2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bugünde doğuramadımmm((
yarın sabah giidicem hastaneye bakalım ne olucak

ivanka bursadaydın yanlş hatırlamıyorsam ablam şevket yılmaz da iki doğum yaptı gayette memnundu drundan.
eşinin hediye alacak imkanı yoktu sen al kendine o paranla hatıra olur. bir gece için o para çok fazla ya altın suyunamı batırcaklar çocuğu sanki ben şahşen kıyamam okadar paraya. inş. iyi dr ve ebelerle karşılaşırız hepimiz

ay tatlımm benim ya doğurasım geldi gece gece ....

canım sağlıklı olunda önemli olan o sezeryan normal farketmez...bizim için de kokla bebişini....

cnm bi uyku tutmayan kasım annesi benim sanıodm şimdi seni gördüm online dedim yalnız değilmişim :))))

uyku düzenim allak bullak canım koca horul horul uyuyo ben oturuyorum diye tek başına da gitmiyo yatakodasına...
sabah da zorla kalkıyorum işte...hayırdır sen niye uyumadım uyutmadı mı bebiş....

Günaydın kızlar. Ne var ne yok. Butun gece sancim vardi ama cok siddetli degildi. Gece uyanip durdum karnim da biraz asagi inmis gibi doktor bebek cok yukarida degil zaten demisti. Kizlar yagmur ezgiye karar verdim yagmur diyecegiz kizimiza bereketli guzel bir isim herseyi temizler ya yagmur guzel zaten akrep burcu yirtici olacak onu biraz yumusatir dengeler diye düşündüm :)

kasımın 23 üne kadar akrep burcu.sonrası yay burcu .Hayırlısı olsun.Kız kardeşim yay burcu .Çok dışa dönük uysal arkadaş canlısı iyi niyetli ama akrebi bilmiyorum.Benim 40 hafta 28 kasımda doluyor ama bebiş dönmemiş.Pazartesi kontrolum var.yine dönmemiş ise sezeryan tarihi verecek:44:

Hayırlısı nasılsa öyle olsun inş...

Uyunanlara günaydın benim gibi uyuyamayanlara dua istiyorum Hamişle zombi gibiyim r
Dua ediyorum...

Günaydın hanımlar.
Dün sormuştum sohbet akıcı olunca kaynadı benim soru kimse görmedi :-D
Ağda yapan yada yaptıran var mı şu son zamanlarda? Ağdacıya gitmem gerek kaç gündür korkudan erteliyorum kasılma başlatır falan diye okumuştum daha önce. Ama jilete de geri dönmek istemiyorum sadece 2 gün sürüyo çünkü temizlik. Ne yapsam bilemedim..

Bu arada kasım ayına girdik hadi hayırlısı :-D

Sanada günaydın canım.isim çok güzel.kulağada çok güzel geliyor.benim oğlum sürekli uyuyor.sarılık olan bebekler çok uyurmuş.bzim kaldırıp sürekli beslememiz gerekirmiş.naparsam yapayım çok zor uyanıyo bende tıkıyorum memeyi ağzına:)

ya bişey sorcam sen dahil herkse sol göğsümden yavaş yavaş süt gelmeye başladı.ama sağ göğsümden neredeyse yok denecek kadar az.napıcağımı şaşırdım oğlumda az geliyor diye orayı tutmuyo.yakında tamamen sağ göğsümden kesilecek süt.ben kendim sağmaya çalışıyorum o kadar az akıyoki sıcak suya tutup tutp bi iki damla ancak çıkarabiliyorum napabilirim bilginiz varmı bu konuda.

günaydın kızlar sabaha kadar sancı çeken tek ben değilmişim demekki benim kız artık o kadar çok hareket ediyo ki cnm yanıyo resmen neden acaba...

Teşekkürler canım. İsim benim de içime sindi.

Canım iki saatte bir pompa ile sağmaya çalış bazı kişilerde 1 meme daha geç gelebiliyor bence bırakma canım. Acıktığında önce o memeyi ver bence. Sonuçta aç oluyor, mecbur emecek. Az da olsa o memeden süt geliyorsa durmak yok yola devam....

Doktorlara göre doğum sancılarını tetikleyebiliyormuş ama aşırı ağrı falan yapması lazım sanırım. Ben bu hafta sonu gideceğim. Ama keşke 3 hafta önce gitseydim diyorum jilet beni mahvetti bıktım. Yaptıran kişi de çok diye biliyorum

günaydın kızlar sabaha kadar sancı çeken tek ben değilmişim demekki benim kız artık o kadar çok hareket ediyo ki cnm yanıyo resmen neden acaba...

Büyüdüler artık iyice. Sabah sağ tarafta kaburgama bir geçirdi anlatamam ağrısını, iyice güçlendi. Doğduktan sonra da bana tekme tokat girişir mi diye korkuyorum.

anne bebek çantası olarak neler aldını ben aslında stylo marka kırmızı bir çanta begenmiştim.Ama alışveriş sitesi yorumlarında plastik kokusundan bahsetmiş.Sonra baktım.Kumaşı ile ilgili açıklama yok antialerjik antikansorojen vs.
ama kanz da şöyle açıklama yapmış

Ürün 1 yıl boyunca üretim hatalarına karşı garantilidir.
Geniş iç hacim ve kullanışlı bölmeler
İki yandan cep fermuarlı
ANTİALERJİK FİTELATSIZ KUMAŞ

FİTELAT çok tehlikeli bir maddeymiş.
daha çok plastik oyuncaklarda bulunan, şampuan,saç spreyi,oje, deodorant, ve parfümlerde de kullanılan, pvc yumuşatıcı kimyasal madde. yumuşaklık sağlanması için plastiklere (özellikle oyuncaklar) eklenirken, boya ve kokuların daha uzun süre dayanmaları için kozmetik sektöründe kullanılıyor..hamilelik esnasında fazla maruziyet söz konusu olduğunda, dünyaya gelen erkek çocuklarda cinsiyet kayması yapabildiği, yine aynı maddeye maruz kalan çocukların ise böbrek, karaciğer ve testislerinin zarar görebileceği yönünde çalışmalar varmış.bazı oyuncak ambalajları üzerinde " fitalat içermez" ibaresi yer almaktadır.fitalatlar aslında günlük hayatımızda hep bizimle birlikteler. bugüne kadar obeziteye neden oldukları, sperm sayısının düşürdükleri, hatta karaciğer kanserine sebep oldukları ortaya çıkmıştı. şimdi bunlara bir de tip 2 diyabet hastalığı eklendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…