2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım bebeği bir şekilde uyandırmaya çalış bizimde ilk 3 gün sürekli uyuyordu dr aradık mutlaka uyandırın dedi sarılığa meyilli bebekler çok uyur dedi ne yaptımsa uyandıramadım.tekrar dr aradık ve en son topuğunu biraz sıkın canı yanarsa uyanır biraz ağlasın açılır demişti tabi ben yapamadım dr mutlaka yapın yoksa emmediği için kan şekeri düşüyor ve sarılık artıyor dedi. bunu eşim duyunca oğlumun biraz topuğunu sıktı ve dudağını titreterek ağlamaya başladı tabi ben hemen sarılıp emzireyim dedim ama eşim tuttu biraz ağlayıp uykusu açılsın diye tabi o ağlıyo bende. çok şükür ki son uyandırma eylemimiz o oldu.o gün bugündür 30 dk bir 1 saatte bir kafasına göre kendi uyanıyor çok şükür sarılıkta olamadı.sağ göğsüne gelincede bebişin ne kadar emerse o kadar süt geliyor sağ göğsünde süt olmuyorsa bile emzirmeye çalış derim o emdikçe süt hormonların uyarılıyor ve daha fazla süt geliyor.en önemlisi tabiki alışma süreci zamanla öğreniyoruz.sen devamlı uğraş annesi uyandırmaya çalış canım kolay gelsin

canım valla bende stresle hastane ücretini bekliyorum. bizimde o civarlarda.

Ama geçen hafta yeni düzenleme yapıldı. tüm özel hastaneler 100de 200e kadar zam yapma hakkına sahip oldular.hastanelerdeki gereksiz yoğunluğu azaltmak içinmiş. yani 500liralık doğum 1500e kadar çıkabilir. aynı şekilde muayene ücreteride artıcak ama hastanenin insiyatifinde aynıda devam edebilir 2-3 katınada çıkarabilir..

Eşimde diyor hep bizi bulur zaten diye.. bakalım bizimki kaç olacak

Canım ben 1 hafta önce yaptırdım bende korkuyordum kasışma sancı girer diye ana mecbur ağdayı yapan genç kız değilde kadın olsun daha iyi oluyor ben el ağdası istedim diğer türlü deneyelim olmasa el ağdası denerim dedi o kadar dikkatli idi ki gülüyordum artık çok acımadı kızlar pek bilmiyor bence jilere dönme hemen çıkar hem bebek doğduktan sonra da rahat edersin

nasılsınız annişler,
yeni doğumlar olmuş, hayırlı olsun, bol bol sütleri olsun kuzuların
mübarek cuma saatide hayırlısıyla Allah hepimizi kurtarsın
benimde son 11 günüm yavaş yavaş halıları yıkamaya vercem, bugün vitrini boşaltçam
temizliğimi bitirsem birde epilasyonu , kendi alanlar nasıl başardınız fikri olan varmı

ben de sabah gözümü açar açmaz KASIMM dedim içimden..geldi çattı valla kızlar Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin heeeepimize

Arkadaşlar acill cevaplarınıza ihtiyacım var biraz önce uyandım iç çamaşırımda kahverengi çok az bi leke vardı nişan gibi sümüksü değil kuru çok tedirgin oldum başına böyle bişey gelen varmı çarşamba günü doktor kontrolum vardı doktorum daha doğumuna var bebek ters dönmüş ama kanala inmemiş dedi daha var dedi bu leke çok korkuttu beni :18:

aslında kızlar bebek kilosu 2buçuğun üstünde olursa sıkıntı olmaz ama biraz daha kilo alsın istiyosanız korkmayın yiyin kızlar. bol bol tatlı meyve muz ceviz badem ne bulursanız yiyin tabi ben kilo almsam da sorun değil diyosanız:) bide 2 saatte bir mutlaka bişeyler yiyin aç kalmayın günde 6, 8 öğüne çıkarın. ben 32. haftamda bebeğim zayıftı üzüldüm 36 ya kada hiç kntrole gitmedim ama sık sık yedim bolca meyve tükettim. çok şükür bebişim şu an 3350 kg olmuş. bu kadarı iyi 3 buçuk doğsa sevinirim. artık fazla yemiyorum:))))))))))))))))

Yaptır canım ağdayı, ben jilet yapıyorum baştan beri yarın gideceğim kuaföre, kim bilir nasıl acıyacak. Allahıma bin şükür diş ağrım çok az, sorduğun için sağol canım. Yapılan işlem (kanal dolgu, ama tamamlayamadılar uyuşmadığından) beni bir ay götürür sanırım.

