2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

önceki sayfalarda yazdıklarını okumuştum az çok bilgim var kv ve görümcenle yaşadıklarınla ilgili.senin için olmasa bile oğlu için canını dişine takıp elinden gelen yardımı yapmalıyken bu sekilde davranmaları oğlunu bile önemsemediklerini gösterir ki böyle bir aileden de hayır beklemek ütopik olurdu. 8.ayına kdr çalışmanı takdir ettim yavrularımızı kucağımıza alınca rabbim yardım eder.onların bi günahı yok ki bu dünyaya gelmelerini biz istedik inş yavrularımıza layık birer anne baba olmayı başarabiliriz.

canım bende evde su ısıtıp doğurmayı istiyorum:) ilgilenen eden doktor yok..internet olmasa yandık valla...%35 doktor söylüyorsa geri kalan yüzdesini internetten ve forumumuzdan öğreniyorum...:) benim doktorlarda bide doğuma başbakan girecek korkusu var ki baksana bana zorla normal doğurtacaklar ağrım yok sancım yok:) bende tek çocuğum canım zannedildiği kadar tek çocukluk zor değil...hatta güzel bile:) zaten ileride siyasete atılırsam aileden sorumlu devlet bakanı olmak istiyorum çok çocuk doğurmaya cidden karşıyım, bağlatıcam kedi gibi yavrulayanların tüplerini:))....çünkü sokağa doğurmuyorsun...o çocuk okuyacak evlenecek....yarın öbür gün çocuğumun okul masrafından sırf kendimizi geçindirmek için kesmek istemem..onun rızkına engel olmak istemem..... geçenlerde annemle hastaneye gittik benden 1 yaş byük 30 yaşında bi bayan vardı kirada oturuyorlarmış, 3 çocuğunu doğuruyo 4. cüyüde doğuracağım dedi bana...gülsem mi ağlasammı bilemedim cahillik işte.... nasıl bakacak o çocuklara belli değil..artık birbirlerinin eskilerini giyitip büyütecek heralde...sonra kıyafete paraya aç çocuklar yetişecek..yada benimkinin ailesi gibi ortaokuldan sonra köle gibi çalıştıracak çocuklarının parasını yiyecek...geleceği belli yavrucakların....

benim hastane uygunmuş cnm o zaman 680 normal sezeryan 980 . tabi mutlaka artılarıda çıkar ama mecbur ödicez :))) eğer dewlet hastanesinden memnunsan orda doğum yapman daha mantıklı cnm senin kv görümce olaylarını da bildiğim için. ewladının ya da kendinin bi eksiğini giderirsin. benim ewimin burda iki dewlet hastanesi war ikisine rahatsızlandığımda gitmek durumunda kalmıştım ikisindende memnun kalmadığım için dewleti düşünmedim hiç. ama memnun kalmış olsaydım bende dewleti düşünürdüm. insanda para olacak da ne hastaneler war mükemmel oralarda doğum yapıcaksın. bi arkadaşımın akrabası özel bi hastanede çalışıo ona demiş hamile kalmaya karar werdiğinde git özel sağlık sigortası yap sonra gel bizde doğur die. bi tek pamuklara sarmadığımız kalıo anneyide bebeğide. gözlerinin içine bakıoyrz bi eksikleri war mı die demiş. eee işte paranla yaşıosun :))) olduğu kadar değer görüosun bazen.

ivanka bence doğru kararı vermişsin zaten maddi durumunuzu zorlayarak gidecektin görümcen rahat etsin diye mi çalıştın kazandın o parayı. devlet hastanesinde doğur. Ben üni hastanesinde doğuracağım inşallah Allah nasip ederse. Zaten bir sürü para harcadık.

çok güzel nbir duygu benimde kısmetse 12 kasım sezeryan tarihim o günü düşündükçe gözlerim doluyor duygulanıyorum allah sağ salim yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin

canım arkadaşım acıbademde doğum yapmıiştı..bebek ağladığında gelip bebeği susturup pışpışlayıp gidiyorlardı hemşireler ..yanında refakatçısı yoktu annesi yetişememiş doğuma mersinden geliyordu...o kadar kalalım diye ısrar etmemize rağmen gerek yok dedi..gerçekten bebeğe nasıl bakıyorlarsa anneyede öyle bakıyorlar...ben bi zamanlar ödemiştim acıbadm sigortayı ama o zamanladaki çıktığım kişiyle evlenmekten vazgeçmiştim..bende ödediğim kadar tedavi hakkını diş tedavisinde kullandım bir dahada ödemedim....evlenmeyi düşünmediğimden...bekarken ödemeye başlamak gerekiyor ve gerçekten faydası oluyor.

alaminacığım şimdi devlet hastanesinedn memnunum şöyle ki; bana orda kötü davranan hiç olmadı...ama kötü davrandıkları bi çok kişiye şahit oldum...birde insanın dış görünüşüne göre konuşmalarına göre davranıyorlar..mesela bugün hemşire..gel bakayım fıstığım falan dedi bana ne iş yaptığımı sordu tansiyonumu ölçerken..ama arkamdaki bayanı resmen azarladı....ezebilme kapasitesi görüdklerini eziyorlar...ne kadar yanlış halbuki herkes insan ama öyle malesef

geronimom devlet hastanesine karar verdim....çok masraf yaptık evet..çalışmıyorum ya bide..keşke işin içine girmeselerdi o zaman özelde doğum yapardım ama şimdi hem kendimi sinir edip hemde üstüne para vermek istemiyorum..günde 5 kere arıyor karar verdin mi diye..vermedim diyorum:) biraz sonrada bizde olacakmış annemi aramış...başlar dırdır etmeye nerde yapcaksın falan filan..baydı artık

