ben yurtdisinda oldugumdan ne annem yanimda,ne kayinvalidem,ne kardeslerim...burda kocamla bir basimizayiz. saolsun isten gelince yemekelere yardim ediyor,disardan getiriyor falan oyle idare ediyoruz...keske annem yakinimda olsa diye cok aniyorum.
ben hıc utu yapmam bılıyormusun evlendıgımızden berı cok nadır sayılıdır yaniiiiiislm kizlar ben geldimmmm
uamrim herkes iyidirrrr
afff ütüyü actim cnm sikiliyor ütü bana ben ütüye bakiyorum yaaaaa
Allahtan yemegi firina atmistim pisiyor yavas yavas
bizim ki ilk torun degıl canım ikinci benımkı ama yınede ilk gıbı evet hazır yemk çok iyi oluyo yarınada annem cagırdı yarınada ordayız bı kac gun yenekten kurtuldum
kıyamam canım ya cok üzüldüm çok şükür ben aileme yakınım aynı şehırdeyız o yuzdende faydaları çok oluyo ama en azından esın yardımcı oluyomuş canım o senın yanında bırde bebegın var bak yanlız degılsın
kızlar site ismi vermek problem olmuyor dimi,paylaşsak diyorum neyi nereden aldığımızı.
canım bılgısayarlar ıyonize edıcı radyosyon ıcermezler.ve bu nedenlede canlı dokuya zarar verebılecek bır etkılerının olması teorık acıdan mumkun gorunmemektedırKizlar bu arada bir tavsiyede bulunmak istiyorum.
kendim aldim cok memnunum .
Benim hem evimde hem isyerimde maalesef wireless internet var
devamli da bilgisayar basinda bir insanim
onumden bilgisayar elimden cep telefonu eksik olmaz.
radyasyondan koruyucu karin bandi aldim bir de kucuk battaniyesi var ondan aldim . aksamlari evde kucagimda bilgisayarla oturuyorum cok.
arastirmanizi tavsiye ederim farkli markalarin var farkli butcelerde .
siz de cok hasir nesirseniz internetle cep telefonu ile faydali olabilir.
canım bılgısayarlar ıyonize edıcı radyosyon ıcermezler.ve bu nedenlede canlı dokuya zarar verebılecek bır etkılerının olması teorık acıdan mumkun gorunmemektedır
kıtaptan aktardım suan sana bende bu konuda cok hassastım :)
ama genede onlem almak ıyıdır
Kaynanam 4,5 seneden beri ilkkkkk defa evimde temizlik yapıyo ağlamak istiyorumGözlerim yaşardı Benim 4,5 sene de yaptıramadığımı mercimek kadar bebe yaptırdı ne diyim
Haaa yarım yamalak yapıyo ama olsun bu da güzel
bulasıkları makineye dizmem lazım yemek yok süpürmem lazım ama ben öylece uzanıyorum hiç bişeye gücüm yok valla hepimiz aynıyız sanırım puf
Kızlar yaa ağlamak üzereyim öğle arası eve geldim yemek yemeye hamile olduğumu unutup makinadan çamaşırları sepete koyup üst kata taşıdım sonra geldi aklım başıma belim deli gibi ağrıyo inşallah bebişim iyidir Dr a gitsem mi
Kizlar bu arada bir tavsiyede bulunmak istiyorum.
kendim aldim cok memnunum .
Benim hem evimde hem isyerimde maalesef wireless internet var
devamli da bilgisayar basinda bir insanim
onumden bilgisayar elimden cep telefonu eksik olmaz.
radyasyondan koruyucu karin bandi aldim bir de kucuk battaniyesi var ondan aldim . aksamlari evde kucagimda bilgisayarla oturuyorum cok.
arastirmanizi tavsiye ederim farkli markalarin var farkli butcelerde .
siz de cok hasir nesirseniz internetle cep telefonu ile faydali olabilir.
canım sen arştırdın mı medikalle emekli sandığının anlaşması var mı?benim arkadaşın eşi ziraat bankasında çalışyor,ziraat bankla anlaşması olduğu için bebek 10 gün hastanede yoğun bakımda kalmıştı ve kuruş bile ödememişlerdi.
scorpiiiiiiiiimmmmm gözün aydınnnnhani hatırlıyor musun gördüğün rüyadaki kuşları biri de benim olsun demiştim
cocuk arabalari ne kadar pahalilar oyle ya araba fiyati gibi :))
Pazartesiden itibaren ben de gündüz sohbetlerinde olamayacağım ancak 5 ten sonra gelcem
evet canım var.180 tl normal muayene ücretleri,emekli sandığına 100 tl(murat inal), Fatma Seda soylu da emekli sandığı 50 tl...Bu arada tamamlayıcı sağlık sigortasını araştırıyoz bakalım o da baya iyi bişey. Siz ne zaman aldınız randevuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?