2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Merhaba hanımlar nasılsınız
Ben 29 ekimde doğum yaptım birden suyum geldi ve acil olarak sezeryanla kızımı doğurdum erken doğduğu için ciğerleri tam gelişmemiş küveze koydular dün hastaneden taburcu oldum ama yanlız başına((
En az 1 hafta kalacak küvezde sütümü sağmam gerekiyor ama makineler uçlarını yarı yaptı süt yerine kan geliyor ((
Dua eder misiniz?

Yaptırayım o zaman bende ya. Çok korkuyorum bi anda doğum başlar da hazırlıksızken hastaneye gitmem gerekirse diye. Ben hamileliğimin başlarında bıraktım jileti ve baya bi seyreldi tekrar dönmeyi göze alamıyorum.
Diş ağrın ne durumda canım geçmiştir umarım

Öncelikle gözün aydın canım meleğin sağ salim gelmiş. Allah hayırlı uzun ömür versin Küvezde çabucak toparlar inşallah da bir an önce evinizi güzel kokular sarar. Dualarım seninle. Göğüs ucu için de krem kullanabilirsin.

Gunaydin kizlar umarim iyisinizdir... s.ocagina gittim yine kan verdim.. ebeyle uzun uzun sohbet ettik.. karnin asagiya inmis 1 2 haftaya dogumun olur dedi. Cok heyecanlandim yaa:18: bu arada ilkdefa bebegimin kalp atislarini duydum.. Allahim nasi bi duygudur o, Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

evet canım günümüzde aynı ama cinsiyetlerimiz ayrı benim kızım olacak allahım nasip ederse ama gören herkes öglunmu olacak diyo bende büyük bi zevkle yok kızım diyorum hemen çok bilmişler diyo yok ya erkek karnı seninki sanki içimde onlar yaşıyoo
canım bebegin kilosuna takmıyorum aslında ama sadece dogumdan sonra elime alamazsam diye korkuyorum tabi insanın evladı olunca küçükde olsa alır ama ne bilim işte :26: ben antalya kemerdeyim canım sen nerelisin ??

aynen canım bende biraz beslenmememi aksatmıştım bu ay kan ilacımıda fazla almıyodum ama artık içiyorum kısım saglıklı olsunda gerisi önemli degil. rabbim yawrularımızı saglıklı sıhatli kucagımıza almayı nasip etsin. benimkini hıçkırık tuttu çok mu yedim ne

gozun aydin olsun canim maşallah bebeğini kucagina almissin ,goguslerin için silikon gogus ucu var ondan alabilirsin yada krem kullanmalisin allah im yardimcin olsun dua ile...

kizlar 40 haftayi devirdik sukur benim oglanin yeri rahat hic gelmeye niyeti yokkkkkkk sabirsizlikla beklioruz hergun dr hersey normal dio napacagimi bilemiorum .....

Fidocum 2 damla da olsa mutlaka boşalt memeyi yeni süt üretmesi için bosalmasi şart zamanla duzene girer Allahın izniyle merak etme

ben 2 hafta önce yaptırdım tatlım hala doğurmadim :) jilet beni de mahvetmisti rahatladım valla:)

edemir_13; dualarim seninle canım Rabbim sana ve bebeğine şifa versin

günaydın hanımlar nasılsınız bizde bugun de bişey yok...herkes stresli bu aralar okuduğum kadarıyla hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah...

ben doğuma yarın gidiyorum Allah izin verirse geçen hafta doğum fiyatlarıni sorduk 545 demişlerdi biraz önce aradık bugün itibarı ile 900 oldu dediler şansa bakarmisınız yani sormak istediğim bütün özel hastanelere zam mi geldi yoksa bizim hastane kendi kafasına göre fiyat mi koyuyor ayırmıştık doğum parasını şimdi üzerine ekleyeceğiz mecburen çok değil ama bu dönemde elini neye atsan para Rabbim biran önce hepimizi aydinliga çıkarsın

canıım alllah yardımcın olsunn inşallah herşeyy yolunaa girerrr....

günaydın kızlar sabaha kadar sancı çeken tek ben değilmişim demekki benim kız artık o kadar çok hareket ediyo ki cnm yanıyo resmen neden acaba...

