2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
aynen canim bende normal doğum istiorum suni sancidan da korkuorum sezeryandan korkuorm rabbim yardimcimiz olsun gelsin kendiliğinden bebislerimiz ins.

Ben acıdan korkmuyorum canım sadece sezeryan olup ameliyatlı olmaktan korkuyorum.

canım bence bu insanın ruh haline baglı bende 2 gündür daha enerjigim önceden eşim gidince hemen yataga atlardım uyumak için ama iki gündür temizlik yapıyorum bu arada canım bebegin olunca daha enerjik olursun bi abla demişti eşim gece gelmiş kapıyı caldı caldı duymadım ama kızım bi ıhh dedi diyo ona uyandım yani insan yawrusu olunca herşeyi yapıyo emin ol senden de çook iyi bi anne olacak

kızlar kasım annesi değil ekim annesi olurum diyordum... benim oğlan inançı çıktı... sanırsam gelmeyede niyeti yok... neyse sağlığı yerinde olsunda... hepimizin melekleri inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız.

hastane ücretleri konusunda kasım ayı itibari ile düzenleme yapılmış yani bize denk geldi :18: hayırlısı neyse o olsun.. herşey masraf zaten... yaradan hepimiz yardımcısı olsun.. darda koymasın hiç birimizi....

canım sen ne istiyosan rabbim gönlündeki hayırlı olarak versin. bu arada maşşallahh kuzuna kilosu çok güzel.

:)) olur öyle şeyler bende hala üşengeçlik var ama heran doğuma gidecekmişim gibi evi temiz tutuyorum ütüleri yapıyorum çamaşırları atıyorum yani hiç olmadığı kadar temizlik yapıyorum her gün :)

Slm kizlarrr kasim ayina girdik sukur
Yavas yavas bebekler gelmeye basladi
Hayirli dogumlar diliyorum
Pufffy nrrde mrrak ettim dogum yaptimi

Maşallah yaa :-D kendimden bi tane daha klonlayıp işleri klonuma yaptırıp akşama kadar yatasım var valla :-D

canim gunlerimiz benzer benim yarin 40+0. Nisan gelince hemen olmuyor mu dogum? Nisan gelince gitmek lazim mi yoksa sanci beklemek mi gerek? Bende simdilik bir sey yok..

aminn canım artık öyle bencede dogsunda biran önce artık 3 gün 5 gün neyse bisüre sonra normal hayatımıza dönelim ve dönücez

Hadi hayırlısı canım benim 10 gündür açılma var hatta bebek 10 gündür doğum kanalında ama hala bebek gelmedi. Dişe dokunur bir sancı yok bende işte 40 haftayı doldurup bakacaklar inşallah sezeryan olmazsın hakkında hayırlısı olsun ve bebişler sağlıklı sıhhatli olsun inşallah...

canim acilma olmasi hissediliyor mu?

canim gunlerimiz benzer benim yarin 40+0. Nisan gelince hemen olmuyor mu dogum? Nisan gelince gitmek lazim mi yoksa sanci beklemek mi gerek? Bende simdilik bir sey yok..

nisan gelince hemen dogum olmaz
fakat nisandan sonra su gelirse beklemeden hastaneye gitmek gerekir
cunku dogum baslamis demektir benim kizimda nisanim geldi cumartesi sabahi pazar gece 12de sancilar siklasinca hastaneye gittim yine eve yollaycaklardi dediler neyse burada kal suyumu ile onlar patlatmisti pazartesi ögleden sonra dogmustu
suda var kisiden kisye degisir

kızlar sabahtan beri nişanım geliyor ama sancım yok, internette okuduğuma göre sancılar sıklaşmadan gitmeye gerek yok sanırım oturdum bekliyorum...

Dogum yapan arkadaslar bebisleriniz hayirli olsun, Rabbim hayirli evlat etsin insallah...
Bugun benim de randevum vardi cati muayenesi oldum normal doguma musaitmisim cati muayenesi cokta korkulacak bisey degilmis ama insan ister istemez kasiyo kendini kizim da 3200 olmus,nst de sanci cikmadi burda dogumlari gore gore olsun artik diyorum ama dr 14 de kadar yolu var dedi tabi hayirlisi olsun insallah hepimizin hakkinda

kızlar sabahtan beri nişanım geliyor ama sancım yok, internette okuduğuma göre sancılar sıklaşmadan gitmeye gerek yok sanırım oturdum bekliyorum...

Canımm nişanın nasıldı sabah bendende kahverengi leke geldi aradım doktorumu nişan olabilir sancın varmı dedi yok dedim bebek hareketleri varmı dedi var dedim bebek hareketlerinde bişey yok dedimsancın başlarsa gel hastaneye dedi

Cok sukur benim bayramdan beri temizlik yemek gibi bi sorunum kalmadi cunku annemde kaliyorum hersey onume geliyor ama iyice tembellestim kizim gelince ne yapicam bakalim :)

Ayy canım supersin ben dr a telefon ile ulaşıp soramadim cevabin ilac gibi oldu.
Benimki acik pembe kirmiziya yakin Afedersiniz sumuksu bir akinti seklinde. Her wc ye gidisimde de geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…