Son randevun ne zamandı sana çatı muayenesi yapıldı diye hatırlıyorum muayene sonrası biraz gelebilir önemli değil diyor doktorlar

Nasi birden olabiliyo anlamis degilim... ben olsam baska bi numaradan ararim danismayi sorarim fiyatlari.. herkesemi oyle yoksa sadece sizemi? Valla var oyle hastaneler.. bizde ayrdik dogum parasini nolur nolmaz diye cunku insanlik hali.. tabi fazla soyleseler katariz ustune ama sasirmadanda edemeyiz noldu boyle birden bire..Allah islah etsin iclerinde art niyet varsa ne diyim...

Ay canım Rabbim şifa versin tez zaman da bebeğine kavuştursun şu mübarek saatlerde dualarımız seninle.

Canım ben 2 haftada bir yaptırıyorum çok rahat bir şey. Bende kasılma falan olmadı...

Benimki de kadın ama alt kısımlarda kalıyo söylemesi ayıp tam rahat olamadığım için heralde göremiyorum da kalanları kendim alayım desem :-D el ağdası nasıl oluyo benimki spatulayla sürüp bezle çekiyo. Yarın gidicem kuaföre yalnız çıkarmıyo eşim dışarı dr yalnız çıkma artık dedi diye :-D

Geçmiş olsun canım doğumdan sonra da dayanır inş. dişin de bebişle ilgilenebilirsin. Jiletten ağdaya geçince çok acıyo zaten ama hamileliğin sonlarında daha da acıyo ama en az 3-4hafta rahat ediyosun tabi.

Çok geçmiş olsun canım bebişin de hemen toparlanır inşallah

kizlar 40 haftayi devirdik sukur benim oglanin yeri rahat hic gelmeye niyeti yokkkkkkk sabirsizlikla beklioruz hergun dr hersey normal dio napacagimi bilemiorum .....

Bende 40 haftayı deviricem sanırım ama korkum normal doğumdan sezeryana geçmek... Şuan bana da her şey yolunda normal diyor ama bakalım ilerleyen günlerde ne olucak.

Bende 40 haftayı deviricem sanırım ama korkum normal doğumdan sezeryana geçmek... Şuan bana da her şey yolunda normal diyor ama bakalım ilerleyen günlerde ne olucak.

aynen canim bende normal doğum istiorum suni sancidan da korkuorum sezeryandan korkuorm rabbim yardimcimiz olsun gelsin kendiliğinden bebislerimiz ins.

Kızlar hani diyolar ya doğuma yaklaşınca bi enerji yüklemesi oluyomuş sanki kendini temizliğe veriyomuşsun falan. Bu durumda benim doğuma daha çook var diye düşünebilir miyim acaba :-D içimden hiçbişey yapmak gelmiyo da sürekli yorgunum yatıyorum boyuna tv karşısında. Çamaşırlar ütüler temizlik vs beni bekliyo :-D bi de yemek olayı var tabi off iyice üşengeç bişey oldum ben yaa nasıl anne olcak benden bilmiyorum :-D

aynen tatlim yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bir gün kala zam geldi üzülmemek elde değil zaten fiyatlar çokta ucuz değildi ki tahlillere bile ek ücret alıyorlardı gereksiz yogunluk bahanesi çok saçma Allah yardımcımız olsun ne deyim

canım bizde öyle düşündük ilk başta danışmayi da aradık cevap aynı yeni kanun sanırım oda bizi buldu şans ışte Allah başka dert vermesin bunada şükür demekten başka çare yok sanırım

Merhaba kızlar bu sabah doktordaydık dün nişanım gelmişti nst falan gayet iyi çıktı muayene etti açılma falan yok daha aşağıya inmemeş dedi biraz ortalara gelmiş yani az da olsa nir faaliyet olmuş canımı sıkan durum ise bebeğim 3890 gr olmuş tekrar tekrar baktı doktor ve birazcık sezaryen ihtimali var gibi ama net değil gerçi +- 400 gr yanılma payımız var dedi pazartesi nst ye giricei yine eğer cumaya kadar bir durum olmazsa ogün iyice bakılıp ona göre karar verilecek bu arada eğer sancı falan olmazsa suni sancıykamı olacak diye o da bazı kriterlere göre dedi eğer bebek aşağıya inmemişse rahimde falan yumuşama falan yoksa boşuna işkence eder gibi suni sancıyı denemeye gerek yok dedi sezaryan ihtimalini düşünmek bile istemiyorum herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…