canım aramızda 9 gün var ama benimkide son 2 gündür çıldırmış gibi karnımı parçalayacak fena hareket ediyor ama normaldir güçlüler artık. dünden önce ki gece uyandırdı beni çok şiddetliydi:18::18:

günaydın kızlar
dün eşimin arkadaşının eşi dogum yapmış aslında o benden sonra dogum yapacakdı ama aniden suyu gelmiş onuda duyunca beni bi heyecan bastı anlatamam size kızımın karnımda olan son günleri inşallah kazasız belasız alırız kucagımıza. eşimde çok heyecanlı önceden böyle degildi ama gün yaklaştıkca baba olacagına anladı arkadaşlarıyla falan konuşurken diyo bende babam olacaam artık işte eşimin dogumunu bekliyoruz falan gibi cümleler kuruyo önceden böyle olmadıgı için bana bi garip geliyo

valla canım özel hastaneler böyle benim hastanede normal de sezeryanda 1000 lira az bi para degil yani allah bizlere yardım etsin ne diyelim ha eger zam geldiyse 1500 falan olmuştur galiba

Canm carsamba gunu sordum ben ssk ile anlasmali benim Hastanem. Normal 320,zorunlu sezeryan 420, istege bagli sezeryan 1650 tl sskliya.

Allah yardımcın olsun .Cuma mubarek gün senin ve bizim gibiler içinde dua edeceğim.

valla canım özel hastaneler böyle benim hastanede normal de sezeryanda 1000 lira az bi para degil yani allah bizlere yardım etsin ne diyelim ha eger zam geldiyse 1500 falan olmuştur galiba
500 bana normal gelmişti canım ama bir anda 400 tl artması çok saçma geldi bana ssk anlaşmalı olmasına rağmen çok fazla vardır bundada bi hayir 9 aydır aynı doktora gidiyorum devlet hastanesine gitsem hiç gitmedim riske atmak istemiyorum bakalım hayirlisi Allahtan

Canm carsamba gunu sordum ben ssk ile anlasmali benim Hastanem. Normal 320,zorunlu sezeryan 420, istege bagli sezeryan 1650 tl sskliya.

bizim hastanede ssk anlaşmalı canım sezaryen fiyatı 545 idi bugüne kadar bir anda 900 oldu miktar fazla değil ama bize sürpriz oldu kendimizi ona göre ayarladik üstelik doğum yarın eşim merak etme ben ayarlıycam dedi ama insan dusunmeden edemiyor

günaydın hanımlar

bu gün itibariyle kasımın ilk günü ve hepimizin bu ay içerisinde doğuracağı kesin gibi...

doğuma gidecek tüm arkadaşlara hayırlı kolay sağlıklı doğum diliyroum, cumamız da mübarek olsun inşallah...

herkese günaydinnnn. durum itibari ile gecmisi okuyamiyorum artik.. Melek hanima tamamen meme vermek istiyorum ama hala sütüm yeterli gemiyor, uzun süre emzirmeye calisiyorum. Ne kadar cok cekerse o kadar cabul dolar kanallar.

Dün dr daydik. Benim dikislerin sol tarafinda enfeksiyon oldu. Ebemiz dogal antibiyotik verdi, ama ben yinede korktum ve dr gittim. bisi olmaz normal dedi, ebenin verdigi kremi hapi kullan 5 hafta sonra gel dedi. Allah Allah, iyi dedik. Sol gögsümde süt birikmesi olmus, masaj yapiyorum süt vermeden önce…

Bugün ebemiz gelicek aksama, insaalllah ilk banyosunu yapicak kizim. Ama göbegi daha düsmedi nasil olcak bilmem:)))

aaaa bu arada dün ilk defa carsimiza da gittik melegim ile. Benim yürüme sorunum devam ediyor, kaplumbaga dan hallice yürüyorum. Ama olsun gezme dedinmi kadinlar ne olsa duramaz yerinde:)) Neyse melekcim bütün alisveris boyunca uyudu uslu durdu, ayyy dedik ne uslu cocuk. Ama eve geldik altini degistirelim dedik bide ne görelim, bogazina kadar b… a btmis kuzum… arabanin icinde sicakda hissetmeyince rahatsizda olmadi. Cok üzüldüm öyle görünce kuzumu, islak bezlerle sildim ama göbek kordonunu tam temizleyemedim. Ebeyi aradik oda yikayin dedi, annem halletti cok sükür. Ama ögrenmis olduk, uzun zaman cocugu ilgisiz birakmicaz, ne olur olmaz diye altina bakicaz:))

hayilri cumalrrr olsunnn…

Insalllah hayilrisiyla dogurun, bir nefeste kurtulun kuzularinizla birlikte insaallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…