Bi uyanik bi uykuda gidiyor valla. Benim sorunum öglen uyuyamamdi halada öyle.. Ne kadar yorgum olursam olayim gündüz uyuyamiyorum Emzirme zamanlarimiz bir savas resmen, elleriyle agzini kapatiyor tüm gücüyle ama agzini aciyor meme gelsin diye.. Bende sihirbaz degilim sonucta:)))
Kızımız eva saat 21.06da sezeryanla aramıza katıldı darısı diğer tüm bekleyen annelerin başına..ikimiz de iyiyiz alıyor biraz kızım sütüm geldi ama pek emmiyor kerata:)normal olması için zorladık ama rahmim ters oldugundan bebek kanala yerleşmedi çok agrı çektim kızlar böyle bişi yok sabaha karsı vakumla bagira bagira doğururdun ama çok kesin olurdu dediler düzenli sancılar yoktu hayırlısı buymuş..normal çok istiyordum kısmet böyleymiş
canım sağlıklı olunda önemli olan o sezeryan normal farketmez...bizim için de kokla bebişini....
cnm bi uyku tutmayan kasım annesi benim sanıodm şimdi seni gördüm online dedim yalnız değilmişim :))))
Günaydın kızlar. Ne var ne yok. Butun gece sancim vardi ama cok siddetli degildi. Gece uyanip durdum karnim da biraz asagi inmis gibi doktor bebek cok yukarida degil zaten demisti. Kizlar yagmur ezgiye karar verdim yagmur diyecegiz kizimiza bereketli guzel bir isim herseyi temizler ya yagmur guzel zaten akrep burcu yirtici olacak onu biraz yumusatir dengeler diye düşündüm :)
Hayırlısı nasılsa öyle olsun inş...kasımın 23 üne kadar akrep burcu.sonrası yay burcu .Hayırlısı olsun.Kız kardeşim yay burcu .Çok dışa dönük uysal arkadaş canlısı iyi niyetli ama akrebi bilmiyorum.Benim 40 hafta 28 kasımda doluyor ama bebiş dönmemiş.Pazartesi kontrolum var.yine dönmemiş ise sezeryan tarihi verecek:44:
Dua ediyorum...Uyunanlara günaydın benim gibi uyuyamayanlara dua istiyorum Hamişle zombi gibiyimr
canım ben doğum iznine 37+0 iken dün ayrıldım.
Günaydın kızlar. Ne var ne yok. Butun gece sancim vardi ama cok siddetli degildi. Gece uyanip durdum karnim da biraz asagi inmis gibi doktor bebek cok yukarida degil zaten demisti. Kizlar yagmur ezgiye karar verdim yagmur diyecegiz kizimiza bereketli guzel bir isim herseyi temizler ya yagmur guzel zaten akrep burcu yirtici olacak onu biraz yumusatir dengeler diye düşündüm :)
Sanada günaydın canım.isim çok güzel.kulağada çok güzel geliyor.benim oğlum sürekli uyuyor.sarılık olan bebekler çok uyurmuş.bzim kaldırıp sürekli beslememiz gerekirmiş.naparsam yapayım çok zor uyanıyo bende tıkıyorum memeyi ağzına:)
ya bişey sorcam sen dahil herkse sol göğsümden yavaş yavaş süt gelmeye başladı.ama sağ göğsümden neredeyse yok denecek kadar az.napıcağımı şaşırdım oğlumda az geliyor diye orayı tutmuyo.yakında tamamen sağ göğsümden kesilecek süt.ben kendim sağmaya çalışıyorum o kadar az akıyoki sıcak suya tutup tutp bi iki damla ancak çıkarabiliyorum napabilirim bilginiz varmı bu konuda.
Günaydın hanımlar.
Dün sormuştum sohbet akıcı olunca kaynadı benim soru kimse görmedi :-D
Ağda yapan yada yaptıran var mı şu son zamanlarda? Ağdacıya gitmem gerek kaç gündür korkudan erteliyorum kasılma başlatır falan diye okumuştum daha önce. Ama jilete de geri dönmek istemiyorum sadece 2 gün sürüyo çünkü temizlik. Ne yapsam bilemedim..
günaydın kızlar sabaha kadar sancı çeken tek ben değilmişim demekki benim kız artık o kadar çok hareket ediyo ki cnm yanıyo resmen neden acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?