aynen canim bende normal doğum istiorum suni sancidan da korkuorum sezeryandan korkuorm rabbim yardimcimiz olsun gelsin kendiliğinden bebislerimiz ins.
Kızlar hani diyolar ya doğuma yaklaşınca bi enerji yüklemesi oluyomuş sanki kendini temizliğe veriyomuşsun falan. Bu durumda benim doğuma daha çook var diye düşünebilir miyim acaba :-D içimden hiçbişey yapmak gelmiyo da sürekli yorgunum yatıyorum boyuna tv karşısında. Çamaşırlar ütüler temizlik vs beni bekliyo :-D bi de yemek olayı var tabi off iyice üşengeç bişey oldum ben yaa nasıl anne olcak benden bilmiyorum :-D
canım benimde sabahtan beri altıma sürekli sancı girdi 1-2 saattir kalmadı. nişan bekliyom oda yok :)
Merhaba kızlar bu sabah doktordaydık dün nişanım gelmişti nst falan gayet iyi çıktı muayene etti açılma falan yok daha aşağıya inmemeş dedi biraz ortalara gelmiş yani az da olsa nir faaliyet olmuş canımı sıkan durum ise bebeğim 3890 gr olmuş tekrar tekrar baktı doktor ve birazcık sezaryen ihtimali var gibi ama net değil gerçi +- 400 gr yanılma payımız var dedi pazartesi nst ye giricei yine eğer cumaya kadar bir durum olmazsa ogün iyice bakılıp ona göre karar verilecek bu arada eğer sancı falan olmazsa suni sancıykamı olacak diye o da bazı kriterlere göre dedi eğer bebek aşağıya inmemişse rahimde falan yumuşama falan yoksa boşuna işkence eder gibi suni sancıyı denemeye gerek yok dedi sezaryan ihtimalini düşünmek bile istemiyorum herşeyin hayırlısı
Kızlar hani diyolar ya doğuma yaklaşınca bi enerji yüklemesi oluyomuş sanki kendini temizliğe veriyomuşsun falan. Bu durumda benim doğuma daha çook var diye düşünebilir miyim acaba :-D içimden hiçbişey yapmak gelmiyo da sürekli yorgunum yatıyorum boyuna tv karşısında. Çamaşırlar ütüler temizlik vs beni bekliyo :-D bi de yemek olayı var tabi off iyice üşengeç bişey oldum ben yaa nasıl anne olcak benden bilmiyorum :-D
:)) olur öyle şeyler bende hala üşengeçlik var ama heran doğuma gidecekmişim gibi evi temiz tutuyorum ütüleri yapıyorum çamaşırları atıyorum yani hiç olmadığı kadar temizlik yapıyorum her gün :)
Merhaba kızlar bu sabah doktordaydık dün nişanım gelmişti nst falan gayet iyi çıktı muayene etti açılma falan yok daha aşağıya inmemeş dedi biraz ortalara gelmiş yani az da olsa nir faaliyet olmuş canımı sıkan durum ise bebeğim 3890 gr olmuş tekrar tekrar baktı doktor ve birazcık sezaryen ihtimali var gibi ama net değil gerçi +- 400 gr yanılma payımız var dedi pazartesi nst ye giricei yine eğer cumaya kadar bir durum olmazsa ogün iyice bakılıp ona göre karar verilecek bu arada eğer sancı falan olmazsa suni sancıykamı olacak diye o da bazı kriterlere göre dedi eğer bebek aşağıya inmemişse rahimde falan yumuşama falan yoksa boşuna işkence eder gibi suni sancıyı denemeye gerek yok dedi sezaryan ihtimalini düşünmek bile istemiyorum herşeyin hayırlısı
İnşallah güzelim hepimiz iyi birer anne olalım şöyle enerjik titiz dikkatli :-D şafak yaklaştıkça bi yandan sabırsızlanıyo insan bi yandan da korkuyor işte..
Az kalmış ya maşallah tosuncuğa sağ salim kavuşursunuz inşallah. Allah sağlıklı doğum versin doğum şekli faso fiso canım ya.
Hadi hayırlısı canım benim 10 gündür açılma var hatta bebek 10 gündür doğum kanalında ama hala bebek gelmedi. Dişe dokunur bir sancı yok bende işte 40 haftayı doldurup bakacaklar inşallah sezeryan olmazsın hakkında hayırlısı olsun ve bebişler sağlıklı sıhhatli olsun inşallah...
canim acilma olmasi hissediliyor mu?
canim gunlerimiz benzer benim yarin 40+0. Nisan gelince hemen olmuyor mu dogum? Nisan gelince gitmek lazim mi yoksa sanci beklemek mi gerek? Bende simdilik bir sey yok..
Ben acıdan korkmuyorum canım sadece sezeryan olup ameliyatlı olmaktan korkuyorum.
kızlar sabahtan beri nişanım geliyor ama sancım yok, internette okuduğuma göre sancılar sıklaşmadan gitmeye gerek yok sanırım oturdum bekliyorum...
Canımm nişanın nasıldı sabah bendende kahverengi leke geldi aradım doktorumu nişan olabilir sancın varmı dedi yok dedim bebek hareketleri varmı dedi var dedim bebek hareketlerinde bişey yok dedimsancın başlarsa gel hastaneye dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?