çok güzel nbir duygu benimde kısmetse 12 kasım sezeryan tarihim o günü düşündükçe gözlerim doluyor duygulanıyorum allah sağ salim yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin

amin inş. canım benim . eşimle konuşuyoruz da haftaya bugun evladımız kucağımızda olucak . hayali bile güzel yarabbim. allahım kimsenin umudunu yarıda bırakmasın. sağlıkla o güne eriştirsin inş.

Deli manyak ya. Facebook tan paylaşacak ya, özel hastanedeyim, yeğenim oldu diye hava yapacak. Sen de çıldırt bence onu son ana kadar özelde yapacak gibi davran bence....

kimi özel hastane öle cnm ya. doğum sancısı bile çekmene izin wermiolar :) gerçi daha önce anlatmıştım kv mleri ,biraz yüz wersem american hastanesinde doğum yaptırırlar beni ama tenezzül etmem :))) eşimde askerden yeni geldi zaten işe de başlamadı daha. annemler sağolsun eşim askerdeykende onlar ilgilendiler herşeyimle şimde de ilgileniolar .düğünümüzden biraz takımız kalmıştı onları kullanıcaz. çokda annemlere yük olmak istemiyrz. benim burdaki dewlet hastanelerin ikiside çok pisdi onun için düşünmedim. azar da wardı tabi. kadının birine bi bağırıodu ki bi cnm açılman war böle kıwranıosun sen nası doğum yapcaksın die bağırdıda durdu doktor. insana insan gibi sadece parası warsa dawranıolar ne yazık ki . Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın bizi hep..

boşver sen onları duyma canım.bebeğine adapte ol sen gül geç dediklerine. hem bursadaki zübeyde hanım k.d.h. çok güzel bi hastane. benim ablam ,yengem hep orda yaptı özele gerk yok bence bursada. benim eşim eğer kabul etseydi annemlerin yanında doğum yapmama bende zubeyde hanımı terch edecektim.

canım eğer çağıracağın kadın tanıdıksa doğum zamanı bile gelip temizliğini yapabilir sen 2gün hastanede olacaksın acele etme bence çünkü hemen ev batıyor geri.

canım haklısın. durumu olmayan devleti tercih edecek. ben nasıl amerikan hastanesinde acıbademde doğum yapamıyorsam hatta aklımdan bile geçirmiyorsam 3-4 çoçuk isteyende devlete gidecek.

vallahi kızlar ne ögrendim üniversitede okuyan bi arkadasım var eğer ünide okurken evlenirsen üniversite kredi borcunu devlet siliyormus habertürkün haberi paylaşmışta facesinde milleti erkenden evlendirmek cocuk doğurtmak için ne yapacaklarını şaşırdılar birde şartlar cocuk dogurmaya rahat rahat bakmaya uygun olsa içm yanmaz, ben tek cocugum bir gün bile pişmanlık duymadım, kardeşlikte şans işi cok tanıdıgım var kardeşinden bin pişman lanet eden olmasaydı diyen başına iş açan neler görüyorum cevremde o yüzden kardeş kardeşe %100 destek olacak harika bir bağ olacak diye birşey yok aralarında karakter meselesi, eşim her zaman der (cok mükemmel bir arkadas grubu var) arkadaşlarımdan tekini kardeşime değişmem diye ben tek cocugum cocuguma da kardeş düşünmüyorum gerikafalı bir başbaakan cocuk dogurun dedi diye cocugumun rıskından kesin kıt kanaaat geçinip ona layıkıyla bakamıycaksam ne anlamı var 2 3 4 vs cocuk dogurmanın bitane olsun hakkıyla bakayım ..

yapsalar iyi olur çünkü genç nüfus azalmış başbakanda ondan 3 çoçuk diyor.

yok cnm ben almayayım 3 tane :))) şimdilik bitane yeter . sabırsızlıkla bekliyrz zaten ne zaman gelicek nası olcak die aynı şeyi 3 kere üstüste yaşamayı şuanda kalbim pek kaldırcak gibi değil tatlım ya :))

ben de sabah gözümü açar açmaz KASIMM dedim içimden..geldi çattı valla kızlar Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin heeeepimize

daha düne kadar eşime sayıyordum bu gün bi arkadaş doğum yaptı topikten falan diye ben ne zaman yapıcam bakalım falan diyodum oda "siz kasım anneleri topiği diiilmisiniz niye hepiniz ekimde doğurmak istiyosunuz yaaa" diye söyleniyodu...artık dicek bişeyi kalmadı

bende anlamış değilim bu 3 çocuk muhabbetini verdikleri 800 lira askeri ücretle 3 çocuk diye tutturmuşlar devlete kaldı sanki benim kaç çocuk yapacagım...sanki milyar veriyorlar da maaş insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…