Doktorlara göre doğum sancılarını tetikleyebiliyormuş ama aşırı ağrı falan yapması lazım sanırım. Ben bu hafta sonu gideceğim. Ama keşke 3 hafta önce gitseydim diyorum jilet beni mahvetti bıktım. Yaptıran kişi de çok diye biliyorum
Merhaba hanımlar nasılsınız
Ben 29 ekimde doğum yaptım birden suyum geldi ve acil olarak sezeryanla kızımı doğurdum erken doğduğu için ciğerleri tam gelişmemiş küveze koydular dün hastaneden taburcu oldum ama yanlız başına((
En az 1 hafta kalacak küvezde sütümü sağmam gerekiyor ama makineler uçlarını yarı yaptı süt yerine kan geliyor((
Dua eder misiniz?
canımcım günlerimizde aynı :) doktor görüşmeleri de :) hadi bakalım hakkımızda hayırlısı. Ama ben hiç sanmıyorum Aralığa kalmayız gibi geliyo bana. sen kiloya bakma sağlıklı olsun önemli olan o. Birde haftası gelince doğar kiloyu beklemez. Doktorunda dediği gibi 3kg bulur. oda az değil yanii.. Hem benim büyüklerim der ki kilolu olmayan bebek doğumdan sonra daha çabuk toparlar daha çok kilo alır der. hakikaten de çevremde hep öyle gördüm. Hem 2 kg geçince bi sıkıntı yok merak etme. Senin de oğlandı dimi? hangi ildeydin canım?
inş. canım ya alsınlar inş. insan kendini suçlu hissediyor( süte alerjım çıktığından 2 aydır süt içmiyordum. sabahları kaşar,ceviz bal yemeğe çalışıyordum ama daha çok yemeğe çalışayım inş.
Ben 29 ekimde doğum yaptım birden suyum geldi ve acil olarak sezeryanla kızımı doğurdum erken doğduğu için ciğerleri tam gelişmemiş küveze koydular dün hastaneden taburcu oldum ama yanlız başına((
En az 1 hafta kalacak küvezde sütümü sağmam gerekiyor ama makineler uçlarını yarı yaptı süt yerine kan geliyor((
Dua eder misiniz?
ben 2 hafta önce yaptırdım tatlım hala doğurmadim :) jilet beni de mahvetmisti rahatladım valla:)Doktorlara göre doğum sancılarını tetikleyebiliyormuş ama aşırı ağrı falan yapması lazım sanırım. Ben bu hafta sonu gideceğim. Ama keşke 3 hafta önce gitseydim diyorum jilet beni mahvetti bıktım. Yaptıran kişi de çok diye biliyorum
Dua eder misiniz?
günaydın kızlar sabaha kadar sancı çeken tek ben değilmişim demekki benim kız artık o kadar çok hareket ediyo ki cnm yanıyo resmen neden acaba...
ben doğuma yarın gidiyorum Allah izin verirse geçen hafta doğum fiyatlarıni sorduk 545 demişlerdi biraz önce aradık bugün itibarı ile 900 oldu dediler şansa bakarmisınız yani sormak istediğim bütün özel hastanelere zam mi geldi yoksa bizim hastane kendi kafasına göre fiyat mi koyuyor ayırmıştık doğum parasını şimdi üzerine ekleyeceğiz mecburen çok değil ama bu dönemde elini neye atsan para Rabbim biran önce hepimizi aydinliga çıkarsın
ben doğuma yarın gidiyorum Allah izin verirse geçen hafta doğum fiyatlarıni sorduk 545 demişlerdi biraz önce aradık bugün itibarı ile 900 oldu dediler şansa bakarmisınız yani sormak istediğim bütün özel hastanelere zam mi geldi yoksa bizim hastane kendi kafasına göre fiyat mi koyuyor ayırmıştık doğum parasını şimdi üzerine ekleyeceğiz mecburen çok değil ama bu dönemde elini neye atsan para Rabbim biran önce hepimizi aydinliga çıkarsın
Dua eder misiniz?
500 bana normal gelmişti canım ama bir anda 400 tl artması çok saçma geldi bana ssk anlaşmalı olmasına rağmen çok fazla vardır bundada bi hayir 9 aydır aynı doktora gidiyorum devlet hastanesine gitsem hiç gitmedim riske atmak istemiyorum bakalım hayirlisi Allahtanvalla canım özel hastaneler böyle benim hastanede normal de sezeryanda 1000 lira az bi para degil yani allah bizlere yardım etsin ne diyelim ha eger zam geldiyse 1500 falan olmuştur galiba
Canm carsamba gunu sordum ben ssk ile anlasmali benim Hastanem. Normal 320,zorunlu sezeryan 420, istege bagli sezeryan 1650 tl sskliya.
günaydın hanımlar
bu gün itibariyle kasımın ilk günü ve hepimizin bu ay içerisinde doğuracağı kesin gibi...
doğuma gidecek tüm arkadaşlara hayırlı kolay sağlıklı doğum diliyroum, cumamız da mübarek olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?