2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ben yurtdisinda oldugumdan ne annem yanimda,ne kayinvalidem,ne kardeslerim...burda kocamla bir basimizayiz. saolsun isten gelince yemekelere yardim ediyor,disardan getiriyor falan oyle idare ediyoruz...keske annem yakinimda olsa diye cok aniyorum.

kıyamam canım ya cok üzüldüm çok şükür ben aileme yakınım aynı şehırdeyız o yuzdende faydaları çok oluyo ama en azından esın yardımcı oluyomuş canım o senın yanında bırde bebegın var bak yanlız degılsın

slm kizlar ben geldimmmm
uamrim herkes iyidirrrr
afff ütüyü actim cnm sikiliyor ütü bana ben ütüye bakiyorum yaaaaa
Allahtan yemegi firina atmistim pisiyor yavas yavas
ben hıc utu yapmam bılıyormusun evlendıgımızden berı cok nadır sayılıdır yaniiiiii
bizim ki ilk torun degıl canım ikinci benımkı ama yınede ilk gıbı evet hazır yemk çok iyi oluyo yarınada annem cagırdı yarınada ordayız bı kac gun yenekten kurtuldum

aynen guzel oluyor hazır yemek yapan bırı olsa hergun bıze ohh ya yapması cok kolayy ınann bak ama yemek ne yapsam dıye dusunmek benı delırtıyor bak yarım saatte yaptım sımdı yemegımı ohhhhh

Kizlar bu arada bir tavsiyede bulunmak istiyorum.
kendim aldim cok memnunum .
Benim hem evimde hem isyerimde maalesef wireless internet var
devamli da bilgisayar basinda bir insanim
onumden bilgisayar elimden cep telefonu eksik olmaz.
radyasyondan koruyucu karin bandi aldim bir de kucuk battaniyesi var ondan aldim . aksamlari evde kucagimda bilgisayarla oturuyorum cok.
arastirmanizi tavsiye ederim farkli markalarin var farkli butcelerde .
siz de cok hasir nesirseniz internetle cep telefonu ile faydali olabilir.

saol canim moral icin :) bu site ve sizler de varsiniz, inanin benim gibi uzakta yanliz olanlara ekstra iyi geliyor bu paylasimlar,yokca kocam kafayi yerdi herhalde sorularimdan :))))

canım bılgısayarlar ıyonize edıcı radyosyon ıcermezler.ve bu nedenlede canlı dokuya zarar verebılecek bır etkılerının olması teorık acıdan mumkun gorunmemektedır
kıtaptan aktardım suan sana bende bu konuda cok hassastım :)
ama genede onlem almak ıyıdır

iyi akşamlar kızlar. Maşallah arabalar yemekler kaynanalar havada uçmuş oku oku yeni bitirdim.
Valla kizlar işini yapan kaynananiz varsa hiccccc şikayetlenmeyin. Ben eşimin ikinci esiyim iki tane dünya tatlisi yavrulari var ikisinide cok seviyorum onlarda beni cok seviyor. Bebek haberini kaynanama soyleyince aceleniz neydi iki tane varya dedi. Ogunden beri 2 kez aradi hastalandinmi diye sordu. Heralde beni sadece oğluna hizmet edecegim diye düşünüyordu. O yuzden neler var sikmayin caminizida mercimeklerinizide

bilgisayarin kendisindan cok kablosuz internetti cep telefonuydu vs onlardan cekiniyorum .
belki de bebek zaten kendi kendini cok iyi koruyordur
ama kendimi biraz daha rahatlatmaya calisiyorum .
biz koca insanlara bile cep telefonuzu odaniza koymayin basucunuza koymayin gece yatarken diyorlar
ben evine wireless internet almayan doktolar biliyorum
kendi evime almasam baska her yerde artik

bazen o kadar cok dusunuyorum ki
onu yemesem bunu icmesem
sunu yapsam bunu yapmasam
annelik boyle bir sey sanirim
rahme dustugu ilk andan itibaren onlari her seyden korumaya calisip her seyin en iyisi vermeye calisiyoruz.
endise de hic bitmeyecek sanirim

anne olunca anlarsin ne kadar onemli bir lafmis :)

benim annem sağolsun valla.. O olmasa napardım bilmem.. Kayınvalidem, Gripten yattık birhafta eşimle kapıyı bi kere bile çalmadı..mide bulantısından yemek yapamıyorum eşim anlayışlı Allahtan..
Ama kaynanamdan hayır yok onu anladım...

bulasıkları makineye dizmem lazım yemek yok süpürmem lazım ama ben öylece uzanıyorum hiç bişeye gücüm yok valla hepimiz aynıyız sanırım puf

ilk defa bugün kalkıp ütü yaptım..günlerdir yatıyorum hatta uyuorum bile 3 yaşındaki çocuğumla beraber...

