıştı beni haberiniz olsun sizinde bebek yağı kullanmayın tüylenme yapıo dediler losyon aldım bende onun yerine.

canım bende anlamıyordum ama bugün daha çok farkettim o sivrilik yuvarlaklık gidiyor.yani ağırlığı aşağıda hissediyosun. üstten bakınca yuvarlak değilde sanki karemsi bi görüntü oluyor göbekte ben bunları farkettim. umarım yardımcı olmuşumdur:)

hadi yattım ben sevgiler saygılar allahu teala sıhhat afiyet versin ....

Kızlar çok çok konuşma olmuş okuyamadım. Bugün yürüyüş yaparken sancım oldu. Magnezyuma rağmen başladı yalancı sancılar ben hiç yaşamamıştım neredeyse. 39. haftadan itibaren kesecek magnezyumu. Sonra doğmasını bekleyeceğiz hepiniz kilodan bahsetmiş benim kız son kontrolde 3400 dü normal dedi doktor ama inşallah 4 kilodan az doğururum diyorum ben de. Öyle işte. İyi geceler artık has Kasım annesi olacağız. Ekim annesi olmadık... Hayırlısı. İyi geceler....

Son düzenleme:

hımm şimdi yukardan aşağı bakınca farkettim biraz saol cnm... bide benim cadı kızım o minicik ayağı ile nası bi kuvveti warsa sağ kaburgamı kırdı kıracak :))))

sen iyi almışsın canım 50 ADET degilmi bende ondan aldım artık bidahaki sefere.numarasına bakarım artık bebek yagının tüylenme yaptığını bende duydum ama bebekleremi yoksa.bize mi yapıyo ben dalinin setini aldım onda var bebek yagı losyonda var.

sen iyi almışsın canım 50 ADET degilmi bende ondan aldım artık bidahaki sefere.numarasına bakarım artık bebek yagının tüylenme yaptığını bende duydum ama bebekleremi yoksa.bize mi yapıyo ben dalinin setini aldım onda var bebek yagı losyonda var.

canım hiç sıkma bence kendini güzellikle eşine durumu anlat...sen hastanedeyken onlar da yemek falan yapıp loğusa yatağını hazırlasınlar...normal doğum yapacaksan acil gideceksin sonuçta..evde de insana ihtiyaç olduğunu söyle..senin en güzel anın..eşim kırılacak diye düşünme annesi olsa belki kırılırdı ama kızkardeşi için kırılmaz herhalde...zaten bir gece kalacaksın o da özel olsun...

benim de durumlar karışık...benim tarafımdan kalabilecek kimse yok annem vefat etti 12 yıl önce...ablalarımdan da biri ilgisiz zaten diğerinin de 2.5 yaşında oğlu var üstelik farklı şehirlerdeyiz en yakın arkadaşıma güveniyordum ama o da hamile 4 aylık yazık o haliyle gelirim ben diyor... kayınvalidem de gelecek iki haftaya kadar doğumdan sonra da bir kaç ay kalacakmış ama bana bir faydası yok maalesef rahatına düşkün birazcık... ben eşimle açık açık konuştum annesinin hastanede yanımda kalmasını istemediğimi beni o halde görürse rahat edemeyeceğimi falan söyledim...önce alındı tartıştık biraz sonra anladı ne demek istediğimi..şimdi karar verdik...gece hastanede yanımda sadece eşim kalacak...beraber paylaşıcaz o anı...kayınvalidem ben kalayım derse sen evi toparla yemek yap falan dicez...inşallah planladığımız gibi olur ya..sağlıkla alalım da bebişleri sen de sıkma canını eşinle konuş bence...

bu yazını şimdi gördüm...bırak alttan almayı görümceni hastane odasının önünden bile geçirme...nasıl bir kızmış o öyle ya....kaç yaşında o kendini bilmez...yeğeni doğacak insan iyi dileklerde bulunur...çok sinirlendim şimdi

62 li cnm 3-6 kg mış cnm üşenmedim kalktım baktım şimdi.carrefour warsa yakınında onu takip bebek bezinde ara ara çok iyi kampanya yapıolar özellikle primada. walla çalışan kızlardan birininde bebeği warmış onuda doktoru uyarmış tüylenme yapar die o da saolsun beni uyardı. bebeğe yapıosa uzun süre kullanımda bizede yapar heralde tüylenme. ben de set almayı düşünüodm ama sonra herkes sebamed al en iyisi o dedi. sebamedinde seti yoktu tek tek aldım hepsini. bebek yağı yerine losyon aldım onu kullanıcam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…