Yatıpdinlenseydin ondan sonra... Ama bişey olmazkorkma.. İlk çocuğumda bodruma girmeyekorktuğum için hortumu alamadığımdan kova kova su taşıyıp merdivenleri yıkamıştım... Taşıdığım çamaşırları saymıyorum bile :)

bu arada ne annesine ne kayinvalidesine soyleyen bir ben varim sanirim .
esim ben ve iki ablam disinda kimse bilmiyor ki ilk doktora gittigimde esim burda olmadigindan bir ablamla gitmek zorunda kaldim diger ablama da birne soyledim digerine soylemedim olmasin diye soyledim .
hamileligimin 8 haftasi bitti hic pohpohlanma goremedim o yuzden simdiye kadar keyfini cikarin hamileleginizin kizlar
yapin nazinizi sonuna kadar :)
pazartesi insallah kalp atisini gorebilirsem biraz geriden geliyor da ufaklik o zaman anne babalara soyleriz sanirim.
gecen sefer cok uzulduler ben dusuk yapinca o yuzden iyice zaman gecmeden soylemek istemedim bu sefer

slm kızlar bende bugun basımı kaldıramıyorum cok halsızlık var bırde bol su ıc demıstı doktor sureklı wc deyım mıde de bos olunca suda ıcılmıyorkı allahtan mıde bulantısı eksımesı kaybuldu gıttı yarın 8 hafta oluyoruz zaman cabuk gecıyor sankı

bende bu konuyu araştırmıştım bu cihazların tv pc tel. gibi makinaların yaydığı radyasyon non-iyonize tipteymiş ve radyasyon yayıp bize zarar verdiği tamamen uydurmaymış bu cihazlardan alınan radyasyondansa havadan soluduğumuz doğal radyasyonun bize daha zararlı olduğu gibi bilgiler edinmiştim

evet canım var.180 tl normal muayene ücretleri,emekli sandığına 100 tl(murat inal), Fatma Seda soylu da emekli sandığı 50 tl...Bu arada tamamlayıcı sağlık sigortasını araştırıyoz bakalım o da baya iyi bişey. Siz ne zaman aldınız randevuyu

scorpiiiiiiiiimmmmm gözün aydınnnn hani hatırlıyor musun gördüğün rüyadaki kuşları biri de benim olsun demiştim

tatlım sağolllllllllllllllllllllllllll
ayyyyyyyyyy inan unutmuşum tatlım yaaaaaa hakikaten o kuşlar bu ayın habercisiymiş..bak birer birer hamile kalıyoruzzzzzzzz
zaten beni bu rüyalarım mahfettiiii
bukadar da 6. his olmaz ki canımmmmmmmmmmmm

cocuk arabalari ne kadar pahalilar oyle ya araba fiyati gibi :))

istanbulda olanlar demstock outlet(kozyatağında olan olması lazım ) 2.katında mothercare in indirimli ürünleri satılıyor beşikler falan çok uygun oluyor biz bebek arabasını anakucağı ile birlikte 299 tl ye oradan almıştık sırt dayama demiri kılıfından çıktığı için 700 den bu fiyata inmişti bence uğrayın denk gelebilir uygun bişiler

kızlarrr gün içindeki sohbetlerinize öyle çok özeniyorum kiiiiiiiiiiiiiiii..
ama işten girmem imkansıza yakın..öğle tatilinde telden anca..konu bebek arabalarına kadar gelmiş maşallahhh.ben daha bebek düşünmeye başlamadan bakmaya başlamıştımmmmm
ama gerçekten güzel olan herşey pahalı..e artık napalım bebiş için anneler babalar daha çooook çalışacakkkkkkkkk

Pazartesiden itibaren ben de gündüz sohbetlerinde olamayacağım ancak 5 ten sonra gelcem

biz daha almadık canım.25 martta burada kalp atışı için bir gideceğim.ona göre kaç haftalık olduğu tam belli olunca gideceğim.en azından kalp atışından sonra gitmek istiyorum.nisan 15ten sonra falan.bir de tamamlayıcı sağlık sigortası demişsin,o ne anlatabilir misin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…